Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > RPG

Notki

RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 11-04-2006, 20:56   #1
Evan Pall
Użytkownik Forum

Evan Pall's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: //

Stan: Aktywny gracz
Problem Problem z knight online

Szukalem nie znalazlem wiec sie nie czepiac... sciagnelem przed chwileczka knight online gdy wlaczam instalacje wszystko przebiega kk tylko potem wyskakuje ze za malo miejsca na C i mam z wolnic 300+mb ale ja nie wybralem wczesniej ze to ma instalowac na dysk C :/ nie wiem co zrobic mam tam malo miejsca bo to bylo przeznaczone dla windowsa tylko jezeli nie da sie tego ominac czy mozna dodac z jakiejs partycji np. 1gb dla dysku C bez formatu? jesli jest taki sposob albo ominiecie instalacji na dysk C i wgranie na inna to prosil bym o odpowiedz z gory dzieki

Edit wlasnie zwolnilem troche miejsca na C i zainstalowalo pliki tam potem moge wybrac instalacje na dysk inny ale tamte pliki i tak zostaja da sie je jakos przezucic albo dodac wlasnie te 1 gb z innej partycji na C bez formatu? ^^ bo komp mi sie moze przymulac malo miejsca na C

Cytuj:
kupie broń ktura ma ataku od 40 do 100 podajcie jakom cene macie mieczuw i jakom majom obrone i atak jestem ze świata harmonia (prosze o szybkie napisanie postu)
postać ma lever 7 i co chesz jeszcze wiedzieć stać mnie na broń mam 1000 i co
lol? xD

Ostatnio edytowany przez Evan Pall - 11-04-2006 o 21:05.
Evan Pall jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-04-2006, 00:01   #2
phoneix
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 4x
Skille: 7x/7x
Poziom mag.: 5
Domyślny

Wiekszosc istalek zapisuje pliki tmp na dysk c przed instalacja, z ko jest tak samo, powinny usunac sie same wiec dziwne ze tak sie nie stalo... sprawdz w C:\Documents and Settings\xxx\Dane aplikacji tutaj powinny byc mozesz je smialo usunac bo nie sa potrzebne... a partycje mozna modyfikowac bardzo latwo dzieki programowi partition magic ( platny ) nie tracisz wtedy zadnych danych...
phoneix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-04-2006, 01:39   #3
Marchewki
Użytkownik Forum

Marchewki's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Ja mam gorszy problem zainstalowałem mam postać gram i co z tego ide nagle lagg walcze 2 lagg , 3 lagg zacina mi sie gra i koniec :/ co mam zrobić :/
a było tak fajnie

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania