![]() |
#801 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: TM
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
np. kiedy ja princess fashion i warrior bilismy Robertto to jakim cudem ja to warrior? pkowanie na mc to sux sprawa noobku
Retired Ostatnio edytowany przez Holu! - 03-04-2006 o 18:06. |
|
![]() |
|
![]() |
#802 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie mam nowego chara po 1 dlatego ze mialem hacka po 2 dlatego ze sellnalem itemki. gram na kyrze (zapraszam jak cos) a tak wogole cos krecisz ... "hacker sie szukuje do ataku" dziwne ze tylko ty o tym wiesz pierwsze slysze ze ma zamiiar znowu kogos hacknac..moze to ty hackujesz?;> a co do tego znajdowania itemkow to mozesz sie zamknac bo qrwa gram tu od poczatku serva zaczalem jakos 2 tygodnie po tym jak silvera wyszla (napewno kilka osob mnie zna ale nicku nie podam) i dlatego na Xarfaxie mialem jakies tam sux eq
Retired Ostatnio edytowany przez Holu! - 03-04-2006 o 18:15. |
|
![]() |
![]() |
#803 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Najprawdopodobniej hakerem jest stary.... Qwez, planuje sie wybrac do niego do miasta jezeli bede w 100% pewny, a wszystko na to wskazuje
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
Świat: Silvera
|
![]() mam na sell crusader helmet, crown armor, crown legs, vamp shield, wand of infermo,platinum amulet,serpent sword~~msg me with offer. jakby ktos cos chcial to pisac na pw albo w tym temacie to sie zaloguje i sellne
|
![]() |
![]() |
#805 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
|
![]() Wiem, bo rozmawiałem z kilkoma ludźmi i uważnie śledze g chat. Nawet dziś gadałem z (prawdopodobnie) hackerem. A że szykuje się do ataku wiem, bo qmplowi któremu Macho groził (czyli hacker) norton oznajmił, że "wykryto próbę włamania się na komputer" czy jakoś tak ;]. Po za tym każdy zbrodniarz musi mieć motywację (no chyba, że psychopata), a jaką ja miałbym mieć motywację do hacknięcia qmpla? Po co miałbym osłabiać moon~? (Sam go nakłaniałem żeby doszedł). Odpowiedź jest prosta: Żadną. I zero satysfakcji. Wole poskillować
![]() A ty Lejdi jakoś taki przyjazna się zrobił ![]() Ehh...
#806 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Jesli faktycznie odchodzisz Lady to warto bylo krasc Rekinowi equ?
Skoro nie robisz nowej postaci wiec sprzedales pewnie za zlotowki ![]() Dla kilku zlotych warto bylo tak sie zeszmacic ? ![]() Pozdrawiam
____________ "...siła to ostateczność, do której uciekają się nieudolni..." Ostatnio edytowany przez Lenidas - 03-04-2006 o 18:52. |
![]() |
![]() |
#807 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
![]() offer, bo ja stracilem cale eq(thx lady) wiec prosze nie za drogo ![]()
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 03-04-2006 o 18:56. |
|
![]() |
![]() |
#808 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Pieklo
Stan: Aktywny gracz
Imię: Legolas of Anarchia
Profesja: Royal Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 47
Skille: 78/51
Poziom mag.: 15
|
![]() Rycerski a jak ty miales nicki ****** ** ***** i ******** ******* i *********** i *********
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja sie lady pytalem a nie rekina -.-. czy innych. Zemsta glupia ksywka, dla ciebie i innych moze tak dla mnie nie bo wiem o co chodzi, Michaleq tez glupi bo brzmi jakbys byl pedalem albo jakims gejem LOL hihihihi.... silverman, kupie crown legi. Cene ustalimy w grze ![]() Ostatnio edytowany przez Zemsta - 03-04-2006 o 19:56. |
![]() |
![]() |
#809 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#810 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Witam all
Postanowilem nie komentowac tego tematu dopuki tutaj nie bedzie sie toczyc normalna dyskusja. Narq
#811 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ michaleq
tylko nie zaczynaj mi tu bluzgac na pavlota @ dolor i bedzi spokoj wiekszy jak ciebie nie bedzie.
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#812 |
Guest
|
![]() Mam pytanko...Dopiero co wlaz lem na main landa i nia mam zielonbego pojęcia, jak dojść do port Hope...Mam pro sbe.....AJk toś by mógł to proszę o kontakt pod adres:[email protected] albo [email protected]
![]() |
![]() |
#813 |
Użytkownik Forum
|
![]() musisz miec PACC ( premium account) masz?
miasto znajduje sie na tinquadzie
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#814 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
cya
![]() |
#815 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() [quote=Narkoman]@ michaleq
tylko nie zaczynaj mi tu bluzgac na pavlota @ dolor i bedzi spokoj wiekszy jak ciebie nie bedzie.[/QUOMialem nie komentowac ale jak to przeczytalem to chyba cos skomentuje Otuz napisalem tak dlatego bo nie da sie w tym temacie przeczytac nic normalnego A teraz czas na ma odpowiedz: Jestes noobkiem i ja nie napisalem tylko do ciebie idz sobie lepiej wciagnac swoja dzialke Narq i pozdro all
#816 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jakbys nie zauwazyl ja nie powiedzialem, ze to do mnie powiedziales. naucz sie czytac. bedzie lepiej dla ciebie i innych. Cytuj:
![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 04-04-2006 o 16:55. |
||
![]() |
![]() |
#817 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
|
![]() @Narkoman
Nawet nie mam zamiaru ![]() @Lady Nie wiem, i nie chcę wiedzieć skąd czerpałeś te itemki, bo byś musiał chyba trzech takich 40lvl+ dziennie zabijać (lub thiefować - niepotrzebne skreślić) w każdym razie to są tylko moje domysły Hehe... uwielbiam czytać wypowiedzi Zemsty vel. Wody Sedesowej vel. Markizka vel. Markiza666 (a o kontach na forum nikt nie wspominał :S) Jego schemat wypowiedzi wygląda mniej więcej tak: <Cytuj niewygodny text> Fluga, bluzga <emotikonka> bluzg <emotikonka><emotikonka> <emotikonka> bluzg, flug, bluzg, bluzg. Zero invvencji :/
#818 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cos ci sie chyba we lbie popi**** Pavlot nie mial ani 1 uha - mial hmmy gfb ale nie mial nawet 1 uha...no comment noob na potege.do tego mial crus helma w bp. a tak wogole to wez sie nie uwazaj za takiego ktory all zmysly pozjadal...caly czas sie madrzys. komantujesz all z tego co slyszysz nikomu nie chce sie czytac twoich zje*** madrosci. to forum nie jest lekcja jezyka pl i nie trzeba tu pisac wypracowan. przekladaj to co piszesz na czyny...a i jeszcze cos: co do profilu to w lokalizacji nie chodzi o miasto w ktorym przebywasz w tibii Naabie
Retired Ostatnio edytowany przez Holu! - 04-04-2006 o 17:26. |
|
![]() |
![]() |
#819 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() ![]() A co wypadlo Tobie jak Oxy Cie skasowal ? Pewnie nic ciekawego (musiales przeciez spodziewac sie, ze wczesniej czy pozniej ktos Cie dopadnie bo pewnie byles na skullu ??? ), no ale nawet jesli cos wypadlo Ty masz przeciez i tak spore zapasy ![]() Pozdrawiam
#820 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie odczulem strat bo polecial mi tylko bp a w nim bp sd bp uh bp mf'ow i jakis shit. a co do pavlota to wiedz ze polecialy bohy + crus xD. aaa i racja mialem skulla jak juz wspominalem nie zalezy mi na charze Lady Dram