![]() |
#122 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2006
Lokacja: Hajnówka
Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Danubia
Poziom: 14
Skille: 18/20
|
![]() bylem sam uczestnikiem historii(Danubia).gosc se przeszedl przez most dla paccow.mial 10 lvl.ja se stoje kolo mostu i pytam sie(mialem 11 lvl):
ja: pl? newbie:tak chwila milcznia,najwyrazniej cos pisal newbie: umiesz przejsc przez ten most? ja: nie a umiem czarowac newbie: nie wciskaj kitu czary mozna tylko na mainie miec ja: kto ci to powiedzial newbie: wiem to bo bylem na mainie ja: aha pokarze ci czary ja: exuro ran cheese(rzuciem cheese na most gdzie teleportuje osoby bez pacca) newbie: WOW!jak ty to zrobiles? ja: normalnie czary (w tym momencie spadlem z krzesla ze smiechu-gosc dal sie!) newbie: a gdzie mozna kupic czary? ja: a ile masz kasy? newbie:1460 gp 600 gp w platynkach ja: aha ho do Cipfieda newbie: ok u Cipfieda: newbie: no i co teraz? ja: pisz teraz hi newbie: hi ja: rzuc mu mod nogi 100 gp i napisz spell rzucil pod nogi dla cipfieda ja se wzielem-latwa kasa! ![]() ja: wzial pisz spell! newbie: spell ja: nic ...za malo mu dales rzucil ze 300 gp(wzialem) ja:wzial pisz spell! newbie: spell ja: nic... za malo mu jeszcze rzucil platynki i w gp jeszcze 200-tez wzialem-latwa kasa nie ma co! ja: wzial! newbie: spell ja: za malo... newbie: wiecej mu niedam newbie: hej cipfied newbie:give me my moneys! nic newbie: noob i zaczal wyzywac cipfieda od noobow po slowa cenzurowane ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Baniuele 13
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ty się okazałeś n00bem nabierając Newbiego --'.
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
![]() |
![]() To nawet nie jest śmieszne, tylko żałosne. Jak można się polewać z kogoś kto chce kupić na rooku FS? W ten sposób pokazujecie tylko swoją głupotę, bo taki koleś robił to, żeby się później polewać z debili, którzy mu uwierzą. Raz dla jaj darłem się, że kupię BoHy, MPA, MLS, Golden Helmet, Bless Shield. Nudziło mi się na rynku. KIlka n00bów dostarczyło mi rozrywki, bo zaczęli mnie bluzgać, że tego nie ma na rooku. Innym musiałem tłumaczyć, co znaczy BoH, albo MPA...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Świerklaniec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord vegati
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 37
Skille: fish 68
Poziom mag.: 50
|
![]() mnie smieszy to ze jak sie idze na carlin sworda qesta to tam masz drabine a pietro nizej schody no i ludzie zawsze lurowali do gory a ja wziolem lurlem minosy i reszte na dole tez sie zrespil mino i ludzi gonil z siekiera (mnie tez)
ludzie mnie chcieli bloknac no ale ja sie nie dalem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Świerklaniec
Imię: Lord vegati
Świat: Calmera
Poziom: 37
Skille: fish 68
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
a z kad wiesz ze on jej mu nie dal ??? moze dal ale zapomnial napisac |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Siemianowice
Imię: Hidden Lucas
Gildia: Fireproof Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Pewnego nooba pytam sie czy widział Niebieskiego Orzecha (chodziło mi o nick od pewnwego goscia) a ten noob nato
- HA! teraz ja go mam i ci nie oddam Gostek chyba myslał że na Tibi są niebieskie orzechy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Cytuj:
@topic Korek na moście. Tradycja. Leżało sporo szajsu typu club na moście, więc rzucałem go na te kratki co teleportują 1 lvli. Wszyscy myśleli że czaruję. xD (było paru normalnych którzy wiedzieli co robię)
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 08 2005
|
![]() Mnie nie przebije nikt jak 1 raz w tibie grałem to 4 h expiłem na królikach xD
a lewu ni bylo |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik forum
|
![]() Moje pierwsze spotkanie z tibią (4 lata temu), więc tak...zalogowałem sie na swoją pierwszą postać, zapytałem sie pierwszej lepszej osoby o co chodzi w tej grze !!?? więc koleś mi powiedział wejdz do tej dzióry i idz na raty... a ja tak stoje i stoje mineły 2 godziny, znowu ten koles przychodził koło mnie i mowi: Co ty robisz??!! wejdz do tej dzióry wreszcie !! (widziałem jak on wchodził do dzióry obok drzewa) mowie OK. I stałem koło tego drzewa z 2 następne godziny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Knurów
Imię: Morderczy chleb zytni
Profesja: Paladin
Gildia: Brotherhood of Mistic Flame
Świat: Luminera
Poziom: 21
Skille: 55 / 38
Poziom mag.: 8
|
![]() Moja przygoda to:
Wale w trolla i przychodzi jakiś Polak, to ja mówie " mine " ten niesłuchajądz mnie zabił mi trolla. Zapytałem sie go czemu mi go zabił, a on nato że mine znaczy" pomuż " Później mu wytłumaczyłem że " please " to znaczy pomuż.
Niepotrawisz wklejać zdjęć, albo masz dość racy z pothobuckiem?? Mój poradnik jest o stronei naktórej najłatwiej wklejić zdjątko na forum... http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=93002 ... zobacz niepożałusze, a zyzkasz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Spadłam z gwiaździstego nieba
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Berylia
![]() |
![]() Nikt go nie pytał o help, sam powiedział :/
Bo Chlebcio to kolejny genialny Polak który nie zna angielskiego i pisze że 'please' znaczy 'pomóż'. Jeżeli umiejętności językowe polskiej młodzieży stoją na takim poziomie, to nie wiem co się stanie z tym krajem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Pieklo
Imię: Legolas of Anarchia
Profesja: Royal Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 47
Skille: 78/51
Poziom mag.: 15
|
![]() Podchodze do kolesia i mowie, chesz miksturke dzieki ktorej bendziesz mogl brac trola na 3-4 hity?!
On odpowiada jasne! Masz(dalem buteleczke z truizna) i mowie mu tylko nie mow mi ze to truizna, bo by pisalo vial od poison, a tutaj pisze vial of slime, Sila slima? On wypili padl bueheheheh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Suna Gakure
Stan: Rookstayer
Imię: Evil Orshabaal
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Yakuza
Świat: BERYLKA
Poziom: 15
Skille: 19/24
![]() |
![]() Cytuj:
geez to bylo przerabiane mass razy ..to ty w tym wypadku jestes noob! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2006
Stan: Na emeryturze
Świat: Azura
![]() |
![]() Najsmieszniejsze sa nooby po wyjsciu z rooka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dostal ze 2 razy po 85 i dedzik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: cz-wa
Profesja: Knight
Skille: -/-
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() sprzedawałem raty o toma a tu podchodzi koles do niego i muwi "Przepraszam tom gdzie moge znalesc jakiegos szczura zeby ci go oddac?"
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Imię: Gromi Sorcer
Gildia: White Army
|
![]() Kiedyś podchodzi do mnie nobek i mówi.
Noob: Dostaniesz Ja:Co?? Noob:Nie zgrywaj buraka ??? Ja:??????????? Noob:Módl sie rzebym nie wcisną na ciebie attack. Ja:a wciskaj sobie I odszedl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]() Jakiś koleś mówi do mojego kolegi:"Ej jak sie kupuje pacca?"
A on mówi żeby mu dał 10k (1 crystal) to mu kupi. I ten koleś mu dał. Do tej pory mu chyba płaci bo on mówi że to co tydzień sie płaci. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |