|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() 22:18 Fley Jemi: Emano
22:19 Doon'Juan: hejka ![]() 22:19 Fley Jemi: czy moglbym przeprowadzic z Toba wywiad? 22:19 Fley Jemi: na potrzeby tibi.pl~~ 22:19 Doon'Juan: hym.. wsumie tak ![]() 22:20 Fley Jemi: jak masz na imie i ile masz lat? 22:20 Doon'Juan: Nazywam Sie Andrzej ;] 22:20 Doon'Juan: a mam lat 32 22:21 Fley Jemi: witam Cie Andrzeju! milo Cie poznac, czy moglbys powiedziec nam jakie skutki uboczne wywiera na Tobie Tibia? 22:22 Doon'Juan: Skutki uboczne hym..? chyba to ze sie troche spaslem od siedzenia przed kompem i boli mi dupa od siedzenia czasami mam odparzenia i bomble 22:22 Doon'Juan: ale to nic ![]() 22:24 Fley Jemi: oj to naprawde musi bolec ![]() 22:26 Doon'Juan: gram bo lubie i uwazam ze jest w tej grze sporo kozakow takich jak Koczkodan Wiaderko i moim zadaniem jest ich karanie lubie zabijac takich cfaniaczkow 22:27 Fley Jemi: tak to prawda tepienie kozakow jest jak najbardziej pozytywnie odbierane przez spolecznosc, opowiedz nam teraz o Twoim najwiekszym sukcesie w Tibi? 22:28 Doon'Juan: a wiec kiedys ukradlem mpa z demona dla taifuna i jestem z tego dumny ![]() 22:31 Fley Jemi: :0 no jestem pod wrazeniem to naprawde nielada osiagniecie, napewno za ta odpowiedz rowniez otrzymasz wielepozytywnych postow, opowiedz nam o swoich poczatkach przygody zwiazanej z Tibia 22:32 Doon'Juan: kiedys jak bylem na wycieczce z horda swoich kobiet w Chinach i spotkalem Bublle w CF uprawialem z nia Sex Analny a pozniej mnie wkrecila w ta gre ![]() 22:33 Doon'Juan: potem pobieralem lekcje u Chucka Norisa ![]() 22:34 Doon'Juan: wciognelem w gre swoja cala rodzine Zone Gienie i syna Macka 22:37 Fley Jemi: ;0 no jestem kolejny raz pod wrazeniem zaskakujesz mnie, jestem dumny ze mozesz mi udzielac wywiadu, hmm to teraz moze troche bardziej odwazne pytanie, wkoncu mamy sie o Tobei dowiedziec wszystkiego! 22:38 Doon'Juan: no racja ![]() 22:38 Fley Jemi: Czy sadzenie "exori" w dusk~ daje Ci wieksza przyjemnosc niz np... hmm do czego by to porownac.. hmm no np sex analny z Bublle 22:40 Doon'Juan: wole czestowac Dusk~~ swoim "Exori" poniewaz ich to bardziej boli bo jak uprawialem Analny sex z Bublle malo co jenczala a Dusk~~ placza jak male dzieci -.- 22:40 Doon'Juan: czekaj chwilke ide sie wysikac ![]() 22:41 Doon'Juan: ok juz ![]() 22:42 Fley Jemi: no prosze jaki perwers ;> ( dal bys mi swoj nr koma ![]() 22:42 Doon'Juan: hehe nie moj nr jest tajny ![]() 22:43 Fley Jemi: ='''( 22:43 Doon'Juan: a co do mego hobby to jak niegram w tibie to gram w warcaby czasami tez ogladam kreskowki razem z synem jak Gienia bije dragi ale zadko sie tak zdarza ![]() 22:45 Fley Jemi: a wiec lamiesz pogloski o tym ze ludzie grajacy w tibie sa malo inteligentni, grajac w warcaby potrzeba nielada umiejetnosci umyslowych, odniose sie teraz do wywiady z innym graczem z Furory Charo~, 22:46 Fley Jemi: powiedz nam czy Ty rowniesz posiadasz jakis niepelnospranych kolegow pokrzywdzonych przez Tibie ktorym pomagasz? 22:46 Fley Jemi: czy popierasz takei akcje harytatywne 22:46 Fley Jemi: ? 22:47 Doon'Juan: tez mam jednego takiego kolege jest niewidomy od tibi wiec czasami expie za niego a jak mnie zdenerwuje to kradne mu zeczy bo i tak niewidzi 22:48 Doon'Juan: czasami robie akcje "podaruj noobom item"rozdaje p-sety itp male lvl'e sie ciesza z takiego datku ![]() 22:48 Doon'Juan: a ja pozbywam sie smieci 22:50 Fley Jemi: powiedz nam jak sie kreuje Twoja terazniejsza sytuacja w Tibi? 22:51 Doon'Juan: przez Gienie raczej niemam kolegow bo Gienia jest typem agresywnej Kobiety kazdego bije wyzywa i wogole 22:52 Doon'Juan: jedynym moim przyjacielem jest Taifun~~ ktory keidys mnie zabil ale mu wybaczylem bo wyslal mi kwiaty i list wiec mu wybaczylem ![]() 22:53 Fley Jemi: a wiec znasz najwiekszego PAna na Tibi? opowiedz nam jakie macie stosunki 22:54 Fley Jemi: i pytanie dodatkowe... ktore zapewne w tym momencie nurtuje kazdego, Czy Genia nie ejst zazdrosna????!!! 22:55 Doon'Juan: hehe moj Taifunek Jest Strasznie Towarzyski moze w tibi nie tak ale na Rl life jest dusza towarzystwa lubi sie smiac bawic czytac poezje mojemu synkowi i wogole 22:55 Doon'Juan: ogolnie jest wsPAnialy ![]() 22:57 Fley Jemi: chcialbym teraz nawiazac do Twojego nicku.. moglbys nam oowiedziec jak stales sie oficjalnym Doon'juanem?? 22:59 Doon'Juan: hehe To dluga historia ![]() ![]() 23:01 Fley Jemi: ohohoh no i Twoje poczucie humoru wydaje mis ie ze to rowniez sprawia ze masz takie "wzniecie" 23:03 Fley Jemi: jestem Ci niezmiernie wdzieczny za udzielenie wywiadu, czy chcialbys kogos pozdrowic? 23:04 Doon'Juan: Tak oczywiscie ![]() 23:05 Doon'Juan: ja rowniez Dziekuje za wspanialy wywiad a teraz zegnam bo ide grac w tibie PA PA pozdrowienia dla Calej Tibia.pl 23:06 Fley Jemi: Dziekuje w ich imieniu ![]() Ostatnio edytowany przez Jemi - 07-04-2006 o 00:14. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Tak Tak Miłooo ale wiesz jestes kradziejem jak mogles podwedzic Magic plate armora
![]() ![]() ELO! ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() Hahahahahahahaha ihuehuehuehueheue malo z krzesla nie spadlem. Chlopaki to jest zajebiste powienien powstac oddzielny temat na takie wywiady najpierw Charo~ teraz Doon~
PAdaka. Gratuluje ahahahahahahahahahahah ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro(hrhrhrhrhrhrhr) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cortez Blackheart
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 90~
Skille: 93
Poziom mag.: 18
|
![]() Thief to thief... a oprocz tego to chlopak ma braki w ortografii
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() hahahha
tak trzymaj fig jeszcze tak sie nie smialem;dd
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Rotfl... xD
Czy oni by nie mogli normalnych wywiadów robić? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po co normalne? nielubisz sie smiac? najsmieszniejsze jest to ze my smiejemy sie z siebie, to nielada umiejetnosc ktorej niekotrzy sie nigdy nienaucza |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Haha
Z poczatku wydaje sie ze normalny wywiad ; ale pozniej...;;
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahaha dobre ;p A co do wywiadu to robi se jaja jak charo ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Lokacja: Daleko stąd
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() trzeba mu przyznac ,że dobrze zmyśla, albo życie go nie kocha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Phranel
Profesja: Elder Druid
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 125
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() LaL hahahhahahahhahahahhaha
Pro Wywiad ;]
You Are On The Edge Of The Map Mate, Here, Where The Monsters Are ![]() Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdynia
Świat: Somewhere
|
![]() Ale trzeba najpierw mieć z czego...
|
![]() |
![]() |