![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Iława
Stan: Aktywny gracz
Imię: Carmie
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 17
Poziom mag.: 2
|
![]() LOTR kolekcjonerska giera karciana-ten tytuł pewnie znacie,ale jesli nie...
Jest to gra karcianka w której sami wybieramy kto jest w naszej drużynie i czy to Faramir ma skopać 4 litery jakiemuś orcowi czy tesz może Legolas.. Oprucz postaci jest tesz wiele zdarzen,ekwipunków i innych kart. Częstotliwosc ich występowania wyrażona jest literkami : R ( rzadka) U ( nieczęsta) C (częsta) P (premium) dużo o tej grze dowiecie sie na www.isa.pl Jeśli ktoś z was gra w tą gre piszcie! Jakie są wasze ulubione postacie,potworki , czy uczestniczycie w turniejach gdzie odbywają sie turnieje mije i bardziej kameralne ![]() Ps: Czy ktoś z grających mieszka w warmińsko-mazurskim? ![]() Kilka kart które chętnie zakupie: 1R30 Arwena córka Elronda, 1U48 Haldir Elf z złotego lasu, 1R90 Łuk Aragorna
![]() Ostatnio edytowany przez Asik - 27-04-2006 o 15:32. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Iława
Stan: Aktywny gracz
Imię: Carmie
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 17
Poziom mag.: 2
|
![]() Kiedyś jakiś rok temu bawiłam sie w figurki (tzn. zbierałam) miałam chyba 3 (rotfl2) ale uznałam że to troche drogie i teraz zbiram karty
![]()