Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 17-04-2006, 00:01   #941
Xulorin
Użytkownik Forum

Xulorin's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
Domyślny

No a więc powiem co mi na wątrobie leży... . No a wiec, czemu Maffers? Bo old Pats założyli nową gildie bo nie chcą już być razem z "toys soldierami" z wojny. Czemu Konda nie gra? Znacie pojęcie przerwa lub wakacje, wolne? Tak Konda sobie właśnie teraz odpoczywa w Niemczech (lucky eh?) u... to nie mam po co mówić, bo co to was obchodzi?!?

Swoją drogą Szkodi zrozum ich plany wojen i te wszystkie texty o Pats. Pats przesadzali z pa i to na nich tak wpłyneło. Ktoś powiedział że wygranie wojny to marzenie, rozumiem go każdy z nas ma dosyć z pa na Galanie. Wiesz o tym dobrze że kilka osób z Pats przesadzało z tym. Przez ich zachowanie nawet i ja straciłem ochote do tej gry (co widać z moim lvlem). Wiesz zrozum tu nie których, czemu tak pragneli wojny, działali pod presją która stwarzali PAts. Na Galanie się nie dało wtedy spokojnie grać.

No aż mi ulżyło Odrazu lżej na wątrobie .

a tak btw. może i kiedyś coś powiedziałem o Pats, no ale ja już taki jestem mówie to co myśle nie owijam w bawełne .
Xulorin jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-04-2006, 13:42   #942
Qreew
Użytkownik Forum

Qreew's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja

Imię: Qreew
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miltoner
Z tym typkiem to jest tylko przyklad -.- moze byc tesh tak ze cie ten typek bedzie na****l i nic nie bedziesz mogl zrobic bo przybiegnie zaraz jakis pajac. Do huntow... co mnie to obchodzi z kim ty na hunty chodzisz ?? wiadomo ze kazdy chodzi z ludzmi zaufanymi i kazdy ma kumpli a klimat na galanie jest do bani i tyle. Co do venezueli nie chce mi sie wyklucac kto ma racje "ja wiem swoje ty wiesz swoje" i tyle. GALANA SUX! i tak bedzie juz zawsze. Jak ci sie tam fajnie gra to graj dalej twoj problem twoja strata.
No to nie podawaj glupich przykladow Jezeli nie grasz na galanie to powiedz mi jedno.. po co sie scierasz na tym forum? nic Ci to nie da.. Skoncz meczyc
Qreew jest offline  
stary 17-04-2006, 14:57   #943
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qreew
No to nie podawaj glupich przykladow Jezeli nie grasz na galanie to powiedz mi jedno.. po co sie scierasz na tym forum? nic Ci to nie da.. Skoncz meczyc
Po 1. To nie byly glupie przyklady (codziennie ktos z takimi problemami sie spotyka)
Po 2. No i co z tego ze nie gram na galanaie kazdy ma prawo wypowiadac sie na dany temat -.- Nawet jak nic mi to nie da.
Po 3. Jak cos ci nie pasuje to zegnam.
Miltoner jest offline  
stary 17-04-2006, 16:35   #944
Qreew
Użytkownik Forum

Qreew's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja

Imię: Qreew
Poziom: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Kazdy problem mozna rozwiac tylko trzeba tego chciec... a najczesciej stosowane metody to obrazanie, atakowanie... po takim wstepie szanse na dojscie do kompromisu sa znikome
Qreew jest offline  
stary 17-04-2006, 22:03   #945
Fiolka
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 05 2005

Domyślny

Ja gram na Galanie i mam jej powyżej dziurek w nosie, ale nie mam siły zaczynać od nowa, kiedy pomyśle sobie, że mogłabym zagrać na jakimś serwerze gdzie niema ciągłego PA a wojny to rzadkość.... eh marzy mi się spokojna emerytura na mim świecie. Zawsze, kiedy jestem zalogowana modle się żeby Konda dostał delete lub żeby s***la hakli, ewentualnie niech go szlak trafił
Fiolka jest offline  
stary 17-04-2006, 23:49   #946
Venderon
Użytkownik forum

Venderon's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: Gliwice

Stan: Tutor
Imię: Venderon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 44
Skille: 71/69
Poziom mag.: 6
Venderon ma numer GG 3914073
Domyślny

Niestety, uważam, że Galana nie jest odpowiednim światem do zaczynania swojej Tibijskiej przygody >:(
Zbyt dużo tutaj wojen, nadużywania siły i "szpanowania" kolegami, gildią lub rodziną.
Każdy rządzi się własnymi prawami... Patriots, starają się wprowadzić tu jakiś pożądek ale nie za bardzo im to wychodzi.

To są powody do wojen, walk i sprzeczek.

Sam zostałem kiedyś zaatakowany przez Kardear-a i jego kolegów bez powodu lecz na szczęście kolega był przez Kardeara ochraniany i dostarczał mu runy więc zostałem wypuszczony na "wolność".

Przyłączyłem się do neutralnej gildii i niemam zamiaru wpływać na historię Galany, przynajmniej nie teraz i nie w najbliższym czasie.

Podpisano,
Venderon.

Ostatnio edytowany przez Venderon - 19-04-2006 o 16:02.
Venderon jest offline  
stary 18-04-2006, 03:34   #947
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

Fiolka@ czyzby lady~? oh nie martw sie zawsze mozesz zaczac od nowa, poprosisz paru kolegow i ci od razu pomoga zlevelowac. tak jak na galanie
stary 19-04-2006, 08:59   #948
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Gildia: HS
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qreew
Zeby sami mogli to robic?
Ja nie gram z febbem i keekzem tylko z moimi kumplami (czyt. gildia) nie szukam problemow i ich nie mam... narazie jakos daje rade i nie narzekam jak 90% graczy bo to tylko pogarsza sytuacje
nie byles w Unbreakables, wiec nie wiesz jaka byla sytuacja, rozmawialismy na gc o PA, ze ludzie maja czuc do nas respekt a nie sie nas bac, jak patsow, wtedy Rainfanger powiedzial cos w stylu "I will be the biggest PA on galana", odrazu Demi~ i Kapcom zaczeli po nim jechac, ze nie ze nie paujemy i jakos temat sie zamknol a nastepnego dnia byl w pats.... podajac na forum GOWNO a nie powod przejscia z Unbreakables do Pats~, wogole jak mozna jako "lider" powstania zmienic strone konfliktu? 0 szacunku i nie pierdolic ze Venezuela zrobila to samo, bo to sa 2 rozne sytuacje......

EDIT: Wiecej wam nie powiem ;P;P
thewojtek jest offline  
stary 19-04-2006, 12:50   #949
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek
nie byles w Unbreakables, wiec nie wiesz jaka byla sytuacja, rozmawialismy na gc o PA, ze ludzie maja czuc do nas respekt a nie sie nas bac, jak patsow, wtedy Rainfanger powiedzial cos w stylu "I will be the biggest PA on galana", odrazu Demi~ i Kapcom zaczeli po nim jechac, ze nie ze nie paujemy i jakos temat sie zamknol a nastepnego dnia byl w pats.... podajac na forum GOWNO a nie powod przejscia z Unbreakables do Pats~, wogole jak mozna jako "lider" powstania zmienic strone konfliktu? 0 szacunku i nie rzodkiewka jest superic ze Venezuela zrobila to samo, bo to sa 2 rozne sytuacje......

EDIT: Wiecej wam nie powiem ;P;P
to teraz ja ci cos powiem, niektorzy ludzie wiedzieli o tym ze rainfanger zmeini strone 3 dni przed tym zanim to sie stalo. co prawda nie ja, ale znajomi, o czym sie potem dowiedzialem. wiec to nie bylo nagle posuniecie, oni wszsyto z patsami meili uzgodnione juz wczesniej. a to ze bez 3 osob od razu sie poddaliscie, zaczliscie placic i zmieniac serwer, to tylko o was swiadczy.
stary 19-04-2006, 16:32   #950
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
to teraz ja ci cos powiem, niektorzy ludzie wiedzieli o tym ze rainfanger zmeini strone 3 dni przed tym zanim to sie stalo. co prawda nie ja, ale znajomi, o czym sie potem dowiedzialem. wiec to nie bylo nagle posuniecie, oni wszsyto z patsami meili uzgodnione juz wczesniej. a to ze bez 3 osob od razu sie poddaliscie, zaczliscie placic i zmieniac serwer, to tylko o was swiadczy.
NO WLASNIE O TYM PISZE!! ze gowno prawda to ze odeszli Rain~(bo kapcom mu nie uwierzyl ze nie zabral lootu jego rl qmpla), Icarus~(bo olalismy go na guild meetingu jak powiedzial ze chce new lidera, a tak naprawde wiekszosc powiedzaiala ze chce kapcoma) oni sie skapneli ze nie maja szans na PA i zaczeli sie z pats dogadywac, czekali tylko na okazje, czy napewno sie poddalismy? o,0
thewojtek jest offline  
stary 19-04-2006, 20:22   #951
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
Domyślny

Jeżeli uważasz,że zrezygnowaliśmy po odejsciu 3-5 osób to zobacz,że Rainfanger rozwalił Desperados specjalnie i straciliśmy przewagę liczebną,Corlic,BOn Devil dostali bany więc straciliśmy 2 największe lvle od nas.Z tego wynika,że straciliśmy prawie wszystko co było naszymi atutami na wojnie.
Demiphant jest offline  
stary 19-04-2006, 20:30   #952
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość

Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
Pawio ma numer GG 1979984
Domyślny

Demi myślisz że po banach corlica i bona, wojna ma jeszcze jakiś sens??
Pawio jest offline  
stary 19-04-2006, 23:09   #953
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

oo idzie jak po sznurku, wlasnie przeczytalem na forum ze Tharrin ma hunta, kumpel dal mi link...haah, ciekawe..ciekawe...

dla zainteresowanych:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...8#post10003788

czekamy na reply Tharrin wiec

no i reply juz jest.

Ostatnio edytowany przez pawlon - 19-04-2006 o 23:34.
pawlon jest offline  
stary 19-04-2006, 23:51   #954
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pawio
ehehe teraz na galanie jak w polsce za komuny
nah, patriots i szkodi sa jak lepper nic im nie wmowisz bo oni zawsze wiedza lepiej

Ostatnio edytowany przez sliver - 19-04-2006 o 23:53.
sliver jest offline  
stary 20-04-2006, 10:57   #955
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Apr 19 2006, 15:16:04 CET Killed at Level 93 by Konda

Riki Tiger.... -.-""

Edit@
No wiec powodem bylo zabicie kolegi kondy (Riki rzeczywisice zabil kogos, ale niewiadomo czy naprawde to byl kolega kondy wiec powodu w sumie nie bylo... jesli to nie byl jego kolega).

Ostatnio edytowany przez Miltoner - 21-04-2006 o 20:08.
Miltoner jest offline  
stary 20-04-2006, 14:45   #956
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miltoner
Apr 19 2006, 15:16:04 CET Killed at Level 93 by Konda

Riki Tiger.... -.-""

Jak bede znac powod dam edita... pozniej z nim pogadam
.... Welcome Back "old times"......
znow pats zaczyna sie "wozic"
powod NIBY mieli....
thewojtek jest offline  
stary 20-04-2006, 14:47   #957
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Powodem pewnie byl RS, albo ten loot co to on ukradl 2 lata temu ;S
Rybzor jest offline  
stary 20-04-2006, 14:52   #958
ReLies
Użytkownik Forum

ReLies's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2005

Imię: Relies
Profesja: Paladin
Gildia: New Ages
Świat: Homeland Galana
Poziom: 56
Skille: 79/50
Poziom mag.: 16
Domyślny

Konda zabił Rikiego BEZ powodu. Ale to mu nie przeszkadza. Czyżby Kondzie zaczeło brakować kasy?. Ryba znam Rikiego z rl i nie pamietam żeby ukradł komuś loot`a.

Coś czego nie było, jest jeszcze raz!"
"Nie znam tutaj nikogo, lecz nienawidzą mnie!"
"Idąc z nikąd do nikąd wszystkiego boje się!"
ReLies jest offline  
stary 20-04-2006, 20:23   #959
Mlecziii
Użytkownik Forum

Mlecziii's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość

Domyślny

Może poprostu Kondzie sie nudzi z braku ludzi do zabijania
Mlecziii jest offline  
stary 20-04-2006, 21:42   #960
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ReLies
Konda zabił Rikiego BEZ powodu. Ale to mu nie przeszkadza. Czyżby Kondzie zaczeło brakować kasy?. Ryba znam Rikiego z rl i nie pamietam żeby ukradł komuś loot`a.
jesli serio jestes od niego z rl to oboje znamy powod......
thewojtek jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania