|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2221 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2222 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: Radom
Stan: Aktywny gracz
Imię: Attila Knight
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 17
![]() |
![]() Mam do was pytanko ;p (nie pierwsze ) Co ja zrobie jakbym mial juz tego skilla 55/55 to bym nie mial na jaka bron zmienic !! A takto zaczynam swordami dzis z 10 zrobilem 34 i mam wybor w broniach . Odpisujcie szybko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2223 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Dotrenuj jeszcze mlvl do 50 to bedziesz mogl z run na dystans nawalac, ewentualnie 60+ dista.
Albo celowo prowokujesz, albo jestes bezdennie glupi.
![]() |
#2224 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Ab'Dendriel:P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mivir
Gildia: Rutkowski Patrol
Świat: Furora
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
|
![]() no ja mam palka 17 lvl, 54 dista, 32 shielding i 7 mlvl. an czym mam expic?? dodam tylko ze chodze z lukiem i jak mnie cyc dorwie to... masakra. nie mam PACCa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2225 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Michal, od czego jest skull staff??? prawie jak fire axe albo bs tlyko że mniej obrony, az tak duzo to nie zmieni, bloczyc nadal mozesz, najgorsza wada clubów to anihilator ( tlyko axe albo sword do wyboru) ale chyba nie bedziesz mial tego problemu?
Btw: czemu nie dali thuder hammera do wyboru po anihilatorze? przeciez nie jest duzo lepszy od Sova albo Sca? przez to dla knighta z ambicjami na 100+lvl to cluby odpadają całkowicie :/ Edit: Puszi mam calkowicie takiego samego palka ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 02-05-2006 o 00:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2226 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2227 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to tam jak sie idzie do kazo to idziesz dalej prosto i schodzisz do takiego lasku i tam jest duzo kopalni, nie mam pojecia jak ci napisac która to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: ŚWIAT->EUROPA->POLSKA-> ZGORZELEC
Profesja: Sorcerer
|
![]() Na czym moze szybko i opłacalnie expić 26 sork z eq :
P Legi, K Arm, Drag Shield, Stell Helmet, Wand of Cosmic energy ??
![]() |
#2229 |
Użytkownik forum
|
![]() no to mi jeszcze powiedz co do lootlobagow pakowac jak mozesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() Proponuję tak do 13 lvl-u cały czas trenić na trolach i goblinach a potem zacząć robić strzały i tak:
8-13 lvl trole , gobliny , rotwormy , orki zwykłe , spearmany , minotaury zwykłe (tak do 50 distance fighting) 14-18 lvl slimy , mino guardy , dwarf guardy , dwarf soldiery , cyklopy , beholdery - ale ostrożnie najlepiej pojedyncze spawny ( do około 58-60 distance ) 19-25 lvl beholdery , dwarf guardy , tarantule , demon skeletony , cyklopy , slimy , można już spróbować z hunterem (do 65 distance ) 26-35 lvl dwarf geomancery , orc berserkery , orc liderzy , drag z blokerem , hunter , mino mag 36-50 lvl GS z blokerem lub bez ale z bohami , drag solo , drag lord z ekipą , orc lider , orc berserker , necromancer powyżej 50 lvla Paladyn z dobrymi skillami jest na tyle mocny , ze juz nie bede pisal co moze zabijac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Łódź
Świat: Pythera
Poziom: 55+
Skille: 80+/80+
![]() |
![]() W najblizszej przyszlosci mam zamiar zrobic palla, bedzie to moj pierwszy pall.
Chciałbym sie zapytac jakis skille/lvl potrzebne i beda na hunt na tar toombie(taki z plamami), poszczegolno na -2 i -3(wampy) floorze. Ewentualnie prosze o podanie innych ciekawych miejscowek i prosze tylko nie guardy, strasznie nie lubie kopaln. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2232 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
![]() |
![]() Cześć
skille 60/60 mlvl 4 eq Fire Axe. Vamp Shield, Noble Armor, Plate Legs, Steel Helmet, Scarf, i zwykle buciki na czym expic, albo co kupic, lub czy doskillowac do czegos ![]()
![]() |
#2233 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2006
|
![]() 40 level skile 70 / 70 no pacc -.- gdzie expic ? mialem paca to nie nazekalem a teraz nei mam kasy aby przedluzyc ;/ gdzie expic takim wojakiem na facu?
![]() Edit : sry moje eq to : c set , boh , f axe , dragon lance , vamp shield |
![]() |
![]() |
![]() |
#2234 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem paladynem nie oplaca ci sie nabic skili np.25/25 i isc dobrze expic.
Dajmy na to ze masz w planach expic naaa rotach a spotkasz jakiegos lepszego zrólowanego potwora i padniesz bo z takimi skilami nie dasz mu rady(sytuacja w przypadku expienia na rotach zadka ale moze sie zdarzyc).Najlepiej nabic jak najwyzsze skile od razu np 70/50 aby potem niemiec klopotów.Uzbrojenie na poczatek moze byc slabe scal armor,brass legi,viking helmet,leather boot,dwarven shield, oraz nie zapominac o sperach. Jesli ktos ma ok 15 poziomu i go stac moze wygarnac sobie b roba ,plate legi ,had dof thee mad(czy jakos tak),i na wysokichs skilach(ponad 50 dystans) zaczac nosic kusze.(jesli chcesz mozesz nosic crown helmet).Jesli chodi o poziom magi najlepiej jak najszybciej nabic 4 a potem to jaak uwazacie.(nie zaniedbywac m levela naa 15 mozecie uzywac sd ![]() Paladynem mozna expic na dwarfach w kopalniach ale jesli ich ktos bardzo nie lubi moze chodzic naa amazonki i valkiriee do amazon camp(stosunkowo slabe potwory a dosycc duzo expa). level 8-13 = trole dwarfy mino amazony level14-20 = mino guardy dwarfy guardy slimy(niepchac sie w wielkie spawny) level 20-25 = guardy dwarfy, beholdery ,tarantule,dragi z blokerem) level - 30 -35+ = dragi(solo) , moznaa chodzic na mintwalin(wszystkie rodzaje mino),na tym poziomie mozecie zabijac juz wiele potworów wszystko zalezy od waszych skili i od wyposazenia. Ostatnio edytowany przez Rafals3200 - 04-05-2006 o 10:14. |
![]() |
![]() |
#2235 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Łódź
Świat: Pythera
Poziom: 55+
Skille: 80+/80+
![]() |
![]() Odpowie mi ktos....... na jakim lvlu i skillach isc na tar toomba(na czarnych plamach) pallem na -2(crypty) i -3(wampy) floor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Zelzy gdzie mniejsze waste
Imię: Grof Guard
Profesja: Elite Knight
Gildia: <none>
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() ee nie chce sie chwalic ale wsyzscy tylko gadacie o 10 lvl z skillami 20/20 czy cos ale to troche slabe nie???Ja np. zrobilem skille 50/50 na 9 lvl knight (oczewiscie przed hackiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2237 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
ja ponawiam pytanie na czym expic 61/60 Fire Axe, Vampire Shield, Noble Armor, Plate Legs, Steel Helmet, Scarf, i zwykle buty no i w co zainwestwoac, albo czy dotrenic jakiegos innego progu ze skillami
![]() |
![]() |
#2238 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() @Slyth
Pierw napisz facc, czy pacc? @Texterus A po co ci tar tomb? Duchy są... Stalkery... (na -2) a na vamp hell (-3). Lepiej iść za ogień lub na poludnie od tar tombu.
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#2239 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#2240 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
![]() |
![]() Na czym mogę expic mam level 20 (knight) skille 62/61 facc eq bright sword,crown helmet p set dwarven shield ale niedlugo będe miał tower shield.
Ostatnio edytowany przez Meryba - 05-05-2006 o 12:31. |
![]() |
![]() |