Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 03-05-2006, 23:28   #581
Franek ^^
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 04 2006

Domyślny

@Anonimek
A co Ty sie tak srasz o pollbulla..jizas..co on sam zrobi ? Loda chyba..lama jest jak reszta NG..
Pozdro
Franek ^^ jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-05-2006, 01:23   #582
Anonimek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 04 2006

Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Franek ^^
@Anonimek
A co Ty sie tak srasz o pollbulla..jizas..co on sam zrobi ? Loda chyba..lama jest jak reszta NG..
Pozdro

Kurde, ja nie mówię że on sam wygra -.- ale Ciebie by zamiótł raz dwa -.- chodzi mi o to że go wogóle nie ma !

Franek a loda to Ty może robisz
Anonimek jest offline  
stary 04-05-2006, 02:22   #583
Qual
Użytkownik Forum

Qual's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _Mioduch_
19:09 Vorn Rochon: widze ze dolaczyles do moich celi

19:11 Vorn Rochon: teraz tez jest pa i wy na to sracie
19:11 Vorn Rochon: luz niedlugo wracamy
19:11 Vorn Rochon: i wanted zacznie padac

19:13 Vorn Rochon: ale luz macie jeszcze pare dni wolnosci zanim wrocimy
19:13 Vorn Rochon: cieszcie sie tym

19:13 Vorn Rochon: dof nigdy nie padnie

19:17 Vorn Rochon: przekaz chlopakom zeby sie szykowali

Norrlands ma zamiar wrocic ?
"Duch DoF nigdy nie zniknie z Azury."

Wiekszosc ludzi z DoF to powazni ludzie, ktorzy maja wazniejsze sprawy w rl, niz Tibia. Tibia dla nich stoi na ostatnim miejscu, mimo to czas na Tibie tez sie znajdzie

Na marginesie:
Szkoda mi tych co placa, aby moc grac. Widocznie dla nich granie w Tibie jest wazniejsze niz reszta, wazniejsze niz przyjeciele. Przykro mi patrzec jak starzy "koledzy", dla ktorych sie nastawialo tylki, aby ich chronic, teraz sa przeciwko nam, albo chcac czy niechcac wspomagaja wroga. Widac tez kto byl tylko po to w DoF, aby chronic swoj tylek, a kto zostal w najtrudniejszych chwilach. Zostala garstka prawdziwych przyjaciol, a reszta sie sprzedala za marne grosze jak tirowka na trasie "sprzedac kumpli czy nie? O to jest pytanie, bo od tego zalezy moj los na Azurze." Niektorzy stwierdzili, ze wola sie sprzedac bo co im tam co nie? Wazniejszy moj tylek niz kumpli co nie?.

Krzykaczy nam nie brakowalo i zawiedlismy sie na "lojalnosci". Okazalo sie, ze niektorzy to pajace nic niewarci . Zreszta co tam, nie kazdy wie co to lojalnosc i na kazdego przyjdzie czas, na sprzedawczykow tez.

Ostatnio edytowany przez Qual - 04-05-2006 o 02:43.
Qual jest offline  
stary 04-05-2006, 02:42   #584
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

Zapłaciłem Wanted.

@do dof
za 1mln
za inv draza
za gs bridge

dziekuje
Cors Ent jest offline  
stary 04-05-2006, 03:34   #585
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

@cors ent
Nie miales wysjcia zarzucalismy ci 500k smieciami, broniles sie ponad godzine i nie dales rady to zrezygnowales.
Dales loga i hufoxon odkopywal to pol godziny, jakbys chcial sie splacic bys mi oddal te 500k kiedy ci wrzocilem 1gp zamiast marnowac 1,5h,
wiedziales, ze nie masz szans my wolalismy coraz wiecej ludzi zeby nam pomagali
po co przyszedl vorn fea itd skoro chciales sie splacic ?
Hahahaha nie miales wyjscia i wiedziales albo my bierzemy kase albo po resecie kasa znika i wymysliles, ze mozesz sie splacic Jakby nie ta akcja bys sie nie splacil.

00:30 You see 50 crystal coins.
02:07 You see 50 crystal coins.They weigh 5.00 oz.

wielki wojownik CORS ENT zwany Cors prent sie splacil ktory mial walczyc do konca ahhaha
enjoy your freedom

Ostatnio edytowany przez Eldyn - 04-05-2006 o 03:42.
Eldyn jest offline  
stary 04-05-2006, 07:10   #586
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

Walczylem do konca.
patrzac na zgranie NG - to jest koniec
Cors Ent jest offline  
stary 04-05-2006, 09:44   #587
Citek
Użytkownik Forum

Citek's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Płock

Profesja: Elite Knight
Gildia: Wanted
Poziom: 113
Skille: 96/95
Poziom mag.: 7
Citek ma numer GG 4073974
Domyślny

Panom juz podziekujemy...
I znów okres nudy na Azurze

Wanted _/
Citek jest offline  
stary 04-05-2006, 12:24   #588
Sierput
Użytkownik Forum

Sierput's Avatar

Data dołączenia: 20 11 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eldyn
@cors ent
Nie miales wysjcia zarzucalismy ci 500k smieciami, broniles sie ponad godzine i nie dales rady to zrezygnowales.
Dales loga i hufoxon odkopywal to pol godziny, jakbys chcial sie splacic bys mi oddal te 500k kiedy ci wrzocilem 1gp zamiast marnowac 1,5h,
wiedziales, ze nie masz szans my wolalismy coraz wiecej ludzi zeby nam pomagali
po co przyszedl vorn fea itd skoro chciales sie splacic ?
Hahahaha nie miales wyjscia i wiedziales albo my bierzemy kase albo po resecie kasa znika i wymysliles, ze mozesz sie splacic Jakby nie ta akcja bys sie nie splacil.

00:30 You see 50 crystal coins.
02:07 You see 50 crystal coins.They weigh 5.00 oz.

wielki wojownik CORS ENT zwany Cors prent sie splacil ktory mial walczyc do konca ahhaha
enjoy your freedom
A ty kurwa kto jestes?? Grasz tu od grudnia i wielkiego kozaka zgrywasz. "Jestem mastah z sulechowa mam 2 ownerow i robie pa, drazharm mnie lubi". Smieszy mnie to ze smiec taki jak ty pisze: " jakbys chcial sie splacic bys mi oddal te 500k.." Cors ktory obecny na azurze gdy ty jeszcze robiles walki na innym servie. Zalosne jest to. Za pare lat jakis malolat z Wanted academy powie ze Sianoz to legenda bo przegonil szwqedow z azury i wogole. Hahahahahahahahahaha
12:37 Wycaz: gazetka tibijska why is she hunting?
Sierput jest offline  
stary 04-05-2006, 13:28   #589
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005

Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

@Sierput
Jestes zalosny powiedz mi co twoj post ma wspolnego z moim?
Nigdy nic nie mowilem, ze jestem tutaj jakas legenda, jak drazharm i inni walczyli z swe to ja tu nie gralem idioto.
i co twoj post ma wspolnego z moim? chyba nic to sie zamknij!
i znajdz mi kogos na kim zrobilem pa

Ostatnio edytowany przez Eldyn - 04-05-2006 o 13:34.
Eldyn jest offline  
stary 04-05-2006, 13:59   #590
Sathan
Użytkownik Forum

Sathan's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2006

Gildia: Boom Fight
Evul

Shanoz nie maja co pisac to pisza bzdory.
Ps. Cors dzienki za kase
stary 04-05-2006, 14:50   #591
Ivul Pikito
Zbanowany

Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Wa-WA

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Poziom: 29
Skille: 10/10
Poziom mag.: 46
Domyślny

No wiec... Cors Jestes Zjebem no i nie da sie tego ukryc;/ Jestes Brudasem i nie masz parówy Chcilabym pozdrowic twoja stara wy*****sta cipe jak i twojego starego ssacza spermy I jeszcze Jedno to z przodu twojej glowy to twarz czy dupa?

Hail NG Jestescie Pojebani ale i tak was lubie
Ivul Pikito jest offline  
stary 04-05-2006, 15:03   #592
Horrigan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 05 2006

Profesja: Elite Knight
Poziom: 131
Poziom mag.: 8
Domyślny

Zacznę od tego, że to mój pierwszy post na tym.... ekhm forum. Starałem sie regularnie czytać co tutaj wypisujecie i ogólnie traktuję to jak wejsćie do piaskownicy.

Przykre jest, że większość osób traktuje tą grę na poważnie, ubliżacie sobie na okrągło aby udowadnić kto jest madrzejszy i kto ma racje. A racja jest jak prawda - leży po środku.

1/4 ludzi w Wanted to moji dobrzy kumple (mam tu na mysli stary trzon na nie jakiś noobow co dolączyli w ostatnich miesiacach), przeszlismy razem wiele i nie żaluję czasu jaki spędzam przy tej grze. Dla ludzi takich jak Urbex czy Drago zawsze bede mial respekt, nieważne w jakich gildiach jesteśmy.

Odnośnie płacenia itp.
Wszyscy wiemy kto zapłacil z DoF, jednak mało osób wie ilu np. noobow z wanted academy ucieklo w popłochu, płacąc przy okazji. Oto co się działo gdy po nich "wpadałem": nawiewając krzyczeli ze juz wychodza z gildii itp tylko aby nie zabijać Może to mało istotne ale bądźmy obiektywni.

Co do paru ludzi i ich wypocin jakie zostawiają tu codziennie, niczym pies gówno w parku.
Nie chce mi sie przewijać strony w poszukiwaniu nicków, jedyne co mi przychodzi do glowy to koleś o nicku Iscecross. Nawet na oficjalnym forum zgrywa mistrza który wie wszystko. Generalnie panuje tu taka zasada - "im mniej masz do powiedzenia, tym wiecej piszesz"....
Nie ma to jak 15 latek w Wanted Academy który stoji ze skullem pod depo i atakuje wszystkich (wszystkich - tzn. niższe levele). A taką dzieciarnią jak wiemy wanted academy jest przepelnione.

Co do reszty "elity".
Zrób maly rachunek sumienia. Masz np. 100lvl, od cholery kasy w dp, jestes w Wanted... czyli we własnym mniemaniu jesteś bogiem. Jednak pomyśl też o tych wszystkich ludzaich (>50 lvl) którzy przestali grać na azurze przez ciebie... Ilu ich bylo? napewno wiecej niz masz tych swoich "lojalnych przyjaciół". To nic wielkiego mieć duży lvl i robić, PA, wierz mi. A ilu ownerów grało Twoim charem? Nie będę tu wymieniać imion.. ci których to dotyczy doskonale wiedzą o co chodzi
Ja osiągnęłem swój poziom całkowicie samemu, bez niczyjej pomocy, ani bez chociażby 1gp ściągniętego od bogu ducha winnego nooba... I jestem z tego dumny, to jest dopiero osiągnięcie. W dp mam kasę za którą moge sie wykupić i jeszcze by wystarczyło na wykupienie paru kumpli, heh
Jednak po co mi to? Osiągnęłem już wszystko co chciałem. Poznałem przawdziwych przyjaciół. Łączy nas przyjaźń a nie mój level, tak jak jest w przypadku wielu z Was...

Dlatego właśnie czuję się zwycięzcą.

A frajdą jest dla mnie to, że gdy w nocy wracam do domu po cieżkiej robocie, dziewczyna już śpi, mogę się zalogować do gry. I w jednej chwili kilkadziesiąt dzieciaków mnie exivuje i rozpoczynają sie ucieczki z larv do Ankh depo.

Pozdrowienia:
Horrigan/Michael

Ostatnio edytowany przez Horrigan - 04-05-2006 o 15:16.
Horrigan jest offline  
stary 04-05-2006, 15:42   #593
Mentosek_2005
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 09 2005

Domyślny

Teraz wanted robi wielkie PA !! Nie raz shanoz widzialem jak za*******ales i krzyczales do 30lv+ ARMOR NOW! Ostatnio sam padlem ofiara PA. Zremb z Wanted Academy kiedy expilem na katedrze kazal mi placic. Oczywiscie nie zaplacilem
Mentosek_2005 jest offline  
stary 04-05-2006, 17:15   #594
bosiak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 12 2005

Domyślny up

no i bardzo dobrze ze nei zaplaciles. pamietam jak zremb mial nizszy lvl ode mnie, mial ok 25 jak byla gildia Secret Phantoms. i wtedy sie bal wogole wszystkich wyzszych lvl, a teraz sam sie napuszyl i straszy mniejsze lvl
bosiak jest offline  
stary 04-05-2006, 18:24   #595
Adwokat
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ivul Pikito
No wiec... Cors Jestes Zuwielbiam jeść bananyem no i nie da sie tego ukryc;/ Jestes Brudasem i nie masz parówy Chcilabym pozdrowic twoja stara wy*****sta cipe jak i twojego starego ssacza spermy I jeszcze Jedno to z przodu twojej glowy to twarz czy dupa?

Hail NG Jestescie Pouwielbiam jeść bananyani ale i tak was lubie
Człowieku jak to czytałem to nasuwa mi się jedno ciężkie upośledzenie umysłowe. Jesteś naprawde ograniczonym pajacem. Co to ma do wojny, a obrażanie od kogoś rodziców świadczy o twoim niskim poziomie i braku kultury.
Podejrzewam co może być powodem twojego posta, to chyba [b]Zły dotyk z dzieciństwa[b].
Pozdrowienia dla wszystkich
I gdzie jest gościu który powinien usuwać takie bzdury?

stary 04-05-2006, 18:32   #596
Mrok
Użytkownik Forum

Mrok's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2006

Świat: azura
Mrok ma numer GG 2564706
Domyślny

Hail Horrigan _/
stary 04-05-2006, 19:56   #597
Franco
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Rochdale-Uk

Stan: Na emeryturze
Profesja: Brak (Rookgaard)
Franco ma numer GG 5046234
Domyślny ehm...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ivul Pikito
No wiec... Cors Jestes Zuwielbiam jeść bananyem no i nie da sie tego ukryc;/ Jestes Brudasem i nie masz parówy Chcilabym pozdrowic twoja stara wy*****sta cipe jak i twojego starego ssacza spermy I jeszcze Jedno to z przodu twojej glowy to twarz czy dupa?

Hail NG Jestescie Pouwielbiam jeść bananyani ale i tak was lubie

Mama ciebie nie kocha czy cos takiego-dlaczego wyzywasz jego rodzicow od roznych-zrobili ci cos?
To jest tylko gra dzieciaku nic wiecej wiec prosze cie nie przenos tego tu na forum bo az na wymioty mnie zbiera jak takie bzdury sa pisane naprawde stary szkoda slow.
Jak masz zamiar tak wyzywac to juz lepiej opusc te forum bo takich ludzi jak ty mamy duzo next nam nie trzeba

Franco
Franco jest offline  
stary 04-05-2006, 19:58   #598
Franco
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Rochdale-Uk

Stan: Na emeryturze
Profesja: Brak (Rookgaard)
Franco ma numer GG 5046234
Domyślny ehm...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Citek
Panom juz podziekujemy...
I znów okres nudy na Azurze

Wanted _/

Co do ciebie Arek-przestan glupoty wypisywac na forum tylko szykuj gardelko.Soon cie tam nawiedze pamietaj 3 czerwiec Plock jest nasz;P

Pozdro dla all ludzi z Sigon family

Franco
Franco jest offline  
stary 04-05-2006, 21:03   #599
War Sorc
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 05 2006

Domyślny

Na Azurze nigdy nie bylo i nie bedzie okresu nudy i bedzie wojna nawet do ostatniego fraga tylko teraz jest okres odrabiania strat i przegrupowania .Dla tego nie klucic sie barany tylko wzmacniac sily do walki teraz ostre straty ponioslo dof zobaczymy dalej .

WALCZE PO TO BY PASC PADAM PO TO BY WSTAC WALCZYC DO KONCA

ps.Glabie nigdy nie wyzywaj rodzicow bo to zle swiadczy o twoich rodzicach a nie o jego bo nikt nigdy sie nie przejmie tym ze ty wyzywasz jego rodzicow a jak masz cos to mow w oczy na rl to juz nie bedziesz taki kozak .
War Sorc jest offline  
stary 04-05-2006, 22:56   #600
_Mioduch_
Użytkownik Forum

_Mioduch_'s Avatar

Data dołączenia: 27 11 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Mioduch
Profesja: Sorcerer
Poziom: 45
Skille: 20/26
Poziom mag.: 49
_Mioduch_ ma numer GG 1039874 Send a message via Skype™ to _Mioduch_
Evul

;s pamietam na Vison zaczeło upadac i robili mass logi na pohu Xd .... leje gs'a a nagle mi 5 gosci w Vison wyskakuje ;s

Cors po zdjeciu na Twoim photobucecie co all dupe wypinaja pomyślałem ze jestescie jakimis debilami... bez obrazy ale to było głupie. Ale geneze przegrania wojny ładnie napisałes ;d
_Mioduch_ jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania