![]() |
#1121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() A wiec sluchajcie jest temat ze zdjeciami silvery ale nikt nie wkleja fotek. Napewno kazdy z was ma swoj foto album, jezeli macie dajcie link tutaj ja wejde i powklejam z niego ssy do tego tematu. Nie pozwolmu mu umrzec bo narazie tylko ja tam wklejam ssy...
|
![]() |
|
![]() |
#1122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zytox
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Poziom: 25
Poziom mag.: 26
|
![]() Cytuj:
No wiesz... nie dziekuj mi za to, ze Ci sprzedalem. taka moja rola xD sprzedalbym kazdemu kto by zaoferowal tyle ile mnie cieszy |
|
![]() |
![]() |
#1123 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ poreda nie tylko ty tam wklejasz sory
![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#1124 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Imię: Kilver Achin
Profesja: Sorcerer
Świat: Silvera
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1125 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm, buuu, bujcie sie
![]() czy ktos wie moze xzy sa wogle jakies najazdy na carlin? bo niemoge tego znalesc @ poreda ty sie tu nie wypowiadaj po naszej pamietnej rozmowie o pomiedzy thais a carlin
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#1126 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2006
|
![]() z tego co wiem są tylko najazdy ratów i orców na Thais, no i ataki Orshabaala na Edron
PS. Nie chce ktoś Blue Robe sprzedać (piszcie na priv ze swoją ofertą do mojej postaci: Rasialdo Backs), od 3 wieczorów próbuje i nic z tego nie wychodzi ![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Pieklo
Imię: Legolas of Anarchia
Poziom: 47
Skille: 78/51
Poziom mag.: 15
|
![]() Jest jeszcze atak War Wolfow, skunksow i borsukow na Ab.
Sarabow na Ankh i ptakow(terror birdy i papugi podobno) Na venore elfy chyba, kaz spidery(only spidery) Darashie nieumarloki. Carlin- nic ![]() ![]() ![]() Thais orci, raty i podobno beholdery. Cya |
![]() |
![]() |
#1128 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() co tu gadac hmm...
|
![]() |
![]() |
#1129 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
a to zes nam powiedzial yeah mam 20 lvl ![]()
![]() |
![]() |
#1130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Jelonka
Imię: Everlasting Mercy
Profesja: Knight
Gildia: On The Edge
Poziom: 61
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ups Double
![]()
Chuck Norris nie widzi koloru czerwonego, on go słyszy ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Everlasting Mercy - 07-05-2006 o 21:58. |
![]() |
![]() |
#1131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Jelonka
Imię: Everlasting Mercy
Profesja: Knight
Gildia: On The Edge
Poziom: 61
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Czy mi się zdaję czy wkońcu jakaś konkretna wojna zagoscila na silverke
![]()
#1133 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: NWW city
Imię: Boromir of Silvera
Profesja: Paladin
Gildia: -
Poziom: 45
Skille: 85/60
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() no niestety kto by chcial kupic itemsy kaske albo ..... za rl siano
![]() MSG me ;p ![]() pech tak chcial :'( ![]() Xentera roxx czy jakos tam do zobaczenia ;p ![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Broromir szkoda że Silvera traci takiego gracza jak ty ponieważ mało jest dobrych Polaków na tym servie :/
Zatrzymywać cię nie będę bo i tak nie wiem co to zmieni. Powodzenia na nowym świecie. Pozdro all aha wchodźcie na stronke która jest w moim podpisie
#1135 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() @Everlastin
Przegraliscie... @fantom Gratzz! @Boromir A co sie stalo? :> @Rekin Wracaj do gry a nie na tym tescie siedzisz.. @Dolor W twojim podpisie nei ma linku... |
![]() |
![]() |
#1137 |
Użytkownik Forum
|
![]() boromir najpierw powiedz czemu odchodzisz i po ile itemki masz na sell i za ile i wogle jakie
![]()
![]() |
![]() |
#1138 |
Użytkownik Forum
|
![]() sry za brak edita
http://forum.tibia.pl/showthread.php...780#post798780 niech ktos tu wejdzie i cos zrobi bo chyba fajnie miec aki albumik z silvery. wiem ze wam sie nie chce ale moze tka by komus sie zachcialo bo sie stajecie uzaleznieni i caly czas poswiecacie na gre zamiast na co innego. Kto nie odpowie na tego posta jes \t uzalezniony od tibi, bo watpie aby nikt ni umial, a jezeli to nauczymy was. A jak chcesz pwiedizec ze nie robisz zdjec to zacznij je robic ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Hmmm w skrocie wszystko
![]() Fantom.... jak Ty to robisz? Chyba jestes prymusem w szkole, ze tak grasz 24 H na dobe ![]() ![]() ![]() Carp.... Gratz najlepszego polaka na sevie (juz dawno na to zaslugiwales, ale miales "glupich" kilka dedow)... Qwez... Gratz pacca (gdzie te obiecane od "roku" ringi)... Boromir...hmmm nie znam Cie ale skoro tak pozytwnie wypowiadaja sie o Tobie na forum, to zaluje, ze polak odchodzi z serva... Earl...zal ze dedles ale chyba Twoja gildia jest "satelita" bylego BB (znaczy sojusznikiem) Rekin...kiedy pacc (jest ktos do zabicia-zlodziej) Legolas... ![]() Sewery...go go level...(nie daj sie tak okradac z lota) Nord Berg... zostaw ten dom i graj w Tibie ![]() Pozdrawiam
____________ "...siła to ostateczność, do której uciekają się nieudolni..." Ostatnio edytowany przez Lenidas - 08-05-2006 o 20:29. |
![]() |
![]() |
#1140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @leo
wkrotce=] podaj mi nick tej szmaty do zabicia,to jak go dorwe na free arena to ma uuuu... zawsze moge poprosic oxyego o pomoc =]