![]() |
#542 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 24
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Orci Atakują Rookgaard III cz.3(21)
The War Wracam po długiej przerwie i podziwiajcie: Zrobiłem zaje*isty zwrot akcji(Rook i panujące tam żądy[niektórzy zyskali miano "Rangerów", "Guardów" "N00bów" i oczywiście jes Król...]) Nie przedłużam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A w tak zwanym "międzyczasie" : Nie taki DEMON straszny, jak go opisują ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz znowu będzie przerwa... I jeszcze muszę zrobić "GANG". A potem TMoD. I dopiero potem następna część... Ale także I TY możesz przyspieszyć nową część... Zasypując mnie komentami! a warto, bo w next part dowiecie się kim jest tajemniczy Angel... ![]()
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 27-04-2006 o 15:25. |
![]() |
![]() |
#544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() Co tu oceniać mistrza, jak zawsze fajne Fake'i,zazwyczaj oglądam wszystkie części orki atakują rookgaard, ale już się pogubiłem.
![]()
#545 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Juhu! Gimpowe efekty powracają w wielkim stylu!
Szczerze mówiąc... jak dla mnie, ten odcinek jest z deka nieczytelny... Jeszcze będziesz robić łaskę robiąc fake? ;p |
![]() |
![]() |
#546 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Fake jest dobry, 10/10 |
|
![]() |
#547 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Wytłumacz mi powoooli....
![]() |
#548 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#549 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Kolejny fake, kolejna ocena.
Grafika: 9/10 (Cienie na górach, paintowe kreski na Orcu Demonie) Ortografia: 9/10 (Króló, RookGaard przez jedno "a") Średnia: 9/10 Plusy i minusy Plusy: Teksty noobów (+ 0,5), efekty kolorów na Lordzie Pypku (+ 0,5) dwukolorowe światło w Temple (Oracle, lol, co ja gadam) (+ 0,25( ostatnio przegiąłem)). Minusy: Skoro już rozumiem to co napisałem wcześniej to nic. Ocena: 10,25 BTW. Ja już się domyślam kto to jest ten Angel... Nie, nie powiem. @Crowal Sorki, teraz już rozumiem. A kto to jest nie powiem żeby nie psuć mniej domyślnym niespodzianki. @down ... No comments... Ban to tylko dla spamerów, noobów itp. (jakbyś się nie domyślił to miałem na myśli ciebie).
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 30-04-2006 o 03:04. |
![]() |
![]() |
#550 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 04 2006
|
![]() Już był taki fake'i
![]() |
![]() |
![]() |
#551 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Crowal:
Na tym co robiłeś wcześniej szczerze się zawiodłem. No trudno Owszem, na początke fabułę miałeś niezgorszą, zwłaszcza że ty rozpoczyąłeś, lub byłeś jednym z rozpoczynających motyw inwazji, ale potme już kicha. Jedno z moich skojarze to było "Moda na Sukces" Co do ostatniego odcinka: Angelem IMO będzie albo: - Astro Jeleń albo: - zwycięzca konkursu fake'owego No i sam outfit Aniołka: Jeżeli to aniołek to już nawet lej na skrzydła (chyba że jesteś psycholem który lubi się w takim czymś babrać ;P) Ale outfit mógłby chcoaiż być zmieniony - przerobiony czy cuś choćby zmixowanych apre outfitów a tak to mamy w efekcie aniołka z kołczanem na plecach (jak to astro - no to chociaz mógłby potem o kołczan przecież poprosić) Fabuła nadal trochę przygaszona, ale zobacyzmy co dalej. Troszkę mi nie pasuej fakt nagłego pojawienia się całej armii ludzkiej bez podstaw- rangersów, itd
![]() |
![]() |
#552 | ||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Mapa świata Mapa respawnu Ab'Dendriel Ankrahmun Carlin Cormaya Darashia Edron Fibula Kazordoon Mintwalin Outlaw Camp Plains of Havoc Port Hope Rookgaard Thais Venore Cytuj:
A angielskie: Bo durnie wyglądało by Wojownik pierniczek. A w dodatku tibia to gra angielska ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
I nie będziesz mi mówić jaki ma być outfit, bo ja znam fabułę i ja wiem o tym najlepiej(mam już zagadke dla necro ![]() Cytuj:
Ranger to miano dla "pokojarzenia" kto jest kim. Byli to(inteligentni) gracze tibijscy... A armia nie jest ogromna, bo to tylko rook.
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 28-04-2006 o 09:01. |
||||||||
![]() |
![]() |
#553 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Fake ładniutki jak zawsze
![]() PLUSY + nazwy rangerów + fabuła się rozkręca + tajemnicza przemiana L.P.(lord pypek) MINUSY - efekty GIMP'owe,troche mi już zbrzydły(szczególnie super nova) Rób dalej,wg. mnie fake jest jednym z najlepszych na 4!um i utrzymuje się w silnej czołówce. (a i thx za wysoką ocene w turnieju ![]() |
![]() |
![]() |
#554 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Powiedziałem żebyś nawet na to lał. Anioł jest duchowym posłańcem - i użycie tego imienia mimo wszystko do czegoś zobowiązuje. Desakralizacja desakralizacją, ale bez przesady mimo wszystko Co do outfitu - Czy ja ci powiedziałem "Zmień outfit!"? To była moja sugestia oraz ocena tego - w końcu mamy ci oceniać ten fake i wytykać błędy żebyś mógł pracować nad nimi i się rozwijać, czy chcesz tylko same "more plax" ??
![]() |
![]() |
#555 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() ![]() ![]()
![]() |
#556 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Oglądałeś "Miasto Aniołów"? Tam to kurde Matrixi byli. A w moim fake'u i tak ma chociaż kolor niebieski Angel. Byś ocenił coś innego, a nie się tak czepiać ![]()
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 28-04-2006 o 14:35. |
|
![]() |
![]() |
#557 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Lokacja: Gorzów Wlkp
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark Radzisz
Gildia: Genius
Świat: Xerena
Poziom: 16
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 14
|
![]() No no stary postarałeś sie
![]() ![]() ![]() ![]() A tak wogule to kto to ten GrMok? Czy to może GM Polak? I może powinieneś wprowadzić też jeszcze inne potworki np. raty?? ![]() Ogulnie to super ![]() @edit: skoro juz mowa o tym to masz fajny tez poradnik jak zrobic fak'e ![]() A teraz ocena: 10/10 pomysł 10/10 wykonanie 100/10 ogólnie ![]() Mam jeszce pytanko. Kiedy nastepna część o zarypisty ![]() Błedy: Nie będę ci narzucał błędów ortograficznych bo to nie najważniejsze Wiecej błędów nie znalazłem ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2006
|
![]() No, no.....bardzo fajny pomysl i wykonanie jeszcze lepsze.... JEDNYM SŁOWEN SUPER
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cylwic Master
Świat: Furora
Poziom: 11
Skille: ???????
Poziom mag.: ??
|
![]() Twoj Fake jest zarabisty.
![]() Pierwsza czeesc jest najlepsza. Druga i trzeca terz fajne ale pierwsza naj lepsza. Rob wiecej takich fake. |
![]() |
![]() |
#560 |
Zbanowany
|
![]() Co tu komentować? To tylko zwykły, genialny, wspaniały, odjazdowy fake Crowala. Co z tego że wszystcy uwielbiamy Crowala i jego faki? To tylko genialny, superowy itd. fake. Z tego powodu oceniam go tylko na 25,3/10.
PS. ![]() |
![]() |