|  | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 09 2004 Lokacja: Zgorzelec Wiek: 35 Posty: 156 Imię: Gandalf The'Magic Profesja: Master Sorcerer Gildia: Children of chaos Świat: Refugia   | witam tutaj zamieszczam filmik z perpektywy mojego kolegi rolfa z ktorym robilem faraona omruca :> ja to gandalf the'magic jak by co .. no to tyle sciagac i ogladac moim zdaniem ladnie wykonane  http://rapidshare.de/files/17867990/omruc.rec.html 
				__________________ Hail !REFUGIA! Gandalf the'magic   Blade'Massters  Luchese Mc'Namaren  ___________________________ Jest jedna zecz dla ktorej warto zyc TIBIA! I nie zmienia sie nic ! !----::::::::::::::::::::::::::----! ! ---:-!<..L:  ::y::A::L..>!-:---! !----::::::::::::::::::::::::::----! | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 18 01 2006 Lokacja: Lublin Posty: 9 Stan: Na emeryturze Profesja: Elite Knight Poziom: 106 | Dzięki że poszliście bezemnie.....było tylko powiedzieć o której idziecie nc | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Użytkownik Forum | xD nawet fajne 
				__________________ "Remember who I'm and what I did for you." Szukanie naprawdę nie boli ;-) Wkurza mnie to jak ktoś pisze każdy wyraz z dużej litery i myśli że jest fajny a nie jest -.^  18:19 Shoot Draco [20]:whats the meaning of w8? 18:19 Frelynx Knight [50]: wait 18:19 Shoot Draco [20]: fast plix | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum | Widac ze Rolff sie nigdy nie nauczy grac bez black ice, nie oduczy sie oszukiwac (np jak mowil ze nie ma scarab coinow, ale mial 5 w bp) Jedyna dobra strona u niego to jest odwaga, bo zostawial najtow w tyle i poprowal w vampy i te inne badziewia ;P Troche smieszna sytuajca jak nikt nie wziol czesci helmu i tylko rzucali pytania "a gdzie byl rolff?" xD Gz dla Bzzykiego za odnalezienie przypadkowo drogi do tp ;P 
				__________________  Welcome to IRC, where the men are men, the women are men and the little girls are FBI agents. (+Nekrofil) uptime: 4w 3d 2h 31m 17s :: record: 9w 6d 13h 16m 11s <- KNEEEES NUBS! Ostatnio edytowany przez Fire Necromacer - 13-04-2006 o 12:27. | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Guest Posty: n/a | maly blad zrobiliscie bijac tego omruca trzeba bylo najpierw wybic niepotrzebny syw | 
|   | 
|  | #6 | 
| Użytkownik Forum | No tak rolff... po pierwsze: Idz do skoly, jak mozna napisac "zecz"? po drugie: nie nazywaj mnie noobem, bo chyba nie o mnie caly server mowil "ale z niego thief!" Wiec jakbys mogl rolffie, spr odemnie ;D 
				__________________  Welcome to IRC, where the men are men, the women are men and the little girls are FBI agents. (+Nekrofil) uptime: 4w 3d 2h 31m 17s :: record: 9w 6d 13h 16m 11s <- KNEEEES NUBS! | 
|  |   | 
|  | #7 | 
| Guest Posty: n/a | czlowieku jak cos do mnie masz to napisz na priv to jest temat do filmów (mowie ze jestes noobem bo inni komentuja filmy po to to jest a komentowac ludzi to se możesz z matką widac ile masz lat ( eh nie patrze na jakieś głupie błędy ) są ważniejsze żeczy ale gztki  jakbys niewiedzial to ja jestem ze wszytskimi pogodzony bo źle usłyszaleś i jak chcesz sieć sobie w swojej cudownej gildi (nobow) ZOMO kto takie cos wymyślił to ....... już nie będe odpisywał bo nie po to to jest -.- :* gandi  | 
|   | 
|  | #8 | 
| Użytkownik Forum | OO OMruc Nice   Pozdro Morgi Pamietasz ty Mnie jeszzcze Sasiedzie?? Pamietasz dobre czasy Iridi ??   Signed Green leady   POZDRO ZIOM :> 
				__________________ "Kill one and you'll be a murderer, kill 10 and you'll be a monster, kill 100 and you'll be a hero." ~~~ Hail Lifestyle ~~~ | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 09 2004 Lokacja: Zgorzelec Wiek: 35 Posty: 156 Imię: Gandalf The'Magic Profesja: Master Sorcerer Gildia: Children of chaos Świat: Refugia   | iridia taa.. 
				__________________ Hail !REFUGIA! Gandalf the'magic   Blade'Massters  Luchese Mc'Namaren  ___________________________ Jest jedna zecz dla ktorej warto zyc TIBIA! I nie zmienia sie nic ! !----::::::::::::::::::::::::::----! ! ---:-!<..L:  ::y::A::L..>!-:---! !----::::::::::::::::::::::::::----! | 
|  |   | 
|  | #10 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 11 03 2006 Posty: 10 | Nawet fajne   myślałem że długo bedziecie walczyc z tym omrucem a tu prosze  | 
|  |   | 
|  | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 06 2005 Lokacja: Łódź Wiek: 36 Posty: 55 Stan: Na emeryturze Profesja: Knight | hehe spoko filmik   drogi szukaliscie z 5 minut  ale ogolnie looz 
				__________________ ŁKS Teofilów Sialalalala!     | 
|  |   | 
|  | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 07 2004 Wiek: 38 Posty: 878 Imię: Hidetaka Profesja: Master Sorcerer Gildia: Defenders of Ulthuan Świat: Secura Poziom: 130 Poziom mag.: 74 | Był już Omruc i Rahemos a gdzie reszta? :> Chętnie bym obejrzał wszystkich faraonów z widoku tego samego sorca. | 
|  |   | 
|  | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 06 2005 Lokacja: Z jaskółczej 27 Wiek: 34 Posty: 1,365 Stan: Początkujący Imię: Rere Crosnaf Profesja: Royal Paladin Gildia: International Świat: Fortera Poziom: 100 Skille: 86/63 Poziom mag.: 19 | @hide sa juz Dip~~ i Thalas,tez z checia ogladam te faraony =d 
				__________________ "Gdy mam dyszke,kazdy problem prysnie..." Screeny od Bezela 16:20 Eder Vela [199]: pierdol sie poza 20:20 Elys Tayan [101]: 20:20 You see a red backpack (Vol:20). It weighs 37308.00 oz. 20:20 Elys Tayan [101]: wiesz co to? 20:21 Rere Crosnaf [106]: wiem 20:21 Rere Crosnaf [106]: czerwony plecak ktory wazy 37308 | 
|  |   |