![]() |
#921 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2006
Lokacja: Daleko stąd
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Elysia
Poziom: 24
Skille: 15/21
Poziom mag.: 22
|
![]() Moze to nic, ale niedawno znalazlem plecak a w srodku: strange talisman, water pipe i troche bananow
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#922 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Najlepszy przedmiot jaki podniosłem to bohy a na ziemi leżało jeszcze rh c set kusza i plecak koles na redzie padl przy mnie ale expil z jakims 100~knightem i knight podbiegl zabral loot zanim zdązyłem wziąść.Było to dawno w Dlair kolo venore.
![]() |
#923 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2006
|
![]() Ja na roku znalazłem w zabitym człowieku 200gp 2x carlin sword backpack i troche zarcia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#924 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Z mojego pokoju
Stan: Na emeryturze
Imię: Xan druid from refugia
Profesja: Druid
Gildia: śmuta a nie gildia :P
Świat: Refugia
Poziom: 17
Skille: 18/21
Poziom mag.: 13
|
![]() mi się zdarzyło na r00ku stoje i pisze jakąś ofertę, że chcę coś kupić. i wtedy jakieś 3 kratki ode mnie (stałem pomiędzy studnią a tym drzewkiem w rogu targu) ktoś rzucił fishing roda. ja szybko bo biegło już 3 innych typa. i miałem w ten sposób fishing rod za darmo.
na mainie to raz sobie poszedłem do ghoul r00mu(w ancient temple) i widzę świeżego trupa człowieka otoczonego p. spiderami. otwieram trupa a tam plate legi i BP. otwieram go a tam wędka i kilka innych dupereli. wziąłem tylko wędke i legi, bo po chwili przyszedł właściciel i zabrał trupa. to był npvp ale i tak się wylogowałem. innnym razem na Saphirze (pvp) pisałem że kupie dwarven shielda. jakiś typ podchodzi i kładzie bone shielda(było to w depo) po chwili odszedł zostawiając shielda na widoku. ja szybko pobiegłem i go wziąłem, tamten typ się rzucał, ale jak dostał z różdżki(ja-druid 8lvl on-knight 8 lvl) to uciekł ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Wstaje sobie o 5 rano. Spx. Ide sobie przez kochana darashie, i co widze. BP!
Ale ciort tam ide dalej. Pomyslalem se, wróce sie moze bedzie cos fajnego. Ide po ten bp, a tam viale. Pomyslalem se : chol**ra, po co po niego wracalem. IDe dalej a tu bag. Pomyslalem : DO H*JA! WY***BIE GO! I targam go do wody, ale w pewnym momencie zamiast zucic dalej otworzylem go. Pomyslalem : O KU*WA! , i zlecialem z krzesla. Co tam bylo ciekawego?? Nic oprócz Fire Axe, Warrior Helmet, i 3k.Tak oto znalazlem Fire Axe Warrior Helmet i 3k "NA ZIEMI"!!!! PS: tera f-axe nie moge sell a wale z swordów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
|
![]() Ja sobie znalazłem serpent sword ktory lezal przed depo w Carlin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Lipa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sparrow'Royal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Niepotrzebuje gildii.
Świat: Nebula
Poziom: ~28
Skille: 62/42
Poziom mag.: 10
|
![]() Moj qmpel znalazl w czerwonym backpacku kolo kazo crown shielda,plate armora,bsa,plate legi i crown helmet O.O.Wyobrazacie sobie jaki to fart?
Swiat to saphira a nick kolegi Emek Arkos.[on jest troche tkaim noobkiem bo to jego pierwsza postac i powiedzial ze do 25 lvla niebedzie z tym chodzil i trzyma to wszystkowdepo i chodzi z p setem plus dwarven shield ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Polska
Stan: Tutor
|
![]() Nic specjalnego, za każdym razem przez przypadek:
Carlin - depot. Wpadam do depo (pod ziemią) aby posegregować loot i widze że na mailboxie leży nieostamplowana parcelka. Olewam bo ludki często zostawiają takie rzeczy, po 5 minutach kończe segregacje i wychodzę. Mijajać NPC na poczcie postanowilem że parcelka może się przydać więc wracam po nią a w środku znajduję bohy! Ot, ktoś zapomniał labelkę wrzucić, ale jak nie mógł zauważyć że parcelka została na skrzynce pocztowej to nie wiem ![]() Thais - ancient temple. Typowe huntowanko na minosach, schodzę do miejsca gdzie jest większa grupka minosów i dwa mino guardy. Wybijam całość i się zastanawiam czy iść też potłuc trolle którę znajdują się trochę bardziej na wschód. W pierwszej chwili rezygnuję i zaczynam wracać do miasta ale po chwili pomyslałem że trochę żarcia z trolli zawsze się przyda. Po drodze napotykam dwa minosy i mino guarda oraz zwłoki jakiegoś pana który pozostawił po sobie bp manasków, gold ring i demon shield. Akurat miałem w planie kupno wymienionych itemów ![]() A tak poza tym to na PoHu ginie masa graczy która pozostawia po sobie dość spore ilości plate legsów i ~200 gp (sic!) W tydzień da się z samych zwłok wyjąć bp metalowych spodenek i 4k złota ![]() --Outlaw
![]() |
#929 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Zalesie Grn.
![]() |
![]() Plate armor moim noob charem na harmoni, ale tam czasami sobie ludzie rzucaja p armami bo to tylko po 400 gp chodzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Rycerz Pedrus Maximus
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 17
Skille: 40/29
Poziom mag.: 2
|
![]() Ja idąc spokojnie na salmon quest na Rooku znalazłem w trupie 1,5k, 2 wędki i legion helmet!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#931 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2006
Stan: Niegrający
Świat: Aurea
|
![]() ide sobie na dragi w ank patrze dead i 3 dragi....... troche manaskow poszlo na nie ale bylo warto bo znalazlem 3 dragon shieldy (w bp) jego tarcze czyli vampirke i c arm no i w bp mial jeszcze kilka d hamow i chyba jego loot lezal w sumie to spory bo 48 d hamow i kusze/swordy/mace po takim swietnym huncie ktory trwal z 5 minut bo ubilem 3 dragi postanowilem sie wybrac na hydry kupujac 20 bp hmm i wbijajac 39 lvl ;] no i jeszcze powiem ze akurat mialem kupic vampirke bo mialem meduske ale ona ciezka
![]() |
#932 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#933 |
Użytkownik Forum
|
![]() skasujcie teog posta
Ostatnio edytowany przez Nevir - 17-04-2006 o 02:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak przy okazji to dzieki za cynk ubije sobie kolesia jak wbije 25 lvl to moze ladne eq poleciec przy lekkim szczesciu
Ostatnio edytowany przez Nevir - 17-04-2006 o 02:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Azazel
Profesja: Paladin
Świat: ETERNIA
Poziom: 105
![]() |
![]() A ja chodząć expić na DC często zaglądam pod drzewka bo ludzie tam looty chowają no i ostatnio sie trafił bag a w nim GS,Dragon Shield,2 bp UH i jakieś 1,5k w gp.
![]() ![]()
![]() |
#936 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2005
|
![]() najcenniejszxa rzecz jaką znalazłem to bag w którym były dwie crystalki. potrzebowałem baga rzeby pogrupować sobie rzeczy w plecaku a okazało się, ze jest cięższy niż 8 oz a tam dwie crystalki były. to w depo w carlin było
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#937 | ||||||
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Radlin
Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 26
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() A ja szedlem sobie kolo Carlin polowic a tu nagle widze Bag pod drzewem wiec zagladam do niego a tam WarHammer sobie lezy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na emeryturze
Imię: Sante Mefisto
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#940 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: ;>
Profesja: Sorcerer
|
![]() rook:niedawno robilem sobie noobcharka i zauwazylem kolesia,ktory od 1 lvla do 8 jechal na ratach (na 100 % cavebotter bo jak bloczylem mu droge to omijal inna strona). dzien pozniej wchodze dobic 8 lvl patrze,a tu jego ded,w srodku 1.5k,mace,rope itd dzien pozniej patrze,a ten typ (tak mi sie zdawalo ze on bo mial podobny nick i identyczny outfit) ma 3 lvl,no wiec pomyslalem poczekam,az zrobi 8 i cos pokombinuje,no wiec za ok.2 godzinki loguje sie,patrze a ten juz 7 lvl,luruje na niego 4 bugi - loot 1.2k,hatchet,fishing rod itd
![]() ![]() main:niedawno skonczyl mi sie pacc i trzeba bylo powrocic do nudnego "free account" ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Fax - 11-05-2006 o 16:39. |
|
![]() |
![]() |