![]() |
#941 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
|
![]() No a więc powiem co mi na wątrobie leży...
![]() ![]() Swoją drogą Szkodi zrozum ich plany wojen i te wszystkie texty o Pats. Pats przesadzali z pa i to na nich tak wpłyneło. Ktoś powiedział że wygranie wojny to marzenie, rozumiem go każdy z nas ma dosyć z pa na Galanie. Wiesz o tym dobrze że kilka osób z Pats przesadzało z tym. Przez ich zachowanie nawet i ja straciłem ochote do tej gry (co widać z moim lvlem). Wiesz zrozum tu nie których, czemu tak pragneli wojny, działali pod presją która stwarzali PAts. Na Galanie się nie dało wtedy spokojnie grać. No aż mi ulżyło ![]() ![]() a tak btw. może i kiedyś coś powiedziałem o Pats, no ale ja już taki jestem mówie to co myśle nie owijam w bawełne ![]() |
![]() |
|
![]() |
#942 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja
Imię: Qreew
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#943 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
Po 2. No i co z tego ze nie gram na galanaie kazdy ma prawo wypowiadac sie na dany temat -.- Nawet jak nic mi to nie da. Po 3. Jak cos ci nie pasuje to zegnam. |
|
![]() |
![]() |
#944 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja
Imię: Qreew
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
![]() Kazdy problem mozna rozwiac tylko trzeba tego chciec... a najczesciej stosowane metody to obrazanie, atakowanie... po takim wstepie szanse na dojscie do kompromisu sa znikome
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2005
|
![]() Ja gram na Galanie i mam jej powyżej dziurek w nosie, ale nie mam siły zaczynać od nowa, kiedy pomyśle sobie, że mogłabym zagrać na jakimś serwerze gdzie niema ciągłego PA a wojny to rzadkość.... eh marzy mi się spokojna emerytura na mim świecie. Zawsze, kiedy jestem zalogowana modle się żeby Konda dostał delete lub żeby s***la hakli, ewentualnie niech go szlak trafił
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Użytkownik forum
|
![]() Niestety, uważam, że Galana nie jest odpowiednim światem do zaczynania swojej Tibijskiej przygody >:(
Zbyt dużo tutaj wojen, nadużywania siły i "szpanowania" kolegami, gildią lub rodziną. Każdy rządzi się własnymi prawami... Patriots, starają się wprowadzić tu jakiś pożądek ale nie za bardzo im to wychodzi. To są powody do wojen, walk i sprzeczek. Sam zostałem kiedyś zaatakowany przez Kardear-a i jego kolegów bez powodu lecz na szczęście kolega był przez Kardeara ochraniany i dostarczał mu runy więc zostałem wypuszczony na "wolność". Przyłączyłem się do neutralnej gildii i niemam zamiaru wpływać na historię Galany, przynajmniej nie teraz i nie w najbliższym czasie. Podpisano, Venderon. Ostatnio edytowany przez Venderon - 19-04-2006 o 16:02. |
![]() |
![]() |
#947 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() Fiolka@ czyzby lady~? oh nie martw sie zawsze mozesz zaczac od nowa, poprosisz paru kolegow i ci od razu pomoga zlevelowac. tak jak na galanie
![]()
#948 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
EDIT: Wiecej wam nie powiem ;P;P |
|
![]() |
![]() |
#949 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#950 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#951 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Jeżeli uważasz,że zrezygnowaliśmy po odejsciu 3-5 osób to zobacz,że Rainfanger rozwalił Desperados specjalnie i straciliśmy przewagę liczebną,Corlic,BOn Devil dostali bany więc straciliśmy 2 największe lvle od nas.Z tego wynika,że straciliśmy prawie wszystko co było naszymi atutami na wojnie.
|
![]() |
![]() |
#952 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Demi myślisz że po banach corlica i bona, wojna ma jeszcze jakiś sens??
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Użytkownik Forum
|
![]() oo idzie jak po sznurku, wlasnie przeczytalem na forum ze Tharrin ma hunta, kumpel dal mi link...haah, ciekawe..ciekawe...
dla zainteresowanych: http://forum.tibia.com/forum/index.p...8#post10003788 czekamy na reply Tharrin wiec ![]() no i reply juz jest.
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. Ostatnio edytowany przez pawlon - 19-04-2006 o 23:34. |
![]() |
![]() |
#954 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez sliver - 19-04-2006 o 23:53. |
|
![]() |
![]() |
#955 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Apr 19 2006, 15:16:04 CET Killed at Level 93 by Konda
Riki Tiger.... -.-"" Edit@ No wiec powodem bylo zabicie kolegi kondy (Riki rzeczywisice zabil kogos, ale niewiadomo czy naprawde to byl kolega kondy wiec powodu w sumie nie bylo... jesli to nie byl jego kolega). Ostatnio edytowany przez Miltoner - 21-04-2006 o 20:08. |
![]() |
![]() |
#956 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
znow pats zaczyna sie "wozic" powod NIBY mieli.... |
|
![]() |
![]() |
#958 |
Użytkownik Forum
|
![]() Konda zabił Rikiego BEZ powodu. Ale to mu nie przeszkadza. Czyżby Kondzie zaczeło brakować kasy?. Ryba znam Rikiego z rl i nie pamietam żeby ukradł komuś loot`a.
#959 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
|
![]() Może poprostu Kondzie sie nudzi z braku ludzi do zabijania
![]() |
![]() |
![]() |
#960 | |