![]() |
#102 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Hamburg
Stan: Początkujący
Imię: Master Dysan
Profesja: Elite Knight
Gildia: Insane
Świat: Refugia
Poziom: 240
Skille: 13/37
Poziom mag.: 10
|
![]() Hiho,
Widze ze nikt nie daje tu postow to ja dam zeby temat odzyl ![]() Lvl: No a tu maly loocik po 3h huntu ![]() Cya in Tibia Your ~Dysan |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Głuchołazy/Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Virgo the Wise
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Moonblades
Poziom: 68
|
![]() Not bad not bad at all.
Też bym chciał taki loot.... ale niechodze już na hydry... nudzą mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik forum
|
![]() Dawno sie nie wypowiadolem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Imię: Buster Almighty
Profesja: Paladin
Gildia: Naction
Poziom: 102
|
![]() Moj Najnowszy advance:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Brzeziny
Imię: Sir Garrin
Świat: Thoria
|
![]() Fajne SS'ki. Congz Buster Almighty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Gandalf The'Magic
Gildia: Children of chaos
![]() |
![]() No i cosik odemnie
![]() tutaj magiczny nooboski ;< ![]() a tutaj levelik nooboski ;< ![]() ps. dysan chyba masz racje trza bedzie zazadzic przymusowe dawanie ss od kazdego xD
Hail !REFUGIA! Gandalf the'magic ![]() Blade'Massters ![]() Luchese Mc'Namaren ![]() ___________________________ Jest jedna zecz dla ktorej warto zyc TIBIA! I nie zmienia sie nic ! !----::::::::::::::::::::::::::----! ! ---:-!<..L: ![]() !----::::::::::::::::::::::::::----! Ostatnio edytowany przez m0rGi - 23-04-2006 o 02:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]() LoL ludzie gratz za helm ale powiem wam tyle ze troche lipnie to zrobliscie :
9 Osob na HOTA i polowa popadala na non pvp (zeby nienazwac was noobami) powiem ze to obciach My Na Titani robimy HOTA w 4 max 5 osob na lv ponizej 100 tylko bloker ma 104 i jeszcze tylko Morg i konczymy. Tu zamieszczam Filmik z Thalasa Przykladowy phara w 4/5 Osob ![]() ![]() oto link:http://rapidshare.de/files/18710371/...rrion.rec.html ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Zuczek Druid
Profesja: Elder Druid
Gildia: Phantom
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Randall gz filmy zawwsze kazdy chodzi nie tak jak innych dawaj more filmy!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6
|
![]() Cytuj:
Po pierwsze blokerzy padali zazwyczaj na wejscie na kombo takze sie nie popisuj -.- zawsze jest ryzyko ze wchodzac dostaniesz kombo i nikt cie nie zdarzy wyuhac -.- Po 2 Zobaczysz na Morg~jak bloker dostanie combo powyzej 1600 czy bedziecie sie smiali jak na shooterow sie poprzerzuca po 3 to czysty fart ze nie padacie na malych levelach po 4 tyle ludzi bo idziemy nie dlatego zeby bylo latwo tylko wzielismy kumpli po 5 Co to kogo obchodzi ![]() @Edit: Pozatym twoje konto zostało założone dzisiaj i jest mozliwosc ze w tym filmie jest ajkis syf, jesli tak jest naprawde to bardzo sprytnie to zaplanowales. Radze nie sciagać, a jezeli chcesz pokazal ludziom faraonki to załóż wlasno topic a nie wwalasz sie innym ![]() Ostatnio edytowany przez Sebcio :) - 23-04-2006 o 11:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Imię: Marrion
Gildia: Stary ovner mariego
Świat: Titania
Poziom: 115
Skille: 87+/84+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Ten film jest odemnie i niema zadnego syfu, to ze dzis zalozyl konto bo mu sie plakac chcialo z waszego HotA, ja na wejsciu niedostalem jakos combo. Morgithusa zrobilismy w 3 (Mcree, Seq The Master i ja) i jakos niedostalem zadnego combo. Padl tylko Mcree, bo stal zablisko pharaona (77lvl). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Imię: Emilos Reeg
Poziom: 134
![]() |
![]() Mcree - Apr 09 2006, 15:47:08 CET Killed at Level 77 by Morguthis
Marrion - Apr 08 2006, 11:06:35 CET Killed at Level 104 by Omruc Seq the Master - Apr 08 2006, 11:06:41 CET Killed at Level 75 by a magicthrower No to rzeczywiscie Dream Team. o_o
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mcree juz mówiłem jak padł. Ja, bo na Omrucu nie idzie samemu sie wyuhać, chyba to jest oczywiste. Tu nie miałem nic do gadania. Seq~, bo po mnie omruc rzucił się na niego i tower go dobił. Ostatnio edytowany przez Dalio - 23-04-2006 o 13:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratuluje wszystkim, chcialem na Refugi dorwac jakiegos uczciwego sprzedawce paccow, polecono mi Pan Namiotko, moglbym mu zaufac jezeli nie czy moglibyscie mi kogos polecic ? (60k)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dobrze sie czujesz? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Macie swój "Dream team" padacie jak szmaty a czepiasz sie innych... 3 dedy na 5 oso b w teamie to mało ? W samo poludnie ? A my całego questa w 4 dni zrobilismy -.- I siedzielismy od 21 do 6 rano, stad te dedy ludzie byli rozkojarzeni -.- bywa przynajmiej bylo ciekawie, a jak ci sie nie podoba to nie komentuj wkyarz sie czyms swoim -.- Mówiłem ze popadacie - macie co chcecie ![]() Pozatym ty grasz na starym swiecie my na nowym, jesli poszedles z tak malymi levelami to chyba znaczy ze nie masz kolegów :O Bo u nas jakos poszedl najlepszy team jaki mogł być a dedy blokerow to zazwyczaj z tad, ze ratowali shooterow w trudnych sytuacjach a ty pewnie Spier******* do teleportu -.- Ostatnio edytowany przez Sebcio :) - 23-04-2006 o 18:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Hamburg
Stan: Początkujący
Imię: Master Dysan
Gildia: Insane
Poziom: 240
Skille: 13/37
Poziom mag.: 10
|
![]() Hiho...
No to Gratz wam ze robicie Hota w pare osob i tak "rzadko" padacie... Jestescie naprawde fajni! Ja chyba przestane grac bo nigdy nie bede taki fajny jak wy... Po co wy tu linki dajecie do waszych filmikow? Nie stac was na wlasny temat i tam dawac jakies brzydkie filmiki od was? :| A team byl fajny, ludzie sa fajni i to sie liczy ![]() Cya in Tibia Your ~Dysan |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak zwykle mądre słowa Dysiu
![]() Ale czasem sie trafi taki bURAK co mysli ze ma 104 level i solo wyuha faraona i ze on taki oj aj wspanialy i w ogole. @Edit Przepraszam nie moglem sie powstrzymać: Apr 23 2006, 17:19:44 CET Killed at Level 104 by a shredderthrower Buehehehehehe BRAWO MISTRZU ! A teraz znikaj z tematu i zebym cie tu wiecej nie widzial -.- Seq The master Apr 23 2006, 15:47:36 CET Killed at Level 79 by Morguthis Gratz widac jaki z cIEBIE power BLOKER !!!!!!!!!! szkoda ze spyhard tak nie umie bloczyc ![]() Ostatnio edytowany przez Sebcio :) - 23-04-2006 o 21:31. |
![]() |
![]() |