![]() |
#6602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: K-g
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lendri
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 61
Poziom mag.: 52
|
![]() yoyo Gz all
![]() ![]() ostani lvl 65 juz 60% do 65 ![]() ![]() Tutaj Baua NEon sie wrabal na hunta jego kolega sie sapal i padl ![]() ![]() I najlepszy SS z Gmem nie chce sie wczytac :/ ziomek bloczyl nas to Gma zawowalem ![]() JUtro bedzie lvl ;] P.s Baua to noob jakich malo ;] (tzn na celescie coraz wiecej)
![]() |
#6603 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Imię: Muszasiku
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Army Of Darkness
|
![]() Fotka niewymaga kommentów:
![]() Wiadomo gz lvków;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6604 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2006
Lokacja: Mama mi zabrania mowic
Stan: Na emeryturze
Imię: Morderczy Hank
Gildia: Holy Dragons
Poziom: 88
Skille: nvm
Poziom mag.: 7
|
![]() Gratz all adv i lotow ja jutro cos zazuce
![]() |
#6605 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Radlin
Stan: Na emeryturze
Poziom: 112
Skille: 94/93
|
![]() Cóż mogło by być lepiej,byle jest do przodu =] Gratz Karolak Musza~~ i Marcik
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6606 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: Tarnow rox ;]
Imię: Varlii Nakoya
Profesja: Knight
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Jungle co do vampirka to nie masz racji ;] ale urzeklo mnie Twoje podejscie do handlu ... gz zawzietosci w obnizaniu cen
07:49 Jungla: buy knight legs msg me 07:45 Vergo Astralis: offer 07:45 Jungla: 13k urzekla mnie twoja historia ;] @edit no tak sory nie wiedzialas po ile chodza ![]() Ostatnio edytowany przez Vergo - 03-05-2006 o 08:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6607 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() Own3d ..
O.łół Clow Almol roX
![]() |
#6609 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Krolewska
Profesja: Paladin
Poziom: 8
|
![]() Cześć all, przed chwileczką sobie założyłam Konto tutaj.. Myślę że będzie Cool.
![]() Chciałabym Pogratulować wszystkim "Advencowcą" ![]() Oby tak dalej im szlo... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6610 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Ka sia czek
Gildia: Immortal Fighters
Poziom: 77
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Natka no popatrz ... a wiekszosc normalnych ludzi w wieku 17 lat juz wie ze "ksiazki po okladce nieoceniamy"
Jak i ze nieladnie smiac sie z czyjegos wygladu ... bo niemial on na to wplywu itp itd ... Ale skoro dla ciebie wyglad w wieku 17 lat jest wyznacznikiem do oceny czlowieka to brawo ![]() A Thri sie mam nadzieje nieprzejmoje ;> bo jak na 14 lat to mimo ze ma swoje odchyly "wyglada" mi na bardziej normalnego -.- :| I jeszcze ten sliczny avatar z lisciem trawy ... co to ma nam pokazac ? ze jarasz ? No brawo !! symbolizowac okres bunty przeciwko systemowi i calej reszcie jaki przechodzisz ? no znow brawo !! Czy to moze tylko taki szpan ? patrzcie na mnie jestem fajny ! mam za avatar trawe !! jestem fajny fajny fajny !! jaram trawe !! jestem fajny ? :O PS. Qubus niegniewaj sie ;* ![]() Edit: Gdizs dalej ktos wpakowal zdjecia natki -.- no i brawo ![]() Btw polecam jakis tonic do twarzy + olejek na tradzik (z oriflame bardzo dobry ![]() Btw again ;] moze tak sie wzial za cwiczenie swojego watlego cielska ze postanowil sie sterydami napompowac ;] a to troszeczke obiza wartosc intelektualna czlowieka ![]() Ostatnio edytowany przez Ka sia czek - 04-05-2006 o 07:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6611 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Post jest nieaktualny i nie ma co tu oglądać.
Ostatnio edytowany przez tkcolt - 21-02-2007 o 03:29. Powód: Post jest nieaktualny i nie ma co tu oglądać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6612 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: Tarnow rox ;]
Imię: Varlii Nakoya
Profesja: Knight
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() ta... szkoda ze ss nie zrobilem ... bo czeka mnie jakies 10 h + skilla odrabianie ...
DL + lag i odrobina nie uwagi - May 03 2006, 11:20:20 CET Killed at Level 24 by a dragon lord.... Kumpel czekal az minie fire field zeby wziasc cialo ... niestety pan Vall Thor ktorego z tego miejsca serdzecznie pozdrawiam ... wzial cialoo i sobie poszedl mimo prosb wielu graczy ... ( na pytanie Czarodziejka powiedzial nawet ze ciala nie wzial ) crown armor + 2 b mfow + bp + uhow + axe ring + scarf + jakies tam badziewia poszly sie walic ;/ Vall gz lootu zatancze jak Cie shakuja ... pozdro @edit Czarodziejka oczywiscie nie znam ... poprosilem tylko zeby zapytal ... dzieki za starania ... pzdr Ostatnio edytowany przez Vergo - 03-05-2006 o 13:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6613 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Vall Thor
Poziom: 150
Skille: 89/93
Poziom mag.: 8
|
![]() Uhahahhaha XD Zaśmiał się złowieszczo...
Made by faucolt
![]() Ostatnio edytowany przez Vall Thor - 03-05-2006 o 13:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6615 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
|
![]() Oto mój screen jak wbijam 60 axe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6616 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Sosnowiec~
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thristen
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
|
![]() @Mr Natko, jezeli ty miałes 14 lat i byłes mądrzejszy niz teraz to Gratuluje, bo jak na 17 lat to masz rozum mojej 11 letniej siostry która mysli bardziej dogłębnie od ciebie, jezeli ci przeszkadza tak moja twarz to moze pokaz nam swoją ja nikogo nie obrazam za wyglad, Ka sia czek ma racje bo od kąd pamietam to zawsze klotnie robil ktos inny a ja sie wtrącalem ale odkad zwisa mi ta gra i tacy ludzie jak ty czy kotr to zal mi dupe sciska jak zagladam na forum i widze takich jak ty "Lódzkóff bez Musku"
@Kaczek owszem nie jestem za piekny ale co komu do tego jak ja wyglądam pozatym mam 15 lat nie 14 i mysle normalniej niz ten nasz "jaracz trawy" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6618 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
|
![]() @Aver
Kiedy na Anni? Grutz |
![]() |
![]() |