Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Silvera

Notki

Silvera Wydarzenia ze świata Silvera

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 03-04-2006, 18:02   #801
Holu!
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: TM

Stan: Na emeryturze
Domyślny nab

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Amazonka
A ja wiem, ze ty to tez Xizzors i Warrior da First a nie tylko Lady Dram
Ja to Xizzors/Funnyzenho/Lady Dram ale nigdy Warrior da First !! Warrio to qmpel z rl spytaj go xD
np. kiedy ja princess fashion i warrior bilismy Robertto to jakim cudem ja to warrior? pkowanie na mc to sux sprawa noobku

Ostatnio edytowany przez Holu! - 03-04-2006 o 18:06.
Holu! jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-04-2006, 18:10   #802
Holu!
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michałeq
Co do Zemsty (ale debilna nazwa) miał też "Rycerz Syn Kaszanki" , na Forterze stworzył "Markizek of Silvera" omg, ale n00b xD. Miał też T***** ** ******a oraz N****** ** ******a, ale reszty nie zdradze, bo te chary miały hunty x]

@Qwez
Można odzyskać konto od GMa ;]. Przykładem tego była Paladinka (150+ RP) miał hacka zaliczył pare deduff i.... i..... Gmy mu chara oddały

@Amazonka
Znam cie na 100% :S ale nie wiem kto ty... mam na oku jedną osobę, która robi new konto, bo sie boi "CHÓŃTA od Lejdi -.- nie masz sie co ukrywać Każdy wie, że Lady ma innego chara na silv. wystarczy uważnie obserwować g chat i MYŚLEĆ

PS. PODOBNO hacker szykuje się do ataku. Zabezpieczcie kompy, i stosujcie się do instrukcji zawartych pare stron wcześniej. Mam podejrzenia co do hackera, za 14 dni będę wiedzieć kto to na 100% ^^

Aha. A Lady nie thiefuje. On po prostu non-stop na ziemi znajduje przeróżne itemki. A to boh, demon shield, lub inne rarytaski :S (dla niektórych 'rarki'). Ostatnio "znalazła" na tej ziemi duuuużo fajnych itemów -.-

nie mam nowego chara po 1 dlatego ze mialem hacka po 2 dlatego ze sellnalem itemki. gram na kyrze (zapraszam jak cos) a tak wogole cos krecisz ... "hacker sie szukuje do ataku" dziwne ze tylko ty o tym wiesz pierwsze slysze ze ma zamiiar znowu kogos hacknac..moze to ty hackujesz?;> a co do tego znajdowania itemkow to mozesz sie zamknac bo qrwa gram tu od poczatku serva zaczalem jakos 2 tygodnie po tym jak silvera wyszla (napewno kilka osob mnie zna ale nicku nie podam) i dlatego na Xarfaxie mialem jakies tam sux eq

Ostatnio edytowany przez Holu! - 03-04-2006 o 18:15.
Holu! jest offline  
stary 03-04-2006, 18:12   #803
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
Domyślny

Najprawdopodobniej hakerem jest stary.... Qwez, planuje sie wybrac do niego do miasta jezeli bede w 100% pewny, a wszystko na to wskazuje
stary 03-04-2006, 18:20   #804
Silverman
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 02 2006

Świat: Silvera
Domyślny

mam na sell crusader helmet, crown armor, crown legs, vamp shield, wand of infermo,platinum amulet,serpent sword~~msg me with offer. jakby ktos cos chcial to pisac na pw albo w tym temacie to sie zaloguje i sellne
Silverman jest offline  
stary 03-04-2006, 18:25   #805
Michałeq
Użytkownik Forum

Michałeq's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006

Brak ikony

Wiem, bo rozmawiałem z kilkoma ludźmi i uważnie śledze g chat. Nawet dziś gadałem z (prawdopodobnie) hackerem. A że szykuje się do ataku wiem, bo qmplowi któremu Macho groził (czyli hacker) norton oznajmił, że "wykryto próbę włamania się na komputer" czy jakoś tak ;]. Po za tym każdy zbrodniarz musi mieć motywację (no chyba, że psychopata), a jaką ja miałbym mieć motywację do hacknięcia qmpla? Po co miałbym osłabiać moon~? (Sam go nakłaniałem żeby doszedł). Odpowiedź jest prosta: Żadną. I zero satysfakcji. Wole poskillować

A ty Lejdi jakoś taki przyjazna się zrobił A kto zabił Pavlota? No jasne :S. Tak swoja drogą to Pavlot też taki zapobiegawczy to nie był... Bp Uh...
Ehh...
stary 03-04-2006, 18:25   #806
Lenidas
Użytkownik Forum

Lenidas's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
Domyślny

Jesli faktycznie odchodzisz Lady to warto bylo krasc Rekinowi equ?
Skoro nie robisz nowej postaci wiec sprzedales pewnie za zlotowki
Dla kilku zlotych warto bylo tak sie zeszmacic ?

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Lenidas - 03-04-2006 o 18:52.
Lenidas jest offline  
stary 03-04-2006, 18:52   #807
Rekin Master
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Silverman
mam na sell crusader helmet, crown armor, crown legs, vamp shield, wand of infermo,platinum amulet,serpent sword~~msg me with offer. jakby ktos cos chcial to pisac na pw albo w tym temacie to sie zaloguje i sellne
biore c-arma , p-ammy i crusader
offer, bo ja stracilem cale eq(thx lady) wiec prosze nie za drogo

Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 03-04-2006 o 18:56.
Rekin Master jest offline  
stary 03-04-2006, 19:55   #808
Zemsta
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Pieklo

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 47
Skille: 78/51
Poziom mag.: 15
Domyślny

Rycerski a jak ty miales nicki ****** ** ***** i ******** ******* i *********** i ********* to ja ci tego nimowilem i niewypisaywalem na forum, hacker szykuje sie do ataku? OMG a ja ci powiem ze szykuje sie zyby ci jutro w morde strzelic -.-'( w szkole of kors albo i po szkole jak wolisz ). Jestes strasznie dziwnym czlowiekiem, w szkole jak po ryju oberwales i sie poplakales i mowiles ze ci oczy zawsze lzawia to bylo to zalosne a teraz sie wymadrzasz, jestes dziwnym typem czlowieka
Ja sie lady pytalem a nie rekina -.-. czy innych.
Zemsta glupia ksywka, dla ciebie i innych moze tak dla mnie nie bo wiem o co chodzi, Michaleq tez glupi bo brzmi jakbys byl pedalem albo jakims gejem LOL hihihihi....

silverman, kupie crown legi.
Cene ustalimy w grze

Ostatnio edytowany przez Zemsta - 03-04-2006 o 19:56.
Zemsta jest offline  
stary 03-04-2006, 22:18   #809
Holu!
Użytkownik Forum

Domyślny Gratzzz dla Michaleq'a

Cytuj:
Wiem, bo rozmawiałem z kilkoma ludźmi i uważnie śledze g chat. Nawet dziś gadałem z (prawdopodobnie) hackerem. A że szykuje się do ataku wiem, bo qmplowi któremu Macho groził (czyli hacker) norton oznajmił, że "wykryto próbę włamania się na komputer" czy jakoś tak ;]. Po za tym każdy zbrodniarz musi mieć motywację (no chyba, że psychopata), a jaką ja miałbym mieć motywację do hacknięcia qmpla? Po co miałbym osłabiać moon~? (Sam go nakłaniałem żeby doszedł). Odpowiedź jest prosta: Żadną. I zero satysfakcji. Wole poskillować

A ty Lejdi jakoś taki przyjazna się zrobił A kto zabił Pavlota? No jasne :S. Tak swoja drogą to Pavlot też taki zapobiegawczy to nie był... Bp Uh...
Ehh...
to normalne ze zabilem pavlota po to zeby cos zlootowac...wiec jak go zabilem i wzialem z deda boszki to chyba nie jest kradziez noobq
stary 04-04-2006, 08:34   #810
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Domyślny

Witam all

Postanowilem nie komentowac tego tematu dopuki tutaj nie bedzie sie toczyc normalna dyskusja.

Narq
stary 04-04-2006, 11:10   #811
Narkoman
Użytkownik Forum

Narkoman's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2005

Stan: Niegrający
Imię: Tarbe
Profesja: Paladin
Domyślny

@ michaleq
tylko nie zaczynaj mi tu bluzgac na pavlota

@ dolor
i bedzi spokoj wiekszy jak ciebie nie bedzie.

15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw
Narkoman jest offline  
stary 04-04-2006, 12:03   #812
czeski
Guest

Domyślny cześć

Mam pytanko...Dopiero co wlaz lem na main landa i nia mam zielonbego pojęcia, jak dojść do port Hope...Mam pro sbe.....AJk toś by mógł to proszę o kontakt pod adres:[email protected] albo [email protected]

stary 04-04-2006, 14:15   #813
Narkoman
Użytkownik Forum

Narkoman's Avatar

Domyślny

musisz miec PACC ( premium account) masz?
miasto znajduje sie na tinquadzie

Narkoman jest offline  
stary 04-04-2006, 14:15   #814
Rekin Master
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez czeski
Mam pytanko...Dopiero co wlaz lem na main landa i nia mam zielonbego pojęcia, jak dojść do port Hope...Mam pro sbe.....AJk toś by mógł to proszę o kontakt pod adres:[email protected] albo [email protected]
jezeli dopiero co "wlaz les"(lol) na maina to ci powiem ze, zeby dojsc na port hope trzeba meic pacc
cya
Rekin Master jest offline  
stary 04-04-2006, 15:09   #815
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Domyślny

[quote=Narkoman]@ michaleq

@ dolor
i bedzi spokoj wiekszy jak ciebie nie bedzie.[/QUOMialem nie komentowac ale jak to przeczytalem to chyba cos skomentuje

Otuz napisalem tak dlatego bo nie da sie w tym temacie przeczytac nic normalnego

A teraz czas na ma odpowiedz:

Jestes noobkiem i ja nie napisalem tylko do ciebie idz sobie lepiej wciagnac swoja dzialke

Narq i pozdro all
stary 04-04-2006, 16:53   #816
Narkoman
Użytkownik Forum

Narkoman's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dolor
QUOTE=Narkoman]@ michaleq

@ dolor
i bedzi spokoj wiekszy jak ciebie nie bedzie.[/QUOMialem nie komentowac ale jak to przeczytalem to chyba cos skomentuje

Otuz napisalem tak dlatego bo nie da sie w tym temacie przeczytac nic normalnego

A teraz czas na ma odpowiedz:

Jestes noobkiem i ja nie napisalem tylko do ciebie idz sobie lepiej wciagnac swoja dzialke

Narq i pozdro all
lol nawet cytowac nie umiesz.
jakbys nie zauwazyl ja nie powiedzialem, ze to do mnie powiedziales. naucz sie czytac. bedzie lepiej dla ciebie i innych.

Cytuj:
(...)idz sobie lepiej wciagnac swoja dzialke
a co mam przez to rozumiec? jakies aluzje do nicku ??

Ostatnio edytowany przez Narkoman - 04-04-2006 o 16:55.
Narkoman jest offline  
stary 04-04-2006, 17:05   #817
Michałeq
Użytkownik Forum

Michałeq's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006

Cool

@Narkoman
Nawet nie mam zamiaru . Po prostu chce powiedzieć, że 1bp uh na 37 knighta to CIUT za mało....

@Lady
Nie wiem, i nie chcę wiedzieć skąd czerpałeś te itemki, bo byś musiał chyba trzech takich 40lvl+ dziennie zabijać (lub thiefować - niepotrzebne skreślić) w każdym razie to są tylko moje domysły

Hehe... uwielbiam czytać wypowiedzi Zemsty vel. Wody Sedesowej vel. Markizka vel. Markiza666 (a o kontach na forum nikt nie wspominał :S)

Jego schemat wypowiedzi wygląda mniej więcej tak:

<Cytuj niewygodny text>

Fluga, bluzga <emotikonka> bluzg <emotikonka><emotikonka> <emotikonka> bluzg, flug, bluzg, bluzg.

Zero invvencji :/
stary 04-04-2006, 17:18   #818
Holu!
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
@Narkoman
Nawet nie mam zamiaru . Po prostu chce powiedzieć, że 1bp uh na 37 knighta to CIUT za mało....

@Lady
Nie wiem, i nie chcę wiedzieć skąd czerpałeś te itemki, bo byś musiał chyba trzech takich 40lvl+ dziennie zabijać (lub thiefować - niepotrzebne skreślić) w każdym razie to są tylko moje domysły

Hehe... uwielbiam czytać wypowiedzi Zemsty vel. Wody Sedesowej vel. Markizka vel. Markiza666 (a o kontach na forum nikt nie wspominał :S)

Jego schemat wypowiedzi wygląda mniej więcej tak:

<Cytuj niewygodny text>

Fluga, bluzga <emotikonka> bluzg <emotikonka><emotikonka> <emotikonka> bluzg, flug, bluzg, bluzg.

Zero invvencji :/

Cos ci sie chyba we lbie popi**** Pavlot nie mial ani 1 uha - mial hmmy gfb ale nie mial nawet 1 uha...no comment noob na potege.do tego mial crus helma w bp. a tak wogole to wez sie nie uwazaj za takiego ktory all zmysly pozjadal...caly czas sie madrzys. komantujesz all z tego co slyszysz nikomu nie chce sie czytac twoich zje*** madrosci. to forum nie jest lekcja jezyka pl i nie trzeba tu pisac wypracowan. przekladaj to co piszesz na czyny...a i jeszcze cos: co do profilu to w lokalizacji nie chodzi o miasto w ktorym przebywasz w tibii Naabie

Ostatnio edytowany przez Holu! - 04-04-2006 o 17:26.
Holu! jest offline  
stary 04-04-2006, 17:28   #819
Lenidas
Użytkownik Forum

Lenidas's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
Domyślny

no to Ci sie Lady trafilo (loot)
A co wypadlo Tobie jak Oxy Cie skasowal ? Pewnie nic ciekawego (musiales przeciez spodziewac sie, ze wczesniej czy pozniej ktos Cie dopadnie bo pewnie byles na skullu ??? ), no ale nawet jesli cos wypadlo Ty masz przeciez i tak spore zapasy wiec pewnie nie odczules tak straty jak Pavlot.

Pozdrawiam
stary 04-04-2006, 17:34   #820
Holu!
Użytkownik Forum

Domyślny

nie odczulem strat bo polecial mi tylko bp a w nim bp sd bp uh bp mf'ow i jakis shit. a co do pavlota to wiedz ze polecialy bohy + crus xD. aaa i racja mialem skulla jak juz wspominalem nie zalezy mi na charze Lady Dram

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania