|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Guest
|
![]() Czy to taka duza roznica? Blue(11arm TO NIE MALO!!
![]() ![]() Ideologia twojej mentalnosci nieobliguje mnie do prowadzenia z toba merytorycznej konwersacji, poniewaz egzystujesz w brodziku intelektualnym, ktory koliduje z moimi imperatywami, a poza tym nie rozumiesz idei koncepcji zalozen ...! ![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: /Wrocław/Breslau/Vratislavia
Imię: ---
Profesja: Sorcerer
Świat: Szukam:P
|
![]() @Necron
Jemu sie nie przyda - komuś innemu, kto też zastanawia się/będzie się zastanawiał nad tym wyborem-owszem. @topic Ofkorzzz Blue Robe ![]()
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2006
|
![]() Weż blue robe, i tak magiem będziesz z różdżką uciekał, no chyba że jesteś druid i tempest, wtedy warto zainwestować w crown, ale blue robe da ci więcej cap na hmm i uh, jak kolega wcześniej napisał "brak arma nadrobisz shieldem"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
|
![]() Wedłóg mnie kup blue robe. Poniewarz jest lekka i przewiewna
![]() ![]() Pozdro Aniołek ![]()
ARSENAL We are the good old team from ARSENAL We wear blue and yellow, or red and white We will always fight for victory And play with all our might All for one, and one for all We'll answer to the call Oh Gunners Arsenal Gunners We'll kick the winning goal Reflected off the pole |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Blue robe jest ładniejsza, ale za to crown armor pasuje do crown helmeta (no i można cały crown set skompletować)... hm... ciężki wybór.
A tak na poważnie, to większość magów (oraz wielu paladynów) używa blue robe - z oczywistych względów. Niektórzy, żeby zaoszczędzić capa noszą nawet magic hat czy inne badziewie zamiast normalnego hełmu, ale to już perwersja. Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zenon Burcymucha
Profesja: Druid
Świat: Xantera
Poziom: 13
Skille: 16/19
Poziom mag.: 12
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: 100lica
Imię: Zar'Darh
Gildia: Poland Team
Świat: Hiberna
Poziom: 21
Skille: 19/20
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Dla sorca b-robe jest lepsze bo ładniejsze,lżejsze i ładnie sie prezentuje z c-legami i c-helmetem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
|
![]() Bierz b robe... amietam sam mialem go na palku i nie wiem jak bym przezyl bez tego capa
![]()
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Azura
Imię: Yogil Obis
Świat: Azura
Poziom: 28
Skille: 21
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() Zalezy na co idziesz jak idziesz na mino guardy , archery z rozdzka to wez c armora a jak idziesz na lepsze potwory tj. necro itp. to wez blue robe bo bedziesz potrzebowal duzo run a do blokowania wyczarujesz ddemona skeletona.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Łomża
Imię: Rycerz Piekla Rodem
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 37
Skille: 74/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
-armor ma bardzo niewielkie znaczenie dla sorka, poniewaz bije on z dystansu mocniejsze potwory, a potwory, ktore sork bije w zwarciu (roty, dwarfy, mino zwykle, itp) nie wymagaja nawet plate armora. A mocny potwor tak czy siak hitnie, z crown armorem stracisz o 5 hp mniej, a masz duuuuzo mniej capa, ktory jest tak bardzo potrzebny sorkowi na runy/manaski. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kevis Sayan
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 24
Skille: 63/51
Poziom mag.: 7
|
![]() Sorker po upade nie potrzebuje nic lepszego od plate armor bo bije dystansem ale ja juz cos to kup blue robe nikt tego nie kupuje ale ze względu na cap !!!
Blue robe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() I zapomniałem dodać ze jak idziesz na np. dragi to masz blokera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Blue Robe jest dużo lepszy dla Sorka. W ZYCIU NIE KUPUJ C ARMORA!!!. Mam kolege 150 lvl+ i on ma dalej B Robe. Po co komu C Armor??? Sorek to Shooter, a nie bloker czy prof walczący w zwarciu. Teraz gdy są jeszcze różdżki, nie trzeba nawet mieć Crown Armora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: //
|
![]() -.-' po co jescze tu odpowiadacie ;/ lookajcie date zalozenia tematu... Blue Robe rlz ;P
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Vandearan
Świat: Refugia
Poziom: 8
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() ludzie LUDZIE przeciez najlepiej nosic(sorcowi) tak :
blue robe (szybciej mana sie odnawia) bohy platinuim amulet jakis wand crown shield(lub lepszy) hat of the mad(to samo co blue robe MANA) i obojetnie jakie legsy Pozdro all |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2006
Imię: Raminas
Gildia: Metal Warriors
Świat: Celesta
Poziom: 30+
Poziom mag.: 42
|
![]() Pierwsze słyszę, że od blue robe i hat of the mad mana leci szybciej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Dla sorca/druida lepszy blue robe oczywiscie, na pacerze roznica miedzy cena b robe i c arma to okolo 5k(21k[b robe] i 16k[c armor]) a to jest zawsze 80capa wiece, a jesli masz duzo kasy (czyt. 30k +) to kup sobie b robe i p ammy i juz masz rownowage arma
![]() Ja na moim palku nosze b robe bo to zawsze ~98 boltow wiece ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Tu i tam :P
Imię: Cabal Executioner
Profesja: Elite Knight
Gildia: Avis
Świat: Morgana
Poziom: 147
Skille: 95/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Oczywiście że b robe jest lepsze. Armor dla sorca/druida nie jest tak ważny jak dla knighta, a pamiętajmy że b robe waży bardzo malo. Tak więc sorc/druid moze wziąć dodatkowe runy lub manasy na hunta jeżeli ekspi solo, a jak idzie z blokerem to moze nie potrzebny mu arm. bo bloker przyjmuje wszystko na siebie (wiem coś o tym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Świnoujście
Imię: Buntowniczka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hassasins
Świat: Azura ^^
Poziom: 50
Poziom mag.: 45
|
![]() Hmm -.- Ja na Sorku mam Takie Eq xP :
Crown Helmet,Blue Robe,Crown Legs,Boh,Demon shield i Platinum Amulet ,nie narzekam xP ,zawsze ten 1 bp wiecej uhow czy sd sie przyda -.- ,a sorcowi nie jest potrzebny dobry arm tylko dobry m level ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: siedlce
Imię: pani kielbasa
Profesja: Brak (Rookgaard)
Poziom: 1
Skille: 10\10
|
![]() c armor jest tanszy i ma wiecej armora .
i jak stracisz b robe to bedziesz mial wieksze straty (berdziej bedzie ci smutno) i pozatym jesli masz slaby lvl i kupisz b robe od jakiegos kolesia to on moze okazac sie taki hamski ze cie ubije zeby je odzyskac . dlatego kup arma z innej postaci ;] |
![]() |
![]() |