![]() |
#521 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Gammbler
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() Zdziwie Cię, gram tu niemal od początku jego powstania...
W tej chwili to Ty nie jestes tu nikim znaczącym ![]()
#523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Anchesenamon
Gildia: Deadly Dancers
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() Qba nie ma problemow ze spokojnym graniem tutaj, jest kilka osob z Belchatowa w Wanted i akurat sie tak glupio sklada, ze jeden z nich to moj brat a drugi kolega z bloku, a jak na razie Wanted daje sobie rade na Azurze^^
pozdrawiam jet Ostatnio edytowany przez jet - 28-04-2006 o 17:23. |
![]() |
![]() |
#524 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
NIe expilem bo mi sie nie chcialo, akurat lvl mnie gowno obchodzi wole cos porobic na rlu niz spedzac dlugie godziny przed kompem a w szczegolnosci przed tibia moze masz inne zdanie? JAK TAK TO SORRY!" - gdzie tu jest napisane "nie expilem juz przed wojna", czy to aby na pewno ja mam problemy z nauka? |
|
![]() |
![]() |
#525 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
a czego kur*a po tobie mozna sie spodziewac? stwierdzilem ze nie ma szans wygrac to zaplacilem, i nie pierd*le farazonow na forum tak jak ty wiec pierd*l sie.. aha, jesli masz jakies kompleksy i problemy z dziewczynami to sobie cos znajdz na rl a nie przez internet zapomnialem dodac, moj avatar wybralem z mysla o tobie. Ostatnio edytowany przez viskovleen - 28-04-2006 o 19:10. |
|
![]() |
![]() |
#526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Profesja: Rookstayer
|
![]() teraz to każdy na każdego będzie jechał ! Jeśli Raul~ zmieniasz świat, albo jeszcze kto inny to czemu nie spróbujecie ten ostatni raz !!!! Kur*a wiele osób pójdzie za wami ale wy wolicie się wypłacać(Franco, Visko~) Ruszcie dupy, dzwońcie do Pollbulla i reszty ! Logujecie się dwa razy dziennie, wybijać kilka osób z Wanted, a za tydzień to Draz~ prosi o powrót ! zróbcie coś, bo nie chce płacić, ale niechce też zmieniać serwera !!!!! i nie mówcie że to jest trudne ! tworzycie gildie, zbierać all przeciwników Wanted i jedziecie !!!!!!! One for all, all for one ;] Viskovleen ty napewno też nie lubisz Wanted !! Walczcie do rooka, bo Wanted napewno do rooka walczyć nie będzie, boją się ! to tylko gra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
|
![]() |
![]() |
#527 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
Imię: Maly Wielki Czlowiek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Steel Enclave
Poziom: 104
Skille: 90/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
btw. nie musisz na mnie klnac, normalnie rozmawiac nie potrafisz ? Ostatnio edytowany przez Maly Wielki Czlowiek - 28-04-2006 o 19:37. |
|
![]() |
![]() |
#528 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława
Stan: Zbanowany
Imię: Nosso Mc'Furry
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
NO I CO? mi się podoba H*j i co mi zrobisz, jak tak bede pisal? Co za frajer boooooooooze Dobrze Raul napisal H*ja wiesz wiec wy****alaj stad :* ,,|,, Skad ty mozesz wiedziec czy ja lize dupe ziomkom na rlu, mistrzu? Prosze wyjdz z tego forum bo to nie dla kretynow, to mnie zastanawia jak Cie tu wpuscili. Nie widziales na drzwiach napisu "NIE DLA KRETYNÓW"? @Gammbler NO SHIT!? ![]() WIelka k***a elita Wanted. Ludzie jak mi was szkoda, popatrzcie troche na siebie omg. Jak psy. @Wanted members (DoGs) mam juz dosc czytana waszych z****nych postów powiedziec prawde o jednym to J****e psy juz go bronia wiec... Fuck ya all! HAIL NG HAIL DOF HAIL VISION @Jakis tam **** nie wiem kto to Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Nosso Mc'Furry - 28-04-2006 o 20:24. |
||
![]() |
![]() |
#529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() jałowa debata.
jestem ciekaw (ci co placili) co zrobicie jesliby was teraz ktos z wanted ruszyl. zapewne zapłacicie 2 raz. wiec draz ma teraz całe "farmy" gosci ktorzy na niego zarabiaja. Wy mieliscie przeciw niemu walczyc a daliscie do reki kase za które wbije kolejnych 15 lvli na demoni w kosmicznym tempie. Visko~ a co ty wiesz o szansach? widziałes ty kiedys wojne? poza filmikami na tibicam? tydzien sie nikt z DoF nie loguje to juz trzeba 300k na lade Drazowi wywalic i jeszce tyłek wylizac zeby 400k nie zaspiewał. motywy najzabawniejsze jak czytam texty " nie bede sobie zycia całego marnowac, wole zapłacic niz tkwic w bezsensownej wojnie " powodzenia dla ludzi naprawde uzaleznienie od tej gry co ludzie maja jest ogromne, ktos tydzien czy 2 grac nie moze to juz panika go ogarnia, nie ma co robic wieczorami - traci " sens zycia " nie mowcie ze tak nie jest - ja np lubie jezdzic na rowerze, grac w piłke - ale jak jest zima to całe pół roku nie moge tego robic! ale jakos sobie kłaków z czupryny z tego powodu nie wyrywam, lubie piatkowe "pokerowe" wieczorki z gosciami z mojej klasy ale jeszcze mi nie odjabalo zeby leciec np w poniedziałek do kasyna całe swoje siano przegrac. a z tibia jest inaczej, bo uzalerznia masakrycznie i na amen nie mowcie ze tak nie jest - powodów jakie ludzie podaja ze placa jest 1000- ale 95% sprowadza sie do jednego- nie wyobrazaja sobie zycia bez swojego chara- tracac go ogarnia ich panika. smutne ale prawdziwe - nie bede nikomu wbijac i pokazywac palcami- bo i tak macie sami z soba wiekszy porblem niz jestem w stanie wam zaszkodzic textami z forum Cors |
![]() |
![]() |
#530 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2006
|
![]() Kilka pozadnych mass logow...
DoF moglby ze spokojem wygrac wojne gdyby zrobili kilka mass logow ![]() Wanted wygralo wojne wlasnie przez... przez mass logi ![]() nOOby z DoFu idzcie placic drazowi... a pollbull sie nie loguje napewno przez to ze juz robi hara na innym serwie ![]() Ja sie przenosze na Obsidie... -.- |
![]() |
![]() |
#531 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
spam dla samego spamu? 2 strony temu napisałem pełna geneze przyczyn porazki na wojnie a teraz taki jakis "błysnoł" i wyjezdza z zlotym srodkiem jak wygrac... alleluja !! Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 28-04-2006 o 21:32. |
|
![]() |
![]() |
#532 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: ...
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cors, Gz za ten post.Naprawde fajny
![]() |
![]() |
![]() |
#533 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
good luck and grow up pozdro jet Ostatnio edytowany przez jet - 28-04-2006 o 22:51. |
|
![]() |
![]() |
#534 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
Przenoś się -.- ja zapłace jak będzie trzeba aby potem jeszcze raz zawalczyć, bo narazie nic nie zrobie moim charem ;] Cors i Xajaki zrobili coś w tej wojnie, o Pollbullu się nie wypowiadam, bo nie wiem co z nim jest... Kan latał tylko po WA, Heg siedział w Thais albo w chatce, Sandra chyba sobie z palca zapodawała ;] Tete Nemeth wielki krzykacz forum ![]() |
|
![]() |
![]() |
#535 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Poziom: 70
|
![]() Hahahaha, Nosso, żal...
Z (nie)całym szacunkiem dla reszty opozycyjnych gilidii... mając po swojej stronie takich agentów, nie dziw że ta wojna tak się skończyła... Kretynizm to pokazałeś właśnie Ty, na całej linii... heh... brak argumentów najlepiej nadrobić masą dziecięcych przekleństw... phi... Czytać Twoje posty? Heh, lepiej obejrzeć 3`godzinne posiedenie sejmu- takie samo pi.eprzenie bez sensu, tylko tam chociaż wiedzą o czym mówią... Pewnie nieźle kompleksy Cie cisną, bo gadka sfrustrowanego 17`latka w Twoim wykonaniu to ubaw po pachy. Grow up x2
#536 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
skad kur*a wiesz ze nie walczylem i czy nie mialem zamiaru? wszedlem bo mi sie tak podobalo i nie twoj biznes na co ja wypie**alam moja kase, na payment czy co innego. zalacilem i chce byc free, w zadna wojne sie nie wdaje. a co do normalnego rozmawiania, normalnie rozmawiam z tymi ktorych szanuje... ty sie do nich nie zaliczas niestety (a raczej stety) aha, i nie musze na siebie patrzec bo ja nie mam problemow zadnych... skonczmy ta rozmowe bo mi sie zygac chce gdy widze te twoje pierdo*enie... Ostatnio edytowany przez viskovleen - 29-04-2006 o 02:13. |
|
![]() |
![]() |
#537 |
Użytkownik forum
|
![]() co do wojny, po maturce chcialem sobie jeszcze pograc chwile, a uczestniczac w wojnie nie mialbym na to okazji... czy zabije mnie wanted, czas pokaze... mam nadzieje ze nie....
Cors, kazdy ma chyba swoje zdanie.. Ty uwazasz ze jest szansa, ja uznalem ze nie ma <zreszta nie tylko chyba ja> pozdro. Ostatnio edytowany przez viskovleen - 29-04-2006 o 02:12. |
![]() |
![]() |
#538 |
Użytkownik Forum
|
![]() nikt z tych co zaplacili/zaplaca nie zginie
#539 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#540 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: WaWa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Haut
Profesja: Paladin
Poziom: 24
Skille: 62/42
Poziom mag.: 8
|
![]() no dacie te filmy zwojne jezeli takie sa czy po prostu sie DYGACIE pokazac swojej porazki??
ten swiat schodzi a psy expie se na guardach a tu 75~ ms z wanted wpada i mnie zabija z kolega ;/ |
![]() |