![]() |
#41 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Tychy
Stan: Początkujący
Imię: Asu Kobuke
Profesja: Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 18
Skille: brak:D
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Cytuj:
Dobre dobre....zwłaszcza to- mam 12 lat więc chyba wiadomo co jest dla mnie potrzebą i nie tylko moją... kontakt fizyczny z taką jedną dziewczyną z klasy co mi sie podoba... ![]() Fajowe ![]() A tak pozatym to tibia faktycznie może uzależnić ale jak się gra z umiarem (jak ja) to luzik... |
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() Trzeba uważać kiedy rodzice wchodzą do pokoju. SZybo minimalizować Tibię...
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: ==Kraków==
Stan: Aktywny gracz
Imię: Voramor
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 9
Skille: 35/28
Poziom mag.: 3
![]() ![]() |
![]() oooo lool news dodany o 18 : 40 kiedy za 20 minut audycja sie konczy... bez komentarza... powinno być dzień temu napiasne... i to ejst supported funsite... patrząc an ten news (gdyby mi ktoś go np. mailem przesłał) pomyślałbym że to z jakiejś badziewnej strony pewnie na jakimś dziwdowskim servie = 0 php 0 css asm text 0 ladnego wygladu.... bez komentarza...)
|
![]() |
![]() |
#44 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
Stan: Niegrający
|
![]() ja tak powiem:
Co oni mają do tibi niech się przyczepią do Lineage albo jakiś gier takich jak.Gta, Nfs itd. Przecież większość kupuje orginały i płacom. The Godfather to kosztuje ponad 150zł i tam jest żeźnia!! A sie doczepiają do gry 2d ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() Boże, nawet nożyczki moga służyć jako narzędzie zbrodni, winem można się upić a od komputera zepsuć wzrok. Chodzi mi o to, że wszystko wykorzystane niewłaściwie jest złe, czyli jednym słowem: Ch** w dupe całej tej anty-tibijskiej propagandzie, i tak się nie damy, będziemy dalej expic, walczyć na wojnach i spędzać godziny przed komputerem, nie ich problem.
|
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() eeee tam nie ma sie czym podniecać dziennikaże po prostu nie mają o czym chwilowo pisać i szukają taniej sensacji, ile to już takich nagonek było. Z 7 lat temu nie było wiadomości żeby czegoś nie wspomnieli o satanistach i o tym że coraz więcej młodych ludzi wyznaje szatana. Reportaże sensacjie i rozmowy z tak zwanymi specjalistami trwały przez jakiś miesiąc a potem sie urwało, teraz po prostu czepiają sie tibi, nie ździwie sie jeśli niedługo usłyszymy w Radiu M o naszej grze, że zła, że nie dobra, że deprawuje młodzież (bo gra w tibie miast do kościoła chodzić), że kase na pacc dzieci by mogły wysyłać ojcu redaktorowi i tak dalej. Ale spoko przejdzie im. Wątpie jednak żeby z tego jakiś większy szum powstał. Wy sobie dalej spokojnie grajcie w tibie marnujcie czas przed kompem ale prosze was nie bijcie swoich mam krzesłem, łańcuchem od roweru czy co tam macie pod rękom bo jeszcze do was interwencjia albo ci z nie dowiary zapukają.
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2005
Imię: Shin Croner
Profesja: Druid
Gildia: Mens Of Black
Świat: Aldora
Poziom: 27
Skille: ^_^
Poziom mag.: 31
|
![]() Nagrał ktoś co ten koleś fandzolił w tym radiu??
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Ehh będziemy grać godzinami jak ja.... Wczoraj przynieśli do szkoły 'Metro' i sie do mnie doczepili że jako jedyny z klasy gram 5-6h w czasie dni lekcyjnych a w weakendy 12h... Inni mogą grać w CS'a po 8h lub w Warcrafta III na BattleNet, a ja nie moge w swojej tibi posiedzieć tych 12h?? A oceny mam wporządku. A w klasie mam 7 os co gra w Tibie i oni siedzą po 3h max, a jeden może pół h w ciągu dnia.
Może ten chłopak, co matke krzesłem bił był jednym z użytkowników naszego wspaniałego forum?? Może jest Moderatorem?? Może to admin?? (PRZYPUSZCZENIA!!!) Może chłopak padł na jakimś Dragon Lordzie lub demku i sie ostro wkurzył bo spadło mu coś wartościowego...?? Nie wiem, ja też mam często takie dziwne zachowania jak starsza przyjdzie i mi gada o wujku jakimś czy co kupiła w ciucholandzie... ![]() ![]() ![]() Nie można powiedzieć o tym chłopaku że jest zły, odwaliło mu czy coś...Mógł poprostu 'coś' wziąć i mu mogło coś nie kliknąć w bańce, i tak jak Magik mógł wypikować...Uważam że ta chinka też była nafazowana ostro, bo znam takie zachowania jak człowiek sam sobie tworzy grób, trumne, miejsce na cmentarzu...Tak jak Misiek z Łodzi kilkanaście dni grał nafazowany i mało jadł, przycichł, zamknoł się w sobie, a pewnego dnia skoczył z okna na ślubie kuzyna-małe dzieci to widziały- i później w jego mieszkaniu znaleziono rachunek za trumne...Grał w Tibie ![]() Wedłóg mnie każda z osób które były przedstawione w artykule 'Metra' musiały być nafazowane lub w inny sposób niepoczytalne (alkohol itd.)
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 21-04-2006 o 20:59. Powód: Tytuł |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Diabolo Jakub
Profesja: Knight
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
Poziom: 30
Skille: 66/66
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Nie wiem dlaczego ci ludzie wypowiadają się o Tibi nie znając jej....jeśli już jadą ją z góry do dołu to niech mają powód(np. za długo grali i ich wywalili z roboty
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Thais
Imię: Lady'Dex
Profesja: Druid
Świat: Askara
|
![]() ja gram, nie padlem ani nic ale siedze na gg i mi sie Tibi wlaczyc nie chce bo mi sie juz nudzi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Bangladesz
Imię: Zatamon
Gildia: Scarus Team
Świat: Kyra
Poziom: 54
Skille: 81/81
|
![]() Cytuj:
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Z kątowni
Imię: Kamperos von Poznan
Gildia: Burned Alliance
Świat: Elysia
Poziom: 33
|
![]() Na audycję się nie załapałem a szkoda
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro For All |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Po pierwsze:
@Do kogos na samym początku Cytuj:
A co do tego radia JEŚLI KTOŚ NAGRAŁ TO NIECH DA TUTAJ LINKA ! Bo niestety przeczytałem newsa o 20:15..... A bardzo bym chciał odsłuchać. |
|
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Początkujący
Imię: Polo enmo
Profesja: Elite Knight
Gildia: La Revolution
Poziom: 189
Skille: 94/84
Poziom mag.: 9
|
![]() Dla mnie to juz jest smieszna szukaja jakiegos glupiego tematu do plotek zaraz bedzie chodzilo po miescie ze ktos zabil kogos za tibie bo mu zaslonil palcem 1pixel monitora :f niech popatrz na narkomanow i osoby ktore lykaja narkotyki w tibi nic sie nie dzieje powarznego nikt nie umiera byla smierc ale nie przed tibia !
A to ze matka zostala pobita to juz raczej jej wina mogla lepiej wychowac dzieciaka a pozatym tego chlopaka powinni zlinczowac ! Pobic wlasna matke nigdy ! 1st to kobieta 2nd to matka twoja ! Pozdrawiam P.S. Rowniez prosze o linka z tej audycji
Agresja sie szerzy nie możesz z nią wygrać dołącz sie do niej. Ostatnio edytowany przez Sir Stas - 21-04-2006 o 21:32. |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Mam nagrany kawałek, jak znajde kabelek to może zamieszcze.
Bardzo mi się podobał początek rozmowy, kiedy drom przekonywał pytającego, że nie jest adminem tibii ![]() Pozatym jestem załamany, dwa razy przegrałem z przedstawicielem radia w warcaby. ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Gniew Mroku - 21-04-2006 o 21:37. |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]() Sorry że tak powiem ale oni sa je****ci mnie tibia nie kreci ale gram bo sie nudze... Jest fajna nawet ale te gazety i ty wygrzebia kazde gó**o z niczego.
Zabic kogoś za wirtualny miecz ?... Głubstwo ,debilizm.... Omg xd ![]() Nie wiem jak mozna sie uzaleznic od tibi ? może niektorzy tylko dla tego ze nie maja kolegow i graja po 12 h dziennie .. Kiedyś tez tak mialem moj 1 net tez tibia 5h dziennie... Naprawde Tv I radio robia zamieszanie z byle czego,czemu sie Counter Strike nie czpili w to tez gra tysiace polakow i cala europa -.- |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Ten gościu co matkę zakatował to musiaj byc jakimś idiotą. Tylko niech ludzie nie przestają grać w Tibię z tego powodu. LUDZIE!! Nie traćcie rozumu przez Tibię!
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kazordoon
Imię: Ettolan
Gildia: Black Sapphire
Poziom: 47
Skille: 74/73
|
![]() Jak ktos ma juz nagrana audycje to niech zamiesci link... najlepiej z megaupload.com albo z czegos innego bo juz mam limit na rapid przekroczony -.-
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
|
![]() Najbardziej mi sie nie podoba, ze pokazuja tibie w swietle jakichs niezrownowazonych psychicznie ludzi lub jakichs glupkow co mowia reporterowi ze kupil plejt armora i potem na allegro sprzeda. LOL! Ja nic nie sprzedaje, nie gram dla pieniedzy, owszem jestem uzalezniony ale tylko przez grywalnosc i mozliwosc rozmawiania i poznawania nowych osob. Jesli bedzie jeszcze glosniej to wlasciwie wiele polskich tibijczykow powie "papa" bo rodzice na pewno odrazu zakaza... Moi pewnie tez.. : |
|
![]() |