|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Sacro Montis
Profesja: Knight
Gildia: Destruction Team
Świat: Aldora
Poziom: 36
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
|
![]() Zauważyłem następująca rzecz: skille najszybciej wczodzą podczas skillowania na slimie, później na dwarfach i rotwormach a najwolnie wchodza na monku. Dlaczego tak sie dzieje??
Czy Wy również to zaobserwowaliście? Proszę Was o skomentowanie tego oraz o nie usuwanie tego tematu bo go nie było. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Rzeszów
Imię: Stihe
Profesja: Druid
Gildia: Noble Warriors
Świat: Refugia
Poziom: 55
Skille: ~\~
Poziom mag.: 51
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: WoWscape
|
![]() Na Monku rosną najszybciej, tylko trzeba ruszyć mózgownicą, nalurować na Monka 2 Wolfy i uderzać z najsłabszej broni jako 3ci i cieszyć się że prawie każdy atak to bloodhit. Na slimie nieco wolniej, bo czasem trzeba czekać aż kolejny klon podejdzie. Dwarfy/Roty tak samo, po zabiciu trzeba pójść/poczekać na następnego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Talos Asharr
Profesja: Knight
Świat: Keltera
Poziom: 26
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() E tam... ja trenuje teraz caly czas na Monku i jak sie "Ruszy Muzgowinca" t osie nei wezme Knife tylk olepsza bron zeby bylo wiecej Blood Hitow
![]() Ja z Rapiero Na Full Atk wale i mi rosnei zgodnie z kalkulatorem na Tibia.br ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Inferno
Stan: Rookstayer
Imię: Alric Avatara
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Poziom: 21
Skille: 22\25
|
![]() żeby ci najszybciej rosło to muszą cie bić 2 potworki i musisz raz na 15 sekund (czyli 30 bloknięć tarczą i 15 ciosów) trafić bloodhita na tym monku, a więc dobierz jakąs odpowiednią broń, np spikesworda, albo weś daggera i na ghula, potworek nie robi żadnej różnicy, robią ją tylko bloodhity...
|
![]() |
![]() |