|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Rookgard
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Eomer of rohanu
Profesja: Rookstayer
Gildia: nie ma:(
Świat: Inferna
Poziom: 12
Skille: 18/20:P
|
![]() To mój 1 fake wienc prosze o wyrozumialosc doświadczonych fakowców dobra nie bende wiele gadał oto prolog i 1 część
część 1 strona 1 część 2 strona 2 część 3 strona 3 Prolog ![]() Część 1 Brama miasta Ab'Dendriel była zrujnowana wiele elfów już zginelo ![]() Spacerowałem z bratem po parku aż tu nagle wyskoczył poslanica naszego ojca ![]() U ojca ![]() Wyruszyliśmy od ojca najszybciej jak sie da nagle usłyszeliśmy ![]() Zaczeła sie walka ![]() Było coraz gorzej ![]() Co będzie dalej czy Kapitan Neptun zginie czy lethornowi i galandowi uda się pokonać szkielety o tym dowiecie się w następnym odcinku sorka za błędy ortograficzne mam dysortografie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez lethorn - 05-07-2006 o 20:19. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
|
![]() fake zapowiada sie nieźle ale kilka detali:
1) błedy 2)jak pisze ze szkielety atakuja to czemu tam sa vampy i mumie 3)brzydka grafa 4)jak mozna atakowac/strzelac z luku do kogos kto jest pietro nizej?? ![]() ![]() 5) a jednak mi sie podoba tylko krzywo wklejone niektóre żeczy ;/ no tak moze 7/10 rób dalej |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() to nie jest tak jak w tibi tutaj mozna atakowac z murów w wielu fake tak można ale i tak dzienki a reszta to wiesz dopiero to moje pierwsze fake
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
zawsze jak widze błędy typu: "majOM" "BoCHaterowie" "bojOM" itd. to zawsze kurde muszą sie zje*y bronić "bo mam dys/ortografie/grafie/leksje!" są dwa wytłumaczenia Albo sciemniasz nierobie... bo sie do szkółki chodzic nie chciało! na wagary łaziło się a jak nawet masz i tą dys/ortografie/grafie/leksje to nic z tym nie robisz! takie coś jest jak choroba i da się ją wyleczyć jeśli sie chce... ale oni nie chcą. Wolą sie opieprzać bo mają łatwiej z tym w życiu! Przepraszam, ale jestem bardzo wyczulony na tym punkcie... uniosłem się. Bo jak widze takie błędy to mi się żyć nie chce! A co do samego Fake ortografia: 1-/10 fabuła: 5/10 (oklepana, pomysl troche jak z LotR) wykonanie: 7/10 (niekiedy źle powklejane) Ocena Końcowa: 4+/10 Dla pocieszenia dodam że były gorsze prace, niewiele ich było ale były! ![]()
"Jestem śmiercią która Cię otacza, poddaj się a nie będziesz cierpieć" Ostatnio edytowany przez zwiastun ciemnosci - 13-05-2006 o 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Najgorszy blad to przyblizona grafika
i orty dopatrzylem sie paru takze jak pisze szkelety atakujom to to ze sa rowniez vampy i mumie a jeszcze jedno mam nadzieje ze fabula sie rozkreci bo jak nie to lipa bedzie ![]() nie ma dycortografi jest dyslekcjia-bledy w pisowni i dysgrafia brzydko piszesz wienc so w koncu masz
Gdyby bohaterowie mieli czas do namysłu, nie byłoby żadnego bohaterstwa. - Peter Ustinov Ostatnio edytowany przez Alerione - 13-05-2006 o 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok może to dyslekcja ale w poradni gadała coś o dysortografi naprawde to mam i niedawno to stwierdzono i naprawde ćwicze a szkieletów było najwięcej więc wiesz ale niby czemu podobne do lotra tam orki uruk-haigobliny trolle a tu nie ma żadnego z nich to jest o elfach troche o ludziach bedzie a najmniej o krasnalach wiem troche u erotha zpaprałem ale inaczej nie mogłem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() No nawet fajne, tylko szkoda, że umieściłeś tu tylko linki a nie obrazki. Nie chciało mi się ciągle klikać w linki. Dobija mnie jeszce to Czenść (kaleczysz klawiature :/)
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czytaj newsy teraz wszystkie obrazki to linki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
istnieją trzy choroby tego typu Dysortografia, dysgrafia i dysleksja więc..
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok już jest część druga nie bende dużo gadał
Było już z nami krucho ![]() Nagle zobaczyliśmy dziwne pociski i usłuszeliśmy dziwne słowa ![]() Po długiej walce w której nasz ojciec został ciężko ranny zobaczyliśmy jednom strzale leconcom na Kapitana Neptuna ![]() No comment ![]() Wyruszyliśmy tak jak nakazał nasz ojciec ![]() Mieliśmy się roztać gdy nagle ![]() PLZ KOMENT |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
EDIT: Ja wiem, że bez nich to co innego, że są boscy, itd., ale takie rzeczy załatwia się na pw. Ostatnio edytowany przez Nadrill - 15-05-2006 o 18:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
plz kooment fake Ostatnio edytowany przez lethorn - 16-05-2006 o 14:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() LIZUS PLX!!!
czy ty myślisz że jeśli do fake dasz Avagera, Krissa i Crowala to ci wzrosną oceny?? fake i bez tego jest ziebany więc daj sobie spokuj z resztą czego pasuje ci Dark Kriss a nie np Darth Stive, albo Mercy the Shadow, Arescer lub Estewal (przykro mi ale wymienionych tu imion już nie możesz użyć bo to będzie plagiat ;])
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 15-05-2006 o 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Sry za duble post
coś sie zj€bało i p[oszły 2 ;/
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 15-05-2006 o 17:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() ej powiedzcie co wam sie nie podoba to to zmienie odwołuje mój ostatni post mam już niki długo myślałem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Oni swietnie walczom razem z tobom! I ogulnie fajny fejci! a kiedy oni zaatakuja meinea bo ja jusz nie mogem siem doczekadz... proszem rup tego wiencej plz plz !!!111
Powiedzmy tak: -Ortografia: LEZY -Fabuła: Nawet ok -Wykonanie: średnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() fajny bo ty w nim jesteś??
tak tak wielu jest takich typów ale jak byś sobie zobaczył inne fake takich ludzi jak eerion, oerta, avager, crowal, kriss, slawek i inni to byś pewnie zmienił zdanie a zrobienie tak dobrych fake wcale nie jest trudne wystarczy tylko nie robić niczego NA ODWAL!!! zdanie powyżej jest moją radą dla twórcy tego fake jak i dla innych zrytych Fakemakerów
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() następna część będzie już zrobiona lepiej mniej błędów graficznych(bardziej sie przyłoże) i mniej ortograficznych(przepuszcze przez worda) a fabułe jakoś rozkręce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() biore sie do fake miałem ważny sprawdzian i musze se średniom podniesc dlatego nie mam jeszcze 3 części
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |