|
Notki |
Sondy Tutaj znajdziecie wszelkie sondy przeprowadzane przez tibia.pl |
Pokaż wyniki sondy: Czy wyładowujesz złość z gry w prawdziwym życiu? | |||
Zawsze gdy umre w Tibii jestem zły w prawdziwym życiu, ale nie wyładowuje złości |
![]() ![]() ![]() ![]() |
756 | 34.81% |
Gdy mnie coś wkurzy w grze zaczynam uderzać w klawiature, robie sie agresywny, itp. |
142 | 6.54% |
Gdy Tibia mnie wkurza, włączam inną gre i rozładowuje złośc |
229 | 10.54% |
Gdy Tibia mnie wkurzy, wyłączam komputer i zajmuje się czymś innym |
407 | 18.74% |
Nie przejmuję się tym co sie dzieje w grze i nigdy nie jestem zły w prawdziwym życiu z tego powodu. |
638 | 29.37% |
Głosujących: 2172. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Ot ostatnio modny temat w mediach, które uważają, iż my wszyscy rzucamy w rodziców krzesłami i nie wiadomo co jeszcze robimy.
Czy gdy coś się wam stanie w Tibii, odreagowujecie to w prawdziwym życiu? Czy wyładowujecie swoją złość na innych? A może poprostu olewacie to bo w końcu to tylko gra? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Tak, rzucam w mame stolem, krzeslami, biurkiem i wszystkim co sie nawinie! Ostatnio nawet dostała żyrandolem!!!11111
Jak tibia mnie wkurzy, to ide pograc na gitarze ![]() Nie wiem czemu, gitara mnie uspokaja.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Quider Sorcerer
Gildia: Veritaserum
Świat: Secura
Poziom: 48
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() ta moja mi wylaczyla ostatnio kompa jak na tobie siedzialem tzn wyciagnela mi wtyczke t oja potem ganialem z kablem i szarpalem skore !! LUDZIE gratz dla pana ktory zgasil stara krzeslem xD to jest conajmniej smieszne xD HAHAHAHa
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Tylko Fifa działała na mnie w ten sposób, że gdy przegrywałem mecz to trochę waliłem w klawiaturę pięściami. ;]
Co do samej Tibii, to gdy padam to oczywiście jestem zły ale nic poza tym. Wyłączam Tibię i idę gdzieś żeby o tym zapomnieć.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Strawhat Pirates
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Kod:
Gdy mnie coś wkurzy w grze zaczynam uderzać w klawiature, robie sie agresywny, itp. btw. Tą opcje też wybrałem bo funny ;d
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie przejmuję się tym co sie dzieje w grze i nigdy nie jestem zły w prawdziwym życiu z tego powodu.
Jak padne etc. to ide na dwór zapalic i zapominam o Tibii i nie chodze do okola przekilinajac, kopiac drzewo etc. [;
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() nie gadajcie głupot, ja jak padne to jestem przygnębiony i zamyślony jak by tu odbić level
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2005
Lokacja: Morąg
Imię: Knight Zbych
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 110
Skille: 85/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Każde moje niepowodzenie w grze obracam w żart , to tyle na ten temat...
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
|
![]() ja jak zaliczylem deda w tibi statnio to zadźgałem mame naleśnikiem nie była z tego powodu dumnna bo wszytsko bylo ufajdane drzemem.. to na tyle
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2006
Imię: Jantragon
Profesja: Sorcerer
Gildia: Children of Voerendaal
Świat: Harmonia
Poziom: 27
Poziom mag.: 33
|
![]() ja jak dedne w tibii troszke jestem zirytowany a potem Tibia odchodzi w zapomnienie na pare dni
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Ja się troche wqorwiam nie powiem ale nie wyżywam sie na nikim, najlepiej odpalić sobie po dedzie rundke csa
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() "Gdy Tibia mnie wkurzy, wyłączam komputer i zajmuje się czymś innym"
Zazwyczaj tak jest, matka chce coś odchodzę od kompa wracam za kilka sekund a tu "you are dead" bo jakiś noob zloorował guarda ![]() Ale kiedy ostatnio ja i kolega który juz nie gra straciliśmy cale eq na swoich postaciach, bo jakiś noob w szkolnej pracowni po instalował jakiś shit (moja wina nawet procesów nie sprawdziłem przed zalogowaniem, i nie powinniśmy się logować w szkolnej pracowni, na szczęście już po zakończeniu roku w tej szkole teraz tylko matura). Ale wracając do tematu gdybym zobaczył że jakiś gówniarz kombinuje cos z jakimś geylogiem to prawdopodobnie z miejsca bym mu porządnie wpie******. |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Quider Sorcerer
Gildia: Veritaserum
Poziom: 48
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Cytuj:
ja zamiast papierosa wyciagam piwo ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Wisła
Stan: Niegrający
Świat: Trimera
Poziom: 61
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: POLSKA
|
![]() normalne że jestem przez jakiś czas zły i nie chce mi sie przez jakiś czas grać bo mam wrażenie że bez sesu jest znów wszystko nadrabiać ale to przechodzi w zapomnianie po 1 dniu no moze 2 ;p
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Ja jak dende to pierwsze co myślę o tym to zastanawiam się co straciłem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Imię: Zarkoram Laiph
Gildia: Vicisse Mortem
Świat: celesta
Poziom: 72+
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 6+
|
![]() ageresja nic dodac nic ujonc baj
![]()
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Może zaczne od tego,czemu chłopak szarżował z krzesłem na mamę.Uwzględnijmy że mogła to być biedna i nie kochająca się rodzina.ciągłe kłónie między synem a mamą.Nienawiść,i wystarczyła mała iskierka,aby synkowi(możliwe że agresywnemu) pękły nerwy.Taka iskierka pojawiła się,kiedy matka wyłączyła mu tibię.
Tak samo inni gracze mogą być agresywni.Kiedy padną w tibi to wkurzają się,mogą ciskać klawiaturami,niszczyć wszystko,bić kolegów. Normalni ludzie jakoś to przeżywają. Sam kiedyś denerwowałem sie kiedy padłem(ale kolegów nie biłem) Teraz kiedy padne,to uśmiecham sie i loguje się spowrotem,by odrobić straty. Edit: zaznaczyłem złą opcje w ankiecie..
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 03-05-2006 o 01:07. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: brzeszcze\krakow
Imię: Ogonek archer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: empire of the sun
Świat: astera
Poziom: 69
Skille: 83
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() ja jak padne to jestem zly ale na siebie ze cos zle zrobilem chyba ze przez laga to wtedy sie denerwuje ale jedyny sposob w jaki sie wyzywam to gra na gitaze. i gratz dla tego forumowicza ktory tez tak robi.
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Sir Shinok
Gildia: None
Poziom: 10
Skille: 46/44
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Sprawa jest prosta - granie na OTS'ach (czasem) popłaca. Nie żebym zachęcał do grania na prywatnych serverach ( które i tak po prostu śmierdzą, że tak powiem) ale po pożądnej dawce dedów człowiek się po prostu przyzwyczaja ( btw - jak sie pisze poprostu <po prostu ? >. Jedyny słownik w domu mi wcięło ... a na nowy nie ma kasy). Śmierć nie robi juz na mnie wiekszego wrażenia ( chociaż, czasem potrafie się nieźle wkurzyć co i tak żadko się zdaża )
|
![]() |