![]() |
#341 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2006
Lokacja: Mama Chcesz trochę?
Stan: Tutor
Imię: Ronaldinho
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Barca xD
Świat: Ziemia
Poziom: 200
Skille: best
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
#342 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Hufoxon:
Apr 16 2006, 23:31:55 CET Killed at Level 92 by Sandra Magnus Za neutralów się bierzecie? Czy może to dlatego, że to rl kilku ludzi z Wanted...?
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() On wie czemu padł, to chyba wystarcza
|
![]() |
![]() |
#344 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Anum 0:30:16
wiesz czemu padłeś? Hufoxon 0:30:26 no zaraz mu wy(cenzored: uderze)ie Hufoxon 0:30:36 za to ze blokowalem shanozowi hydry Hufoxon 0:30:44 i to bylo przed wojna troche Każdy powód jest dobry co nie? Nie ma to jak mieć więcej wrogów...
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#345 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#346 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
moja wojna z Wanted zaczeła sie 5 miesiecy temu w tym czasie blokował Shanozowi i Sathanowi hydry jeszcze jakies pytanie? btw. AoL kosztuje mniej niz G legi, Dsm i Bp runek - tak na przyszłosc dla tego pana |
|
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() cors musisz zabic jeszcze
sparte,radzikk, paef ball. archange sare zy jak ona tam raula bo ihal dsy jak chodzilismy ![]() ![]() a pozatym to ze zabijacie moich bylych blokerow to myslicie ze to cios skierowany w mnie ;P ja i tak expic bede ![]() teraz my zajmiemy sie waszymi przyjaciolmi ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Rochdale-Uk
Stan: Na emeryturze
Imię: Franco De'lago
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() |
![]() Cytuj:
czyli mna-nie no czuje sie wyrozniony-tylko napisz kiedy bo sie doczekac nie moge-aha i poczekaj az znajde czas na tibie wtedy pogadamy ![]() Franco |
|
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2006
Imię: Sathan Bell
Gildia: Boom Fight
|
![]() Heheh racja franco i nosso kozaki na forum, tylko ze ten drugi potrafi jeszcze zabic 2x nizszy lvl od siebie z wanted academy. A co do Hufoxona to wy wszyscy gadaliscie ze Draz wymysla sobie jakies bezsensowne powody do zabijania, a to to niby co jest?! Wszyscy blokerzy dof&vision sa hunted by me, nawet ci neutrali na wojnie...
#351 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sathan jestes zalosny
zrobiłes chara w 2-3 osoby sharujac go. NIGDY, powtarzam PRZENIGDY nie walczyłes. nawet na tej wojnie - to ze pojawiłes sie tam gdzies jak lecieliscie w 20 osób jak np na Xajakiego to nie walka - to egzekucja i tu nie trzeba skilla zeby w 20 osób zabic jedna ostatnia " walka " to jak dla mnie gs- bridge - tam naprawde było trzeba myslec i wiedziec jak grać. i teraz ty panie jeden z ownerów sathan bella wyzywasz od noobów w pvp na forum gosci którzy wojny na azurze wygrywali jak ty jeszcze nie wiedziałes ze cos takiego jak Tibia istneje? cos mi sie tu niezgadza najpierw musiałbys cos zrobic zeby udowodnic swoja wyższosc zeby sie z nia obnosic - a jak narazie nie zrobiełes na ZADNEJ - powtazam ZADNEJ, nie tylko obecnej wojnie kompletnie nic to cos jak demagogia Leppera Cors |
![]() |
![]() |
#353 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Smoczy Pejss
Profesja: Paladin
Gildia: Dark freternity
Poziom: 32
Skille: 83/72
Poziom mag.: 16
|
![]() Draz~ to ja sie smieje z twoich postow,bo nie piszesz nic konkretnego,nie potrafisz ulorzyc kilku zdan,i piszesz jakies "wypociny" ze cors nie ma racij,albo cytat "frajerki beda badac jak kaczki" to jest wedlog ciebie madre??
akurat cors ma racje ,bo sathan zeczywiscie chyba gowno robi w tej wojnie,z tego co wiem to na poczatku 4 osoby graly shanozem ,pozniej sie podzielili i teraz 2 graja shanozem i 2 sathanem tyko ciekawi mnie kiedy na nich przyjdzie kolej ![]() ktos pewnie powie ze gowno wiem o wojnie,a ja powiem ze wiem tyle ile mosze zeby sie wypowiadac na temat wojny w tym forum ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
|
![]() "frajerki beda badac jak kaczki"
@Drazharm Frajerek to Ty jestes, jak narazie to klepiecie nas pojedynczo a jak my sie zbierzemy i chcemy bic to co ? Wanted odrazu znika z vip? dlaczego ? Sracie sie ? ![]() ![]() ![]() Kozaczysz ze Mina przed deklaracja wam nabil fragow a tak co pizdy z was jak h** Siema Nara |
![]() |
![]() |
#355 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Imię: Maxxonek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Doom Brigade
Świat: Iridia
![]() |
![]() Cytuj:
Always in my memory. Doom Brigade. Summer '05. Ostatnio edytowany przez Maxxonek - 17-04-2006 o 17:36. |
|
![]() |
![]() |
#356 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława
Stan: Zbanowany
Imię: Nosso Mc'Furry
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
Maxymalnie ułożyłeś 2/3 zdania bez k***a żadnego sensu. To co pisze Cors jest w 100% prawdą. Shanoz i Sathan mówią że ja wielki forum fighter. Nie ja siedziałem ostatnio w pz. Czekaliśmy na was i co? Draz sie wlogował, posiedział w pz i dał loga, wielki k***a lider! Boicie sie jak psy że dostaniecie w wyrównanej walce. Zobaczymy kto będzie błagał o litość... zobaczymy ![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Nosso Mc'Furry - 17-04-2006 o 18:32. |
||
![]() |
![]() |
#357 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Jak ja walczylem na wojnie na tym landzie to ty jeszcze nie wiedziales co to Azura-wiec przestan wypisywac glupoty-teraz nie walcze bo czasu nie mam-ale jak go znajde pokaze ci co to Azura-i nie stoj next time w pz-was bylo 10 ja sam i tylko Rulabim smial sie mnie zaatakowac-a pan wielki Shanoz u urba w domq-tak tak tyle zes zrobil wielki smieciu-Bogu dzieki ze macie Draza i Urba bo tak to Wanted juz by padlo jak kaczki Franco |
|
![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Wy Dofowskie cioty w pysku jestescie naprawde hardzi szkoda ze tylko w pysku.Nabijcie jakies fragi potem sie tu licytujcie kto jest lepszy.Nie umieliscie ubic Fifiego w heelgate bylo was wiecej i jak sie Wanted loglo byla rowna liczba online czemu zescie pouciekali jak cipy??I kto tu jest cykor patalachy.
Franco w jakiej ty wojnie brales udzial???hahahahaha cos wymyslasz nigdy nie walczyles w bitwie zadnej zawsze sie logowales po jakiejs akcij albo wcale i gadales ze lagi albo ze nie mogles.Raz tylko byles na Fibuli gdzie fraga na Manurze zlapales i to bylo tylko ten jeden raz.Dlatego na serwie masz ksywke cykor albo s*******ajacy w krzaki ty lamusie pierdolony wiec nie pierdol tu ze jestes taki bohater a ty Nosso i Cors jebnijcie sie w te durne lby,Cors jeszcze walczy trzeba to przyznac ale ty Nosso skoncz tu szczekac bo kurwa tylko w depo wisisz a na forum pierdolisz glupoty. Teraz bana mi dajcie zebym wiecej tu nie pisal bo mi sie nie chce ale nieraz sie tak w*****e ze nie moge sie powstrzymac. |
![]() |
![]() |
#359 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Muheheheehhe-jeen frag na Manurze-jakbys pamietal lamusie 2x mialem na nim fraga-na wielu innych tak samo-no ale coz ktos ci cos poopowiadal albo gdzies uslyszales i teraz pododawales pare linijek historii Azury-trudne dziecinstwo?-jesli tak to popros mamusie zeby ci pampersa zmienila bo sie pewno posikales-no ale nic tobie trzeba wspolczuc a nie jeszcze bluzgac-hail ulomni ![]() Franco |
|
![]() |
![]() |
#360 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() apropo Shanozów i Sathanów - rozbawił mnie motyw jaki Kan wymysł wczoraj
było pare "zlotów azury" i generalnie chyba wiekszosc odbyła sie u nas - w Poznaniu i pare mordek tych wszystkich forumowych i azuryjskich krzykaczy widziałem btw do dzis pamietam jak niczym terminator do cafe wpadł draz o 3 w nocy i pierwsze słowo jakie usłyszałem było " CORSSS??!! " ale nvm - Kan obadał cos takiego niedługo zlot w ZG panow z Wanted na zlocie zawsze było ze pojawia sie masa wiary i cholera nie wiadomo kto jest kto bo po gebie ciezko nick poznac - i tutaj wpada do takiego ogólnego rozgardiaszu 3 gosci, ktos pyta "kto wy?" i odpowiedz "my jestesmy Shanoz" za nimi wchodza nastepne 3 osoby i "my jestesmy Sathan Bell" to bedzie wygladac uroczo ![]() |
![]() |