![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Początkujący
Imię: Gevius~
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 84
Skille: 84/77
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() No ja oczywiście też sie dołączam bo chara już zepsułem po wojnie w NS
![]() /Phil~ Pozdro dla Xaldasa ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Haet Hyzin
Profesja: Knight
Poziom: 50+
Skille: 70+
|
![]() mam nadzieje ze niedlugo beda te new servy (najlepszy niemiecki pvp)
wie ktos kiedy beda??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Tizane/Violent Fighter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Mortals/Demoralize
Świat: Hiberna/Saphira
|
![]() Nie zapominajcie o starych Kyryjczykach
![]() ![]() ![]() ![]() /Tactic is my special skill |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() ja tez sie wybieram z kumplami trzeba bedzie sie odegrac za hack
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2006
|
![]() Ja tez sie wybieram na new serva
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Płock rOx ! Xddd |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2006
|
![]() Ja też się wybieram na new raczej.
![]() Tylko śmieszą mnie ci idioci co mówią "wykopmy szwedów!!" , "nie pozwólmy im dojśc do władzy !!!". Jak się nie podoba to jazda na non pvp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Też lece na selena, xerena mi niewyszło zrobiłem w 14 dni 30 lvl na Facc i przestałem grać.... Na nowym serwie mam nadzieje ze jakoś fajnie bedzie
![]() ![]() Jeśli jest ktoś z Selena i chce przejść na Niemiecki Pvp niech MSG me ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Hehe ja was kojarze dokładnie ujebałem waszego hlvl w przeciagu 1 godziny 2 razy. Najsmieszniejsze było to ze przyszli po mnie w 2 i s*******ali mimo ze miałem 12 lvl a Even ? 16 i kolega 14 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Tizane/Violent Fighter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Mortals/Demoralize
Świat: Hiberna/Saphira
|
![]() Więc...
widac że sporo osób się wybiera na nowego serva, lecz nie mówcie od razu o wojnach bo przeważnie jest tak, że większośc osób wypowiadających się tutaj przegrywała już wojny o władze ![]() Oczywiście jest tutaj też dużo osób które na pewno coś potrafią i licze że z nimi zrobi się jakąś konkretną drużynę. Z mojej strony to wygląda tak: 3 wojny na Kyrze, 3 wygrane, Retired przez hacka i Eon Aldarion'a z którym wcześniej byłem razem w ekipie ![]() z tego co wiem dużo osób wybiera się też z Płocka, a wiadomo że jest tam kilku wyjadaczy(Hail Eddy xD), oprócz tego sporo graczy z Kyry i Xereny ![]() A co do szwedów? przegrali ostatnio dwie wojny, wiem że jedna na Nebuli więc może byc ciekawie ![]() I nie zdziwcie się jak na nowym servie dojdzie do wojny Polaków z polakami, bo po tym co widze na forach Tibia.pl to niestety pomiędzy polakami jest dużo nieprzyjemnych wypowiedzi ![]() ![]() /Artehax |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Phranel
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 125
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
Popieram ![]() Nasi przyjaciele z krajów czikit i pomarańczy również zagoszczą posród nas ![]() ![]()
You Are On The Edge Of The Map Mate, Here, Where The Monsters Are ![]() Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2006
|
![]() @Arte
No to zapowiada się ciężka walka o władze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Slyszalem ze niezla ekipa idize z Argentyny a tak Bacik spodziewalem sie wiecej po Tobie na Xerenie ;>(nie mowie tylko o Tobie bo wiem ze bardzo trudno jest zorganizowac polakow...)Wiec niewiem kto zawiodl ale jestem pelen uznanai dla Domne~ bo maja zajebiste zgranie ;> Ja narazie nie mowie o wojnach bo nie wiem jak bedzie nigdy nie planuje ale jak czytam te wypowiedzi to 50% ludzi z tego tematu nie maja zielonego pojecia o wojnach. @Arte Mowisz o Eddy'braveheart z Furory ? xD |
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Phranel
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 125
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
a co mogłem zrobić po tym jak zostałem tak "słusznie" zbanowany ![]() ![]()
You Are On The Edge Of The Map Mate, Here, Where The Monsters Are ![]() Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
wiem rownie dobrze jak trudno zorganizowac ekipe i ich "czegos" nauczyc.(sczegolnie polakow) |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2006
|
![]() Z nauczaniem i organizowaniem macie racje - ciężka sprawa
![]() Póki co to niemożemy zabardzo planować wojen w dążeniu do władzy - proponuje poprostu utrzymywać czołówke ![]() Gramy na pierwszym niemieckim pvp , ma ktoś pomysł na nazwe gildi ? Niech ktoś wypisze "zdrajców" - w 100 % przechodzących na newa - będzie wiadomo kogo klepać ![]() Sojusz z innymi serwerami oczywiście mile widziany , no i sojusz międzynarodowy moim zadaniem też może być przydatny Póki co to czekajmy na New Serv - a po wyjściu takowego dogadamy się tym poście co i jak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() Jakby ktos "obeznany" zrobil liste "doswiadczonych" graczy ktorzy ida na new serw.
DOSWIADCZONYCH a nie jakis 30 lvli z Antici :S |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zoczek
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
ciekawe jak ty chcesz to zrobic? wpisz mnie na liste - Seromontis -.- pierwsze dni pokazą kto zostanie na nowym serwie ![]()
![]() |