![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: //
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Szukalem nie znalazlem wiec sie nie czepiac... sciagnelem przed chwileczka knight online gdy wlaczam instalacje wszystko przebiega kk tylko potem wyskakuje ze za malo miejsca na C i mam z wolnic 300+mb ale ja nie wybralem wczesniej ze to ma instalowac na dysk C :/ nie wiem co zrobic mam tam malo miejsca bo to bylo przeznaczone dla windowsa tylko jezeli nie da sie tego ominac czy mozna dodac z jakiejs partycji np. 1gb dla dysku C bez formatu? jesli jest taki sposob albo ominiecie instalacji na dysk C i wgranie na inna to prosil bym o odpowiedz z gory dzieki
![]() Edit wlasnie zwolnilem troche miejsca na C i zainstalowalo pliki tam potem moge wybrac instalacje na dysk inny ale tamte pliki i tak zostaja da sie je jakos przezucic albo dodac wlasnie te 1 gb z innej partycji na C bez formatu? ^^ bo komp mi sie moze przymulac malo miejsca na C
Ostatnio edytowany przez Evan Pall - 11-04-2006 o 21:05. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 4x
Skille: 7x/7x
Poziom mag.: 5
|
![]() Wiekszosc istalek zapisuje pliki tmp na dysk c przed instalacja, z ko jest tak samo, powinny usunac sie same wiec dziwne ze tak sie nie stalo... sprawdz w C:\Documents and Settings\xxx\Dane aplikacji tutaj powinny byc mozesz je smialo usunac bo nie sa potrzebne... a partycje mozna modyfikowac bardzo latwo dzieki programowi partition magic ( platny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Ja mam gorszy problem zainstalowałem mam postać gram i co z tego ide nagle lagg walcze 2 lagg , 3 lagg zacina mi sie gra i koniec :/ co mam zrobić :/
a było tak fajnie ![]()