![]() |
#3041 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Łódź
Imię: Raszpla
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 88/84
Poziom mag.: 6
|
![]() Oswiadczam iz w najblizszej przyszlosci mam zamiar pozbyc sie mojego tibijskiego dorobku poprostu wywalajac go na podloge w Venore depo. Bedzie to w formie eventu z wczesniej ustalona data (przed koncem nast tygodnia, najprawdopodobniej w ten weekend)
Dokladna date podam pozniej na tibia.com w temacie: http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1209395 WSTEP WOLNY ![]() Napisze jeszcze tylko co mozna bedzie zgarnac: 960k w gotowce MPA AoL steel boots RH c legs GS BS d lance 4 d hammer 10 ice rapierow RotS golden ring kilka stealth ringow kilka sword ringow bp axe ringow v shield c shield t shield 15 bp uh bp hmm 3 bp gfb 1,5 bp ff 120 diamentow w cholere innych klejnotow, talonow, scrab coinow and perel sterty roznorakich dekoracyjnych itemkow red i purple tome zarcie 10+ lightwands 1200 bolts loot na sprzedaz mozliwe ze tez: - red robe - 2 violet gems - 3 magician hats - 2 orange mushrooms
|
![]() |
#3042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
Imię: Teraram
Poziom: 198
Poziom mag.: 10
|
![]() ocipiales? Pracowales na to zapewne wiele czasu a teraz chcesz to wyzucic?? eghm....
Juz lepiej sprzedac lub cos... Najlepiej odrazu all wyslij dla mnie <joke> |
![]() |
![]() |
![]() |
#3043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() @Raszlo
Pomysl jeszcze raz... Przeciez to jak na allegro sprzedasz to bedziesz mial kase pojedziesz na wakacje (moze z dziewczyna) spedzisz duzo milych chwil a tatko nie wiesz jak to jest jeszcze jakis noob zlapie mpa 8 lvl padnie i spadnie mu i pozniej nie wiadomo co zrobi sobie ? Zagraj sobie na ots 3-4 dni dorob sie majatku a pozniej zrob free itemy zobaczysz jak sie bedziesz dziwnie czol jak nie bedzie juz niczego a takto mozesz kupc cos dla siebie na rl wieze, rower itp. Lub zbieraj pieniadza na cos o czym marzysz P.S Wysle mu to na pw jak by tego nie przeczytal Ostatnio edytowany przez Skrzat - 27-04-2006 o 06:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3045 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Ja zawsze wiedzialem ze jestes bogty, ale ze az tak
![]()
![]() |
![]() |
#3046 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
|
![]() Cytuj:
@Raszpla : Znamy się od kąd zacząłem grać w tą gre, i co tu dużo mówić nie dziwi mnie takowy event ![]()
![]() |
![]() |
#3047 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Maze of Lost Souls
Imię: Orzech Chaos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Danera
Poziom: 75
Skille: 16/28
Poziom mag.: 75
|
![]() Jak kolega wyżej powiedział, lepiej sprzedaj to na allegro i pojedz sobie na wakacje bo troszke kasy z tego bedzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3048 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() rasz poco to wyrzucac?? lepiej mi dac;P
a tak poza tematem 60k danubiana/venore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3049 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Braniewo, Wielkie Miasto
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() |
![]() Raszpla... Wszyscy chcemy żeby to wyszło jak najlepiej.. Jeśli masz dziewczyne sprzedaj to wszystko (huh.. bedzie tego troszke) i jedź z nia gdzies.. Nad morze albo w góry.. Koleś pomyśl o tym jak bedziesz szedł spać
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Qba the Ninjaa - 27-04-2006 o 14:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3050 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() Raszlo zrobisz co chcesz, ale myślę że najlepszy, ropzwiazaniem by było, jak tak bardoz cjcesz cos wyrzucic to z polowe, reszte sprzedaj na allegro sporo mozesz zarobic chyba ze jestes milionerem w rl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3051 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Z jaskółczej 27
Stan: Początkujący
Imię: Rere Crosnaf
Gildia: International
Świat: Fortera
Poziom: 100
Skille: 86/63
Poziom mag.: 19
|
![]() @Raszpla po co wszystko wyrzucac na 100% dlugo na to pracowales a teraz tak poprostu to wyrzucic eh,nie rob tego..
"Gdy mam dyszke,kazdy problem prysnie..." Screeny od Bezela 16:20 Eder Vela [199]: pierdol sie poza 20:20 Elys Tayan [101]: 20:20 You see a red backpack (Vol:20). It weighs 37308.00 oz. 20:20 Elys Tayan [101]: wiesz co to? 20:21 Rere Crosnaf [106]: wiem 20:21 Rere Crosnaf [106]: czerwony plecak ktory wazy 37308 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3052 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() omg, to jest chyba jego decyzja to co z tym zrobi, moze nie jest jakims super mega materialista i nie potrzebuje pieniachow
![]() |
#3053 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Imię: Anvisado
Profesja: Elder Druid
Gildia: Next-Generation
Świat: Kyra
Poziom: 70
Poziom mag.: 56
|
![]() Cytuj:
chyba kazdy potrzebuje ;o no chyba ze masz 13-14 lat i nie masz na co wydac.
![]() |
![]() |
#3054 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Imię: Dark Trova
Gildia: SS
Poziom: 140
|
![]() zakończenie z klasą będa fazy
![]()
21:09 You advanced from Level 101 to Level 102. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3055 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Łódź
Imię: Raszpla
Poziom: 74
Skille: 88/84
|
![]() Za duzo roboty z tym allegro, poza tym jakos mi ta idea nie podchodzi ;p
Na kasie mi specjalnie nie zalezy, a nie chce na koniec wchodzic oficjalnie w konflikt z tibijskimi zasadami ![]() Prawda jest ze pracowalem na ten zlom torszke, ale nie gram w Tibie od chyba roku i nadal mi na niej nie zalezy, wiec postanowilem zrobic taka imprezke ![]() Nie wazne dla mnie czy itemki zgarnie jakis noob czy wytrawny gracz i co z nimi zrob - co komu przeznaczone ![]() Aktualnie sie zastanawiam jak zrobic, zeby nie wszystko poszlo do jednej grupki ludzi ktora sie ustawi w DP na poczatku, prawdopodobnie co jakis czas bede dawal loga a potem wywalal 100k w porciajch po 5k gdzies na ulicach venore albo na roznych poziomach tej skaly gdzie DP jest. Co do Tibcam... nie mam tej zabawki wiec chyba nie nagram filmu ;p Prawdopodobnie zgarne jakiegos kumpla do robienia nagrania ;p Chyba, ze ktos zaufany da mi dobre zrodlo do DL tej zabawki ![]() BTW, Moras odezwij sie do mnie na gg bo nie mam Cie na nowym kompie i podaj mi linka do OU forum ;p
![]() |
#3056 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3057 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Imię: Zibedritos
Profesja: Knight
Poziom: 68-
Skille: 87/86
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3058 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2006
|
![]() @Raszpla
Poprostu chcesz zrobić rozgłos wobec własnej osoby, i zwrócić na siebie uwagę innych. Jeżeli chcesz się pozbyć wszystkiego, to lepiej rozdziel swój cały majątek pomiędzy kolegów, z którymi spędziłeś tyle czasu, a nie robisz cyrk. Ostatnio edytowany przez Anoniemk - 27-04-2006 o 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3059 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() pozwolcie ze sie dolacze do pomyslu raszpli , zalegaja mi wszystkie czesci hota w dp >.< i co tu znim zrobic , chyba tez sie pobawie ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3060 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Świebodzin
|
![]() To jak ? Sobota godzina 19 ?
![]() |