--> | --> |
![]() |
#1121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Szkodi zapomniałeś że Gaostic padł raz a ile osób zabił za nic.... poprostu PA ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#1122 |
Guest
|
![]() Ja juz zalozylam druga postac poniewaz wczesniej mnie hacknął zrookowal Sir Wilq
![]() ![]() ![]() Buziaczki =*=* |
![]() |
#1123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
eot z mojej strony ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez szkodi - 04-05-2006 o 18:12. |
|
![]() |
![]() |
#1124 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
![]() padli Qreew (71 ms) i Navoxiv (100 rp) obaj z tej samej gildii od maffersow
chce znac powod czemu , ponoc z tego co wyczytalem na forum to "for fun" thx better galana without pa |
![]() |
![]() |
#1127 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1128 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Łdz
Imię: Dead Cerber
|
![]() Takze ciekaw jestem za co padli bo Preliator~ od kad pamietam zawsze byli neutralni...
Btw. Konda stworzyl nowa gildie i tez chcialbym wiedziec czy stworzyl ja przez dzisiejsza akcje na hydrach... Kind regards, /Krysio~ |
![]() |
![]() |
#1129 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#1130 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() Cytuj:
oj zdziwilibys sie ile osob ma lepsze pvp niz ci wasi walczacy w wojnie, to ze ktos nie walczy nieznaczy ze nie ma opjecia o pvp, a kazdy jest wojownikiem jak tylko ma ku temu odpowiednia motywacje. fakt ze kondastworzyl nowa gildie... tylko czy to cos zmienia? i tak w kazdym konflikcie wystapia razem, kondy gildia tak samo bedzie ich wspomagac jak teraz w maffersach i wczesniej w patsach, bo to sa kumple, wiec to ze sie niby od nich "odetnie" to w sumie niewiele zmieni. i tak kazdy kto by np zaatakowal reszte moze sie liczyc z atakiem all pozostalych, wiec co za roznica? tylko co najwyzej kosmetyczna zmiana.
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. Ostatnio edytowany przez pawlon - 04-05-2006 o 19:48. |
|
![]() |
![]() |
#1131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Poziom: 1+
|
![]() to nie ma znaczenia czy Konda zaklada nowa gildie bo i tak juz dal invita tym "najwiekszym" pa na galanie m.in. rivennowi , kekzowi , sir impowi,kardearowi , cos czuje ze glupi maffersi beda prowokowac teraz do kolejnej wojny , juz bili neutralnych ludzi m.in. krupnika , wrobla
znowu nadchodzi czas na wielkie pa ze strony patriotow :/ (wszystko to wyczytalem na forum) co do mnie aktualnie retired i nie mam zamiaru wracac do tej gry dopoki sie wszystko nie wyjasni |
![]() |
![]() |
#1132 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
|
![]() Cytuj:
Tylko teraz new gildia kondy morze narobic sie wiecej wroguw i przegrac nastepnol wojne a po ich zahowaniu morzna sie domyslic ze oni hcol tej wojny . |
|
![]() |
![]() |
#1133 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Myśle, że jedynym powodem do założenia nowej gildi jest to, iż Konda chce być liderem (w Maffers byla nim Veccia). Dopóki na Galanie będzie rządzić Konda i reszta ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Imię: Harmi the Druid
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 100
![]() |
![]() Z tego co słyszałem to Konda odszedl po tym jak dowiedzial sie o tym napadzie na Navoxiva i Qreewa. A reszta poszla pewnie za Konda. Byc moze nie zmieni to sytuacji na Galanie, jednak gleboko wierzę w to iż sprawcy tej zbrodni zostaną ukarani, a poszkodowani dostaną zwrot kasy za skille, blessy etc.
Najbardziej denerwuje mnie fakt, iż niektóre osoby nie są w stanie zaakceptować faktu, że ktoś chce sobie tylko pograć. Neutralne polskie gildie co chwila są ofiarami ataków ze strony pa (PN, CoO) |
![]() |
![]() |
#1135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na emeryturze
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() Ehh
czasami zastanawiam sie po co tu grac.... zreszta pewnie Febb i Febbul nie poniasa zadnych konsekwencji za to... ![]() Zreszta jesli chca zeby cala Galana ich nielubila (nienawidzila zbyt mocne slowo ![]() Ostatnio edytowany przez Dragon86 - 05-05-2006 o 01:39. |
![]() |
![]() |
#1137 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jest sojusz między Righteousness a Powerpuff boys?
|
![]() |
![]() |
#1138 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
|
![]() Cytuj:
Jak mnie zabili to też obiecywali kase za to. No i jak każdy inny kasy się nie doczekałem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1139 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobrze pats zrobili że nie oddali kasy dla zarize
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1140 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() Cytuj:
![]() a po drugie skad wiesz? moze zarize wlasnie dlateog pkuje bo juz inaczego grac nie moze? okradli go i do tego ma hunta, wiec co jeszcze moze robic? a jak ty popierasz zlodziejstwo to szkoda ze jeszcze ciebie nie ubil, ale wszsytko przed toba ![]()