|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie brazylijczycy denerwują, bo ciągle tylko widze br?? albo gadają do mnie w tym swoim języku (hiszpański?) a ja do nich "I speak English only" a oni dalej to samo, a pozatym wszędzie na rooku ich pełno (a gram na Hibernie)
A tak pozatym to do brazylijczyków to ja nic niemam ![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Z przed kompa
![]() ![]() |
![]() Jak widac na moim poprzednim poscie carlin raczej nie jest miastem wolnym od brazylijczyków i nie polecam go do zamieszkania (chyba ze jestes "BR") poza tym tam jest najwiencej PKuw
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Zgadzam się z autorem tego posta porzez nich można dostać pierdolca zwłaszcza na światach no PvP najwięcej thiefow jest z Br jedynie polacy na Harmoni są w miare normalni choć zdarzają się wyjątki.Nie ma takiego świata gdzie ich nie ma wszędzie ich pełno.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
![]() |
![]() Wytępić wszystkich popieprzonych br!!
![]() pierwszy człowiek którego zabiłem w tibi 2 razy: BR koleś który mi sie wbił i zabijał potwory podczas treningu: BR chuj który mnie zabił bo nie chciałem zapłacić ![]() BR! ludzie którzy 3 razy pod rząd zadają pytanie br?br?br? ... BR!!! ZAPYCHAJĄ INNYM WEJŚCIE DO DEPO!! BR!! wydają pedalski śmiech (huahuahuauauahuahua) zwłaszcza gdy widzą jakiegoś człowieka z white skullem: BR większość PK: BR!!!! zabił mi kumpla: BR! zablokował mnie na rooku koło katana quest (śmierć): BR! myślą żę są najlepsi w tibi i wszystko im wolno: BR ![]() wczoraj też byłem świadkiem zabicia polaka przez BR! zauważcie też że większość zamordowanych ludzi w tibi to te pedały BR za swoje n00bostwo i złodziejstwo! BR to plaga tibii i trzeba ich tępić! ![]() ogłaszam BR hunt ![]()
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() @Re up: To juz paranoja!... wydaje mi się, że
a) masz obsesję na punkcie Br, bo raz czy dwa razy naprzykrzył Ci się Brazylijczyk i teraz zwalasz wszystko na ludzi z tego narodu. (Mamo mam mokre łóżko... to znowu Br!) b) Zapadłeś na nowy rodzaj choroby Braziliofobius i potwornie boisz się Brazylijczyków. Cytuj:
@Re reszta: Myślicie, że Br są źli... spójrzcie na Polaków, spójrzcie na SIEBIE! Czy nie tak trudno dostrzec, że zbliżacie się do poziomu (tak przez większość z was nazwanych) głupich Brazylijczyków? Podejrzewam, że Br myślą o Nas to samo, to właśnie przez zachowanie niektórych z was.
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A co ty byś o nich myślał gdyby codziennie jakiś koleś pytał sie ciebie br i gadał do ciebie w tym swoim języku nawet gdybyś mu tłumaczył że nie rozumiesz co on gada i tak przez pół godziny ,albo jakby jakiś br łaził za tobą i zabijał potwory?
i to nie choroba tylko jak mnie to w*****a gdy widze że takiego br który zawraca dupe nawet po kika razy dziennie,nawet jak jakiemuś pomożesz to nie masz pewności że na następny dzień nie spotkasz go z jego kumplami mass pk ![]()
![]() |
#27 |
Zbanowany
|
![]() A ja amm na ten temat całkiem odmienne zdanie.
(Prawie) wszystko wyjaśni ten ranking : 1.Szwedzi !!!!!!! 2.Egzekwo Polacy i Brazylijczycy (ale poalcy chyba vardziej wredniejsi) No dobra , ale dlaczego szwedzi ?? : 1.Mówić takim "mine plz" , bo np.na rooku komuś już mało exp brakuje to tewn sie rzuca jak jakiś sęp , a do tego jeszcze jakieś szwedzkie gadki " jak kar du eska kie ? " , a ty tylko myślisz po tym jak zabił ci potworka : "co ten ch** do mnie p*******ł ?!" Jak zachował by się br : 1.Spytałby się "br?" 2.ty : "no" 3.leje ci potwroka 4.ty : "mine plz" 5.on : "no br? , then fuck you!!" A Polak ? : 1."pol?" 2.tak no i niby wszystko ok , a tu nagle : 1.ty : "ej zostaw" 2.on : "sp********" 3.ale ja tu bylem pierwszy 4.on : "m,asz deda" Długo by wymieniać jeszce takie sytuacje , ale ogólnie którtko mówiąc uważam że najwredniejsi są Szwedzi (kill'em all swedish !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ![]() ![]() A druga najwredniejsza nacja to : POLACY!!! ![]() a br zawsze można zrobić mass pk ;] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2004
|
![]() Calkowicie zgadzam sie z przedmowoca ktory opisal zycie z br.
Nienawidze ich bo ktokolwiek mi przerywa trening jest to br!!! Gram na Serverze NPvP i czasem mam ochote go zmienic kiedy przychodzi taki lamus ha jest ich dwoch na Calmerze Kacetie i Velothi czy Veloti jakos tak obaj nie doszli do 15 lvl i killnac takich ch...jkow nie mozna. Jak ostatnio z moim kumplem brytyjczykiem gadalem o br, ten mi pokazal schemat jak wygladaja wszystkie rozmowy jego z br br: br? kumpel: no, fuck u! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2004
|
![]() Ja myslalem podobnie do was,ale ostatnio poznalem brazylijczyka ,który ( moje pierwsze wrazenie ) odziwo potrafił rozmawiać po angielsku...
![]() Jaki z tego morał??: Istnieją "dobrzy" brazylijczycy,niem ożemy skreślać całego ogólu tylko dlatego ,że większośc jest taka jak tu co niektórzy już powypisywali.Więc ludzie-dajcie sobie na wstrzymanie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Wyobrazice sobie, że teraz na forum szwedzkiej/brazylijskiej strony o Tibii tak samo pisze ktos o was. Spotakliscie paru br lub swe i już oni są ble i ja ich nie lubie. Nie mysleliscie moze tak: Brazylijczycy są chamscy bo Polacy też dla nich tacy byli?
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
![]() |
![]() Jak chcesz to przenies sie na azure w kazordoon sa sami polacy zadko jest tam ktos inny a brazil to moze 1 lub 2 sie blaka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Z przed kompa
![]() ![]() |
![]() W tibii powinno sie zrobic dzien bez brazylijczyka
![]() ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() Oni są wszędzie.... i tylko br?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
|
![]() Cytuj:
mysle ze to przez to ze zabiles jego kumpla ![]() ![]() co do br? - oni sa zabawni... ich angielski czasami jest powalajacy tak jak zreszta niektorych polakow... duzo br jest na hiberni ![]() na eterni tez sa ale nie jest ich az tak duzoo ![]()
![]() |
![]() |
#35 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Pahrahk, skąd tyle agresji i rasizmu? Przecież na Aldorze nie jest tak źle. Ty masz jeszcze luz w porównaniu do mnie. Mam nick Meanderiel Validus i przeciętnie 80 razy dziennie się mnei pytają "br?".
Poza tym nie zaatakował mnie tą postacią żaden brazylijczyk. Tylko 2 polaków, ale im pokazałem.
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() loll ludzie leczcie sie. Wlasnie pokazujecie tymi tekstami, ze wy jestescie debilami a nie brazylijczycy. IMO polacy sa na takim samym stopniu debilstwa co brazylijczycy. W zyciu bylem pkniety 3 razy, 2 razy przez polaka i raz przez chyba szweda. Hmm angielski brow zly a polakow to co? Kilka razy juz spotkalem polaka zaczynam do niego po angliku i po minucie jakos koles tak popisze sie angielskim, ze nic nie czaje o co mu biega. Eh sami rasisci i ksenofobisci tu..
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() A ja uważam że wszystko zależy od osoby na jaką trafisz. Chcecie przykład?
Oto przykład: - br pomógł mi wyjść z dziury na rooku (nieodpłatnie) ![]() - br latał za mną zabijał mi potworki i zabierał loota - pol ofiarował mi kusze i bełty oraz scale armora i solidier helmeta - pol najpierw ze mną trenował jak palek z palkiem spearami, odszedł mówiąc że ma coś do załatwieni ale zara wróci, wrócił z łukiem i zaczął mnie napiepszać. życie zawdzięczam mojej manii prześladowczej (wycelowałem fire fielda w strone z której się go spodzewałem i widocznie nie chciał ryzykować że mam takich więcej) ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2004
![]() |
![]() Zależy na jakiego trafisz mi brazuki nie raz ratowali życie ale jeśli mają qmpli to rządzą całym miastem. Ja terazz gram na xanterze serwer opanowali szwedzi i jak na razie jest wporzo
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..
Stan: Niegrający
|
![]() Hehe kolejny smieszny temat
![]() Zauwazylem, ze Tibie zdominowaly 3 rasy(narodowosci): polacy, szwedzi i brazylijczycy (a to ponoc niemiecka gra ![]() I kazda do kazdej ma jakies zrazenia ![]() Szkoda ze nie znam sie na ich jezykach bo bym sobie powchodzil na ich strony i poczytal forum.. zaloze sie ze i szwedzi i brazylijczycy maja nie 1 taki temat jak ten tutaj ![]() Co prawda to prawda - i my i szwedzi i brazylijczycy sie nienawidza ![]() Ale czasami widac porzadnych "swe" i "br" zreszta jak u nas hehe ![]() Mnie tez denerwuja i 1 i 2 ale coz zrobie ![]() Czasami spytam sie dyskretnie czy ktos jest z Polski i gadam normalnie dalej.. jak nie to nic dobijam interes i goodbye ![]() Ja nie chce sie denerwowac tylko smiac ![]() ![]() Trza zyc dalej ![]() ![]() Mi w kazdym razie jest obojetne z kim gadam, wazne zeby sie dobrze gadalo ![]()
![]() |
![]() |