|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Pacera
Stan: Początkujący
Imię: Andrevas
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
|
![]() Tez lubie czekolade
![]() uHIShhauhHUUihsaihhuaHShashHAHHSh
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Erycus Of Death
Profesja: Knight
Poziom: 54
Skille: 13/37
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
vern bez sabka nie bylby 100 lvl do dzis na 100% i polish powera. (mysle ze ofa tez by nie znalazl ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co?!!! sabulus mi pomugl w zrobieniu 100lvl to zawdzieczam tylko sobie i nikomu wiecej a of niepokazal mi nawed nikt z Polish Power tylko ofpokazal mi stary owner Snake Of Pacera. haha evilmus jestes smieszny
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Płockowo City
Imię: Gall anonim :P
Poziom: 130
Skille: zmienne
Poziom mag.: 7
|
![]() taaaa...
Chyba już pół Pacery słyszało twoje historyjki o tym , ze pożyczasz kase od ludzi i jej nie oddajesz mówiąc że cię schackowali. Weź ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: Płock
Imię: Aires
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 171
Skille: 102/68
Poziom mag.: 24
|
![]() Wyjasnilismy to sobie, ale myslalem ze z vernem chodzi o to samo - odszedl z pp to go nie lubimy!!!!1 Jednak widze ze sie mylilem...
@Tiki Vaca wzial odemnie, ja od Lozasiga, Lozasig od Apatii ![]() Ostatnio edytowany przez aires - 15-04-2006 o 12:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Blade of the Honor
Gildia: Rat Slayers
Poziom: 133
|
![]() No to najpierw Draconia xD
![]() potem se lazilem po ofie ![]() ![]() i potem devilek i Mad mage ![]() ![]() ![]() i na koniec taki maly hicior ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bright Flame - 16-04-2006 o 11:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
LOl w 2 lata gry zrobic 171 lv do duzy sukces pamietam jak sabek gral na calmie i poszedlem z nim na soldy i padl chyba od 6 soldkow ![]() |
|
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Oleśnica
Imię: Danieluss
Poziom: 102
Skille: -------
Poziom mag.: 7
|
![]() @ Aires
Tak czy siak smiech jest super aEHIaeuhaIEUAHEIUEHAIeuaIEUHAEIAUHE @ Topic GRATZ QUESTOW ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Sabulus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: GoldeN BoyS
Poziom: 251
Skille: 21/29
Poziom mag.: 86
|
![]() Zamocne wyczyny mialem kiedys przyznam sie ze na 25 lvlu niewiedzialem co to uhy... , a jak jakis gosc o skille sie mnie pytal i ja odpowiadalem np 55/50 on sie smial kiedy ja sie pytalem o jego to gadal jakies 70/70 to mu nie wierzylem
![]() Kittle Cit = Masterka?,Matijapa?,Warzycka bo jakos niewiem ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2005
|
![]() Widze, że temat umarł to dam jakieś tam adv
![]() ![]() i lvl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Guest
|
![]() @Sabulus
Masterka ![]() btw troszeczku Ci zazdroszcze ![]() Ostatnio edytowany przez Kittel Cit - 24-04-2006 o 15:45. |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto efekt cięzkiej pracy ;] nareszcie...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Imię: Denus Larakoth
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() @Blade
Gratki gratki wreszcie explo ![]()
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() O to ci dopiero ...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]() Witam!
Vern froka z pacery pewnie nie jedna osoba zna ale moze nie kazdy widzial ta aukcje: http://www.allegro.pl/item103194232_...te_pacera.html Przypomne ze jeszcze z miesiac temu vern byl w naszej gildii, tzn jego gildii. On byl liderem i zaprosil do niej swoich "kumpli". Pewnego razu pozyczyl od kumpli jakies ~220k, a jeszcze przedtem ~90k.Kilka godzin po pozyczce dostalem msg na gg ze ktos go zhakowal. Na to ze nie byl to naprawde hack bylo mnostwo dowodow. On jednak ciagle sie upieral ze mial haka. Ze stracil wszystko, ze jest zalamany, ze teraz wie ze nie jestesmy jego prawdziwymi kumplami po czym opuscil gildie.Teraz ogladnijcie ta aukcje i powiedzcie czy on mogl miec haka ~miesiac temu.A tu kilka jego msgow ktore zdaja sie troche zabawne.Ile mozna brnac w klamstwie? Pokazalem mu linka z allegro: 18:51 Vern Frok: co to? 18:51 Vern Frok: jaka aukcja? 18:52 Vern Frok: verna nie ma na allegro 18:52 Vern Frok: sprawdz jeszcze raz 18:54 Vern Frok: wez ty odswiez strone albo cos 18:54 Vern Frok: napewno verna nie ma na aukcji zadnej 18:54 Vern Frok: niemozliwe 18:54 Vern Frok: nie mam czasu 18:54 Vern Frok: afk 18:59 Vern Frok: lol nie mozliwe zeby vern byl na aukcji 18:59 Vern Frok: zdebugowana stronka <<-- to jest najlepsze 19:00 Vern Frok: nie chce miec hacka <<--to tez nie gorsze,allegro go zhaczy 19:01 Vern Frok: a widze ze tobie sie nudzi panie detektywie ![]() Post ten pisze dla tych ktorzy byli Verna "kumplami" albo beda mieli okazje byc. Jezeli ktos jeszcze bronil verna albo sie wahal to chyba juz moze nie miec watpliwosci co do tego /wybitnego/ gracza. Moze i mam nizszy lvl ale nie uwazam sie za gorszego od niego. Co on osiagnal poza lvlem? Zeby bylo smieszniej: Good friends [x] To jest skopiowane z jego opisu na tibia.com. Pozdrawiam LOS |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i to mi sie podoba -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tu mamy taki mix
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
|
![]() pierwszy raz od dawanaaaaaaa przejzalem forum i znalazlem temat PACERA (zaczelem sie smiac ^^) jak kazdy dobrze wie Roman Waleczny zostal usunienty (h** mnie to)
siedze se czytam to gowno i se mysle czy byscie byli tacy mondrzy jak by to byl serwer PVP hahaahha no i wogule pier**** jakies smuty ze kur** ten kradnie a ten to kur** oszukuje ludzi w soposoby bardzo dobrze znane |-| kur** kazdy kradnie i stara sie zeby jak najwiencej miec ^^ spytajcie sie sabulusa i jego dawnych czlonkow gildi co oni robili jak jeszcze mozna bylo lurowac itp. PS. co do PA to oficjalnie stworzyl jo Lukasz Bialy Mag + Roman Waleczny + Tasamko + Mietkong + kilka osob free wtedy np. nedvid Zutixe Zeroheox Lorens itp. Jeszcze kiedys tu zajrze , ale juz niedlugo nowy serwer plxx ![]() Ostatnio edytowany przez Roman Waleczny - 19-06-2006 o 00:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]() aEHIaeuhaIEUAHEIUEHAIeuaIEUHAEIAUHE
vern chyba zapomnial jak nas straszyl swoim kolega SENIO TUTOREm i tym ze jego wujek pracuje w cipsofcie co nie tiki? ![]() |
![]() |