|
|||||||
| Notki |
| Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Początkujący
Imię: Bellerofont
Profesja: Knight
Gildia: Nightmares
Świat: Aurea
Poziom: 20
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4+
|
Mam zamiar zacząć grę na świecie PVP nie wiem czy Aurea czy Aldora? Czy jest ktoś z dobrych graczy który byłby chętny dać takjakby starter na któryś z tych serwerów? chodzi mi o EQ np> PLATE SET
i inne zapomogi ułatwiające start gry na nowym serwerze?? z góry THNX za ODP![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
|
Tez mi wydarzenie. Nie lepiej zrobic chara i popytac czolowke h-lvli o porzyczenie sprzetu?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
|
jesli nie bedziesz sie specjalnie rzucac w oczy ( wysokie skille, wojowniczosc itp ) do 60+ levelu powinienes na Aurei pograc normalnie. Pozniej - loteria.
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik forum
|
nom... ale ja mialem raz taki przypadek ze sie uwzielo na mnie z 10 kolesi dosłownie za nic!! możecie nie wierzyć!! ale REALLY!!
i pytam o jakiś podst. sprzęt na Aurea lub ewentualna pomoc czy jest ktoś taki? |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fallathanu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
Cytuj:
OMg...Ile ty masz lat ??bo nie wierze ze wiecej jak 12 0.o Czlowieku kazdy startowal od 0 i nie robil żalu na forum zeby mu ktos pomogl ,sprobuj sam cos zdobyc a nie żebrac od innych ZAL.PL -.-
|
|
|
|
#6 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
ehh odradzam auree chociaz butiboff jest strasznie spoko fastmolt i tricki ale jak Cie liam dopadnie to oni Ci nawet ine pomoga xD pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master Bubar
Profesja: Druid
Poziom: 25
Poziom mag.: 3?
|
Wbijaj... i pisz!
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Pustków City
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
|
uuuuuuuu.....
a bez nie będziesz zaczynał ?? Ps: Resovia ?? xD |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik forum
|
Master Bubar widze że ty grasz na aurei! moze ty byś coś rzucił
no bo wiesz,.... skillując narazie zbyt wiele nie zarabiam JESTEM KNIGHTEM więc potrzebuję EQ dla knighta ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Horyniec
Imię: Sajgon
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
|
Powiem tylko jedno .. odradzam ci grac na Aurei.. niewarto nawet zaczynac bo to głupi serv =P wpadnie taki Adde i "paj armor"
23:01 Sajgon: ;o 23:02 xxx : jestes jak biegunka 23:02 xxx : pojawiasz sie i znikasz 23:02 Sajgon: ![]() 23:02 xxx : a potem wracasz w najmniej spodziewanym momencie ------------------------------------------------------ 07:58 Szybki zajec: 07:55 Server is saving game in 5 minutes. Please come back in 10 minutes. 07:58 Szybki zajec: co to? 07:58 Zukikow: nie wiem 07:58 Zukikow: chyba update |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Childs of Hell
Poziom: 39
Skille: 68/66
Poziom mag.: 4
|
A ja polecam Aurea,bo to dobry świat i fajnie sie na nim gra.Zalezy kto mowi i jak sie ma znajamosci to zero nikt ci niekaze placic chyba,ze cos nie tak zrobisz,ale mozna normalnie zaczac grac.Ja gram i wypas jest malo pk i wogule wypas serv!.
![]()
|
|
|
#12 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Gdzie mnie potrzebujesz?
Stan: Na emeryturze
Świat: Titania
|
Cytuj:
To co napisał Vil to jest prawda! Aurea to nie jest świat dla nowych! Nie masz tam przyszłości! Pozdrawiam
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Dreylvapus
Profesja: Sorcerer
Świat: aurea
Poziom: 23
Skille: 14/20
Poziom mag.: 20
|
Ja Terz Polecam aurea
na niskim lev raczej cie nie bendom tempić potem sobie oplacisz 100 + lev za pro. i cie nikt nie rusza i morzesz grac do woli.A liam niema nic innego do roboty tylko zabijac poczontkowych polakow.... jeszcze nie widzialem liama zeby bił jakiegos niskiego lev bez powodu ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: Zagan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yongus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rydzyk Squad
Poziom: 40+
|
Omg Aurea zeby zaczac od nowa granie ?? Buhuahu
@up masz 20+ lvl i co ma ci Liam zrobic ?? Pay Plate Armor ?? Wbij 50+ to nawet jak masz prota to placisz... Na Aurei nei ma co zaczynac od nowa gry chyba ze chcesz szybko z tym servem skonczycz ... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Horyniec
Imię: Sajgon
Skille: 80/78
|
Tak wlasnie Slait cos o tym wie ;> z 20 lvlem to nieubije cie nikt z hlvli bo szkoda unjusta ... chyba ze noob charami ale watpie jak wbijesz 50~ lvl to nieruszysz sie z depo
.. ale jak chcesz to zaczynaj grac nikt ci niezabrania
23:01 Sajgon: ;o 23:02 xxx : jestes jak biegunka 23:02 xxx : pojawiasz sie i znikasz 23:02 Sajgon: ![]() 23:02 xxx : a potem wracasz w najmniej spodziewanym momencie ------------------------------------------------------ 07:58 Szybki zajec: 07:55 Server is saving game in 5 minutes. Please come back in 10 minutes. 07:58 Szybki zajec: co to? 07:58 Zukikow: nie wiem 07:58 Zukikow: chyba update |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Włocławek
Imię: Malas Menilan
Gildia: Bractwo Feniksa
Świat: aurea
Poziom: 67
Skille: 83/79
|
Krótko i na temat jezeli masz na sobie jakies dobre eq bez AOL, jesteś magiem na poziomie 50+ lub knightem/palkiem 60+ to radze unikac edron. gra na lvl powyzej 80 bez znajomosci kończy się tutaj killed by liam darkcrosser i dopiskiem "i am sure that you will join FAG" btw jak na niskim lvl ktos wyczai ze masz duzo kasy itd to rl koledzy romu cie dosiegna
także powodzenia... jezeli juz chcesz zaczynac na innym świecie to polecam poczekac na wprowadzenie nowego serwaYours Serji |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik forum
|
zeczywiscie szkoda juz czasu grac na Aurea ,znajdz inny lepszy server szkoda marnowac tylko czasu na lapanie skili itp.
"Moze Kiedys sie cos Zmieni?" świat nieustannych wojen. nvm. Pozdro |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Profesja: Royal Paladin
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
|
Ehh .... ale Wy to macie problemy ja sobie gram moim palkiem 54lvl jestem w GSE i jakos nikt mnie nie rusza coprawda znam sporo 100+ ale to nie dlatego ze im place pensje za to ze mnie protkuja tylko tak poprostu np z rl xD.
Osobiscie polecam Aurea
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() : : )
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
|
Właśnie myśle czy nie zacząć grać na Aurei. Na każdym servie są "-" i "+".
|