Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 22-04-2006, 10:28   #101
pawel The Magician
Użytkownik Forum

pawel The Magician's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Juz jadlem.

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 69
Skille: 89sw/89
Poziom mag.: 6
Domyślny

nagrywał to ktoś? chciałbym usłyszec jakie to znowu farmazony pier****** na temat tibii xD

Powiedz NIE dzieciom neo i nie karm trolla!!
Fajna strategia przez przegladarke internetowa! TRAVIAN!
Moje radio (tekno/rock)
pawel The Magician jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-04-2006, 10:34   #102
Mediorh
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 04 2006

Domyślny

Ehh wkuzylem sie na wasze komentaze! Ale co poradze kazdy uzytkownik forum lubi tibie.Ale ja nie, ogladam tylko fake'I Gralem w ta gre pare lat jak tylko ktos mi smial przerwac bluznilem a jak ktos mnie zabil plakalem!Jesli ktos gra krotko w ta gre radze mu przestac!Im wiecej grasz tym wiecej wymagasz!Tibia jest beznadziena!Chcesz byc lepszy niz inni expisz nudzisz sie ale grasz!Ludzie opanujcie sie to tylko wasze chore zdania wy i tak jestescie uzaleznieni tylko wam sie wydaje ze nie!

Ostatnio edytowany przez Mediorh - 22-04-2006 o 10:35.
Mediorh jest offline  
stary 22-04-2006, 10:38   #103
Van Goozen
Użytkownik forum

Van Goozen's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Dobrynin

Stan: Aktywny gracz
Imię: Van Goozen
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 11
Skille: 40/38
Poziom mag.: 1
Van Goozen ma numer GG 8174973
Domyślny

Moja mowa bedzie krotka : Nie maja sie czym przejmowac??? - Ze jakis ojciec z matka zabili swoje kiilku miesieczne dziecko, tylko sie tibii czekaja. Jaka z tibi przemoc jest, akurat trafil sie jakis psychol ze matke krzeslem naklepal trudno izolowac go, moze zaniedlugo cipsoft usunie tibie boi sie przejmie Powalilo ich ich jakby nie bylo wiekszych problemow :\

Ostatnio edytowany przez Van Goozen - 22-04-2006 o 10:41. Powód: Niewazne ps: jak ktos wyjklina fajnie zamnieniacie : "lubie jesc babany" itd. :P
Van Goozen jest offline  
stary 22-04-2006, 11:22   #104
Thorin-Debowa Tarcza
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 11 2005

Stan: Na emeryturze
Thorin-Debowa Tarcza ma numer GG 6299545
Domyślny

Boze ludzie !
k*u*r*w*a
Tylko komentujecie, dajcie linka =/
Thorin-Debowa Tarcza jest offline  
stary 22-04-2006, 11:42   #105
Roxman
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 04 2006

Problem Omg !!

TIBIA TO GRA DLA LUDZI A NIE DEBILI-_-,OMG Z POWODU 1 DECYDENTA KTORY POBIL MATKE ZA TO ZE MU WYLONCZYLA NETA I PRAWDOPODOBNIE JEGO CHLOPEK xd ZGINA NA 10 LVLu =\ STALA SIE ZŁEM,NARKOTYKIEM <ROTFL> WIEC MOZE LUDZIE GRAJACY W TIBIE SĄ NARKOMANAMI ? AEW
LUDZIE JAK JESTESCIE PSYCHICZNI TO NIE GRAJCIE W TIBIE TYLKO WYSKOCZCIE Z OKNA,RZUCZCIE SIE POD POCIĄG ALBO SIE POWIESZCIE...
Roxman jest offline  
stary 22-04-2006, 11:46   #106
Celmir
Użytkownik Forum

Celmir's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin

Celmir ma numer GG 5651885
Domyślny

Roxman swiete slowa. A tak btw to jakbym ja byl matka tego gnoja to za takie cos dostal by wpier*ol i bym go wyslal do poprawczaka i tak by zakonczyl swoja kariere gry w tibie
Celmir jest offline  
stary 22-04-2006, 12:02   #107
Tank26
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 04 2006

Domyślny

Niestety nie mam dobrej opini o opolskich graczach Tibii, jak można nazawać takiego który wita cię w kopalniach Kazo, Kurwa! S*******aj z tąd !
I to nie są pojedyńcze przypadki.
Powoli twierdze że grający w to są niedorozwiniętmi downami.
Oczywiście można spotkać też poważnych graczy, ale tych mogę chyba policzyć na jednej ręce
Tank26 jest offline  
stary 22-04-2006, 12:40   #108
Aureański newbie
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 12 2004
Lokacja: Szczecin czyli mega wiocha

Świat: Askara
Poziom: 28
Skille: biedne
Poziom mag.: 4
Domyślny

UP@ I ty się pewnie do nich nie zaliczasz a jak nei wiesz o czym mówisz to się nie odzywaj Patrzysz że to gra dla debili a popatrz że nie tylko polacy w to grają i są więksi debile niż my np. tacy brazylijczycy czy szwedzi. Ponadto zwruciłem uwagę w tym artykule że napisali coś w stylu "w tę gra gra dużo graczy z Polski, Brazylii, Szwecji, USA i Hiszpanii Dobry dowcip nie spotkałem jeszcze żadnego amerykańczyka a co do Hiszpanów to ich mogę policzyć na palcach jednej dłoni
stary 22-04-2006, 12:48   #109
fannet
Użytkownik Forum

fannet's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Stargard

Poziom: 187
fannet ma numer GG 717454
Domyślny

omg co sie tam przejmować normalka noobki z telewizji radia daja rozgłos
politycy obiecuja ze zrobia cos z tym

a po 2 tygodniach nikt nie pamieta o.O

ps. za to kocham polske
fannet jest offline  
stary 22-04-2006, 13:04   #110
Level
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 05 2005

Domyślny

Pusty smiech ogarnia mnie gdy czytam,że ktoś mówie,że gra 12 g i nie jest uzalezniony , wielu z was jest uzaleznionych,lecz uparcie broni do upadłego tibii. Spytajcie sie wielu narkomanów to wam powiedza,ze marichuana jest nieszkodliwa i palą tylko dla relaxu.

Mówicie,ze dziennikarze pobierznie potraktowali temat i nie wiedza o co w tibi chodzi, ale jesli ktoś w wieku do 18 lat mówi,ze gra w jakakolwiek gre codziennie po 5 g to jest to chore! Nie ważne jakie są reguły tej gry.
Jeżeli ten dziennikarz, który robił ten reportaz wszedł by na ten temat to tylko utwierdziłby sie w przekonaniu,ze wielu ludzi jest uzaleznionych w tibie, która uzaleznia.
Level jest offline  
stary 22-04-2006, 13:06   #111
VOxupog
Guest

Domyślny To Twoje zycie i Twoj wybor

1) Piękny przykład uzależnienia... Jakiś koleś gdzieś na początku napisał że jeżeli by nie grał w tibie to by się nudził za pretekst dal -> 0 kumpli 0 roboty <- a może zamiast siedzenia 10h przed kompem posiedzieć 2h i iść poszukać tych kolegów.. Bo Tibią całe życie żyć nie będziesz [zdanie potwor]

2)Wszyscy się rzucają tibia tibia czy ktoś czytał ten artykuł w gazecie do końca tu chodzi ogólnie o gry online... Porostu Tibia była os tanim wypadkiem który się zdarzył w Polsce... Oni nie mówią ze Tibia jest zła, oni mówią ze jeśli my nie będziemy uważać możemy tak samo skończyć.. Jak ten Chińczyk lub ten psychol od krzesła...

3)ktoś wspomniał "ludzie czepiają się kompot a się na nich nie znają ,a takie ciekawe pytanie ile osób umie cos więcej na kompie niż otworzyć podstawowy program, zainstalować ściągnąć grę, i grac w gry ?? W końcu mamy XXI wiek ?? czyli co oni nie powinni mówić nic ??
Powinna przyjść mam i powiedzieć posiedź sobie synku jeszcze cala noc nabij lvl co ci szkodzi...
Jeśli ktoś tak myśli to powinien zauważyć ta lampkę ostrzegawcza nad jego głową która sygnalizuje że cos jest nie tak... Graj nawet cale życie... ale rób to z umiarem... pamiętaj ze życie to cos więcej niż myszka klawiatura i Monitor...

------------------------------------------------------------------------
Sorki za Bledy ortograficzne... moge zgonic to na dyslekcje albo na lenistwo wybieram oba

stary 22-04-2006, 13:08   #112
Kumulus
Zbanowany

Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Kumulus ma numer GG 3105321
Domyślny

Ja w to badziewie gram od 3 lat prawie. W wakacje sobie zrobiłem przerwe, ale później wróciłem, a teraz znowu nie gram bo uważam, że to gra dla debili... no powiedzcie mi jaki jest w niej sens? mieć większy level czy skille? Nie da sie jej przejść, tylko ciągle te expienie nudne. Miałem ze 30 postaci (sam je robiłem, nigdy niczego nie kupowałem na allegro bo tylko nooby które nie potrafią same zdobyć kasy czy nabić levelu tam kupują) i musze stwierdzić, że 90% naszych wspaniałych rodaków to dzieci które zaczną rzucać w ciebie k.u.r.wami jak wejdziesz im na expowisko albo cie zabiją bo masz wyższy level, br to idioci, którzy nie znają angielskiego i którzy mając 40 level padają od 10 druida, a szwedzi to pa i pg którzy niszczą wszystkich Teraz wbijam się do gry tylko po to, żeby pk zrobić którymś charem albo pogadać z kumplami.
Kumulus jest offline  
stary 22-04-2006, 13:30   #113
David_skater
Użytkownik forum

David_skater's Avatar

Data dołączenia: 07 03 2006
Lokacja: Gościno

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dzudzitsu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bloodz
Świat: Thoria
Poziom: 94
David_skater ma numer GG 1087871 Adres Jabbera do David_skater
Dumny

NIE RZUCAJCIE LUDZI KRZESŁAMI
David_skater jest offline  
stary 22-04-2006, 13:31   #114
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aureański newbie
Patrzysz że to gra dla debili a popatrz że nie tylko polacy w to grają i są więksi debile niż my np. tacy brazylijczycy czy szwedzi.
Debilizm nie zależy od narodowości. Zarówno wśród Polaków, jak i Brazylijczyków czy Szwedów znajdą się i głupsi, i mądrzejsi.
Cytuj:
Ponadto zwruciłem uwagę w tym artykule że napisali coś w stylu "w tę gra gra dużo graczy z Polski, Brazylii, Szwecji, USA i Hiszpanii Dobry dowcip nie spotkałem jeszcze żadnego amerykańczyka a co do Hiszpanów to ich mogę policzyć na palcach jednej dłoni
Ja też nie spotkałem jeszcze żadnego "Amerykańczyka". Spotkałem za to wielu Amerykanów, a to pewnie dlatego że gram na.... amerykańskim serwerze, w przeciwieństwie do ciebie. Co do Hiszpanów - też jest ich troche, choć może bardziej chodziło im o ludzi hiszpańskojęzycznych - Chilijczyków, Wenezuelczyków, Meksykanów itd.
Duch Niespokojny jest offline  
stary 22-04-2006, 13:32   #115
Heliwurab
Użytkownik Forum

Heliwurab's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
Heliwurab ma numer GG 1036614
Domyślny

Ja uwielbiałem tą gre, zawsze do niej wracalem dzieki kumplom ze starej klasy (1 gim. teraz ), zawsze bylo co robic, znalem moj cel (byc lepszym, madrzejszym). Kierowalem sie marzeniami, gdy widzialem 20 bp UH itp. na filmikach ^^

Po grudniowym update moj zapał zgasl, i przez nowa grafike i przez to ze mniej czasu moglem grac. Szkoda

@topic
to o gazetce.. Nie wiedzialem ze komputer az tak wciaga. Moze i sie kloce o to z matka, ale nigdy jej nie zabilem ( ;P)! Mysle ze jednak trzeba odlaczyc kompa na dluzszy czas... ZEBY ZABIJAC BLISKICH Z POWODU GRY???!!!

Co do audycji: nie wysluchalem ^^ ciekawe bylo?
Heliwurab jest offline  
stary 22-04-2006, 13:50   #116
Seele
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Bangladesz

Imię: Zatamon
Gildia: Scarus Team
Świat: Kyra
Poziom: 54
Skille: 81/81
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
są więksi debile niż my np. tacy brazylijczycy czy szwedzi.
OWYm Debilem jesteś tylko i wyłącznie ty..gadałeś kiedyś z br albo ze swe ?

po twoim nastawieniu wątpie..jakby wszyscy ludzie mieli takie nastawienie jak ty już dawno by nas niebyło

mam świetnego qmpla na Kyrze. Swe z którym zawsze o wszystkim można pogadać...rozmawiamy na bardzo ciekawe tematy i jest mi z nim o wiele lepiej gadać niż z takimi polakami co to do porozumienia niemogą dojść przez te """BR i Swe to n00by -.-"""
stary 22-04-2006, 13:56   #117
Artsuk
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Szczecin

Gildia: nie mam :)
Świat: Nova
Poziom: 39
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
Domyślny Ehh...

Lol,widać do czego prowadzi brak umiaru...
Artsuk jest offline  
stary 22-04-2006, 14:02   #118
=Pekin=
Użytkownik Forum

=Pekin='s Avatar

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
=Pekin= ma numer GG 7778722
Domyślny

Tibia zabija ..
Może nie dosłownie ale ta gra tworzy wielką "ryse" na psychice na wiele, wiele lat ..

Ja po wielu próbach już naszczeście nie gram w gre a teraz walcze aby nie wchodzić na forum

Aha i nie żal mi ludzi uzależnionych i wyniszczonych przez Tibie / gry online tylko żal mi ich rodzin których szansa na "uwolnienie" ich dzieci z gier jest mała :/

Screw you guys, Im going home.

Suck my balls Kyle.

Jak tu nie lubic Cartmana :>

http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss
Cartman- Screw you guys, Im going home.
Stan- But cartman we try..
Cartman-no, no, no Screw you guys > Home

Byhahahahahhahaaha

Ostatnio edytowany przez =Pekin= - 22-04-2006 o 14:05.
=Pekin= jest offline  
stary 22-04-2006, 14:03   #119
Dark Knight
Użytkownik Forum

Dark Knight's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2004

Stan: Na emeryturze
Poziom: 120
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 7
Żarówka prawda ?

Ktos wczesniej napisal ze tibia zostala stworzona dla zabicia wolnego czasu pfff bzdura. Tibia jest gra ktora ma "zjadac" nasz czas a my mamy tracic na nia pieniadze (pacc bez ktorego przeciez gra jest glupia i mala) i kontakty z bliski (bo lepiej nabic troche expa i zdobyc gp niz pobyc z rodzina i przyjaciolmi).
Tibia powstala aby producent zarabial a nie zabawial uzytkownikow, a te wymowki niektorych to jeden wielki zal :>

Artykul z gazety dotyczyl wielu gier mmorpg a miedzy innymi TIBI. Wiec jezeli wnie grac to z umiarem i nie cale zycie -.-

GL dla 12 latkow ktorych tibia jest calym zyciem
Dark Knight jest offline  
stary 22-04-2006, 14:35   #120
frick
Użytkownik Forum

frick's Avatar

Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Nowa Sól

Profesja: Paladin
Świat: Askara
Poziom: 25+
Skille: 60+
frick ma numer GG 5777674
Domyślny ta

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lady'Dex
ja gram, nie padlem ani nic ale siedze na gg i mi sie Tibi wlaczyc nie chce bo mi sie juz nudzi mam 25 lvl, a od 20 lvl Tibia mi sie ciagle nudzi Wole w pilke pograc;p
Mialem to samo dokladnie ;] tez mi sie nie chcialo od 20 vl wbilem z laska 25 lvl i sprzedalem postac, a teraz albo zaluje, albo sie ciesze z kasy ;] roznie
frick jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania