|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Co tu komentować. Z jakim eq ty chodziłeś na te wampy?? 180hp od wampa jest po prostu (moim skromnym zdaniem) niemożliwe dla sorca/druta ze średnim eq na full defensie. Zsanie życia zabiera niewiele a hity z mele przy full defensie to max w granicach 80-100hp. 180 nawet dla palla/knighta(knight z bronią dwuręczną) na full ataku nie wiem czy się zdarzają. Podsumowywując vamp dla sorca/druta lewel 28+(granica summonowania dsa o ile się nie myle) jest NIEOPŁACALNY bo ihy są drogie, paraliż przeszkadza, brak dobrych respownów (nie wiem czy wogóle jest takie miejsce z fajnymi pojedyńczymi respownami przeważnie jest 2-3 na raz) ale nie jest to jakiś strasznie mocny potwór jak chcesz spróbować szczęścia (a nóż widelec łyżka coś wypadnie) możesz się przejść. Oglądałem filmik jak sorc (lvl ~~60+) latał sobie po tombie (tar pits) i samym exori vis załatwiał nawet 2 wampy na raz +bonebest więc lepiej wbić parę lvlków na hydrach/tombach/scarabach i co tam jeszcze tylko chcesz a później wybrać się w pojedynkę bez summona
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie sugeruj się opisem postaci pod moim nikiem. Też zabijałem wampy co prawda nie od lvla 50 do 100 ale zabijełem i to sporo i nigdy nie dostałem hita większego niż ~~100 hp (od pojedyńczego wampa) Nie wiem albo miałem wyq@#$%^&*o farta że zabijając wampy od 35 lvla do 40 (nie same wampy ale przeważnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ehh normalnie zaraz dostanę poskręcania kiszek. Może mała anegdota pewnego razu poszedłem sobie na dragi (od czasu do czasu zachodziłem na pojedyńczy respown draga w Ankh na 1h lub 2)ok postawiłem dski pare dragów posłałem do piachu z różnym efektem czasem zjechał mi 50 many czasami 500 wiadomo nieprzewidywalny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez kostooch - 12-04-2006 o 19:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Ożarów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gustaw Zabijaka
Profesja: Knight
Świat: Zanera
Poziom: 36
Skille: 7x/7x
Poziom mag.: x
![]() |
![]() Ehhhh...
Vamp potrwafi przywalić porownywalnie wali do dsa. Ja gram knightem blokowalem z gsem oczywiscie na full ataku najwiecej dostalem bodajrze 169 ale nie z lapy tylko wyssał ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Gustaw Zabijaka - 12-04-2006 o 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Zadupie Dolne
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
A wracając do topicu. Vampy też lubią spammować (używać bardzo wielu ataków naraz) ale ja w tombsach że na rękę były monki blokowałem nimi i nigdy mi żaden nie zginął - może miałem farta - a jak podejde i zajade mu kombo 2 monki, volcanic rod i energy strike to po kilku sekundach leży ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Ogulnie zycze powodzenia sorcem robilem tam nawet 40k na h z 2 dsami na 35+ lvlu lecz trzeba baardzo uwazac
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Guest
|
![]() @Evan Pall
Dasz rade tylko lepiej postaw DS-a albo 2 i wez jakies uh-y/ih-y jak chcesz dluzej pohuncic. Uwazaj jak sie przezuci-najlepiej stój najdalej od niego... ![]() Cytuj:
Bywa ze nawet (jak szybko vis-ujesz) vamp nie zdazy cie uderzyc, no albo 1 raz tylko ;D) Ostatnio edytowany przez Nico - 15-04-2006 o 13:14. |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() ja bylem na Vampie z 4 osobową ekipą Bloker 66 level ja miałem 21 i jakoś a co z Vampa wyleciało ??? Skull zwykła głupi czaszka !!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: //
|
![]() A co ty myslales? ^^ ,że odrzu poleci vampire shield? Wiesz... cuda sie zdazaja... Ale dosc zadko ;P
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Lokacja: Dębica
Imię: Evil the Magician
Profesja: Druid
Gildia: Underworld Nation
Świat: Refugia
Poziom: 30~
Poziom mag.: 30
|
![]() @up:
Może mu o "mort hur" chodzioło a nie o visa ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up nie wiem nie wiem ale wyraźnie pisze o viscie który niestety ma zasięg nie za dobry
![]() Ostatnio edytowany przez jastr - 18-04-2006 o 10:29. |
![]() |
![]() |