|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1161 |
Guest
|
![]() o to film mojego wykonania z moim PA
20:41 Moczykij: RAFUL JEST PEDALEM http://rapidshare.de/files/17514407/zal.rec.html |
|
![]() |
#1162 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
#1163 |
Guest
|
![]() lol slyszales kiedys o czyms takim jak system blessow ?:>
|
![]() |
#1164 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
Imię: Dragonisek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Retired ;]
Świat: Aurea
Poziom: 123
Skille: 99//99
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Zal.pl ![]() Nie chce sie chwalic ,jednakze sadze ,ze tez mam wysoki lv (nie patrzcie na tego chara :>) i jakos nie jestem ulomem ani debilem ,chodze do jednego z lepszych LO w Szczecinie i potrafie pogodzic moj rl life z tibia,a wiec pozostaw swoje madrosci i teorie innym 0.o To ze nigdy nie wbiles lepszego lv jak 30 nie oznacza ze kazdy kto to zrobil jest debilem -.- @Nagassh :< Nie nosze okularów i nie mam kompleksow ,a gram w tibie.Czy to znaczy ze jestem inny ? ![]()
![]() |
#1165 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() @up
ten kostooch ma 99lvl i twierdzac ze h lvle to idioci moze to mowic na wlasnym przykladzie - nie wnikam. |
![]() |
![]() |
#1166 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
#1167 |
Guest
|
![]() Lol Kuurwa Pacanie Nie Kupie Blessow Za Jablka Chyba ?
|
![]() |
#1168 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1169 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To przykre ,ze ludzie nie uzywaja mozgu =/ Ale skoro sa msie uwaza za idiote to gl & hf ![]() ![]()
![]() |
#1170 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#1171 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Btw. Nie Zaczynaj Każdego Słowa Od Dużej Litery Ok? Cytuj:
22:09 Leander Armanio: 22:07 Ecomer Mac'Leod: anum ma dzisiej jeden z tych gorszych dni ![]() 22:09 Leander Armanio: Anum na okres =<
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Anum - 08-04-2006 o 23:13. |
||||||
![]() |
![]() |
#1172 |
Użytkownik forum
|
![]() To z 2xe to albo byla proba unikniecia filtra bluzgow (nazwijcie jak chcecie) albo zwykla pomylka. Nie ma sie czego czepiac. A co do blessow to mozna sie bylo domyslec.
![]() [edit] "u" nie "e" ![]() Ostatnio edytowany przez Aciek - 08-04-2006 o 23:18. |
![]() |
![]() |
#1173 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
btw. to jest moj 60 post w tym topicu co czyni mnie 3 "postownikiem" tego tematu ^^. gratzy mozna mi wysylac na priv msg ewentualnie jakies zbiorowe np. w imieniu calych gilidi pozwalam zamieszczac tutaj. (dla nie kumatych - zart.) |
|
![]() |
![]() |
#1174 |
Guest
|
![]() was całkiem porypało ? Taifun szaleje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1175 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Skille: 85/-
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Cytuj:
Zle slyszales frajerze -.- wiec lepiej sam sie zmknij ok? Raaful 1 ownera i tego prawdziwego znam z rl -.- Znalem go od 15 levela ( na poczatku serva ) do momnetu jak sam skonczylem grac Rollnikiem Morderca ( mialem wtedy 51 a on 70 lub 60+ jakos tak ) potem skaskowal mi sie jego numer gg i jakos konatkt sie urwal -.- Lisek nie sharuje i nigdy nie sharował ![]() Raz jak załapałem 3 dedy jednego dnia ( ojj koles z sunblade mocno tego zalowal ;P) odchelalo mi sie grac i chialem mu dac passy to nawet wtedy nie sharowal choc i tak lvle odrbil mi Gran Drash ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1176 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
LOL no to pokoleji 1. okey to powiedz mi po chuj amm isc na wojne skoro jedyne co mam robic to biegac marnowac ssy + uhy biegajac za 166msem? jak mam isc an wojne to biore wszystko tym bardziej ze to nie jest wojna tylko bitewki kretynie 2. "Wiemy ze dla ciebie ssa to beznadziejny przedmiot w walce z czarodziejem poniewarz ty wolisz zginac od spamu ue i stracic jedynie 100k oraz sporo expa niz zalozyc ssa wartego 5k." ty za to wolisz stracic 5bp ssow na jebanie sie z explo od tego sorca po czym pasc i stracic mpa/sca/g legi + zawartosc bp na jednym dedzie moze realnie spasc 1,4kk 3. bo nie gram, a co drugi post nie nalezy do mnie. na forum lubie pisac dzieki takim kretynom jak ty, srednio pisze 2 posty n dzien na kompie siedze srednio od 19 do 22 wiec nie uwazam zeby to bylo dlugo szczegolnie ze w tym samym czasie robie multum innych rzeczy a to ze jak ty piszesz na forum nie potrafisz oddychac swiadczy o tobie. a ta druga czesc to juz sa te twoje superasne bluzgi? jak tak to sobie podaruj bo kompromitujesz sie. 4. ile razy mam mowic ze ja nikogo nie nasylam cepie -.- mieli do nevola jechac ale ja ztym nic nei mialem wspolnego jak by nie patrzec ty tez nie jestes winny kazirodztwa w tym twoim domku. ps. Jestes totalnym idiota, nie wiem jak tacy ludzie funkcjonuja. miedzy innymi przez takich jak ty pierdole tibie. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Kapucha - 09-04-2006 o 12:48. |
||
![]() |
![]() |
#1177 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
owned ![]() ![]() @Protarus Napisze tylko jedno : zal.pl. Pamietam jak Cie ubil Spoxster.Stales wtedy w dp w kazzo i lamentowales jaki to on jest zly i nie dobry :<
![]() |
#1178 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2006
|
![]() MAM PYTANIE, CZY TEN TEMAT NAZYWA SIE WYDARZENIA Z POLSKIEGO SERVERA CZY KŁÓTNIA DWÓCH ZAKOMPLEKSIONYCH 15-LATKÓW ?
|
![]() |
![]() |
#1179 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1180 |
Zbanowany
|
![]() Wydarzenia ale co, mam pozwalac zeby taki idiota jak pro~mnie wyzywal? ;pp
|
![]() |