![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Dyskusja na niskim poziomie, dowody wyssane z palca, kazdy powtorzony z 10 razy. Na otsach sie nie znam, nie bede komentowal, ale ziomek ktory sporo gra w tibie mowil mi ze dobrych kilka lat temu byl taki bug, ze zrookowanemu kolesiowi nie spadalo eq i wystepuje rozne inne itemki jeszcze. Ile w tym prawdy, nie wiem bo gram w tibie rok. Jednak gdyby tak tez sie stalo to sof musial znalesc na roku gdyz jak zauwazyliscie wyzej ten z maina nie ma opisu wlasnego. Co to zamieniania wygladow itemkow to dla mnie zabawne po prostu bo opisu by nie zmienil, bo w takim razie wyobrazam sobie kolesia z leather armorem zamienionym na mpa w wygladzie i opisie no to przeciez klient tez bedzie czytal to jako normalne mpa czyli prosta droga do zdobycuia rare setu. Jednak zaznacze raz jeszcze co to spritow nie wiem wiele jak to dziala i to co napisalem wzialem po prostu na 'chlopski rozum'.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik forum
|
![]() Hehe, big gratz. Hmm skad zdibyć spike sword na rooku??
![]() mozna bylo go zdobyc chyba tylko w starej tiubi gdy byl quest na SS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Film stary, na tibia.de ktos sie przyznal, ze to fake. Odpowiednia manipulacja pakietami czyni cuda.
|
![]() |
![]() |