|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() W serwisie tibiahumor.net mozna scignac swietna piosenke o Tibii
![]() http://www.tibiahumor.net/downloads/...0and%20Mad.mp3 Słowa napisane przez Rabbithunter'a Where are the runes we needed the most? You cast the spell and the mana is lost. They tell me your blue runes fade to grey. They tell me your runes are stolen away. And I'm just sick of making more.. You message me fast just to get the runes first. You're buying them all and your backpacks burst. You tell me your runes are running low. You're running from dragons with a bow. And I'm just sick of making more.. Cause you died to dragons. You're angry and mad. You stock up again and you kill it just rad. You say it's a fluke. You look down and puke. You stare at the corpse and you start to cry. You're angry and mad. Your face shows me why. You're starting to stop and you say its a death. You're angry and mad. You're angry and mad. Well you need a blue rune maker now. The point is you make them at your ease. And I'm just sick of making more. Cause you died to dragons. You're angry and mad. You stock up again and you kill it just rad. You say it's a fluke. You look down and puke. You stare at the corpse and you start to cry. You're angry and mad. Your face shows me why. You're starting to stop and you say its a death. You're angry and mad. Angry and Mad Sometimes the dragons hit less hard. And the dragon has fire farts. You might not make it back and you know. That you could be well oh that strong. And I'm not wrong yeah. So where are the runes you needed the most. oh I don't know. You cast a spell and the mana is lost. Cause you died to dragons. You're angry and mad. You stock up again and you kill it just rad. You say it's a fluke. You look down and puke. You stare at the corpse and you start to cry. You're angry and mad. Your face shows me why. You're starting to stop one more time You're angry and mad. You're angry and mad. Dla wszystkich, którzy mowia, że Steamy ma zły głos: Jedna z wielu piosenek przedstawiających sytuację polityczną, lub wspierającą jedną z gildii podczas wojny na Thorii: Harycane-Twi by Wladimix Wzyciek (Draxler): http://rapidshare.de/files/13780687/...-_Twi.wav.html
Ostatnio edytowany przez Pramus - 05-04-2006 o 19:18. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Bydgoszcz/Thais
Stan: Na emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() <Lol>
No ale nie powiem... Calkiem niezle ![]() Koles ma talent ^.^ Ale wydaje mi sie ze gdyby melodia byla by inna, piosenka bylo by lepsza ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
Fajny pomysł, fajny text, tylko wokal mnie dobija ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Bardzo fajnie zrobione tylko melodia niezawsze pasowała do takestu ale i tak wyszło super
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: Koscian
Stan: Na emeryturze
Imię: Dont click here.
Świat: Elysia
Poziom: 60
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() Woof Mothafucker
Bow wow wow yippy yo yippy yey (calkiem fajna)
Hail Dark Fighters! In memory of Kleokli the Elder Druid. ------------- Po jakims czasie twoja najlepsza postac zostaje tylko symbolem porażki i straconych godzin, dni, miesiecy i postanawiasz ja sprzedac, zarabiasz tyle ze w efekcie wychodzi kolo 3 gorszy za godzine gry, a kto sobie nim pkuje, po czym dostaje delete za acc shareing/tradeing/player killing. Moze lepiej wogole tego nie zaczynac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Naprawde świetna, trzeba chyba przykleić ten temat. W końcu to coś naprawde niezłego o Tibii ^^
Chociaż gdyby gościówa miała ładniejszy głos.. Ale tekst, fabuła i melodia są niezłe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() ge_nial_ne !
![]() |
#8 |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Świat: Furora
![]() |
![]() Przyklejony tp moze nie powinien byc, bo jest tu tylko 1 piosenka a istnieje ich pelno. Streamy ma takze inne piosenki np. "Loot", albo "Hydra". Wdłg mnie są gorsze od tej, a nie dalem ich tutaj, poniewaz nie mam do nich tekstu. Chodz jak chcecie to moge zalozyc nowy temat ze wszystkimi piosenkami tibijskimi jakie znam. Oczywiscie nie bede wrzucal tych, ktore komentuja wydarzenia ze swiatow jak np. piosenki Draxlera (Wladimixa Wzycka) o wojnach na Thorii, bo malo kto wie o co w nich chodzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() SZACUN dla tego gościa...
świetne słowa i dobrze dopasowane. Ale jak koles ma taki głos to nasówa mi sie pytanie: kto go podczas spiewania tej piosenki ściskał za ... ^.^ Polecam Polecam Polecam piosenke ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() @Up
Jak na hymn to jeszcze za mało dopracowane, bo np. opowiada o walce ze smokiem i runach, a to nie wszystko o co w tibii chodzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Wrzesnia
Imię: Dyskordian
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kings of The Fly
Świat: Mythera
Poziom: 37+
Poziom mag.: 4
|
![]() Sie smiejcie ale ja mialem gorszy glos przed mutacja
![]() ![]() Ale teraz po mutacji sie wyrownalo ![]() Ej moze ja nagram jakis kawalek o Tibce ![]() Moze jakies np. "Fucking Noobs" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() Jeżeli macie jakies inne piosenki to zrzuccie linki. Ofc te ktorych nie ma tutaj na forum ,zeby nie było "Luthi boroku szukaj, przeciez było!"
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Sandomierz
![]() |
![]() Luthi - reszte piosenek masz na http://www.tibiahumor.net/downloads/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Wcale nie ma aż takiego brzydkiego glosu, co wy gadacie ladny angielski i dobra piosenka, ładnie zaspiewana polecam!
![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 12-04-2006 o 13:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Teraz mam pytanie Streamy to laska czy facet? bo po jego piosenkach [jej?] ocipiałem... ;P
![]() |
![]() |
#16 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Laska, 23 lata, Netherland
Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 15-04-2006 o 15:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
|
![]() ryba no to dajesz ta fote...... ocipialem(co kolwiek to znaczy) na jej glosik
![]() ![]()