|  06-05-2006, 15:33 | #101 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 07 2004 Lokacja: Warszawa Posty: 395 Imię: Tomasi Profesja: Master Sorcerer Świat: Arcania |   no a juz myslalem ze nic nie napisze w tym topicu(cos czuje ze to bedzi emoj ulubiony^^) bo zapomnailem hasla do tego b.fajnego forum^^ hi can i play here no you are hunted ok cya cya arcania to arcania i to wlasnie jest tam najfajniejsze  ale co do samego servera to jest to jeden z najszybciej sie rozwijajacych(chodzi mi tu o expienie) serverow  tylko ze niektorym (tak jak mi) nie dane juz chyba bedzie tam grac  bo przeciez zlapalem zasluzonego hunta(jak kazdy inny  ) ale nawet moze i dobrze  wkoncu sa tez inne ciekawsze rzeczy(np gra na innym servie^^)a na arcani postac sie napewno nie zmarnuje  a jeszcze chcialem tylko dodac ze ja nie zauwazylem zadnego PA na arcani^^ Arcania->>prawie jak non pvp  
				__________________ ^^   Ostatnio edytowany przez Thomasi - 06-05-2006 o 15:51. | 
|   |   | 
|  | 
|  06-05-2006, 16:09 | #102 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 08 2005 Lokacja: Wrocław Wiek: 39 Posty: 617 Stan: Aktywny Gracz Imię: Medivh Shady Profesja: Master Sorcerer Gildia: Dark Purples Faster Turtles Świat: Arcania Poziom: 250 Poziom mag.: 84 |   ajaj co sie narobilo -.- 
				__________________  Koszykówka ofc :> WoW Realm: Auchindoun Name: Punish http://eu.wowarmory.com/character-sh...ndoun&n=Punish | 
|   |   | 
|  06-05-2006, 17:00 | #103 | ||||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 01 2006 Posty: 85 |   Cytuj: 
 Cytuj: 
 Cytuj: 
 Cytuj: 
 | ||||
|   |   | 
|  06-05-2006, 17:08 | #104 | ||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 07 2004 Lokacja: Warszawa Posty: 395 Imię: Tomasi Profesja: Master Sorcerer Świat: Arcania |   Cytuj: 
  Cytuj: 
  ale arcanie i tak bede milo wspominal^^ 
				__________________ ^^   | ||
|   |   | 
|  06-05-2006, 17:10 | #105 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 23 03 2006 Lokacja: Kraków Posty: 11 |   Thomasi może za to że za Legią jesteś ?? ;] | 
|   |   | 
|  06-05-2006, 17:13 | #106 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 07 2004 Lokacja: Warszawa Posty: 395 Imię: Tomasi Profesja: Master Sorcerer Świat: Arcania |   haha^^to raczej bedek by mial cos przeciwko^^nie kazdy mnie lubi i tyle  a raczej prawie nikt^^  no ale coz wcale im sie nie dziwie  
				__________________ ^^   | 
|   |   | 
|  06-05-2006, 17:49 | #107 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 01 02 2006 Posty: 17 Poziom mag.: 5 |   Oj Cichy, widze że padłeś przez Vinchenzo, ładnie, ładnie, chyba sobie naskrobałeś bo za nic to Vini na nikogo nie poluje    Ja ci radze napisać do Vinchenza na temat paymentu, wiesz z 30k napewno mu wystarczy aby zostawić cię w spokoju, aha... jeszcze 20k dla Nego za strate cennego czasu przy użeranie się z tobą i możesz biegać spokojnie po świecie Arcania  | 
|   |   | 
|  06-05-2006, 21:30 | #108 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 02 2006 Posty: 42 Stan: Na emeryturze Profesja: Elder Druid Gildia: Czerwona Armia Widzew Świat: Arcania Poziom: 40 Skille: -/- Poziom mag.: 45 |   Cytuj: 
  ja nie gram Cichym Ziomkiem od ponad miesiąca - sprzedałem go.  Byłem providerem Vina, a on był moim pro i nie mam pojecia jak to sie stało, że Cichy Ziomek przez jakiś czas był hunted właśnie przez Vina i Nego. :| Dziś sie dowiedziałem, że juz nie jest    Pozdro Thomasi (szkoda ze jestes za legia :/ ale widzew nie dlugo wchodzi do ekstraklasy to wiesz ^^ ) no i tyle. Wspolczuje ci hunta za nic tez pare razy tak mialem i paru moich kumpli. Ahh kiedys tez mialem hunta za to ze zalozylem gildie "Czerwona Armia Widzew"    ale h*uj tam. Po jakims czasie znowu zrobilem (nieco silniejnieszą już) to nikt sie nie czepiał. Aż do czasu kiedy jakis gupi noob z mojej guild podpad jakiemus kolesiowi z Affairs mala gildia ale same hlvl do**uwielbiam jeść bananyali nam mocno ja w sumie tylko raz padlem przez totalna glupote bo tak oduwielbiam jeść bananyalem ze ch**uj  Z tego co wiem to teraz osoby z Affairs połączyli sie z kims tam i powstawała guild Ruthless Legend. Po pewnym czasie pogodzilem sie z kolesiami z Affairs, wzieli mnie do gildi Rutless Legend ale okazalo sie ze bylem frajerem bo niby na zebraniu gildi przy gh strapowali mnie  i 20 osob sie na mnie rzucilo  no i odrazu mnie wyj**ebali  i sie wku**rwilem mowie h*uj nie gram    no i tak sobie narazie odpoczywam... | |
|   |   | 
|  06-05-2006, 21:58 | #109 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 07 2004 Lokacja: Warszawa Posty: 395 Imię: Tomasi Profesja: Master Sorcerer Świat: Arcania |   Cytuj: 
 nie ma czego wspolczuc  teraz gra duzo ciekawsza sie staje^^ 
				__________________ ^^   | |
|   |   | 
|  07-05-2006, 00:58 | #110 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 02 2006 Posty: 42 Stan: Na emeryturze Profesja: Elder Druid Gildia: Czerwona Armia Widzew Świat: Arcania Poziom: 40 Skille: -/- Poziom mag.: 45 |   Nieno jasne   pamietam jak kiedys przez tydzien siedziałem w depo bo była wojna między moja gildia i affairs  suuperowo  | 
|   |   | 
|  07-05-2006, 01:11 | #111 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 08 04 2006 Lokacja: Kalisz Wiek: 35 Posty: 716 Imię: Fayter Profesja: Elite Knight Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL Świat: Rzyduf Poziom: >_< Skille: 85+/84+ Poziom mag.: 7   |   ee ja uwazam tak jak wielu  was ze Arcania jest stracona , bo zostalem zabity przez arowix'a za nic opisze wam wlasnie cala sytuacje: stoje pod dp thais i REGENERUJE(  ) mane , na chwile sie odwrocilem aby nalac sobie picia patrze na monitor  i widze ze ktos mnie atakuje , podchodze no i zostalem zabity 5-6 uderzeniami w tym jedno za 104(pierwsze) gdy po dead poszedlem pod dp i sie pytalem o reason to mi napisal "missclick" po czym zaatakowal mnie bykuu mawr z beltow wszedlem do dp no i powiedzialem im co o nich mysle , kase (prawie 40k) podzielilem miedzy dwoch kupli ale nickow nie podam bo znajac dpft bede mieli hunta ja uwazam ze dpft sklada sie glownie z niedowartosciowanych dzieciakow ktorzy staraja sie dowratsociowac w tibi nawet nie probuje sobie wyobrazic jak wyglada w realu koles co przed tibia spedza pol dnia i ci grozi dam rade wam graczom z arcani ktorzy maja dosyc dpft i tego wszytskiego , czekajcie az powstanie nowy server i grajcie tam , ja tak zrobie i uwazam ze jest to najlepsze rozwiaznie tego problemu Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 07-05-2006 o 17:34. | 
|   |   | 
|  07-05-2006, 02:05 | #113 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 08 04 2006 Lokacja: Kalisz Wiek: 35 Posty: 716 Imię: Fayter Profesja: Elite Knight Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL Świat: Rzyduf Poziom: >_< Skille: 85+/84+ Poziom mag.: 7   |   no wiesz o co chodzi   P - regenerowalem mane - pasi xD ? | 
|   |   | 
|  07-05-2006, 10:07 | #114 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 07 2003 Lokacja: saturn Wiek: 45 Posty: 715 Stan: Początkujący Imię: sua mea Profesja: Elder Druid Gildia: Dark Purples Faster Turtles Świat: arcania Poziom: 188 Skille: 21/27 Poziom mag.: 79   |   Cytuj: 
 jakbys chcial szybsze medody jak stracic lvlv to sie polecam dobra rada 
				__________________ ======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow | |
|   |   | 
|  07-05-2006, 13:44 | #115 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 01 2006 Posty: 85 |   Hmm.. to ,że DPFT wywalają silnych/ wysoko lvlowych graczy z servera świadczy o tym, iż czują się zagrożeni i nie są do końca ustabilizowani. Z pewnością nie chcą by ktoś odebrał im władzę. Moim zdaniem lepiej dla nich byłoby prowadzić ''przyjazną politykę'' , wtedy mieliby więcej zwolenników.  Bieg ich myśli (^^) można tak zapisać : WYSOKI LVL+[zły outfit, zabicie prowokującego noob chara]=NIEBEZPIECZNY NIEBEZPIECZNY=trzeba zabić, wykopać z serv itp. Nie wiem czy ta teoria jest dobra , ale na pewno jest w tym ziarenko prawdy. Ostatnio edytowany przez Prezent - 07-05-2006 o 14:31. | 
|   |   | 
|  07-05-2006, 15:00 | #116 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 07 2003 Lokacja: saturn Wiek: 45 Posty: 715 Stan: Początkujący Imię: sua mea Profesja: Elder Druid Gildia: Dark Purples Faster Turtles Świat: arcania Poziom: 188 Skille: 21/27 Poziom mag.: 79   |   taki offtopic;p 70% polskiej mlodzierzy jest zadowolona z zycia 30% mlodzierzy niestac na narkotyki 
				__________________ ======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow | 
|   |   | 
|  07-05-2006, 18:35 | #117 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 23 03 2006 Lokacja: Kraków Posty: 11 |   A mi się wydaje że na Arcanii jest coraz mniej pk ( chyba że to ja mam fart   ).... jak zaczynałem gre prawie codziennie mnie ktoś lał, a teraz już chyba od dwóch tygodni mam spokój... | 
|   |   | 
|  08-05-2006, 00:28 | #118 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 02 2006 Posty: 42 Stan: Na emeryturze Profesja: Elder Druid Gildia: Czerwona Armia Widzew Świat: Arcania Poziom: 40 Skille: -/- Poziom mag.: 45 |   Cytuj: 
 Tak bylo np. w przypadku gilidi Coffe ktorej liderem byl Polo Enmo (elo) potem zakazali mu wogole bycia w gildi. Teraz juz chyba nie gra nawet. | |
|   |   | 
|  08-05-2006, 18:47 | #120 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 01 2006 Posty: 85 |   A jak idzie na tym Test serv? Podobno DPFT górują nad NG... | 
|   |   |