Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-04-2006, 21:43   #1161
Ligu
Guest

Domyślny zal mi was dzieci

o to film mojego wykonania z moim PA
20:41 Moczykij: RAFUL JEST PEDALEM

http://rapidshare.de/files/17514407/zal.rec.html

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-04-2006, 22:19   #1162
Anum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ligu
o to film mojego wykonania z moim PA
20:41 Moczykij: RAFUL JEST PEDALEM

http://rapidshare.de/files/17514407/zal.rec.html
PANIE NAUCZAJ! 50k w SAMEJ kasie na sobie, a aol... brak! Litościwy panie czemu ja niespotykam takich PA co najpierw mnie bija a potem mi kase dają i mnie uhają -.^?

Cytuj:
00:25 Lamalas Armanio: Anum, that was childish
00:25 Lamalas Armanio: Even more than usuall =p
Cytuj:
12:42 Lamalas Armanio: Czy chcesz czy nie DB dopadnie Cie
12:43 Lamalas Armanio: Zadrzyj z brygada patalachu a skonczysz w piachu.
Cytuj:
11:55 Xordan Van'Helle[125]: Ty to kurwa filozof jestes ;o
Cytuj:
Reth Eco 17:08:54
Nawet reth czasami pomysli ;p
Anum jest offline  
stary 08-04-2006, 22:21   #1163
Ligu
Guest

Domyślny Ahahahah

lol slyszales kiedys o czyms takim jak system blessow ?:>

stary 08-04-2006, 22:31   #1164
Dragonisek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 10 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Na emeryturze
Imię: Dragonisek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Retired ;]
Świat: Aurea
Poziom: 123
Skille: 99//99
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kostooch
Ye! Kazdy kto gra w Tibie i ma wyzszy lvl jest cieciem i kretynem, ktory nie zdaje do nastepnej klasy, nie ma rl ziomkow i dalej sobie skutecznie pieprzy zycie. Nic dodac, nic ujac.

Zal.pl

Nie chce sie chwalic ,jednakze sadze ,ze tez mam wysoki lv (nie patrzcie na tego chara :>) i jakos nie jestem ulomem ani debilem ,chodze do jednego z lepszych LO w Szczecinie i potrafie pogodzic moj rl life z tibia,a wiec pozostaw swoje madrosci i teorie innym 0.o To ze nigdy nie wbiles lepszego lv jak 30 nie oznacza ze kazdy kto to zrobil jest debilem -.-

@Nagassh

:< Nie nosze okularów i nie mam kompleksow ,a gram w tibie.Czy to znaczy ze jestem inny ?
stary 08-04-2006, 22:40   #1165
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2005

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
Domyślny

@up
ten kostooch ma 99lvl i twierdzac ze h lvle to idioci moze to mowic na wlasnym przykladzie - nie wnikam.
Kapucha jest offline  
stary 08-04-2006, 22:41   #1166
Anum
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
lol slyszales kiedys o czyms takim jak system blessow ?:>
PANIE MÓW MI WIĘCEJ! Naprawde dużo ci dadzą blessy w sprawie twojego bp .

Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Anum jest offline  
stary 08-04-2006, 22:47   #1167
Ligu
Guest

Domyślny Co Za Jeebany Deebil

Lol Kuurwa Pacanie Nie Kupie Blessow Za Jablka Chyba ?

stary 08-04-2006, 22:50   #1168
Aciek
Użytkownik forum

Aciek's Avatar

Data dołączenia: 21 03 2005

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 47
Poziom mag.: 52
Wyślij wiadomość przez ICQ do Aciek
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragonisek
Zal.pl

Nie chce sie chwalic ,jednakze sadze ,ze tez mam wysoki lv (nie patrzcie na tego chara :>) i jakos nie jestem ulomem ani debilem ,chodze do jednego z lepszych LO w Szczecinie i potrafie pogodzic moj rl life z tibia,a wiec pozostaw swoje madrosci i teorie innym 0.o To ze nigdy nie wbiles lepszego lv jak 30 nie oznacza ze kazdy kto to zrobil jest debilem -.-

@Nagassh

:< Nie nosze okularów i nie mam kompleksow ,a gram w tibie.Czy to znaczy ze jestem inny ?
Naprawde nikt nie pomyslal ze to moze byc ironia?
Aciek jest offline  
stary 08-04-2006, 22:52   #1169
Dragonisek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapucha
@up
ten kostooch ma 99lvl i twierdzac ze h lvle to idioci moze to mowic na wlasnym przykladzie - nie wnikam.

To przykre ,ze ludzie nie uzywaja mozgu =/
Ale skoro sa msie uwaza za idiote to gl & hf Przynajmniej chlopak wie co to samokrytyka :> Ale niech nie sadzi tak o wszustkich
stary 08-04-2006, 23:03   #1170
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragonisek
To przykre ,ze ludzie nie uzywaja mozgu =/
Ale skoro sa msie uwaza za idiote to gl & hf Przynajmniej chlopak wie co to samokrytyka :> Ale niech nie sadzi tak o wszustkich
hehe

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anum
PANIE MÓW MI WIĘCEJ! Naprawde dużo ci dadzą blessy w sprawie twojego bp .
teraz ty? potym jak pro~~ i nevol przyznali sie do tego ze sa nobami teraz tobie odbija? plx no ='(
Kapucha jest offline  
stary 08-04-2006, 23:11   #1171
Anum
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Lol Kuurwa Pacanie Nie Kupie Blessow Za Jablka Chyba ?
Nom tak "Co Za Jeebany Deebil". Za mało "e", "u"? Może tak jeszcze z 3-4 dołożysz będzie lepiej wyglądało ? Jak chcesz coś przekażać zmień swój styl pisania bo z tym daleko nie zajdziesz. Nie łatwiej było powiedzieć, że AKURAT wziołeś kase i miałeś iść kupić blessy jak miałeś super, extra, git pomysł żeby nagrać ten super, extra, mega git film? Ktoś kiedyś powiedział: "Myślenie nie boli". Skorzystaj a ci się będzie lepiej wiodło .
Btw. Nie Zaczynaj Każdego Słowa Od Dużej Litery Ok?
Cytuj:
teraz ty? potym jak pro~~ i nevol przyznali sie do tego ze sa nobami teraz tobie odbija? plx no ='(
Zacytuje ci gc:
22:09 Leander Armanio: 22:07 Ecomer Mac'Leod: anum ma dzisiej jeden z tych gorszych dni
22:09 Leander Armanio: Anum na okres =<

Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:

Ostatnio edytowany przez Anum - 08-04-2006 o 23:13.
Anum jest offline  
stary 08-04-2006, 23:14   #1172
Aciek
Użytkownik forum

Aciek's Avatar

Data dołączenia: 21 03 2005

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 47
Poziom mag.: 52
Wyślij wiadomość przez ICQ do Aciek
Domyślny

To z 2xe to albo byla proba unikniecia filtra bluzgow (nazwijcie jak chcecie) albo zwykla pomylka. Nie ma sie czego czepiac. A co do blessow to mozna sie bylo domyslec.

[edit]
"u" nie "e"

Ostatnio edytowany przez Aciek - 08-04-2006 o 23:18.
Aciek jest offline  
stary 08-04-2006, 23:18   #1173
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anum
Zacytuje ci gc:
22:09 Leander Armanio: 22:07 Ecomer Mac'Leod: anum ma dzisiej jeden z tych gorszych dni
22:09 Leander Armanio: Anum na okres =<
to idz spac moze jutro Ci przejdzie. [=

btw. to jest moj 60 post w tym topicu co czyni mnie 3 "postownikiem" tego tematu ^^. gratzy mozna mi wysylac na priv msg ewentualnie jakies zbiorowe np. w imieniu calych gilidi pozwalam zamieszczac tutaj. (dla nie kumatych - zart.)
Kapucha jest offline  
stary 09-04-2006, 09:07   #1174
eX3Ter
Guest

LOL

was całkiem porypało ? Taifun szaleje D my stary nick " Sekan Agus " najpierw zabil mnie taifun z ue a potem hack i lvl 18 ;p

stary 09-04-2006, 10:59   #1175
Rolas el'Baq
Użytkownik Forum

Rolas el'Baq's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2005

Stan: Aktywny Gracz
Skille: 85/-
Poziom mag.: 17
Rolas el'Baq ma numer GG 5125626
Domyślny

Cytuj:
Ja mam 80 lvl uwazam ze jest to wysoki lvl, wiec twierdzisz ze jestem przymulem etc.? zal mi Ciebie.
[edit] a zapomnialem dodac ze post reported.

kto jest dziecko ten jest, ale czemu ja mialbym nim niby byc?

lol zal mi Ciebie.

z tego co slyszalem graja tam we 2. (ale to tylko pogloski) jeden ma na imie bartek i jest moim rl friendem a drugi ma na imei rafal i pochodzi ze szczecina.
poznali sie na hibernie gdzie bartek (ligurup) ownerowal pewnego 120ek ktory teraz ma 80~~ lvl. a wlascicielem tej postaci byl przemek rl friend rafala. i tak oto sie poznali wiec stfu bo gadasz, a nie masz pojecia.

Zle slyszales frajerze -.- wiec lepiej sam sie zmknij ok? Raaful 1 ownera i tego prawdziwego znam z rl -.-
Znalem go od 15 levela ( na poczatku serva ) do momnetu jak sam skonczylem grac Rollnikiem Morderca ( mialem wtedy 51 a on 70 lub 60+ jakos tak ) potem skaskowal mi sie jego numer gg i jakos konatkt sie urwal -.-
Lisek nie sharuje i nigdy nie sharował
Raz jak załapałem 3 dedy jednego dnia ( ojj koles z sunblade mocno tego zalowal ;P) odchelalo mi sie grac i chialem mu dac passy to nawet wtedy nie sharowal choc i tak lvle odrbil mi Gran Drash
Rolas el'Baq jest offline  
stary 09-04-2006, 12:22   #1176
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Protarus
Drogi Kapusniaczku.

Jako ze z niecierpliowoscia oczekujesz na moja odpowiedz dla ciebie to wiedz ze nadeszla ta chwila. Niniejsza wypowiedzia wyjasnie ci dlaczego uwarzam cie za
d e b i l a.

No wiec wiemy juz wszyscy ze masz super pvp i ze trapujaca 166ms bedziesz bral najlepszy eq jaki masz i aola poniewarz obawiasz sie ze ow sorcerer cie strapuje i zatlucze fistem na smierc.

Wiemy ze dla ciebie ssa to beznadziejny przedmiot w walce z czarodziejem poniewarz ty wolisz zginac od spamu ue i stracic jedynie 100k oraz sporo expa niz zalozyc ssa wartego 5k.

Wspominales ze nie grasz w tibie(czy cos takiego) a jednak co drugi post nalerzy do ciebie. Zastanawia mnie czy nie jest to jakis uraz z dziecinstwa. Mama zamykala ci morde butem ze tak spamujesz swoje debilne posty?
A moze to tatus karmil cie mlekiem naturalnym(jesli nie rozumiesz tego zwrotu to ci go pozniej wytlumacze) i z powodu zapchanej jamy ustnej nie mogles nic mowic?

Poza tym , czy ty dzieciaku nie masz rl life? Ile mozna wpatrywac sie w forum i komentowac karzdy post? Nie odpisuje ci bo nie zawsze mi sie chce czytac co ktos nabazgral na tym forum oraz zajmuje sie czyms innym.

Przeslanie jakie chce ci przekazac niniejszym postem brzmi
Z A M K N I J K U R W A M O R D E ! ! !

Your Prot~

PS. Nie naslesz na mnie swoich kolegow prawda?? Plax nie chce zostac pobity we wlasnym domu przez gimnazjalistow wspieranych przez przedszkole.

LOL

no to pokoleji

1. okey to powiedz mi po chuj amm isc na wojne skoro jedyne co mam robic to biegac marnowac ssy + uhy biegajac za 166msem? jak mam isc an wojne to biore wszystko tym bardziej ze to nie jest wojna tylko bitewki kretynie

2. "Wiemy ze dla ciebie ssa to beznadziejny przedmiot w walce z czarodziejem poniewarz ty wolisz zginac od spamu ue i stracic jedynie 100k oraz sporo expa niz zalozyc ssa wartego 5k." ty za to wolisz stracic 5bp ssow na jebanie sie z explo od tego sorca po czym pasc i stracic mpa/sca/g legi + zawartosc bp na jednym dedzie moze realnie spasc
1,4kk

3. bo nie gram, a co drugi post nie nalezy do mnie. na forum lubie pisac dzieki takim kretynom jak ty, srednio pisze 2 posty n dzien na kompie siedze srednio od 19 do 22 wiec nie uwazam zeby to bylo dlugo szczegolnie ze w tym samym czasie robie multum innych rzeczy a to ze jak ty piszesz na forum nie potrafisz oddychac swiadczy o tobie. a ta druga czesc to juz sa te twoje superasne bluzgi? jak tak to sobie podaruj bo kompromitujesz sie.

4. ile razy mam mowic ze ja nikogo nie nasylam cepie -.- mieli do nevola jechac ale ja ztym nic nei mialem wspolnego jak by nie patrzec ty tez nie jestes winny kazirodztwa w tym twoim domku.

ps. Jestes totalnym idiota, nie wiem jak tacy ludzie funkcjonuja. miedzy innymi przez takich jak ty pierdole tibie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rolas el'Baq
Zle slyszales frajerze -.- wiec lepiej sam sie zmknij ok? Raaful 1 ownera i tego prawdziwego znam z rl -.-
Znalem go od 15 levela ( na poczatku serva ) do momnetu jak sam skonczylem grac Rollnikiem Morderca ( mialem wtedy 51 a on 70 lub 60+ jakos tak ) potem skaskowal mi sie jego numer gg i jakos konatkt sie urwal -.-
Lisek nie sharuje i nigdy nie sharował
Raz jak załapałem 3 dedy jednego dnia ( ojj koles z sunblade mocno tego zalowal ;P) odchelalo mi sie grac i chialem mu dac passy to nawet wtedy nie sharowal choc i tak lvle odrbil mi Gran Drash
a jak ma na imie ten twoj wielki rl friend ktorego to numer gg straciles i urwala wam sie przyjazn bo nie mieliscie sie jak kontaktowac? jezeli rafal i ma kumpla przemla to ja mam racje. (a myslalem ze rl friendy to gadaja przedewszytkim na rlu :|)

Ostatnio edytowany przez Kapucha - 09-04-2006 o 12:48.
Kapucha jest offline  
stary 09-04-2006, 13:03   #1177
Dragonisek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
LOL

no to pokoleji

1. okey to powiedz mi po cmęski narząd płciowy amm isc na wojne skoro jedyne co mam robic to biegac marnowac ssy + uhy biegajac za 166msem? jak mam isc an wojne to biore wszystko tym bardziej ze to nie jest wojna tylko bitewki kretynie

2. "Wiemy ze dla ciebie ssa to beznadziejny przedmiot w walce z czarodziejem poniewarz ty wolisz zginac od spamu ue i stracic jedynie 100k oraz sporo expa niz zalozyc ssa wartego 5k." ty za to wolisz stracic 5bp ssow na uwielbiam jeść bananyanie sie z explo od tego sorca po czym pasc i stracic mpa/sca/g legi + zawartosc bp na jednym dedzie moze realnie spasc
1,4kk

3. bo nie gram, a co drugi post nie nalezy do mnie. na forum lubie pisac dzieki takim kretynom jak ty, srednio pisze 2 posty n dzien na kompie siedze srednio od 19 do 22 wiec nie uwazam zeby to bylo dlugo szczegolnie ze w tym samym czasie robie multum innych rzeczy a to ze jak ty piszesz na forum nie potrafisz oddychac swiadczy o tobie. a ta druga czesc to juz sa te twoje superasne bluzgi? jak tak to sobie podaruj bo kompromitujesz sie.

4. ile razy mam mowic ze ja nikogo nie nasylam cepie -.- mieli do nevola jechac ale ja ztym nic nei mialem wspolnego jak by nie patrzec ty tez nie jestes winny kazirodztwa w tym twoim domku.

ps. Jestes totalnym idiota, nie wiem jak tacy ludzie funkcjonuja. miedzy innymi przez takich jak ty rzodkiewka jest supere tibie.

a jak ma na imie ten twoj wielki rl friend ktorego to numer gg straciles i urwala wam sie przyjazn bo nie mieliscie sie jak kontaktowac? jezeli rafal i ma kumpla przemla to ja mam racje. (a myslalem ze rl friendy to gadaja przedewszytkim na rlu :|)

owned

@Protarus

Napisze tylko jedno : zal.pl. Pamietam jak Cie ubil Spoxster.Stales wtedy w dp w kazzo i lamentowales jaki to on jest zly i nie dobry :<
stary 09-04-2006, 13:07   #1178
DoomOver
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 04 2006

Domyślny

MAM PYTANIE, CZY TEN TEMAT NAZYWA SIE WYDARZENIA Z POLSKIEGO SERVERA CZY KŁÓTNIA DWÓCH ZAKOMPLEKSIONYCH 15-LATKÓW ?
DoomOver jest offline  
stary 09-04-2006, 13:24   #1179
Śmigiel
Użytkownik Forum

Śmigiel's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DoomOver
MAM PYTANIE, CZY TEN TEMAT NAZYWA SIE WYDARZENIA Z POLSKIEGO SERVERA CZY KŁÓTNIA DWÓCH ZAKOMPLEKSIONYCH 15-LATKÓW ?
Tez mialem o to zapytac
Śmigiel jest offline  
stary 09-04-2006, 13:31   #1180
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Domyślny

Wydarzenia ale co, mam pozwalac zeby taki idiota jak pro~mnie wyzywal? ;pp
Kapucha jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania