|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
![]() |
![]() ja wam chlopaki zycze mile spedzonych wakacji, czasu do modernizacji forum, czasu na odpoczecie nad ciaglym czuwanie nad strona ;] bo to dzieki wam mamy strone jaka jest i za to w imieniu moim i innych userow chyba moge wam zato bardzo podziekwac!!
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Jeżeli to co mówi Dobo jest prawdą to po updatcie tibia.pl chyba ustawie sobie ja jako startową
![]() ![]() Chciałabym wszystkim życzyć udanych wakacji, nie tylko z przyjaciołmi... nie tylko tym którzy gdzieś wyjeżdżają, ale też tym którzy beda w domciu caly czas (zazdroszcze wam ![]()
![]() |
#23 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Ja mam wakacje od miesiaca, ale zawsze sie znajdzie powod do narzekania, poniewaz mam egzamin we wtorek
![]()
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
|
![]() Mam takie pytanko ?? czy na nowej tibi stronie sa ceny podruzy ( w grze ) zeby wiedziec ile kosztuje podruz na jaka wype narqa.
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() ![]() ![]() super skili, szybkiego i przyjemnego repa, duzo lvli i kasy 8) dla wszystkich graczy 8) |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ma dla was 3 wiadomosci jedna to tak jak by moja pierwsza dobra juz wakacje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2004
![]() |
![]() Niby takie fane wakacje a ja 1 dnia zlamalem noge w kostce grajac w pilke nozna mam noge w gipsie przez cale 4 tygodnie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Ja również życze całemu zespołowi tibia.pl-team pogodnych, ciepłych i bezpiecznych wakacji. Grajcie jak naj dłużej w Tibie i jak najczęściej. Zdobywajcie lv i skile. Graczą życze tego samego.
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bart Reed
Profesja: Elite Knight
Świat: Olympa
Poziom: 100
![]() |
![]() A o tych co piszą 'komisa' zapomnieliście??
![]() Powodzonka!! Pozdro Tibia.pl Team ![]()
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() A ja się nie cieszę z wakacji - większość moich kolegów wyjeżdża, a ja zostanę sam
![]()
#31 |
Guest
|
![]() Ja sie ciesze ze sa wakacje
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czesc jak tam wakajce spanie do poludnia i leniuchowanie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() No wakacje oznaczaja to ze nie bedzie sie zylo tylko do weekendu bo on bedzie przez caly tydzien! Z tego powodu zycze wszystkim fanom napojow wyskokowych :rolleyes: duzo kasy do przepicia i pieknych dziewczyn do towarzystwa....
Pamietajcie wakacje to nie tylko tibia... na zewnatrz tez jest swiat! 8) |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() No i mamy wolne, niektórzy... wiecie każdy lubi Tibię... Tylko aby bez przesady.
No teraz to niema ładnej pogody... więc powiem, żeby Tibia w twoim życiu nie była najważniejsza... ale ważna, a świat i rodzina była najważniejsza! --- Moja postać na Ruberze: Faweziw, Druid ![]() Thais, Mlv. 7, level 9 prawie 10 i dobre czary.
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Modką życze nowych pomysłów na udoskonalanie itak jurz cudnej stronki.
![]() A wszystkim graczą w tibie bezlagowych wakacji ![]()
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Wielkie dzieki za zyczenia. Mam tylko nadzieje ze prognozy o chlodnym lecie sie niespelnia. Zycze wam ze swojej stron duzych lveli i milych godzin spedzonych przed monitorem kompa.
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
![]() |
![]() Ja też życze szczęśliwych wakacji, bezpiecznych oraz duzego lvl-a i skilli, Mnie niestety nie spotkaja te 2 ostatnie zeczy a to dlatego ze mi nie dziala Tibia (connection timeout) i prawdopodobnie z tego powodu beda to najgorsze wakacje w moim zyciu...
![]() ![]() ![]() W moim i imieniu innych userkow dziekuje teamowi tibia.pl za taka stronke ktora umila chwile kiedy Tibia nie dziala, oraz dziekujemy za zyczenia i nawzajem... Tak trzymać chlopaki ! Oby ta stronka rozwijala sie najlepiej i pewnego dnia stala sie taka jak tibia.de (chociaz dla mnie juz jestescie najlepsi z najlepszych) -------------------------------- Shodek - Knight - Julera - 20lvl (i nie rosnie bo mam connection timeout juz ponad miesiac) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() te wakacje
na pewno beda bezpieczne (bez tibii nie ![]() tylko na moim kompie mam ciagle bana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() Czuję się wyróżniony... 8) I sprzyjemnąścią stwierdzam że to nie była moja pierwsza i ostatnia pomoc Tibia.pl team .... Dobo pisz z problemami spróbuje ci zawsze pomóc jako kumpel i wierny czytelnik Tibia.pl
MIŁEJ ATMOSFERY ŻYCZE --------------------------------------- Respect for Kuwuten Respect for Scratch Respect for Paladinka Respect for Sir Nepech |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2004
|
![]() Noooo....pop[rostu masakrycznie!!!
Pozdrawiam all i zycze wszystkim udanych wakacji,zadnych deedow w tibi ![]() Leoric king |
![]() |