![]() |
#561 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Naction
Świat: Refugia
|
![]() Takie EQ bez AoL to samobójstwo o0
Trzeba być 1. Idiotą 2. Brazolem 3. Bezelem ![]() Nie no żartuje ![]() Ale zakup aol'a ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: ~Matiz
Profesja: Knight
Świat: Fortera
Poziom: 38
Skille: 76/75
Poziom mag.: -6
|
![]() Wiecie czemu on nie nosi AoL? Bo to Chuck Norris xD
![]() |
#564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
![]() |
![]() Bezel "Fear reloaded" tez oglada takie fora wiec lepiej uwazaj bo oni chyba potrzebuja kaski a aol nie jest taki zas drogi no ale GZ!
![]() |
#565 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Ewenement
Poziom mag.: 16
|
![]() hyh ten dh to nie jego ;] niepowiem kogo bo niezostalem upowazniony do udzielania takich informacji wiec niepytajcie ;].
Gz bezel ss'ów i nowej Chatki noi oczywiscie 90 lvla, mi jak rs zniknie to bedzie trzeba wbic wkoncu ten 60 ciekawe ile mi to zajmie xd powodzenia w dalszej grze a teraz ide pooglądaj pare odcinków Muminków bo se nagralem na plytke!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: SNK
Stan: Zbanowany
Gildia: Punishers (przepraszam)
Świat: Secura
Poziom: ~55
Skille: 20/25
Poziom mag.: 56
|
![]() The leader wants to pass the leadership to Bezelowiec. <- Grats!
Eq pikne tylko podejżewam, że pożyczone, ![]() Hatka też ładna, Wogóle też ładny lvl, mlvl śliczny, dist tez może być ![]() chyba spoko ziom jestes. ![]()
![]() |
#568 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Z jaskółczej 27
Stan: Początkujący
Imię: Rere Crosnaf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: International
Poziom: 100
Skille: 86/63
Poziom mag.: 19
|
![]() Lol,ile komentow na temat 1 ssa xd
po 1. bylo malo vnza po 2. dh niemoj po 3. nie zamierzalem pasc po 4. nawet gdyby to tylko gra,co mialbym sie zabic? ^^ no to tyle :@ @Master pepi,ja wiem czy ja taki spoko jestem... nie kazdy tak uwaza @Neth sam nie wiem(Bettinho:Rakz Hacked) Mhm.. @Seba y..trzeba byc bezelem Just Poza ![]()
"Gdy mam dyszke,kazdy problem prysnie..." Screeny od Bezela 16:20 Eder Vela [199]: pierdol sie poza 20:20 Elys Tayan [101]: 20:20 You see a red backpack (Vol:20). It weighs 37308.00 oz. 20:20 Elys Tayan [101]: wiesz co to? 20:21 Rere Crosnaf [106]: wiem 20:21 Rere Crosnaf [106]: czerwony plecak ktory wazy 37308 Ostatnio edytowany przez Pozycja4 - 04-05-2006 o 14:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Bezel juz 90 LvL
![]()
![]() |
![]() |
#571 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() Cytuj:
właśnie, że jest, przeglądnij słownik ![]() albo wejdz na jakikolwiek słownik ortograficzny - online i wpisz --- przez samo H" nic ci niewyskoczy picze sie przez "ch"
Znam Pro'Gammera z RL A wy nie ... ![]() Ostatnio edytowany przez Wojtas - 04-05-2006 o 17:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#572 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#573 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kurizu
Gildia: Twilight Brigade
Poziom: 78
Skille: 92/80
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Ja tu znikam na chwilke a ty się bawisz w najlepsze
![]() Gz 90 levela.... no i znowu SuperBezel ratuje świat przez smokami ^^ 3m się i szybkiego lvl up ci życze ![]()
![]() |
#574 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Princess Joanna
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cube
Poziom: 91
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Bezel, przyznaj że ten eq to ode mnie pożyczyłeś ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Użytkownik Forum
|
![]() To check the new features of the soon to come technical update, a test server was set up which is open for everybody now. To log into the test server, make a copy of your Tibia folder. Start the copied Tibia client, check the option Test Server Login in the network preferences and log in. You will then receive a patch for your client. The player data were taken from the backup of May 3rd, 2006 so you may have to use your old password. Please note that you will not be able to log into the official servers with the test version of the client! Also, all level doors have been locked, so you will be unable to solve most quests.
Again, we will set up two test servers. All characters which play on an European game world (e.g. Antica) can join the server "Testa" whereas all characters on an American game world (e.g. Amera) are able to enter "Testera". New features you can actively test are the new handling of the trade channel as well as the white list which allows you to select characters that may message you while ignoring all other private messages. Also you can choose now whether private messages should be displayed in your game window or just in the console. To deactivate private messages in your game window, deselect Show Private Messages in Game Window in the console options. The client will now also support DirectX version 9.0 and OpenGL. It will select the best version for your computer when you log into the game. If you experience problems, you can select yourself in the advanced graphics options if your client should use DirectX 5.0, DirectX 9.0, or OpenGL. If you cannot start the client, right-click on your Tibia icon and select Properties. In the tab Shortcut, look for the line Target. Leave everything in this line as it is. Only at the end of the line leave a space, then add engine, leave another space and add 0 for DirectX 5.0, or 1 for DirectX 9.0, or 2 for OpenGL. Please report all errors you detect to a tutor, counsellor or gamemaster. If your client should crash, you can report the error text directly in a predefined dialog that will appear at your next login. Please understand that the test server has only a limited capacity. Therefore, please try to join the test server some hours later if you cannot log into it right away. Have fun in Tibia! Your CipSoft Team Buahaha koronowany cya there
"Gdy mam dyszke,kazdy problem prysnie..." Screeny od Bezela 16:20 Eder Vela [199]: pierdol sie poza 20:20 Elys Tayan [101]: 20:20 You see a red backpack (Vol:20). It weighs 37308.00 oz. 20:20 Elys Tayan [101]: wiesz co to? 20:21 Rere Crosnaf [106]: wiem 20:21 Rere Crosnaf [106]: czerwony plecak ktory wazy 37308 |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeff Dragon
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() lol! dobre ma skille, a co do bezlowca to neich lepiej uwaza bo mu skopie dupsko ;> pilnuj sie naabku ;>
![]() |
#579 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kusnier jak wbijesz bedziesz master.. narazie probuje ale nic z tego ![]() nie mam pojecia kiedy bedzie aktywny,ale rzucilem wszystko np. Hero.(2 palkow,bez loota) ![]() a ponzije przy okazji Asti pokazal jaki jest ekstra i ruszyl parchament xd ![]() Enjoy
"Gdy mam dyszke,kazdy problem prysnie..." Screeny od Bezela 16:20 Eder Vela [199]: pierdol sie poza 20:20 Elys Tayan [101]: 20:20 You see a red backpack (Vol:20). It weighs 37308.00 oz. 20:20 Elys Tayan [101]: wiesz co to? 20:21 Rere Crosnaf [106]: wiem 20:21 Rere Crosnaf [106]: czerwony plecak ktory wazy 37308 |
|
![]() |
![]() |