![]() |
#341 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Venore
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nasherr
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternus Vitalis
Świat: Nebula
Poziom: 65
Skille: 83
Poziom mag.: 16
|
![]() nvm, juz znalazlem to co chcialem
![]() Ostatnio edytowany przez Nasherr - 29-04-2006 o 09:24. |
![]() |
|
![]() |
#342 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Dębica City
Stan: Aktywny gracz
Imię: Thorus Nebus
Profesja: Paladin
Poziom: 12
|
![]() Jezuuss to nie mój wymysł to jest Price List z Tibia.com
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Dębica
|
![]() Przeciez kazdy wie, ze to price list z Tibia.com, ty bys jej nie wymyslil, za dlugo cie znam. Nawet nie rozumiem po co ją tu wklejales, nikt nie jest glupi i moze sobie zobaczyc na Tibia.com price list, sa nawet 3 price list, wiec skad wiesz ktora jest aktualna?
|
![]() |
![]() |
#344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
|
![]() moze cos wazniejszego xD niz price list
nowie zaczne od ![]() Sqeensy Apr 30 2006, 15:06:27 CET Killed at Level 104 by Masakratus Hands of Pain Apr 30 2006, 10:50:12 CET Killed at Level 86 by Wickanina and by Masakratus Gohoode Apr 30 2006, 11:39:42 CET Killed at Level 104 by Masakratus and by Shaelion mamy nowa gildie Phyrexian Reloaded i chyba nowa wojne xD a teraz kto mi powie za co zginol Gohoode ? i za co Lubaczów ma hunta ? dziekuje xD
#345 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Wlasnie czytam se forum i mysle jak zwykle nic ciekawego nie bedzie na nebuli patrze a tu wkoncu cos ciekawego
Hands of Pain z tego co sie orientuje kiedys byl polakiem( tak mi sie wydaje nie bluzgajcie, jezeli jest nadal polakiem to za co padl? ) Gohoode zapewne dojdzie do phy za to jesli bedzie wojna to zostane bezstronny bo nie wiem co jest lepsze ;] Julera RoX, Brutality SuX next server gdzie hunted ![]()
![]() |
![]() |
#346 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Nie byłem na akcji zabicia Gohoodego więc nie wiem o co poszło, a że ekipa z Lubaczowa dołączyła do Phyrexian to automatycznie stali się moim wrogiem.
Fragów też jest kilka: Sqeensy Apr 30 2006, 15:06:27 CET Killed at Level 104 by Masakratus Hands of Pain Apr 30 2006, 10:50:12 CET Killed at Level 86 by Wickanina and by Masakratus Gohoode Apr 30 2006, 11:39:42 CET Killed at Level 104 by Masakratus and by Shaelion Vopek Apr 30 2006, 12:36:39 CET Killed at Level 57 by Wickanina and by Amfqu Kizoridom Tequila May 01 2006, 08:31:33 CET Killed at Level 51 by Friida Narazie 5:0 jakby liczyć wszystkie deady. |
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik forum
|
![]() goho~ i hands~ padli jeszcze przed utworzeniem phyrexian reloaded... wiec raczej nie powinienes tego liczyc
|
![]() |
![]() |
#349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Darujcie sobie lieczenie fragow, zawsze jedna polowa chce fraga uznac druga nie a koniec koncow wynik we fragach ma zerowe znaczenie co opkazala ostatnia wojna ( przegralismy we fragach a to jednak phyrexian wylecialo)
|
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
|
![]() Wiem, że jestem noob, nie musicie mi tego wypominać, ale moze mi ktoś w skrócie opisac cala historie Nebuli?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() spoko opisze to jednym slowem, "wojny"
|
![]() |
![]() |
#352 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jednym slowem to tego sie nie da opisac bo tusie duzo za duzo dzialo @elmer a wiez za co gohoode dostal hunta ? bo ja sie dowiedzialem tyle: "za caloksztalt"
![]() |
#353 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Dębica City
Imię: Thorus Nebus
Profesja: Paladin
Poziom: 12
|
![]() Ehhh...
"spoko opisze to jednym slowem, "wojny"" To prawda na nebuli nic sie niedzieje tylko wojny wojny i wojny ![]() może by tak wojna miast ![]() Ostatnio edytowany przez Thorus Nebus - 03-05-2006 o 17:03. |
![]() |
![]() |
#354 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Name: Sqeensy Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 99 World: Nebula Residence: Edron House: Wood Avenue 5 (Edron) is paid until Apr 26 2006 Guild membership: Yawgmoth of the Phyrexian Reloaded May 01 2006, 20:06:48 CET Killed at Level 101 by Cybe Anth and by Xendosa Apr 30 2006, 15:06:27 CET Killed at Level 104 by Masakratus zal ;] kiedys mial 109 lvl a teraz nawet 100 nie ma i co on teraz pocznie ja jestem za tym zeby wojne wygralo Phy ale wiem ze nie maja szans wiec co poczac, dalsze zady vadum jestesmy na to skazani ;] (ciekawe keidy pomiedzy soba bedziecie sie pizgac) @down lol ;] jak wiem za co padl tylko kiedys mial 109 lvl a teraz ma 99 to chcialem podkreslic
Ostatnio edytowany przez Dregar - 02-05-2006 o 12:30. |
||
![]() |
![]() |
#355 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
lol, jak padli to na pewno byl powod. nie sadze zeby vanum/divonium chcieli sobie ot tak wiecej wrogow robic... a co do sqeensego - bez blessow byl widac ![]() ![]() raczej phyrexians sa bez szans. |
![]() |
![]() |
#356 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() 2 z rebirth/vanum/divonium nikt mi nic zlego nie zrobil a od phy dostalem za free wiec nie wiem cos sie tak uparl ![]()
![]() |
#357 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tobie nikt nic zlego nie zrobi a ja z tamtad nikogo nie znam a jak znam to slabo. Jak serwerem zadzilo phy to bylem tak jak by nietykalny ![]() jak ktos ma cos do tego co napisalem bo jest nielogiczne to niech patrzy pod podpis ;]
![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
jesli tylko o to chodzi to podaj na priv name ![]() zawsze sie mozna przedstawic ![]() z divonium nie znam nikogo ale hespios zawsze odpisuje nussy tez a vanum nie znam nikogo obecnie ale i tak mnie nie rusza :`) bo oni nie ruszaja za nic ![]() a jesli szukasz protektora zebys sobie mogl pk`owac to mysle tak ![]() zapomnij xD
#359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() Niesamowite ale na Nebuli sie cos cieakawego dzialo (poza wojna), a mianowicie stara wdowa nas odwiedzila. NIe mam ani ss ani filmu bo nie zdazylem dosc, tak szybko ja zatlukli. Jak juz to z Old Widow bywa loot conajmniej nieoplacalny
![]() Btw. Lapka bloknal. |
![]() |
![]() |
#360 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak mi sie bedzie nudzic to ci wrzuce filmik jak xakan dazor (juz dawno temu)
zabil ja solo xD