|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Wpisy bloga: 1
Stan: Na emeryturze
Imię: Dechariius
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 10
Skille: 30/27
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Witam mam zaszczyt przedstawić mój 1 fake pt. ,,Destrukcija". Wiem że jakość troche słaba ale pakowałem w jpg.
Spis treśći: - Prolog - 1 Strona - 1 Post - Wprowadzenie: Rok 1756. Miasta zaczeły atakować potwory. Głównym powodem jest że coraz więcej z nich umiera a ludzie prawie już nie. Kapitan Calmer wysłał 2 wojowników by zdobyli potężną broń. ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------- Mam nadzieje że jak na 1 raz nie najgorzej. Aha potrzebuje 2 złych kto chce prosiłbym Name+Outfit |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rodghar Najemnik
Profesja: Sorcerer
Gildia: Poszukuje
Świat: Pacera
Poziom: 30
Skille: 19/24
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Jak na 1 Fak'e to nienajgorzej.Daje 4/10 ponieważ troche za duże obrazki na tak mało rzeczy i płytki źle wklejone ale i tak moim zdaniem ładnie się zapowiada.
Rób dalej!! PS:Zgłaszam się na złego(Nick: Hawk Outfit: czarny paccowy mag lub ten z "poczochranymi" włosami)
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Stan: Aktywny gracz
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() Yeah, 3 obrazki, juhu, 2 i 3 obrazek to właściwie ten sam, łuhu, daje 2/10 na zachęte hłehłe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sver Dydare
Profesja: Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 16
Poziom mag.: 11
|
![]() jak dla mnie to 3.5/10 za duze obrazki
i zglaszam sie na zlego paccowski z poczochranymi wlosami caly czarny i glowa biala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() @UP
Obrazki nie sa duze tylko zlaczone ![]() @Topic Biale outfity Zlaczone obrazki Nie rob dalej! 1/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Pusto,za wielkie,Jpeg,białe outify fabuła,wyjdź.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() 1.podwójny post?
2.płytki żle powklejane ocena 3/10 mam nadzieję że się poprawisz reszta dobrze rub dalej |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Takie cos mogles wrzucic najpierw do specjlanego dziala nazwanego ,,Nasze pierwsze fake'i'. Tam by ci ocenili i przy dobrej ocenie (chociarz w to wątpie)
zrobic dla tego nowy temat.... MInusy to: Białe Outfity Zaledwie 2 obrazki Mimo ze to prolog to malo rozumiem z Fabuły... A tak w ogóle...Nick Herold wymysliles sam czy z mojego fake'a wzieles?? Pozdr0