|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() A więc szukam kilku ludzi do stworzenia gry MMORPG !!
A dokładniej potrzebuje : Kogoś od Grafiki (Będe wniebowźęty jeśli byłby to Avager ![]() Kogoś z Wyobraźnią - Patrz wyżej co do wyboru Kogoś od Wymyślania Sceneri gry - Wiadomośc prywatna podobna jak w w/w pozycjach. Wybiore najlepszych z wszystkich kandydatów ;D Ostatnio edytowany przez TES Piro Fox - 07-04-2006 o 09:39. Powód: Zamiast Team wpisałem Tem |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() A masz juz jakis silnik gry ze szukasz ekipy??
I co ty bedziesz robil dyrygowal?? Powiec co umiesz i opisz dokladniej jak ta wspolpraca ma wygladac bo znam sie na grafikach ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Chojna
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vasilij Zajcev
Profesja: Druid
Świat: Saphira
Poziom: 21
Poziom mag.: 20
|
![]() ![]() W jakim języku piszesz gre? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sadzac po strukturze "ogloszenia" watpie zeby cos z tego wyszlo.
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
a więc zgłaszać sie do mnie ![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez TES Piro Fox - 07-04-2006 o 18:31. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm... z tego co zauważyłem to masz tylko dobre chęci ;]
Nie masz ani jednego osobnika do team'u... @Vasilij sie pyatał o język programowania(chyba) a nie o język już samego "produktu" A pozatym ty masz jakiś pomysł w ogóle? O czym to będzie? Historia? Mapa? System Gry? any? ~Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Żenujące... Uważam, że za robienie jakichkolwiek aplikacji powinny zabierać się osoby inteligentne, z pomysłami i posiadające jakąś wiedzę i doświadczenie w programowaniu. Podejrzewam, że ten Twój MMORPG to będzie kolejny Vallheru-podobny webbased (chyba, że jednak wiesz czym jest/są język programowania). Mimo to życzę powodzenia ![]() PS: W tym Twoim "czymś" będzie napewno od męski narząd płciowy błędów ortograficznych... PS2: I tak pewnie zapomnisz o tym "projekcie" za tydzień. Ostatnio edytowany przez M&M - 07-04-2006 o 20:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I nie ma tu zadnej ukrytej ironii ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() To żart prawda? ;f
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: //
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Jak tak bardzo chcesz stworzyc rpg ... bo z tego ogloszenia wynika ze raczej nie umiesz programowac... Polecam ci program RPG Maker XP
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() Cytuj:
2.Nie masz nic pojecia o tworzeniu rpg'ow 3.To po chuj* zakladales ten topic?? Idz sobie otsa postaw to bedziesz mial super gre online ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Zylkolak - 08-04-2006 o 12:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Cytuj:
lmao uahahahaa
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() A poszukać to nie łaska? -.-
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up'n'up:
www.google.pl + magiczne hasło RPG Maker,ewentualnie www.rpgmaker.pwii.pl.A jak już chcesz ściągac RPG Makera to polecam 2k albo 2k3.RPG XP ssie. @Down: Rotfl,mistrzu ucz mnie,albowiem Twoja mądrośc nie zna granic ! Pewnie,że się nie da.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 10-04-2006 o 00:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Nie jestem pewjen czy gry z RPG Tsukuru me(RPG Mejker) dasie online....
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
|
![]() ... Szukaj ?
Jest skrypt (Ruby), do gry by działała online lecz tylko na rpg xp na 'Polski oczywiście' spadłem z krzesła... Mam nadzieje, że bedzie tu mniej BRAT*'ów ( *Brat - dzieciuch ).. :F 'Nie mam śilnika do gry bo zapomnialem dopisac że nie mam śilnika gry' to też mnie rozwaliło 'śi' < :d ... Lmao bez silnika to co ty chcesz zrobic?! Przykład polskiego języka programowania: Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight