|
Notki |
Poradniki Poradniki napisane przez użytkowników forum. Podfora : Wasze propozycje poradników ; Poradniki archwialne; Poradniki nie związane z Tibią |
Pokaż wyniki sondy: Czy ten post..... | |||
Pomogl wam zrozumiec swoje bledy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
51 | 37.50% |
mial dobra tresc |
72 | 52.94% |
pokazal wam ze to ja jestem wielki noob |
28 | 20.59% |
olaliscie na calego? |
17 | 12.50% |
Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 136. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#301 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: Wołominj
Stan: Początkujący
Imię: Aramil Penetrator
Profesja: Knight
Gildia: Chciałbym do jakiejs nalezeC!!!!
Świat: Chimera
Poziom: 18
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() No tak bardzo mondre słowa nie kazdy polak jest taki.Ja naprzyklad mam 3 postacie jedną jeszcze w Rokogardzie i tą postacią gadalem se z polakiem, potem weszlem do swojej najlepszej postaci a tamten polak z którym gadalem i przeszedł na 8 poziomie dzalem mu takie podstawowe zeczy.
Ateraz tereotyp nOOba podejzewam ze ja jestem nOObem, bo to cos w stylu żówtodzioba. Mam kumpla choc niewiem czy mozna nazwac kumplem, jesto wyzyskiwacz ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#302 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szwed na Szweda ręki nie podniesie? No nie byłbym taki pewien. Luknij chociażby na Isare albo Berylie... Aha i "twoi kochani szwedzi" też wysyłają linki do KL oraz kradną loota. A to "nabijanie cen" na uhach i boszkach to normalka. Tak funkcjonuje dzisiejsza gospodarka ktoś chce kupić tanio a drogo sprzedać... -,-
P.S. Setzer Gambler jest noobem? W dziale filmy masz filmik z nim i mówi PLX... wszyscy jesteśmy noobami ten świat jest straszny ![]()
Come along follow me as I lead through the darkness As I provide just enough spark that we need to proceed Carry on, give me hope, give me strength Come with me and I won't steer you wrong Put your faith and your trust as I guide us through the fog To the light at the end of the tunnel We gonna fight, we gonna charge, we gonna stomp, we gonna march Through the swamp, we gonna mosh through the marsh Take us right through the doors Ostatnio edytowany przez ćPUNEK - 22-01-2006 o 02:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: K-g
|
![]() @WSZECHSTRONNY
wiesz w ogóle skąd się wzięło słowo noob? wiesz co ono naprawdę znaczy? To co tutaj napisałeś, było stworzone tylko pod względem gier, także Tibii, bo to gracze zmienili to słowo z "nob" czyli wielka pan/pani na "noob". Potem powstał "newbie" czyli tak jakby bycie 'nowym'. Teraz trochę na temat Tibii: są ludzie co grają rok albo dłużej i nadal są noobami, a są tacy którzy się powoli uczą, bo chcą i jakoś na nich nikt nie mówi noob czy newbie... Co ma sie tyczyc polskich noobów, to oni chcą być po prostu wielcy, myślą, że są nie wiadomo kim itd. dlatego się wymądrzają, pyskują, a na dodatek większość jest w wieku gimnazjalnym :| To tyle na ten temat...może później cos dopiszę.
![]() |
#304 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamyk The Knight
Świat: Secura
Poziom: 12
Skille: 54\52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Ciekawy ten post
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Guest
|
![]() Ale rozbrajające n00bostwo się zdarzyć może
![]() Spotykam gościa, który usuwa postać i oddaje przedmioty. Udało mi się załapać... gość kładzie na skrzynce w depo te rzeczy (dwarven shield i takie tam) ja sortuję to i wkładam do skrzynki... podchodzi jakiś n00bek i jak nie powie " ctrl-l plx"! Zamurowało mnie... Albo idę sobie na rooku pierwszą postacią, ginę od orc spearmena, wracam, a tam n00b podszedł do mojego ciała, ograbił i wrzucił do wody wszystko czego nie mógł ponieść. Innym razem przed wyjściem z rooka chciałem sprzedać carlin sworda. zgłosił się brazil, który po swojemu gadał,że ma cluba i chce się zamienić... ZAŁAMKA!!! ![]() Tak na marginesie, non- pvp rządzi IMHO ![]() i błagam polaków!! NIE TŁUCZCIE NEWBIE ANI ICH NIE WYZYWAJCIE!! Z MAŁĄ POMOCĄ MOGĄ Z NICH WYROSNĄĆ PORZĄDNI GRACZE!!! jak to olejecie to prawdopodobnie będzie jeden n00b więcej |
![]() |
![]() |
#306 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten teks jest szczery, odwazny i przede wszystkim mowi prawde. Najlepszy post jaki czytalem. Mam nadzieje ze dotrze on do choc czesci czytajacych.
![]() Naprawde zalosne jest ponizanie sie w oczach innych, a patrzenie na te wyzwiska, hunty samych siebie (polakow) sa nudne. ![]() Wiecej takich postow, moze nooby uswiadamia kim sa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Guest
|
![]() Bardzo dobry i obszerny artykuł napisany prez osobę ktora chce pokazac kim jest bo sama robi rzeczy ktore wypisala i uwaza ze nie jeste noobem.Czlowieku zastanow sie zanim cos napiszesz bo rzygac sie chcesz jak widze cos takego -.-
|
![]() |
![]() |
#308 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2005
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 24
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Przynajmniej niech dotrze do połowy, byłoby dobrze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Darashia
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Bazyliszek Team
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 19/23
Poziom mag.: 45
|
![]() Nie zgadzam się z tymi "definicjami" n00ba:
Cytuj:
1. NA JAKICH POTFORKAH DRENOFAĆ NA SKLIACH XX/XX? 2. <milczy> 1. KUFA ZLAMANCÓ ODBOFIEDZ! 2. Nie musze ci odpowiadać... 1. KUFA BO ***U BENDZIESZ HUMTEBD 2. A kto mnie będzie huncił? 1. <tu wstaw imię lokalnego high lvla> 2. lol Priv mesage od 2. do hi lvla. Cześć, znasz 1.? Hi lvl: Tak. To jest n00bek, chciał okraść mojego second chara.
![]() |
![]() |
#310 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Ostróda
Imię: Legendarny Phantom
Świat: Lucera
Poziom: 666
Skille: 999
![]() |
![]() tylko jedna sprawa, widziałęm wiele polaków którzy sprzedają rzeczy po naprawde okazyjnych cenach a kupuja po droższych, sam kupuje rzeczy za normalne ceny, chyba że ktoś sam zaproponuje niższą cenę tu chyba idiotyzm nie skorzystać nie? a jeśli chodzi o noobów wg twojego artykułu to wszyscy sa noobami
![]() ![]() ![]() ps ALE ROZ*******AJCIE TYCH KTÓRZY SIE WYMĄDRZAJĄ I KLNĄ NA KAŻDEGO BO CI MAJĄ NAPRAWDE ZRYTE DEKLE ;] Ostatnio edytowany przez żaczek - 12-02-2006 o 21:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Guest
|
![]() nie ogarnelem tego wszystkeigo ale post genialny i niestety przawdziwy . sam niejestem swięty wybijam ludziom trenującym potwory -.- ale moze czas na zmiane. a o cenach nie****** od polaka kupic cos po niezlej cenie to cud . gram na refugi kup k legi ponizej 20 k od polaka to niezly jestes. |
![]() |
![]() |
#312 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Chojna
Imię: Vasilij Zajcev
Profesja: Druid
Świat: Saphira
Poziom: 21
Poziom mag.: 20
|
![]() nienajgorszy text, ale pokazuje w wielu miejscach jakim, autor w/w 'poradnika' sam jest noobem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: kury biorą jajka?
|
![]() witam,tekst uwazam za bardzo dobry, godny pochwaly i mam nadzieje czasu. Z tego co przeczytalem to jestem "dobrym newbie"
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Świnoujście
Imię: Buntowniczka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hassasins
Świat: Azura ^^
Poziom: 50
Poziom mag.: 45
|
![]() Absolutnie nie zgadzam się z Opinią "szwedzi są Lepsi o ile nie najlespi"
Jeśli chodzi o mój serwer (AZURE) gdzie trwa niestety wojna Polsko-Szwedzka ,wynika ,że koledzy ze Skandynawii umieją tylko grać nie czysto i uciekac sie do chytrych podstępów. Np. Zwabili 90 lvl na Mass Loga ,co w sumie Przekreślało jego szanse ,a mnie sobiście trapowało około 11 osob -.- . To "niestety" szwedzi wchodzą na kopalnie chociaz Jak byk w Liście pisze ,że na dole Expisz ,przebijają sie Przez 5 guardow zeby cie dorwac i zapytac "You Hunt Here?" Takich przykładów sa Setki o ile nie wiecej ,jesli ktos chciałby sie czegoś wiecej o tym dowiedziec ,neich zacznie grac na Moim serwerze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Hehe
Imię: xXx
Profesja: Elite Knight
Gildia: No Guild ;[
Świat: Eternia :>
Poziom: 78
Skille: 84/79ax
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Wkoncu akcja sie zaczela i przez takich noobow sa wojny -.- Maja prota od h lvla i juz "Look at me noob" juz wole zeby jakis kolo zamna chodzil i mowil "Fri i tanzz bllllllllllxxxxxx" PZDR |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Całkowicie się z Tobą zgadzam. dosc dlugo juz gram w tibię (nie 4 lata
![]() (nie wiem kto zapodal taki dziwny jezyk n00bow) prawdziwy polak nie żebra!! na co wy liczycie?! ze Boh dostaniecie za free?! prawdziwy polak radzi sobie sam!! ehh... zreszta co tu duzo mowic... chcialbym zeby poniektorzy wzieli to sobie do serca i naprawiali swoje bledy... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
n/c noobie to w innym języku ale znaczy to samo co newbie... Ja w tibie gram 5 lat(albo nawet więcej.. nie pamiętam) a przecież często zmieniałem światy, profesje. O bubble nie będe dyskutował publicznie bo mam o niej troche inne zdanie... Cytuj:
//Pozdro\\ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Szalony Edzio
Świat: Guardia
|
![]() Tylko polacy nie moga sie zjednoczyc bo jest ich tak wielu na prawie kazdym swiecie. SWE jest malo br nieco wiecej ale i tak przewaza liczba polakow i to walsnie dlatego nie mozemy sie zjednoczyc, niezabijac nawzajem itp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2006
|
![]() Bravo dla WrzechStronnego tez tak myslalem jak gralem w tibie. wiec wiekszosc polakow (oczywiscie nie wszyscy bo niektory to spoko ludzie) to nOOby
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Rookstayer
Imię: Neuroactive
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Guards of Kyra
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
![]() |
![]() W twojej sondzie nie ma miejsca na "nie jestem noobem,nie popełniam takich błędów"
żałosny jestes w kwestii wypowiadania sie na temat cen ....H level wylootuje bohy o to i tamto;] i ty myslisz ze mu sie to tak cholernie opłaca ze az pływa w crystal coinsach? Jeżeli ktoś wybiera siena hydry to musi duzo władować w uhy,sd.....cokolwiek.....a czasem po zabiciu kilkunastu hydr nie znaduje się nic,pozatym 500 gp na ziemie za darmo nie lezy. Pamietaj ze ci H levele grali na poczatku Serwera rywalizując między sobą i grając ponad ludzkie siły,nie kupili zkąs knight armoru bo nie mieli skąd...musieli sami dojśc od ZERA do szczytu,wiec ty nie płacz noobie ze jestes biedny i to i tamto. Pozatym Uważaj do kogo mówisz z tym Wy noobki, bo podkreslasz wszystkich takimi samymi kategoriami, tak jakby były tylko nooby i ty wielki pan ,mądry ,lepszy od nas niegodnych szmat.;] A te twoje żałosne gadki ze SWE to nie są nooby to jest największe Gó....o prawda jakie w zyciu przeczytałem,ty chyba znasz te gre tylko z teorii. Szwedzi to oszuści.....uzywaja wtyczek,botów itp,wiem bo znam takich i nabili na tym wysokie levele,bardzo wysokie,sprawiają pozory nie nooba ale dla mnie oszust=noob,tego nie wpisałes chyba ze przeoczyłem (bo pewnie sam uzywasz ) Mówisz polacy to Polacy tamto...Albo czyta sie wsazedzie tez o Brazylijczykach..... a ja tam wolę "BR" niz chamskich "SWE" .....bo Brazylijczycy nie sa zbyt groźni....fakt ze nie czają wielu zasad...moze to przez inną kulturę. Ale To właśnie SWE to największe chamy jakich znam.....przykład :expie na guardach ,oczywiscie to ja zostawilem list bo bylem tam sam i nagle zjawia sie trzech takich i "LEAVE OR DIE!" albo "PAY OR DIE" no i jak to wytłumaczysz człowieczku? Nie mieszaj RASISTO narodowosci do zachowań ludzi...bo to tak jakby dopatrywać sie w murzynach albo eskimosach Mniejszego ilorazu inteligencjii. Prosta rada odemnie -puknij się w łeb . Ostatnio edytowany przez Hybryda - 17-04-2006 o 02:18. |
![]() |
![]() |