| 
 | |||||||
| Notki | 
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  26-04-2006, 17:34 | #1 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 20 11 2005 Lokacja: Wrocław Posty: 105 Stan: Niegrający |  TibiaFan Toolbar! Musisz go mieć! Witam! Zapraszam do ściągnięcia toolbar'a fana Tibii! Bez spyware lub wirusów! Oto funkcje: -Wyszukiwarka internetowa -Zbiór linków do stron o Tibii -Pop-Up blocker -E-Mail notifier (powiadamia Ciebie, jeżeli przyjdzie mail) -Sprawdzanie pogody (możesz sprawdzić pogodę) Link http://tibiafan.communitytoolbars.com/ Screen Shoot:  Wymagania Toolbar działa tylko w Internet Explorer oraz Firefox. Mam nadzieję, że się podoba. Pozdrawiam! | 
|   |   | 
|  | 
|  26-04-2006, 18:33 | #2 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 20 03 2005 Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo. Posty: 403 Stan: Początkujący Imię: Prosze jedengp Świat: Isara twa stara Poziom: 1:( Skille: 1337/-6 Poziom mag.: 9? |   Tylko po co to? To jest po prostu przerobiony Google Toolbar. Wszystko to samo, tylko, ze 'Tibia websites' jest zamiast 'translate to english'. I pewnie podczepiony jakis trojan. Po co komu takie cos? Myslisz ze ktos jest az takim maniakiem tibii zeby miec wszystko o niej? | 
|   |   | 
|  26-04-2006, 18:34 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 02 2006 Posty: 3,852 Profesja: Master Sorcerer Świat: Inferna Poziom: 5x Skille: nvm/nvm Poziom mag.: 4x |   Osobiście uważam, iż toolbary tylko przeszkadzają... 
				__________________  If you come here... you'll find me. I promise. | 
|   |   | 
|  26-04-2006, 19:22 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 03 2005 Lokacja: In da hell Wiek: 36 Posty: 626   |   a ja muszę powiedzieć, ze nie mam nic do toolbarów. ale ten jest delikatnie mowiac... brzydki i tyle. nigdy bym czegos takiego nie chcial miec na swoim FF O_o 
				__________________ do zobaczenia w prawdziwym zyciu | 
|   |   | 
|  26-04-2006, 23:29 | #5 | |
| Zbanowany Data dołączenia: 20 11 2005 Lokacja: Wrocław Posty: 105 Stan: Niegrający |   Cytuj: 
 Tak oczywiście -.- Szczególnie, że toolbar ma link z Community Toolbar. | |
|   |   | 
|  27-04-2006, 00:18 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 01 2005 Lokacja: Komórka pod schodami do nieba Wiek: 34 Posty: 346 Stan: Na Emeryturze Imię: Krzeslaw on Berylia Profesja: Knight Świat: Berylia   |   Ja mam 2 toolbary i wogole z nich nie korzystam   Po prostu ładnie wyglądają  A ten Twój... Toolbar jak toolbar. Nie pochwalę cię bo nie wiem czy mało, czy dużo z tym roboty, a mało to to użyteczne  
				__________________  Powyższy post jest zapewne częścią programu pt. "Chcę zostać naj użytkownikiem w przyszłym roku"   | 
|   |   |