|
|
#941 |
|
Guest
|
Ja znazłem bohy przed dp co kosztuja na moim swiecie 55 k a potem jakaś babka do mnie że jej bohy ukradłem i kiedy je ode mnie kupiła za 25 k + c-armor + crusader helmet powiedziała że jej ukradłem 25 k i c-armor i crusader helmet i że dostane bana :/ NooB
|
|
|
|
|
|
#942 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lolq Assasin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Veritaserum
Świat: Secura
Poziom: 49
Skille: 19/24
Poziom mag.: 52
|
Wierzcie sobie lub nie, ale ja kiedyś idąc poafkować uherem na Amerze znalazłem DSM, którego wyrzucił hacker.
|
|
|
|
|
|
#943 |
|
Użytkownik forum
|
Ja znalazlem kiedys w worku demon helmet jak niewiezycie to niewiezcie ale to na serio kto niewiezy to niech niewiezy ale taka prawda ze znalazlem
|
|
|
|
|
|
#944 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2006
|
Ja widzialem fajną historie ;]
Koles polozyl na dp boszki i wywalilo go z gry nie wiem jak to sie stalo i jakis 11 sorcerer biega sobie w boszkach szkoda ze ja nie mialem takiego szczescia :/ ![]() |
|
|
|
|
|
#945 |
|
Guest
|
Ja miałem raz taki fart:
Poszedłem sobie na pojedynczy resp draga w Kazoo... Dochodzę a tam masa dedów swierzychi drag na yellow hp... Na początku sie zdenerwowalem bo myslalem ze ktos tu expi, ale kiedy mnie zaczął bić i go zabiłem(nic w nim nie było), Opyrałem te ciałka... Loot:2 plate army, 12 uh, 3 bp hmm, knight legs, I UWAGA UWAGA!!!! : Crown Armor!!!! Chyba niezłe kombo im puścił Byłem zadowolony![]() |
|
|
|
#947 |
|
Użytkownik Forum
|
Kiedyś w Carlin juz niepamiętam na jakim servie ale chyba non pvp koleś krzyczał że da polakowi itemki
więc zgłosiłem się choć prawie pewny byłem jak większość że to jakiś noob który chce mnie okraść albo coś z tego.Ale jak się puzniej okazało koleś jest polakiem i podobno hacknął jakiegoś br i dał mi all eq a teroche tego było: tower shield, dragon hammer, ze 3 plate sety, k armor, jakieś 35k i inne śmieci z dp a wtenczas miałem jakis 25lvl ![]() ![]() i co najważniejsze podzieliłem się z kumplami Kiedyś w Ab straciłem w dp 20bp uh, przez moją głupote ![]() |
|
|
|
|
|
#948 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Childs of Hell
Świat: Aurea
Poziom: 39
Skille: 68/66
Poziom mag.: 4
|
U mnie to było tak.Siedzie sobie w dp Carlin i jakis ziomek wyłozyl Platinum amulet na dp i patrze odchodzi on....i niewzial p amuleta to ja szybko na jego miejsce i sobie wziolem i dalem loga.Nie za duzo,ale zawsze cos.
![]()
|
|
|
#949 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zsamot
Profesja: Sorcerer
Gildia: Blood of Achilles
Świat: Danera
Poziom: 27
|
Mi się kilka razy trafił ludzki trup w jaskiniach Dwarfów. Za pierwszym razem zdobylem p legi 100 gp, za drugim plate armor i 100 gp, a za trzecim p legi, bp manafluidów, bp uhów i 250 strzał
![]() |
|
|
|
|
|
#950 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Sandomierz
Stan: Na emeryturze
Świat: Harmonia
|
Cytuj:
Tak, tak.. a ja znalazłem Great Shielda bo GM wyżucał na free itemsach OMG.. noob plx ![]()
|
|
|
|
#951 |
|
Guest
|
Ja znalazłem Scale Armor i Halberda a raz to Dragon Scale Mail koles caly czas sie popisiywal i dawal na środek ja dalem na niego bag i wziolem ale nie wiedzialem jak to możliwe a jak on mial 89lvl.I jeszcze powiedzial trzymaj!!!
![]() |
|
|
|
#952 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: ehonder][quote=behonder]ackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackh
Świat: ehonder][quote=
Poziom: eho
Skille: ehonder
Poziom mag.: eh
|
a ja dark helmet scale arrmor i bag z 0,5 k
|
|
|
|
|
|
#953 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Gorzów Wlkp
Imię: WIELKA PARADA MIŁOSCI
Profesja: Paladin
Gildia: Tiri Tiri Tiri Big Love
Świat: Askara
Poziom: 24
Skille: Ślabe
Poziom mag.: 10
|
(wyspa nowych)trup na copper shields quest z cooper shieldsem 2 antidote rune i 500gp chain armor studded legs katana
(nowa kraina)za drzewkiem lotbag z parcelkiem wypelniony swordami po uszy macami stell shieldsami i long swordami (dokladnie gdzie jak sie wchodzi na fibule pod drzewkiem wyslalem se zarobilem na tym ladnym parcelku prawie 18k ![]() |
|
|
|
|
|
#954 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Poziom: 70+
|
Na wojnie zabili jakiegos sorca 100+ lvl i nie popatrzyli do ciała tylko pobiegli sie dalej tłuc, podeszłem do ciała patrze bp wypchany po brzegi plecakami run sd,uh,m wall,gfb,hmms,manaskow mnóstwo, ringów mnóstwo i stone skinów pare xDDDDDDDDDD
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
|
|
|
|
|
#955 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: duch fire (ognia)
Profesja: Sorcerer
Gildia: nic
Świat: askara
Poziom: 13
Skille: 0/18
Poziom mag.: 8
|
hmm ja kiedyś na roku znalazłem na ziemi legion helmet i viking przy szkieletach jak na tamnte zasy to było coś nieprawdopodobnego a teraz??
heh teraz te hełmy leżom na ziemi ![]() |
|
|
|
|
|
#956 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Poziom: 106
|
Guardian shieldy, fsy, knight legi, k armory itp.
Ale nikt, powiadam nikt z tego forum nie pobije mojego qmpla ![]() Na eterni wyjebalo dp masterpaulowi, po zalogowaniu moj qmpel mial jego all itemy na swoim dp. (jakies 1000k) |
|
|
|
|
|
#957 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Świat: Thoria/Calmera
|
Ja znalazłem w dedzie na mino archu (jak ja go lubię
) fire sworda, drogon shielda, z 5 ihów i coś kasy. Na soldkach znalazłem deda kolegi z bp uhów, 2 bp manasów, kasą, steel helm, i arrowy. A tak to ostatnio znalazłem w dedzie (znów ten minos ) naginatę (kolo 10lvl miał fsa brata i sie wymienił ), plate armor, a drugim razem plate arma, barbarian axe, i dwarven shield. |
|
|
|
|
|
#959 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Stan: Niegrający
|
mialem 2 lvl dopiero nauczylem sie podnosic przedmioty i patrze, lezy helm (legion) wzialem se a na mainie sie dowiedzialem ze to najlepszy na rooku xD
na mainie z qmplem kupilismy mi crus helmet za 2,5 k!!! wart jes 8! teraz jemu zbieramy na jakis helm, ide sobie na ghoule zlaze na dol a tu zlurowany DS i trup! ja szybko na gore.. ale cos mnie podkusilo i zajzalem i znalazlem.. CROWN HELMET xD moze nie takie super ale zawsze jest, tymbardziej ze zbieralismy na niego xD niestety stracilem tez cos... w gh kupilem z qmplem domek, a po jakims czasie boss okradl cale gh! w domku mialem: 2 x WoI (mieszkalo tam 2 sorcow) Templest Rod (druid tez mieszkal) 35 k ktore mialem wlasnie zabrac i isc po bohy ![]() plate seta i stell helmet, na wystawe ![]() BP UH, BP HMM pelno roznego rodzaju gratow... moglem zarobic baaaardzo wiele... obok mojego pokoju byl pokoj bossa, a on czesto zostawial go otwartego! moglem wejsc i brac: ok100 k.. b robe, bohy, g arm, pelno run, crown sety, itemy cholernie drogie... ze moglbym mpa kupic! a nie wzialem.. a ten sie tak odplacil... to tyle narq |
|
|
|
|
|
#960 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Świat: saphira
|
1 Na ziemi orcish axe