![]() |
#3961 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kaczero
Profesja: Elder Druid
Gildia: Jeden siedem, siedem jeden.
Świat: Kalmera
Poziom: 666
Skille: 13/37
Poziom mag.: 69
|
![]() Poszukujac parcela ktory nie dotarl do ab trailem o tu...
![]() Deelek ![]() Level ![]() Wbilem lvl wiec musialem poznac nowego kolege przybilem najlepsza piatke ;p 403 ![]() Kolega poczestowal mnie cukierkiem ![]() A potem znalazlem te czerwone ubranka w jego ogrodzie (dawno nie podlewal) ![]() Szukam kogos na Deep Fibule i na Djiny kolor obojetny Djiny: Explodek Morgana la fay Kamil Kusznik Knight Wasek (Nubeq) Biszkoptt Deeper: Husileh Blooder Morgana la fay Kamil Kusznik (pomoc)
Co będzie później wie Sprawiedliwy Wszystko zależy od perspektywy Gdy płonie mały ognik to nikt go nie gasi By zyskać wiele musisz czasem trochę stracić Nie tylko brać lecz trwać też z innymi Dodać wystarczy, że i szczęście ma swój limit Nikt nie zna godziny i tak później czy prędzej Życie, nie ty wybierze ci następcę Więc niech pamięta serce, a przypomina słowo O tych którzy byli tu przed tobą ..." Ostatnio edytowany przez Heja_banana - 30-04-2006 o 20:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3962 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Imię: Master of Forest
Gildia: Veritas Aequitas
Świat: Calmera
Poziom: 43
Skille: 19/23
Poziom mag.: 55
|
![]() hi all, dawno mnie tu nie bylo wiec postanowilem dac pare adv.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() commend plz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3963 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hero Gruby
Gildia: No Justice
|
![]() ![]()
![]() |
#3964 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asphyxx
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Defenders of Honour
Poziom: 150
Skille: 100/75
Poziom mag.: 23
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3965 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Sheey
Poziom: 80
Skille: 87
Poziom mag.: 19
|
![]() Dzisiaj stoje sobie w dp niby na afk'u podchodzi domnie jakis noob i prosi o items ja sie nieodzywam po chwili podchodzi DeemeeD i zuca sam sobie na srodek dp Shield of the Mastermind, potem wziol na swoje dp i napisal do nooba ty sheey potem zucil Boots of haste niezdazyl zabrac i ja je wziolem xD powiedzial zebym mu oddal a ja nato nie, cos jeszcze powiedzial ja powiedzalem nie i po kilku sekondach odzywa sie jego kolega i mówi domnie zeby Deemeed'owi oddal bohy a ja nato nie, i powiedzialem ze chcem sie z nim pobawic kolega powiezdzial ok, potem deemeed domnie jesli nie oddasz mi bohów, powiedzial zrobilem scrina i dam to na forum ja zem zgnil z tego, i co z tego ze by dal na forum jak bym niebyl jego kolega i bym nieoddal co by mi zrobil zabil mnie ale kiedys bylem jego kolega teraz moze jestem i mu oddalem ale zgnilem z tego co powiedzial ze da to na forum xD
P.S Nigdy tyle nie napisalem jeszcze na jakims forum xD
![]() |
#3966 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ludzie co sie z Wami dzieje. Wyzywacie się, klniecie na siebie, dokuczacie!!! CZY WY NIE UMIECIE DOJŚĆ DO POROZUMIENIA??
![]() Ps. Duraven ty odrobiłeś ja Padłem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3967 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Stwa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Te dragi dzis sypaly lootem...
![]() ![]() ![]() ![]() Btw jesli ktos szuka shootera na hydry jestem chetny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3968 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: opole
![]() |
![]() @Sheey
Nie napisałeś jeszcze tyle na forum? To dobrze i przykro mi, że jako pierwsza musiałam przeczytać to -.- Zastanowiłeś się nad tym co napisałeś? Jestem zwykłym śmiertelnikiem (nie dla Ciebie veneos ![]() @BaxCrow na cholere to żeś napisał? 0o @Veneos gratz kicia ;] @cała reszta też gratz żeby nie było bez ssa... coś z archiwum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3969 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Lokacja: pod dnem
Imię: Phantom chill
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: NO MERCY
Poziom: 115
Poziom mag.: 71
![]() |
![]() Jeszcze jeden lv i odrobie straty po debilnej smierci
![]() ![]() btw to moj pierwszy post ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3970 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Imię: Veneos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perly Lotry
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @Sheey
Zabrales bohy i opowiedziales nam o tym. A gdzie ss? A gdzie znaki interpunkcyjne? Najdluzszy i najmniej inteligentny post. Zalosne. @all Nienawidze was ![]() A mowia, ze GMi nie spia... what a noob ![]() ![]()
![]() |
#3971 |
Użytkownik forum
Lokacja: Olsztyn
Imię: Deemeed
Profesja: Knight
Gildia: Souls Society
Poziom: 57
Skille: x/x
|
![]() Nie spodziewalem sie tego po tobie Sheey. Po 1st myślalem ze można tobie zaufać tak jak kiedyś, a po drugie zdziwiło mnie to że tak ładnie pozmieniales fakty.. Ale już mniejsza..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3972 |
Użytkownik Forum
|
![]()
Zbyt duza sygnaturka Ostatnio edytowany przez Sheey - 30-04-2006 o 22:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3973 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po 1st myślalem ze można tobie zaufać tak jak kiedyś. Kiedys tez mnie i mego kolege zaraportowales ze stoimy afk.....
Wez bo ze smiechu padne jak ty piszesz, a niedawno jak mnie wyzywales od H... Debili Skur...... i jeszcze duzo wyrazów wulgarnych, jeszcze cos gadales o rodzinie ale to mniejsza oto. A teraz to taki niewiny, a jestes zwyklym dwulicowym Skur...... nVm
Zbyt duza sygnaturka Ostatnio edytowany przez Sheey - 30-04-2006 o 22:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3974 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Totalne pustkowie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Master woxari
Poziom: 107
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() @ Hmm znowu kłótnia , to juz chyba znak rozpoznawczy Calmery ;p
@ Gz Explodek dajesz z tym lvl ;p @Sheey ale po co ty sie mieszasz w sprawy waska ? , jesli ten koles chce obrazac waska to i tak to zrobi ,a ty tylko więcej klopotów na siebie sciągasz :>
Myslisz ze wygrales ? nie wlasnie ze mna przegrales. 10:16 Xardas the almighty [30]: czemu nie w robocie 10:16 Xardas the almighty [30]: ? 10:16 San the Almighty [5]: no pracuje nie ? ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez DMX - 30-04-2006 o 23:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3975 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 04 2006
|
![]() Bardzo fajny temacik,wiekszosc ss,kow mi sie podoba ;].Gralem kiedys na calmie i bylo fajnie. heh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3976 |
Użytkownik Forum
|
![]() Deemeed: wasek is leszcze
Deemeed: leszcz 22:20 Deemeed: omg.. widzieliscie new posta sheeya? 22:20 Kayek: po chuj wogole otym pisal na forun... 22:20 Deemeed: bo jest debil -..- Deemeed Jestes dwulicowy, a jeszcze cos gadasz na Waska.
![]() |
#3977 |
Użytkownik Forum
|
![]() 22:23 Deemeed: wasek gdzie mieszka?
22:24 Kayek: wiecbork 22:24 Deemeed: wiecbor czy jakos tak prawda ? 22:24 Deemeed: gdzie to koloczeog ? 22:24 Deemeed: musze sie tam wybrac 22:24 Deemeed: wolne dni to wsam raz.. 22:24 Deemeed: slyszalem ze to lama ostra 22:24 Kayek: no podbno Deemeed Grozio Buahaha xD
![]() |
#3978 |
Użytkownik forum
Lokacja: Olsztyn
Imię: Deemeed
Profesja: Knight
Gildia: Souls Society
Poziom: 57
Skille: x/x
|
![]() Widze ze niepotrzebnie sie zarejestrowalem tu.. Bo od pocztku sami idioci mnie witaja.. (sa wyjatki)
"Deemeed: wasek is leszcze Deemeed: leszcz 22:20 Deemeed: omg.. widzieliscie new posta sheeya? 22:20 Kayek: po cmęski narząd płciowy wogole otym pisal na forun... 22:20 Deemeed: bo jest debil -..- Deemeed Jestes dwulicowy, a jeszcze cos gadasz na Waska." Wtf? Dobrze sie bawisz w ukladanie dialogow.. To jest moj drugi i ostatni post.. Narazie.. Sheey i Wasek = dwie niedojrzale psyhicznie osoby.. Kazda sprzeczke sprowadzaja to wyzywania,zmyslania i grozenia w Tibia.. Moze Rl bys sie pokazal kozaku jeden z drugim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3979 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta to wpadnij domnie to zobaczymy, zobaczymy jaki jestes kozak.....
![]() |
#3980 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sheey
Widzałem rozmowe z godziny 22:23. Heh. 22:24 Deemeed: jak walnal niechcacy dzikiego pilka w glowe to s*******al gdzie pieprz rosnie ahaha Mam propozycję. Każdy niech weżmie taczke cegieł i będziemy trenić dysta w tego nooba...
![]() |