![]() |
#981 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Jeżeli jesteś katolikiem to powinienes wiedziec czego pamiątką jest Wielkanoc.To co on napisał to nie znaczy że cię wyzywa .I to co ty piszesz znaczy że się cofasz w rozwoju.Więc się od nas o********.Bo jak widzisz mało osób cię lubi. Ostatnio edytowany przez adrius - 17-04-2006 o 12:50. |
|
![]() |
|
![]() |
#982 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Holu juz zaczynasz mnie powoli wkurzac! Myslisz ze nalezy sie tobie caly swiat a ty jestes jego panem. Gowno prawda, swiat nigdy nie byl twoj ani nie bedzie, mojim zdaniem to ty mnie haknoles i Za***** carpie itemy, a zwalasz na innych. I napewno zhakowales nie jedna osobe na silverze (Macho yoo?), bo nie sadze ze 50 pala kupilby mms i g legi z powodou nadmiaru kasy! >.<
|
![]() |
![]() |
#983 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Znalazł ktoś coś ciekawego w świecie Tibi z okazji świąt?
Może adminy jakieś prezenty rozdawały? A tak wogóle jak atmosfera świąteczna ??? Widziałem, że wczoraj kwiat rycerstwa Silvery (3 szt) padł na Demonach, czy wiecie w jakich okolicznościach? Pytam, bo korzystam z wolnych dni na pobycie z rodziną i nie gram ![]() Choć dziś już poniedziałek to jednak życzę wszystkim pogodnych świąt ![]() Pozdrawiam
#984 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @leo
i nawzajem krysalan padl na anni ![]() za wczesnie poszedl ^^
#985 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
|
![]() |
![]() |
#986 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() [quote=Narkoman]o co tu chodzi, bo tego nie czaje :/.
Chyba chodzi o Rylera i Magnusa Verausa |
![]() |
![]() |
#987 |
Użytkownik Forum
|
![]() Srry jesli moje pytanie bylo zbyt skomplikowane
![]() Juz wyjasniam ![]() Apr 15 2006, 18:06:20 CET Killed at Level 105 by a demon - Danky Psicotc Apr 15 2006, 18:06:36 CET Killed at Level 100 by a demon - Krystalan Zadeon Apr 15 2006, 18:06:34 CET Killed at Level 101 by a demon - Diabo Capeta Heh znaczy, ze wszyscy byli na anni - ale wobec tego kto przezyl ?? (czwarty?) A jesli chodzi o niespodzianki od adminow to moze byl jakis wielkanocny "mikolaj" czy cos takiego? Czyli dalej idac ( ![]() ![]() Pozdrawiam
#988 |
Użytkownik Forum
|
![]() Leo, piszesz z cafe? Bo musisz sie wybrac do thais po te ringi (Juz 3 nazbieralem, o_O), jak mam ci je wyslac to zapominam, najlepiej przyjedz, chyba ze podroz jest droga (?)
Co do tych dedow, to trzeba popatrzec kto jeszcze w ostatnim czasie wbil 100 lv, bo zdaje mi sie ze Magnus Verus byl z nimi... @edit Apr 15 2006, 18:05:38 CET Killed at Level 109 by a demon -Magnus ![]() WIec zagadka rozwiazana. Ostatnio edytowany przez poreda - 17-04-2006 o 18:24. |
![]() |
![]() |
#989 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Pieklo
Stan: Aktywny gracz
Imię: Legolas of Anarchia
Świat: Silvera
Poziom: 47
Skille: 78/51
Poziom mag.: 15
|
![]() Widac ze rozwiazana i widac ze trzemal sie najkrocej z nich wszystkich.
Wogule 15 kwietnia padlo duzo h-lev bo padl ryler, xuxenha i jakies 3 50 lev+, jesli dobrze pamientam, bo patrzylem na Erig.net. @ Michalek przeginasz po woli, co za duzo to niezdrowo ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol to zagadka rozwiazana
![]() tylko po co to pisac z jakims kwiatem silvery ?? lol ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#991 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() To bylo joke - czy wszystko musze Ci oddzielnie wyjasniac ? ![]() Pozdrawiam
![]() |
#992 |
Użytkownik Forum
|
![]() nom jak widac musisz. Nie skumalem to sie pytam. Niektorzy sie tego wstdza, a to jest juz blad. :/
Jak by to powiedziala moja dawan wychowawczyni. " Nie wstyd nie wiedziec, wstyd nie zapytac" Mam nadizeje ze to dla niektorych nie jest za madre. ![]()
![]() |
![]() |
#993 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#994 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: TM
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
#995 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
carp to moj kumpel z rl bardzo dobry wiec zamknij pysk szmato...powiedz lepiej jakie masz itemy na neoxerze bo cos dziwne ze taka nagla zmiana 40 palka na jakiegos beznadziejnego knighta ![]()
![]() |
#996 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
przestalem byc natarczywy bo zrozumialem ze nie jest wart strata czasu na pisane z noobem ![]()
![]() |
#997 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Pieklo
Stan: Aktywny gracz
Imię: Legolas of Anarchia
Świat: Silvera
Poziom: 47
Skille: 78/51
Poziom mag.: 15
|
![]() Holu ja cie na te forum nieprosilem wiec nawet dobrze ze cie niebendzie, a i tak zaraz bana dostaniesz... bo nawet pisac nieumiesz(bahahah
![]() A jak wygladaja itemy Rekina? Daj se dziecko spokoj z tibia bo jest dla ciebie zamadra, jesli masz kompleksy idz se ulep balwana z piasku :>a to ze ty zamienilas lady(podobno) tez nie wierze, ale mi sie wydaje ze grasz teraz xarf................... ale to tylko moje przypuszczenia, noobem sie wiecej niebende zajmowal........ ![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Holu
Hahahaha i co z tego ze carpa to kumpel z rl, ty jestes na tyle po**** ze moglbys nawet jego zrkojic. Zapomniales juz o rekinie? On chcial ci pomoc a ty go okradles, i mojim zdaniem carpa tez okradles bo byles to tego zdolny. Pozatym napewno zhakowales nie jedna osobe na silverze (Macho Yoo?), bo tak jak juz wspomnialem dziwne ze 50 plek, ma mms i golden legs. Poprostu mysle ze holu byl w dziecinstwie nie doceniany, matka go nie kocha albo cos w tym stylu, a teraz proboje pokazac na co go stac. Mysle ze jest to uraz z dziecinstwa. Ostatnio edytowany przez poreda - 19-04-2006 o 10:18. |
![]() |
![]() |
#999 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @Holu
dziecko drogie, ile cię trzeba prosić o kulturę osobistą i myślenie przed pisaniem postów? bardzo cię proszę, nie podjudzaj innych, nie obrażaj innych, nie wszczynaj sporów i kłótni jeśli już chcesz w jakiś sposób obronić swe 'imię' to proponuję podejść do tego zadania z głową, a raczej rozumkiem, gdyż 'przywalenie z byka' nic ci nie da @inni proszę was o lekceważenie tego osobnika a nie jeszcze dźganie go kijkiem, byle dopiec i sprowokować - jeśli chcecie tak bardzo się go pozbyć, a przynajmniej jego tonu rozdrażnionego szczeniaka, to nie zaczepiajcie go więcej nie piszcie ani do niego, ani o nim d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#1000 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() a po 2 wlasnie widac kogo starzy nie kochaja...tak cie kochali i bili w dziecinstwie ze na pseudo-kibica ŁKS wyrosles i musisz sie wyrzywac na meczach ![]() a i jeszcze kiedy cos chcesz wiesz jak masz rozmawiac...kiedy okradlem rekina wiedziales jak masz sie podlizywac i caly dzien mnie prosiles zebym sie podzielil rekina itemami...dziwne ze o tym nikomu nie wspomniales ![]()
Retired Ostatnio edytowany przez Holu! - 19-04-2006 o 15:08. |
|
![]() |