![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Pszczóki
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() I oto mi chodziło Szanowni "Władcy" Forum. Teraz w zdjęciach bedzie przejżyście szkoda tylko, że to jest sub forum, lepsze było by chyba oddzielne forum (takie jak zdjecia albo cuś). Ale i tak należy się pochwała (nareszcie się przekonałem ze jednak jakiś tam user może coś zdziałać
![]() Do Szanownych "Władców" Forum: -czy zamieszczając filmiki z questów (chce dać filmiki z rooka) łamię regóły forum??? (plz odpowiedzcie fastttt) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Tak, łamie to regulamin forum.
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Może modki lekko nagną zasady
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Zasady to zasady. Czasami mozna je zlamac ale w tym przypadku nie bedzie to mozliwe. Anihilator w sumie tez mozna uznac jako quest spooling ale z tamtego filmu nie dowiesz sie jak wykonac calego questa wiec przymykam oko.
#5 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Dlaczego mam wrażenie że wypoiwadasz się modach/adminach z przekąsem?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Uff... całe szczęście, że przymykacie oko na Anihillatora
![]() ![]() Co to tematu: eh niestety zasady są zasadami i nie można zamieszczać ss'ów i filmików z nich ... a szkoda ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() no nie fear...
zasady to zasady?... to usuncie Anihillatora... albo pozwolcie mu filmowac od momentu gdy jest juz np w beer room,przed wejsciem do mino hell...
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Panowie jak kogoś interesuje moja praca to zapraszam na gg 3473352 albo privami na forum ewentualnie meila [email protected]
![]() PS Pisze Szanowni "Władcy" Forum bo słowo Modrator i Administrator się trudno odmienia ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2004
|
![]() szkoda ze nie mozna zamieszczac filmikow z questow bo jednak przydalyby sie zeby wiedziec jak np. nie zginac :d
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nemiesisi ma racje "Zasady to zasady" jak byśmy zaczeli je łamać i publikować filmiki z questów (tak jak to jest na innych mniej dostepnych forach) to tibia bardzo szybko by sie "ze szmaciła" (wszystkie ceny w poleciały by w dół i każdy pomykałby w c-secie )
|
![]() |
![]() |
#12 |
The Witcher
|
![]() Moim zdaniem to jest troszke bez sensu .. co uważacie za quest spooling ?? Annihilator ?( .. a co jest pokazane w tym filmiku o czym nie było wiadomo ?? Jak ktoś nie wiedział na czym polega ten quest i jakie są nagrody to znaczy, że wogóle się nie interesuje tym co się dzieje w świecie Tibii.
Moim zdaniem tego typu filmiki, np. jak ktoś by wchodził do Mad Mage Room i siekał wszystko co tam biega .. nie pokazując drogi ani nic nie tłumacząc nie są pokazywaniem questów .. chyba mylicie pojęcia. ![]() To jest ss zrobiony właśnie w MMR i czy jak ktoś go zobaczy to odrazu dowie się wszystkiego o quescie ?? Czy to mu w czymś pomoże ?? Jak nie zna drogi to i tak tam nie dojdzie, a jak zna droge to na 99% wie co go tam czeka i jak ten quest rozwiązać. Jeszcze raz spytam czy sieczka potworków w miejscu, które przypadkiem prowadzi do questu (nie pokazując drogi ani nie udzielając wskazówek dotyczących jego rozwiązania) uważana jest przez was za quest spooling ?? PS. Skąd mamy wiedzieć jaki jest regulamin forum skoro wszystko co znalazłem o regulaminie to kilka linków do tematu, który nie istnieje ?(
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Zasady są po to by je łamać....zasady sie ma w dupie.. więc sie nie pytaj czy można zamieścić filmik z questów...MIEJ W DUPIE TE ZASADY ... mogą ci naskoczyć i pociągnąć jak to zamieścisz
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2004
|
![]() Czemu ty to piszesz w dziale "Filmy"?
Od tego są jakieś pytania itp. a niee ![]() Patrze oblookując na filmy i sluchajac piosnek temat: Gratulacje! Myślę: -Oooo, cool muszę to obejrzeć pewnie coś se zabili i taki wypas... Grrrr.... :O ?( |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() BUBUGBUbuBVUbuBAUbuahauguyFAuyVAsduyvba siyfvbsaibgdsnfhgodnfhodfjnhmsdgphm
zobacz date HAUhaUAHUAHuAHuAHuAHuAHUAha nudzi mi się |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Początkujący
Imię: Polo enmo
Profesja: Elite Knight
Gildia: La Revolution
Świat: Arcania
Poziom: 189
Skille: 94/84
Poziom mag.: 9
|
![]() A co z innymi stronami funside jak np zamieszczaja filmy z questami konkretnie mowie tu o stronie www.tibiabr.com ?? to jest lamanie zasad prywatnych czy ogolnych ?
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
wszystko jasne? ![]()
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() Nie wiem czy modki sa nie doinfromowane czy sobie poprostu jajca robia ;D
Jak kazdy wie, zamieszczac mozna tylko final roomy gdzie nie ma pokazanej drogi (quest spoilling = tlumaczenie questa, tutaj jego drogi. a jezeli takowa nie jest pokazana to co w tym zlego?) Pozatym temat powinien byc skasowany pierwszy raz widze zeby taki temat utrzymal sie w dziale Filmy dluzej niz 3h, nie wspominajac o wypowiadaniu sie w nim moderatorow... |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() kobieta lekkich obyczajówa Dizoxenni, idź matke krzesłem zgaś jak ci się nudzi, kobieta lekkich obyczajówa żal mi sie robi takich noobów
![]() Bana dać, kobieta lekkich obyczajówa!! |
![]() |