Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Poradniki

Notki

Poradniki Poradniki napisane przez użytkowników forum.
Podfora : Wasze propozycje poradników ; Poradniki archwialne; Poradniki nie związane z Tibią

Pokaż wyniki sondy: Czy ten post.....
Pomogl wam zrozumiec swoje bledy 51 37.50%
mial dobra tresc 72 52.94%
pokazal wam ze to ja jestem wielki noob 28 20.59%
olaliscie na calego? 17 12.50%
Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 136. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 18-01-2006, 19:14   #301
Aramil Penetrator
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: Wołominj

Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 18
Poziom mag.: 3
Aramil Penetrator ma numer GG 4515328
Domyślny Czs na mnie!!!

No tak bardzo mondre słowa nie kazdy polak jest taki.Ja naprzyklad mam 3 postacie jedną jeszcze w Rokogardzie i tą postacią gadalem se z polakiem, potem weszlem do swojej najlepszej postaci a tamten polak z którym gadalem i przeszedł na 8 poziomie dzalem mu takie podstawowe zeczy.

Ateraz tereotyp nOOba podejzewam ze ja jestem nOObem, bo to cos w stylu żówtodzioba.
Mam kumpla choc niewiem czy mozna nazwac kumplem, jesto wyzyskiwacz z chęcią bym go nalal ale jest lepszy i mam do niego zaufanie ale nic ci nieda nawet 1 gp!!!!!
Aramil Penetrator jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-01-2006, 02:03   #302
ćPUNEK
Użytkownik Forum

ćPUNEK's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny gracz
ćPUNEK ma numer GG 8109855 Send a message via Skype™ to ćPUNEK
Domyślny

Szwed na Szweda ręki nie podniesie? No nie byłbym taki pewien. Luknij chociażby na Isare albo Berylie... Aha i "twoi kochani szwedzi" też wysyłają linki do KL oraz kradną loota. A to "nabijanie cen" na uhach i boszkach to normalka. Tak funkcjonuje dzisiejsza gospodarka ktoś chce kupić tanio a drogo sprzedać... -,-

P.S. Setzer Gambler jest noobem? W dziale filmy masz filmik z nim i mówi PLX... wszyscy jesteśmy noobami ten świat jest straszny
Come with me and I won't steer you wrong
Put your faith and your trust as I guide us through the fog
To the light at the end of the tunnel
We gonna fight, we gonna charge, we gonna stomp, we gonna march
Through the swamp, we gonna mosh through the marsh
Take us right through the doors

Ostatnio edytowany przez ćPUNEK - 22-01-2006 o 02:12.
ćPUNEK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-01-2006, 11:32   #303
mwlodi
Użytkownik Forum

mwlodi's Avatar

Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: K-g

Domyślny

@WSZECHSTRONNY

wiesz w ogóle skąd się wzięło słowo noob? wiesz co ono naprawdę znaczy?

To co tutaj napisałeś, było stworzone tylko pod względem gier, także Tibii, bo to gracze zmienili to słowo z "nob" czyli wielka pan/pani na "noob".
Potem powstał "newbie" czyli tak jakby bycie 'nowym'.

Teraz trochę na temat Tibii:
są ludzie co grają rok albo dłużej i nadal są noobami, a są tacy którzy się powoli uczą, bo chcą i jakoś na nich nikt nie mówi noob czy newbie...

Co ma sie tyczyc polskich noobów, to oni chcą być po prostu wielcy, myślą, że są nie wiadomo kim itd. dlatego się wymądrzają, pyskują, a na dodatek większość jest w wieku gimnazjalnym :|

To tyle na ten temat...może później cos dopiszę.

Ten podpis jest trochę głupi, więc pewnie go nie będzie...
Heh...albo wiecie co...
Nie będzie go...
Bo właśnie go przeczytaliście.
mwlodi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-01-2006, 16:05   #304
Kamyk The Knight
Użytkownik forum

Kamyk The Knight's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bytom

Świat: Secura
Poziom: 12
Skille: 54\52
Poziom mag.: 3
Kamyk The Knight ma numer GG 5996798
Domyślny :)

Ciekawy ten post Zrób jeszcze inne w tym stylu
Kamyk The Knight jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-01-2006, 23:03   #305
Lute the prodigy
Guest

Oczko krótka ballada o n00bach

Ale rozbrajające n00bostwo się zdarzyć może
Spotykam gościa, który usuwa postać i oddaje przedmioty.
Udało mi się załapać... gość kładzie na skrzynce w depo te rzeczy (dwarven shield i takie tam) ja sortuję to i wkładam do skrzynki... podchodzi jakiś n00bek i jak nie powie " ctrl-l plx"! Zamurowało mnie...
Albo idę sobie na rooku pierwszą postacią, ginę od orc spearmena, wracam, a tam n00b podszedł do mojego ciała, ograbił i wrzucił do wody wszystko czego nie mógł ponieść.
Innym razem przed wyjściem z rooka chciałem sprzedać carlin sworda.
zgłosił się brazil, który po swojemu gadał,że ma cluba i chce się zamienić...
ZAŁAMKA!!!
Tak na marginesie, non- pvp rządzi IMHO
i błagam polaków!! NIE TŁUCZCIE NEWBIE ANI ICH NIE WYZYWAJCIE!!
Z MAŁĄ POMOCĄ MOGĄ Z NICH WYROSNĄĆ PORZĄDNI GRACZE!!!
jak to olejecie to prawdopodobnie będzie jeden n00b więcej
  Odpowiedz z Cytatem
stary 02-02-2006, 19:47   #306
ManiekEvilMage
Użytkownik Forum

ManiekEvilMage's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Ostrow Maz

Stan: Na Emeryturze
Imię: Secret
Profesja: Elite Knight
Gildia: Secret
Świat: Hiberna
ManiekEvilMage ma numer GG 9369666
Domyślny

Ten teks jest szczery, odwazny i przede wszystkim mowi prawde. Najlepszy post jaki czytalem. Mam nadzieje ze dotrze on do choc czesci czytajacych.

Naprawde zalosne jest ponizanie sie w oczach innych, a patrzenie na te wyzwiska, hunty samych siebie (polakow) sa nudne.

Wiecej takich postow, moze nooby uswiadamia kim sa.
ManiekEvilMage jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2006, 10:32   #307
zamrok
Guest

Domyślny Lolz

Bardzo dobry i obszerny artykuł napisany prez osobę ktora chce pokazac kim jest bo sama robi rzeczy ktore wypisala i uwaza ze nie jeste noobem.Czlowieku zastanow sie zanim cos napiszesz bo rzygac sie chcesz jak widze cos takego -.-
  Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2006, 20:00   #308
Batorka
Użytkownik forum

Batorka's Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005

Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 24
Poziom mag.: 29
Batorka ma numer GG 1797777
Domyślny

Przynajmniej niech dotrze do połowy, byłoby dobrze. Co do artykułu, to bardzo mi się podoba. Czysto, jasno i przede wszystkim szczeże, bez owijania w bawełne. Pozdrawiam.
Batorka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2006, 20:37   #309
Mastadi, little meteorite
Użytkownik Forum

Mastadi, little meteorite's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Darashia

Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 19/23
Poziom mag.: 45
Domyślny

Nie zgadzam się z tymi "definicjami" n00ba:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez WszechStronny
Pyta się jak trening, gdzie, z czym, jaki ma kupić czar, jaki czar mówić gdy ma mane, pyta gdzie trenować, czy lepiej z człowiekiem czy z potworem, pyta o wszystko związane z treningiem, pyta się gdzie huntowac na tych czy tych skilach, pyta jak się obronić przed hackiem, co zrobić po hacku
Według mnie to jest newbie. Pyta się on o różne rzeczy, co oznacza że nie sądzi że "fsystko fjem a fy nuby spjepszac". Chyba że pyta się w stylu:

1. NA JAKICH POTFORKAH DRENOFAĆ NA SKLIACH XX/XX?
2. <milczy>
1. KUFA ZLAMANCÓ ODBOFIEDZ!
2. Nie musze ci odpowiadać...
1. KUFA BO ***U BENDZIESZ HUMTEBD
2. A kto mnie będzie huncił?
1. <tu wstaw imię lokalnego high lvla>
2. lol
Priv mesage od 2. do hi lvla. Cześć, znasz 1.?
Hi lvl: Tak. To jest n00bek, chciał okraść mojego second chara.
stary 12-02-2006, 21:27   #310
żaczek
Użytkownik forum

żaczek's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Ostróda

Świat: Lucera
Poziom: 666
Skille: 999
żaczek ma numer GG 5509922
Pergamin Spox ArtykuŁ

tylko jedna sprawa, widziałęm wiele polaków którzy sprzedają rzeczy po naprawde okazyjnych cenach a kupuja po droższych, sam kupuje rzeczy za normalne ceny, chyba że ktoś sam zaproponuje niższą cenę tu chyba idiotyzm nie skorzystać nie? a jeśli chodzi o noobów wg twojego artykułu to wszyscy sa noobami większość ludzi mówi np. plz a nie można ich uważać za noobów. Zgodzę się z tym, że polacy nie potrafią trzymać sie kupy i mordują się cały czas, gdy pekowałem uważałem żeby nie lac polaków niby wszyscy polacy jednoczą się przeciwko brazylijczykom a ku*** wyżynają siebie nawzajem. Faktem jest że wszyscy chronią się kumplami i dlatego gracz początkujący nei mający znajomości ma poprostu prze*** APEL DO WSZYSTKICH POLAKÓW!!! NIE WYZYWAJCIE NOWYCH GRACZY-POLAKÓW OD NOOBÓW, SAM GRAM OD NIEDAWNA A CZY TO MOJA WINA ŻE NIE ZA WIELE WIEDZIAŁEM WCZEŚNIEJ JAK PIERWSZY RAZ TIBIE NA OCZY ZOBACZYŁEM?????? POMAGAJCIE IM I NIE NABIJAJCIE SIE Z NICH TYLKO POMÓŻCIE, NIE ZAKŁADAJCIE Z NIMI PARTY JAK NIE WIEDZĄ CO TO JEST TLYKO PO TO ŻEBY ICH ZABIĆ I NIE OGRABIAJCIE ICH Z RZECZY JAK KOLEŚ CI TO DA BO MYŚLI ŻE GO NIE OJEDZIESZ!!!!! I NIE ZABIJAJCIE SIEBIE NAWZAJEM GDYBY POLACY SIE ZJEDNOCZYLI BYŁABY TO NIELADA POTĘGA W TIBI!! WIELE POLAKÓW W TO GRA ALE DZIELĄ SIĘ NA GRUPKI I DOSTAJĄ W CIRY OD INNYCH, BARDZIEJ ZGRANYCH NARODOWOŚCI!!!!! plz przemyślcie to co napisałem
ps ALE ROZ*******AJCIE TYCH KTÓRZY SIE WYMĄDRZAJĄ I KLNĄ NA KAŻDEGO BO CI MAJĄ NAPRAWDE ZRYTE DEKLE ;]

Ostatnio edytowany przez żaczek - 12-02-2006 o 21:39.
żaczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-04-2006, 20:40   #311
brutal warior
Guest

Domyślny nOOb noob newbie .....

nie ogarnelem tego wszystkeigo ale post genialny i niestety przawdziwy . sam niejestem swięty wybijam ludziom trenującym potwory -.- ale moze czas na zmiane. a o cenach nie****** od polaka kupic cos po niezlej cenie to cud . gram na refugi kup k legi ponizej 20 k od polaka to niezly jestes.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 04-04-2006, 21:10   #312
vasilij
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Chojna

Profesja: Druid
Świat: Saphira
Poziom: 21
Poziom mag.: 20
Domyślny

nienajgorszy text, ale pokazuje w wielu miejscach jakim, autor w/w 'poradnika' sam jest noobem Bez urazy, kolego, bo skoro masz czelnosc mowic do innych uzytkownikow, ze sa noobami, to pewnie masz swiadomosc, ze z Ciebie tez jest noob.
vasilij jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-04-2006, 22:20   #313
mistill
Użytkownik forum

mistill's Avatar

Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: kury biorą jajka?

Domyślny spoko

witam,tekst uwazam za bardzo dobry, godny pochwaly i mam nadzieje czasu. Z tego co przeczytalem to jestem "dobrym newbie" gram w tibie moze niecaly rok z przerwami, ale zachowanie moim zdaniem mam na miejscu nawet nie denerwuje sie jak wyjdzie 8 lvl ze swiatyni i mi zacznie wybijac jak trenie - rozumiem to, kiedys sam taki bylem. Ale denerwuja mnie ludzie, ktorzy np. w tym temacie czepiaja sie autora literowek, albo moj "nibykumpel" - jak sam gral to nie wiecej niz 1x/2x lvl, skille nie wyzej niz 40 a teraz dzieli konto tamten mu skilluje i jaki to on wazny, dzis do mnie: "To co chcesz party do deda?" . Ogólnie jak wyzej - daze do poprawy
mistill jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-04-2006, 12:36   #314
Buntowniczka
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Świnoujście

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hassasins
Świat: Azura ^^
Poziom: 50
Poziom mag.: 45
Buntowniczka ma numer GG 2471869 Send a message via Skype™ to Buntowniczka
Domyślny

Absolutnie nie zgadzam się z Opinią "szwedzi są Lepsi o ile nie najlespi"
Jeśli chodzi o mój serwer (AZURE) gdzie trwa niestety wojna Polsko-Szwedzka ,wynika ,że koledzy ze Skandynawii umieją tylko grać nie czysto i uciekac sie do chytrych podstępów.
Np. Zwabili 90 lvl na Mass Loga ,co w sumie Przekreślało jego szanse ,a mnie sobiście trapowało około 11 osob -.- .
To "niestety" szwedzi wchodzą na kopalnie chociaz Jak byk w Liście pisze ,że na dole Expisz ,przebijają sie Przez 5 guardow zeby cie dorwac i zapytac "You Hunt Here?"
Takich przykładów sa Setki o ile nie wiecej ,jesli ktos chciałby sie czegoś wiecej o tym dowiedziec ,neich zacznie grac na Moim serwerze .
Buntowniczka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-04-2006, 16:25   #315
MuD Killer ^^
Użytkownik forum

MuD Killer ^^'s Avatar

Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Hehe

Imię: xXx
Profesja: Elite Knight
Gildia: No Guild ;[
Świat: Eternia :>
Poziom: 78
Skille: 84/79ax
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez WszechStronny
Patrzę na to forum, oglądam tematy, myślę tak sobie nad ich sensem, czytam ich treść... i głowa mi opada. Ludzie, widzieliście kiedyś wielka kupę gów**? No to spójrzcie dokładniej na to forum... a raczej na ludzi którzy tutaj piszą. Większość którzy tutaj piszą są chyba jeszcze na poziomie , nie żartuje, czas na ostra krytykę ludzie, za dużo tutaj nadziei i fałszywych złudzeń i iluzji. Za dużo się żalicie i ciągle płaczecie, nigdy nic wam się nie podoba... Jak dzieci ze smoczkiem . Gram w ta grę od 4 lat, widziałem wiele, zapewne o wiele więcej niż wy kiedykolwiek zobaczycie, przynajmniej niektórzy z was. Jakoś tak się złożyło, ze kiedyś przyszedł mi do głowy pomysł żeby zjednoczyć Polaków jakoś, ale nigdy mi się nie udało. I już wiem czemu.... bo większość Polaków to nooby, nie newbie, nie noobki, tylko nOOby przez duże OO. Pewnie w tym momencie większość ludzi pomyśli "spier***** frajerze, sam jesteś noob”, ale to już normalne, bo Polacy to naród, po którym krytyka spływa jak woda z dupy kaczki. Ale czas to chyba zmienić no nie? W końcu trzeba się wciąż polepszać, ulepszać itd. itp. W każdym razie musicie wiedzieć ze większość z was jest noobami, wiecie tyle ze trzeba robić większy lvl, mgc lvl, skile i huntować, i kupować lepsze rzeczy. A jak zginiecie to trzeba się wkur*** i klnąc i od razu szybko odrabiać. Nie macie pojęcia co w ogóle znaczy noob, a co newbie. Zacznę od tego.

nOOb- gracz, który nic nie wie, ale twardo się zapiera ze wie i ze to ty jesteś nOOb
newbie(lub noobie, zależy jaki kraj)- gracz, który nic nie wie, ale się przyznaje i darzy do poprawy

Wiele osób na pewno tego nawet nie wiedziała. A teraz pokaże wam definicje nOOba w dzisiejszych czasach tibijskich.
nOOb- Polak, Brazylijczyk, Hiszpan, zaczyna grac pierwszy dzień, ktoś do niego mówi noob a on zaczyna przeklinać, bo słyszał to słowo w innej grze i twardo mówi ze on nie noob, gracz, który na rooku kradnie innym rzeczy i potwory, bo może, bo go nie mogą za to zabić, a jak potem dostaje zemstę na main to krzyczy ze pk, gracz, który do wszystkich co go wkurza mówi ze ma rooka, choć nie ma żadnych do tego możliwości, gracz który siedzi w depot i tylko kradnie, gracz który mówi ze kupuje p acc i robi kradzieże, gracz który od wyżej wymienionego kupuje p acc (są sposoby żeby się przed tym uchronić), gracz który twierdzi ze zabije tego czy tego potwora gdy tak naprawdę traci albo cale hp albo jeszcze parę uhow żeby go zabić, gracz który spamuje, gracz który na końcu czaru dodaje jakiś głupi tekst, typu "heal me", gracz który musi się uśmiechnąć nawet na najgłupszą rzecz, gracz który gada z jakimś high lvl przez chwile żeby potem spytać się czy może być jego kolegą i ze dodał go do vipow, gracz który broni się kolegami, gracz który broni się najlepszymi graczami na poszczególnym świecie nawet ich nigdy nie widząc na oczy, gracz który sadzi ze jak jest w guildi to może robić co chce bo gildia go ochroni, jeszcze parę jest, na koniec dodam gracz który mówi PLX! nie ma takiego słowa!

Jak widzicie dużo jest definicji nooba, pewnie przeczytaliście właśnie parę rzeczy które sami robicie co? Nic dziwnego, a teraz dodam jeszcze parę definicji które odnoszą się dokładnie do was.

Pyta się jak trening, gdzie, z czym, jaki ma kupić czar, jaki czar mówić gdy ma mane, pyta gdzie trenować, czy lepiej z człowiekiem czy z potworem, pyta o wszystko związane z treningiem, pyta się gdzie huntowac na tych czy tych skilach, pyta czemu go zabili gdy miał ten i ten eqp, takie skile, i był tam i tam, pyta jak się obronić przed hackiem, co zrobić po hacku, prosi o danie mu rzeczy po shakowaniu, taki który chodzi i przeklina jak rąbnięty bo on jest Polak, on lubi przeklinać, i nie dostanie bana bo GM go nie zrozumie. Po śmierci szybko chcecie odrabiać lvl nie myśląc żeby najpierw dostać spowrotem skile i mgc lvl, a dopiero potem znowu za lvl się brać, a chyba największą w********** rzeczą jest to ze Polacy chyba na każdym świecie, a najbardziej na novie blokują depot, stoją albo od razu przy wejściu albo na 3 kratce od niego, wszędzie blokują dostęp a jak go przesuniesz to on wraca bo się boi pk... Powiem szczerze i pewnie trafnie ze 80% Polaków tak robi. Pewnie się spytacie czemu wcześniej przy definicji nooba nie napisałem SWE, bo oni nie są noobami, są najpotężniejsi na każdym świecie, i grają najlepiej, znam wielu Szwedów, z novy wszystkich najpotężniejszych, i oni nie robią tych błędów co Polacy.

A teraz porozmawiamy o pomaganiu sobie nawzajem... Szwedzi w swoich szkołach dają ogłoszenia ze możesz zgłosić się do tej czy tej osoby i ona pomoże ci grac, powie jak grac (tylko interfejs tłumaczą, a nie tak jak wam gdzie huntowac, co itd.) i oni się trzymają razem, nigdy prawie się nawzajem nie wybijają. Szwed nie podniesie ręki na Szweda, Polacy nawzajem się wyżynają, ciągle takie akcje widzę, ciągle kłótnie, kur** pogania kur** i ciągle się leja, a potem nawet na RL się luka o grę... 90% Polaków ciągle się kluci, nie potraficie razem grac. Tutaj chylę czoła w stronę Odyn i Crazy willy, którzy wg. mnie są najlepsza para graczy na novie, zawsze trzymali się razem, nigdy się nie kłócili, z innymi tez nie mieli problemów.

Druga sprawa to ceny... Polacy tak chamsko zdzierają ceny ze to mała bania, wydać dla high lvl knighta 500gp dodatkowe na uhy to straszne zdzierstwo, ale jak dzięki uhom pójdzie na hunt i np. dostanie bohy, to walnie cenę 50k i nie ma bata żeby ją zmniejszył dla kogoś, bo on jest biedny i on potrzebuje kasy, a jak już sprzeda te bohy to znowu skąpi na uhy. Chciwość to wielka wada Polaków, i nie mówcie ze nie da się tego zmienić bo to jest w genach, gów** prawda, wszystko można zmienić

Kończę na razie tego posta, potem dodam nowe które bardziej rozwiną te przemyślenia, a wy tez pomyślcie, ze jednak jesteście noobami, ale możecie to zmienić, co wy na to?

Post został poprawiony ze wszystkich błedów, wg Microsoft word, jakiekolwiek pretensje proszę kierować do Billa
Racja raz gosciu mial prota od Midukana na Eterni i klepal wszystkich na okolo a jak go ktos bil to on "Look at me noob -.-" i dalej klepal
Wkoncu akcja sie zaczela i przez takich noobow sa wojny -.-
Maja prota od h lvla i juz "Look at me noob" juz wole zeby jakis kolo zamna chodzil i mowil "Fri i tanzz bllllllllllxxxxxx" PZDR
MuD Killer ^^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-04-2006, 01:02   #316
Aroonia
Now or never

Aroonia's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
Aroonia ma numer GG 3824417 Send a message via Skype™ to Aroonia
Smutny Moja opinia

Całkowicie się z Tobą zgadzam. dosc dlugo juz gram w tibię (nie 4 lata ) ale tez zdążyłem przekonac się uczciwości o n00bstwie polakow... porównam 2 sytuacje; mialem stycznośc z wieloma polakami którzy chcieli mnie oszukac. niestety 3-rzem z nich udalo się. pewnego razu zaufalem jakiemus szwedowi czy niemcowi... nie zawoidlem się... nie będe opisywał w jaki sposób. Możecie teraz pomyślec "o rany ale głupek, dal sie oszukac" ale to wszystko bazowalo na jeden "emocji"- zaufaniu. ludzie czemu wy się nawzajem oszukujecie?! to jest bez sesnu! zamiast sobie pomagac! za wszystko chcecie COS. nie ropniecie polaka za free; zdarzalo mi się na rooku jak zaczynalem grę ze nie mialem liny... DOSŁOWNIE KAZDY POLAK CHCIAL COS WZAMIAN ZA ROPNIĘCIE... denerwuje mnie takze jak stoję sobie w depo a tu nagle podchodzi jakis polak i pisze "plx fre itens!!"
(nie wiem kto zapodal taki dziwny jezyk n00bow) prawdziwy polak nie żebra!! na co wy liczycie?! ze Boh dostaniecie za free?! prawdziwy polak radzi sobie sam!! ehh... zreszta co tu duzo mowic... chcialbym zeby poniektorzy wzieli to sobie do serca i naprawiali swoje bledy...
Aroonia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-04-2006, 08:56   #317
Lord Patrious
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Knurów

Stan: Tutor
Imię: Cenzura
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Cenzura
Świat: Secura
Poziom: --
Skille: 30/30
Poziom mag.: 60
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Parys
Noobie? Chyba Newbie. Jak byś poprawił orty/ literówki ( a jest ich dużo) to artykuł trafiłby na stronke. Chociaż mi sie artykuł nie podoba. Po co niby jednoczyć Polaków? Po to żeby tylko oni byli na serverze? A co do cen... Każdy chce więcej zarobić. Buisnes is buisnes, w biznesie nie ma sentymentów. A skoro grasz w tą grę od 4 lat to któy masz lvl? Bubble gra od trzech lat i ma 190, a Ty?
...
n/c noobie to w innym języku ale znaczy to samo co newbie...
Ja w tibie gram 5 lat(albo nawet więcej.. nie pamiętam) a przecież często zmieniałem światy, profesje. O bubble nie będe dyskutował publicznie bo mam o niej troche inne zdanie...
Cytuj:
Bubble gra od trzech lat i ma 190
231 lvl raczej..
//Pozdro\\
Lord Patrious jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-04-2006, 17:11   #318
Snajperov
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Gdańsk

Świat: Guardia
Domyślny

Tylko polacy nie moga sie zjednoczyc bo jest ich tak wielu na prawie kazdym swiecie. SWE jest malo br nieco wiecej ale i tak przewaza liczba polakow i to walsnie dlatego nie mozemy sie zjednoczyc, niezabijac nawzajem itp
Snajperov jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-04-2006, 21:56   #319
kubczyk2006
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 04 2006

Dumny Bravo !!!!!

Bravo dla WrzechStronnego tez tak myslalem jak gralem w tibie. wiec wiekszosc polakow (oczywiscie nie wszyscy bo niektory to spoko ludzie) to nOOby
kubczyk2006 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-04-2006, 02:03   #320
Hybryda
Zbanowany

Hybryda's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
Hybryda ma numer GG 2740342
Domyślny Śmieszny jesteś

W twojej sondzie nie ma miejsca na "nie jestem noobem,nie popełniam takich błędów"
żałosny jestes w kwestii wypowiadania sie na temat cen ....H level wylootuje bohy o to i tamto;] i ty myslisz ze mu sie to tak cholernie opłaca ze az pływa w crystal coinsach? Jeżeli ktoś wybiera siena hydry to musi duzo władować w uhy,sd.....cokolwiek.....a czasem po zabiciu kilkunastu hydr nie znaduje się nic,pozatym 500 gp na ziemie za darmo nie lezy.
Pamietaj ze ci H levele grali na poczatku Serwera rywalizując między sobą i grając ponad ludzkie siły,nie kupili zkąs knight armoru bo nie mieli skąd...musieli sami dojśc od ZERA do szczytu,wiec ty nie płacz noobie ze jestes biedny i to i tamto.
Pozatym Uważaj do kogo mówisz z tym Wy noobki, bo podkreslasz wszystkich takimi samymi kategoriami, tak jakby były tylko nooby i ty wielki pan ,mądry ,lepszy od nas niegodnych szmat.;]

A te twoje żałosne gadki ze SWE to nie są nooby to jest największe Gó....o prawda jakie w zyciu przeczytałem,ty chyba znasz te gre tylko z teorii.
Szwedzi to oszuści.....uzywaja wtyczek,botów itp,wiem bo znam takich i nabili na tym wysokie levele,bardzo wysokie,sprawiają pozory nie nooba ale dla mnie oszust=noob,tego nie wpisałes chyba ze przeoczyłem (bo pewnie sam uzywasz )
Mówisz polacy to Polacy tamto...Albo czyta sie wsazedzie tez o Brazylijczykach.....
a ja tam wolę "BR" niz chamskich "SWE" .....bo Brazylijczycy nie sa zbyt groźni....fakt ze nie czają wielu zasad...moze to przez inną kulturę. Ale To właśnie SWE to największe chamy jakich znam.....przykład :expie na guardach ,oczywiscie to ja zostawilem list bo bylem tam sam i nagle zjawia sie trzech takich i "LEAVE OR DIE!" albo "PAY OR DIE" no i jak to wytłumaczysz człowieczku? Nie mieszaj RASISTO narodowosci do zachowań ludzi...bo to tak jakby dopatrywać sie w murzynach albo eskimosach Mniejszego ilorazu inteligencjii. Prosta rada odemnie -puknij się w łeb .

Ostatnio edytowany przez Hybryda - 17-04-2006 o 02:18.
Hybryda jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania