![]() |
#1141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Donthorr moze lize dupe, moze nie, ale już ztyknie na ten temat(Danthorr nie robie tego z sympati, poprostu są ważniejsze zeczy)
Więc te ważniejsze zeczy otórz glidia Defenders of Faith została rozgromiona (członkowie albo uciekli albo są huntowani albo obie zeczy) Chodzi o zabicie Enigmat Menths`a przez Mayano i Oreha przez tego samego Mayano. Więc Defenders of Faith po zabiciu członków glidi ZEN zaczeło huntować ludzi z Zen(oczywiście Mayano był huntowany przez zen(za Enigmata równierz przez część arc) za Enigmata i Oreha) Sam zpotkałem pewnoego Roayl Palladyna,przyjaciela Defenders of Fait który zaczoł mnie atakować, szybko jednak zwiał(niestety time ring mi się zkończył a miał wyższy lvl, szkoda bo red skull, dodam ze byłem sam) Tak więc potęzna Glidia Zen, która nigdy(raz prawie)nie brała udziału w wojnie wytoczyła działa, ale przeciwnik już ledwo dycha.
![]() |
#1142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Zazdrość straszna rzecz. Ale na dobrą sprawę, czego tu zazdrościć? Zmarnowanych godzin na grę. Nie mówie, że jestem lepszy (sam wiesz), z tym, że ja nigdy nic w Tibii nie osiągnąłem i nie osiągnę (Hail rzucanie Tibii). Aczkolwiek, nie wątpie, że za Madem przemawia zazdrość.
|
![]() |
![]() |
#1143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Reprezentacja Białystok THC
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() @Danthorr: To niee zadzdrosc poprostu cie niee lubie
![]() ![]() ~Hail Free Iridia ~Madus Ostatnio edytowany przez Madus - 24-04-2006 o 23:08. |
![]() |
![]() |
#1144 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
Cytuj:
|
||||||
![]() |
![]() |
#1145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Maxxonek
Gildia: Doom Brigade
![]() |
![]() Tak, DB jest złe, DB huntuje bez powodów, DB kazało płacić 7k każdemu z Voltix (nigdy nie widziałem tej sumy od Was wszystkich razem wziętych). Weźcie krzesła i wpadnijcie po każdego z nas jak Wam ulży. Co do Dana, kto go poznał to wie jaki jest. Nie chcę się wypowiadać na ten temat, bo co bym nie powiedział to zostane zjechany, bo w końcu jestem z tego złego, głupiego DB o.O Dobranoc.
@Szelong - kurdę nie wiem jak to jest, z tą Twoją matematyką, ale na tym screenie ja widzę: Szelong de'Master, Maxxonek, Szczurusek, Yavasa, Anumrati. Cztery osoby od nas - skąd wytrzasnąłeś 6 to nie wiem. Z tego co pamiętam to AŻ tak długo się nie trzymałeś, a my tam mieliśmy 40 lvle. W sumie gratulację i tak. Osobiście nic do Ciebie nie mam, tylko taka uwaga (poszukam ten filmik).
Always in my memory. Doom Brigade. Summer '05. Ostatnio edytowany przez Maxxonek - 25-04-2006 o 00:18. |
![]() |
![]() |
#1146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Reprezentacja Białystok THC
Profesja: Knight
|
![]() Hmmmm... ja osobicie nic niee mam do DB nigdy mi niee zawadzalo. Ale kilku ich członków niee trawie z jakiegos powodu i jednym z nich jest Danthorr( były czlonek DB )
![]() ~Hail Free Iridia ~Madus Ostatnio edytowany przez Madus - 25-04-2006 o 00:26. |
![]() |
![]() |
#1147 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() @ Madus,
Dziwne, bo nawet mnie nie znasz. No i raczej już nie poznasz.
|
|||
![]() |
![]() |
#1148 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja mam tylko taką jedną skromną myśl, kiedy DB dostanie znow hunta od arc, czy danthorr wam pomoze chlopaki^^, smiem twierdzic ze nie bedzie w stanie, no niestety ..
|
![]() |
![]() |
#1149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: Białystok
|
![]() No i po dlugim kolowaniu znalazlem filmik
![]() http://rapidshare.de/files/18761226/...tleao.rec.html (ostatnia battle na edron ![]() tylko nie mowcie ze to geyloger |
![]() |
![]() |
#1150 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: B-stok
Stan: Na emeryturze
Imię: Szenlong De'master
Poziom: 75
|
![]() To ty juz Niewiesz Chwile Potem Przylecial walczacy axami i jeszce jakis kretyn;]
|
![]() |
![]() |
#1151 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#1152 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
#1153 | |||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Matt de'master
|
![]() Cytuj:
Danthorr says: Chau chau Cytuj:
Cytuj:
~ Matt |
|||
![]() |
![]() |
#1154 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Always in my memory. Doom Brigade. Summer '05. Ostatnio edytowany przez Maxxonek - 25-04-2006 o 18:20. |
|
![]() |
![]() |
#1155 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie wiesz jak sie zachowuje i w dodatku nie masz zadnych dowodow na to ze lize komus dupe, daj mi jakis kurwa cytat.. a dopoki nie dasz, stul pysk, i nie wypowiadaj sie na mój temat, bo gówno o mnie wiesz. ps. czasami matt, nie wszystko widac na 1szy rzut oka, czasem trzeba nad czyms pomyslec, a wiem ze tobie myslenie sie akurat przyda ;s
Ostatnio edytowany przez Danthorr - 25-04-2006 o 18:49. |
||||
![]() |
![]() |
#1156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Warszawa
Profesja: Paladin
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() taak..myślenie nie boli =D
#1157 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Matt de'master
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Nietrzeba miec dowodow, to widac golym okiem jak sie do nich podlizujesz, w kazdej sytuacji na forum itp zawsze ich bronisz i nawet na pierwszym lepszym filmiku kreconym przez Frelle odrazu mozna zauwazyc. W dodatku gadasz nam jakies bzdury o przyjacielstwie, czlowieku zastanow sie kur*A . JESTES DUPOLIZEM KONIEC KROPKA. DO NOGI DANTHORR !! ~ Matt |
||
![]() |
![]() |
#1158 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#1160 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Warszawa
Profesja: Paladin
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() Cytuj:
ech wiesz w przeciwieństwie do niektórych on jest aktywnym graczem i kiedy jego gildia prowadzi wojne po prostu w niej uczestniczy i juz chyba zaliczył nawet 2 fragi więc myśle że dobrze mu to idzie. a co do dupolistwa to mając taki level po prostu też chciałbym być w gildii która ma podobne levele i mi pomoże w razie potrzeby. Jak narazie niewidze innej sensownej gildii na tym servie która nie powstała na czas wojny. i w ogóle troche kulturalniej sie zachowuj na forum-.- @Banditos: myśle że to koniec wojny po prostu 2 bitwy pokazały kto jest lepszy chociaz na początku było ciekawie (1-1)
cFk Ostatnio edytowany przez cfk - 26-04-2006 o 19:00. |
|
![]() |