Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Silvera

Notki

Silvera Wydarzenia ze świata Silvera

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 15-05-2006, 17:33   #1181
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
Domyślny

Opisac zdarzenie?
Gadam z Rycerskim o wojnie ze jest niepotrzebne i wogole ze odchodze na inny server, a tu nagle przybiega Sewery i we mnie sieka sd (Bodajze 4 polecialy), ja mialem tyllko 3 uhy bo poszedlem ubic macro usera. Dla przypomnienia dzien wczesniej rozmowa z sewerym (w przyblizeniu):

Sewery:Sry za "cos tam"
Ja:Zabilismy kluka i all jest git
Sewery:Gildia chce cie zabic aby bylo porowno
Ja:Ale dlaczego ty sie chcesz wtracac do wojny jezeli ciebie ona nie dotyczy?
Sewery: Wiec moze pogodzmy sie?
Jak..

Rozmowa w przyblizeniu, a jeszcze wczesniej leo lenidas rzekl swiete slowa Jezeli ktorys z was Ty albo dawergo zabijecie drugiego ja zrywam z atakujacym przyjazn...

A i Sewery nie uwazaj sie za mojego przyjaciela bo przyjaciel by mnie nigdy nie zaatakowal...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-05-2006, 19:48   #1182
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Domyślny

Powiem to co myślę

Słuchajcie bando debili -.- nie macie co robić i z nudów zabijacie osoby które były waszymi kumplami bądź były neutralne zabijając lepszych Polaków i wogle -.-. Jeśli chcecie wojny to wyjdźcie sobie pod blok czy gdzie tam chcecie i pokrzyczcie to dostaniecie liścia w pysk i będziecie mieli wojnę -.-
Wielcy mi chojracy się znaleźli wielką wojnę wstrzymają (mówię ogólnie) a większość z was nie umie zrobić dobrych skilli i lvl.
Denerwuje mnie jak widzę jak rodak morduje rodaka -.-
Nie dość że i tak Polacy są słabi na silverze i br ich stanowczo przesłaniają to jeszcze wam wojny pomiędzy sobą w głowie.
"Zabiłem go bo powiedział ze jestem głupi" to słyszę często i denerwuje mnie to ludzie jak jesteście zbyt agresywni i nie umiecie załatwiać konfliktów w cywilizowany sposób miedzy sobą to lepiej się zamknijcie w pokoju i nie wychodźcie stamtąd do końca życia albo idzie na jakąś terapie.

Czasami wrzucacie na Vampire Bloods popatrzcie jak oni postępują a jak wy oni może jest tam trochę noobow ale nie wstrzynają bezsensownych wojen

PS: Leo ma racje i powinniście posłuchać go -.-
PS2: Taube bardzo ciekawa wypowiedz czyżbyś była polonistka ??
PS3: Nie wtrącam się w wasza kretyńska wojnę jeśli chcecie się tłuc (Polak pomiędzy Polakiem) to się nawalajcie dalej ja do tego ręki nie przyłożę -.-

Srry Adminków ale poniosło mnie
stary 15-05-2006, 19:58   #1183
Bombel50
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 04 2006

Domyślny

Wszyscy jestes cwani tylko w slowach polowa albo wiecej z was to mieczaki. Wojna to wojna a to jest gra jak ktos mnie wkurzy to nie patrze czy jest to swe br pl czy ktokolwiek inny tylko ubijam (lub on mnie ale to nie ma dla mnie znaczenia bo nastepnie ja jego ubije ;]) taki lenidas mysli ze kozak bo umie tylko nabijac level i skillowac dobry gracz to dobry peker nie chcecie wojn zmykac na no pvp a nie strzepic sie do innych. Zamiast pieprzyc na priv glupoty jaki ktos jest glupi ze kogos zabil idz i pomscij kumpla a nie badz mocny tylko w gebie. Takich najbardziej nie lubie -.-. Sa tacy co wbija 50 level i nie maja przez cala gre ani jeden raz skulla i mysla ze sa "dobrzy" wtedy przybiegnie ktos naprawde dobry nawet jak ma 20 leveli mniej i ubije gnojka kilka razy i ten 50 level retired, trzeba umiec grac i wiedziec an czym ta gra polega, tak inni zdobywaja respect a wy siedzcie jak myszki za miatla u pana boga i tylko czekajcie na swojego oprawce.

Ps. czekam na chloste -.-

Ostatnio edytowany przez Bombel50 - 15-05-2006 o 19:59.
Bombel50 jest offline  
stary 15-05-2006, 20:29   #1184
Dawergo
Użytkownik Forum

Dawergo's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poreda
]...
A i Sewery nie uwazaj sie za mojego przyjaciela bo przyjaciel by mnie nigdy nie zaatakowal...
Nie wiem czy kiedys mi wybaczysz ale chce zebys wiedzial ze to byla najglupsza rzecz ktora zrobilem w moim tibijskim zyciu...mam nadzieje ze kiedys mi wybaczysz...Wroc na silvere, nie musisz mi wybaczac pomoge ci jakos sie odbic od dna...

http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm

http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf
Dawergo jest offline  
stary 15-05-2006, 20:34   #1185
Narkoman
Użytkownik Forum

Narkoman's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2005

Stan: Niegrający
Imię: Tarbe
Profesja: Paladin
Domyślny

@ up
ja tez pomoge
@ 2x up
hmm a ty niejestes mocny w gebie? chyba tak bo czemu nie podasz swego nicku? moz to ty sie boisz? niektorzy sa milosierni i ie lubia wojen
@ qwez
wracaj kur**

15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw
Narkoman jest offline  
stary 15-05-2006, 21:02   #1186
Lenidas
Użytkownik Forum

Lenidas's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005

Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bombel50
Wszyscy jestes cwani tylko w slowach polowa albo wiecej z was to mieczaki. Wojna to wojna a to jest gra jak ktos mnie wkurzy to nie patrze czy jest to swe br pl czy ktokolwiek inny tylko ubijam (lub on mnie ale to nie ma dla mnie znaczenia bo nastepnie ja jego ubije ;]) taki lenidas mysli ze kozak bo umie tylko nabijac level i skillowac dobry gracz to dobry peker nie chcecie wojn zmykac na no pvp a nie strzepic sie do innych. Zamiast pieprzyc na priv glupoty jaki ktos jest glupi ze kogos zabil idz i pomscij kumpla a nie badz mocny tylko w gebie. Takich najbardziej nie lubie -.-. Sa tacy co wbija 50 level i nie maja przez cala gre ani jeden raz skulla i mysla ze sa "dobrzy" wtedy przybiegnie ktos naprawde dobry nawet jak ma 20 leveli mniej i ubije gnojka kilka razy i ten 50 level retired, trzeba umiec grac i wiedziec an czym ta gra polega, tak inni zdobywaja respect a wy siedzcie jak myszki za miatla u pana boga i tylko czekajcie na swojego oprawce.

Hehe
1.mam denne skille (wiec nie umiem nabijac i nudzi mnie skillowanie) i kazdy o tym wie z przyjaciol
2.mam maly lvl (wiec tez nie umiem nabijac) i kazdy o tym wie z przyjaciol
3.ty nic nie wiesz (nawet nicku sie wstydzisz) bo nie masz przyjaciol wiec pleciesz glupoty

Pozdrawiam
stary 15-05-2006, 21:14   #1187
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2

Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
Domyślny

Cytuj:

A co ty taki wielki "fifa rafa"? Ty czlowieku pewnie na maina nie wyszedles i siedziesz na rooku bojac sie ze zabije cie 8 level. Zgrywasz wielkiego pakera jakbys byl Lady DRam (Jestes?) i tak jak leo powiedzial bojisz sie pokazac swoj nick.
@Sewery
Da mi cos co teraz gadasz? Najpierw sie mysli poznniej robi..
stary 15-05-2006, 21:33   #1188
Dawergo
Użytkownik Forum

Dawergo's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005

Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poreda
@Sewery
Da mi cos co teraz gadasz? Najpierw sie mysli poznniej robi..
Jak cos zepsulem chce to naprawic...

http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm

http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf
Dawergo jest offline  
stary 15-05-2006, 22:15   #1189
Bombel50
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lenidas
Hehe
1.mam denne skille (wiec nie umiem nabijac i nudzi mnie skillowanie) i kazdy o tym wie z przyjaciol
2.mam maly lvl (wiec tez nie umiem nabijac) i kazdy o tym wie z przyjaciol
3.ty nic nie wiesz (nawet nicku sie wstydzisz) bo nie masz przyjaciol wiec pleciesz glupoty

Pozdrawiam
Ad. 1 nie sprawdzalem.. ale moze sie to odniesc nie tylko do ciebie ale takze do innych
Ad. 2 Jesli chodzi o level to chyba tylko 2 osoby maja wyzszy od ciebie wiec nie zgrywaj
Ad. 3 mylisz sie... na tym serwie tylko jedna osoba mnie zna nie zadaje sie z polakami bo wiem jaki jest ich potencjal.... a przyjaciol mam wielu co nie znaycz ze sa nimi zakompleksioni polacy -.-

tlumaczcie sie, przepraszajcie, osmieszajcie... zycze powodzenia w dalszej grze

moze zaniedlugo sie poznamy
cya in hell %-)

Ostatnio edytowany przez Bombel50 - 15-05-2006 o 22:17.
Bombel50 jest offline  
stary 15-05-2006, 22:55   #1190
Lenidas
Użytkownik Forum

Lenidas's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Ad. 1 nie sprawdzalem.. ale moze sie to odniesc nie tylko do ciebie ale takze do innych
Ad. 2 Jesli chodzi o level to chyba tylko 2 osoby maja wyzszy od ciebie wiec nie zgrywaj
Ad. 3 mylisz sie... na tym serwie tylko jedna osoba mnie zna nie zadaje sie z polakami bo wiem jaki jest ich potencjal.... a przyjaciol mam wielu co nie znaycz ze sa nimi zakompleksioni polacy -.-

tlumaczcie sie, przepraszajcie, osmieszajcie... zycze powodzenia w dalszej grze

moze zaniedlugo sie poznamy
cya in hell %-)
najpierw sie sprawdza swoja wiedze zanim sie skomentuje (to odnosnie skills)
Kazdy ma prawo do oceny swojego poziomu (i lub umiejetnosci) (to odnosnie lvl)
Jak sie nie zadajesz z polakami to po co zabierasz glos w sprawach ciebie nie dotyczacych ? (na tym forum)

Napewno "zaniedlugo" sie poznamy, choc moze nie skoro "nie zadajesz sie z polakami, poniewaz jestem polakiem

Jesli Cie smiesza nasze rozmowy - nie czytaj nie bedziesz mial zmarszczek mimicznych od smiechu

Pozdrawiam
stary 15-05-2006, 23:08   #1191
Bombel50
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lenidas
najpierw sie sprawdza swoja wiedze zanim sie skomentuje (to odnosnie skills)
Kazdy ma prawo do oceny swojego poziomu (i lub umiejetnosci) (to odnosnie lvl)
Jak sie nie zadajesz z polakami to po co zabierasz glos w sprawach ciebie nie dotyczacych ? (na tym forum)

Napewno "zaniedlugo" sie poznamy, choc moze nie skoro "nie zadajesz sie z polakami, poniewaz jestem polakiem

Jesli Cie smiesza nasze rozmowy - nie czytaj nie bedziesz mial zmarszczek mimicznych od smiechu

Pozdrawiam
Smiech to zdrowie nie watpie lubie rozrywke tak jak majewskiego lubie forum bo pokazuje jak rozni sa ludzie, ok zgadzam sie z toba jestes dupa wolowa tzn masz cieniutki level i skille przyznaje racje a jednoczesnie przepraszam. Mysle ze jak nie odejdziesz z serva tak jak wiekszosc co zaczyna wbijac ,,jakis tam poziom,,, to sie jednak zadamy ze soba, jak dla mnie na tym serwie jest pelno lepszych ludzi od polskiej elity ktora gardze bo po zachowaniu i opowiesciach ktore do mnie do chodza o nich to jest poprostu... smiech na sali...
Bombel50 jest offline  
stary 15-05-2006, 23:41   #1192
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

@Dolor
nie nie jestem
bliżej mi do matematyka, bądź też elektryka

@Bombel50
a ja gardzę takimi, co to gardzą innymi, samymi nie będąc lepszymi

wiesz co ci tu powiem?
gracz, który umie dobrze grać, który potrafi grać to przede wszystkim PK dla ciebie
jeśli taki jest twój główny wątek gry, to bardzo cię przepraszam, ale jak dla mnie prezentujesz poziom noobka
PK bez powodu, zabawa w PK od tak, chwalenie się tym są dla mnie objawem niedojrzałości emocjonalnej, braku zrównoważenia, które objawiają się w nadmiernej agresji wobec innych, może by pokazać, że jest się od nich lepszym? a może by im udowodnić, że są słabsi?
jak dla mnie jest to tępota i prostactwo, gdyby PK wyznaczało lvl, to u nas w społeczeństwie lvl byłby wyznaczany przez bandę osiłków na sterydach bez mózgów - a wiadomo, że ustrój musi być kierowany głową, by w jakiś sposób zaistnieć

dla mnie Tibia była tylko grą, grą w której można było poznać wiele sympatycznych osób, lecz nie wiem, ile takich osób poznaje się, poprzez PK'owanie ich, bo jak dla mnie, ktoś poznany w ten sposób jest jednym z najbardziej prawdopodobnych do zdrady i wbicia 'sztyletu w plecy'
gra się dla przyjemności, skąd więc twierdzenie, że ktoś, kto np. tylko skilluje bądź lvl nabija nie potrafi grać? jak to jemu sprawia przyjemność, znaczy to, że dla niego gra w ten sposób jest dobra i właśnie tak powinien grać

chełpisz się tym, że się nie zadajesz z polakami.. nie przyznajesz do swej narodowości? czy tak? czyżbyś się wstydził swego pochodzenia? swej narodowości? ja w przeciwieństwie do ciebie nie oceniam ludzi na podstawie ich paszportu, lecz na podstawie osobowości
jeśli ktoś taki nawet miałby być Polakiem, to byłby moim znajomym i bym się do owej znajomości przyznawała, a nie tylko szukała u innych 'schronienia'
bo tak - ty szukasz schronienia - załatwiasz sobie znajomości za pewne u innych osób, innych narodowości, aby mieć u nich immunitet i w razie jakiejś nagonki na polaków nie być na równi z nimi stawianym
bardzo mi przykro - ale na to tak wygląda, jeśli stronisz od swoich zadając się wyłącznie z innymi
nie jestem rasistką, lecz Tibia mimo wszystko wewnętrzne spory ma okraszone wstawkami rasistowskimi - narodowości rządzą, narodowości są be, narodowości są takie i takie, a ludzie jako jednostki nie mają żadnego znaczenia

wiesz czemu użyłam tyle razy słowa 'narodowość'? gdyż dla ciebie widać ma to głównie znaczenie
bo ty uciekasz, boisz się stawić czoła innym polakom - nie mówię teraz o tym, że byś się bał z nimi walczyć.. boisz się być postawiony na równi z nimi, pośród nich, boisz się, że widząc cię z nimi zostaniesz jako jeden z nich zakwalifikowany
gardzisz nimi, gardzisz swym pochodzeniem, ukrywasz je
możesz tu napisać 'nie, moi znajomi wiedzą, że jestem polakiem', co jednak nie zmienia faktu, że przyznając się im, a udając, że się nie jest polakiem w oczach polaków, byle się z nimi nie zadawać.. to jest ukrywanie się
ukrywasz się przed polakami!
czy dlatego nie podałeś swego nicka?

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline  
stary 15-05-2006, 23:54   #1193
Lenidas
Użytkownik Forum

Lenidas's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Smiech to zdrowie nie watpie lubie rozrywke tak jak majewskiego lubie forum bo pokazuje jak rozni sa ludzie, ok zgadzam sie z toba jestes dupa wolowa tzn masz cieniutki level i skille przyznaje racje a jednoczesnie przepraszam. Mysle ze jak nie odejdziesz z serva tak jak wiekszosc co zaczyna wbijac ,,jakis tam poziom,,, to sie jednak zadamy ze soba, jak dla mnie na tym serwie jest pelno lepszych ludzi od polskiej elity ktora gardze bo po zachowaniu i opowiesciach ktore do mnie do chodza o nich to jest poprostu... smiech na sali...
Na poczatku Twoje wypowiedzi zaciekawily mnie, coz przeciez kazdy ma prawo do mowienia o swoich pogladach. Teraz jednak widze, ze wlasciwie to nie mamy o czym dyskutowac Przez chwile myslalem, ze moze to jakis interesujacy gosc pisze (czytaj inteligentny) ale potem rozczarowales mnie
Walisz swoje poglady choc boisz sie podac swoj nick Kazdy moze pierniczyc farmazony ukrywajac sie za anonimowoscia Ukryszasz sie bo pewnie jestes jak to napisales "dupa wolowa", gdyz gdybys soba cos reprezentowal to nie wstydzilbys sie swojego imienia

A Twoje "to sie jednak zadamy" to poprostu tekst 12 latka

Pozdrawiam
stary 16-05-2006, 00:19   #1194
8ball
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 05 2006

Domyślny

zalogowalem sie na forum
a tak do tematu: ostatnio na Silverze coraz wyrazniej widac problemy miedzy pl vs pl, a moze ich kompleksy, które są zaspokajane poprzez zabijanie innego pl, zabieranie mu loota, wyzywanie go no i tutaj pisanie o swojej "wielkości" bez podania nicku, a rzeczywistość jest zdecydowanie inna. Pelno osob zaczyna teraz zabijac swoich rodakow. Z kim mam się kumplować?! z br ?? Ostatnio koles o nicku Sorian Arget ukradł mi lootbaga, potem twierdził, że nic nie wie, że to nie on, a na sam koniec zacząl mnie wyzywać od dziw.k. A wszystko po to aby być lepszy kosztem innych, jest to żałosne, po takich akcjach odechciewa mnie się grać, jeszcze bardziej niż po dedzie. Ale co ja mam zrobić? Znajdzie się takich 20 zakompleksionych głąbów na niskich lvl co robią w.w. rzeczy i co z nimi? Rookować czego skutkiem bedzie ban ?
8ball jest offline  
stary 16-05-2006, 00:40   #1195
Lenidas
Użytkownik Forum

Lenidas's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 8ball
zalogowalem sie na forum
a tak do tematu: ostatnio na Silverze coraz wyrazniej widac problemy miedzy pl vs pl, a moze ich kompleksy, które są zaspokajane poprzez zabijanie innego pl, zabieranie mu loota, wyzywanie go no i tutaj pisanie o swojej "wielkości" bez podania nicku, a rzeczywistość jest zdecydowanie inna. Pelno osob zaczyna teraz zabijac swoich rodakow. Z kim mam się kumplować?! z br ?? Ostatnio koles o nicku Sorian Arget ukradł mi lootbaga, potem twierdził, że nic nie wie, że to nie on, a na sam koniec zacząl mnie wyzywać od dziw.k. A wszystko po to aby być lepszy kosztem innych, jest to żałosne, po takich akcjach odechciewa mnie się grać, jeszcze bardziej niż po dedzie. Ale co ja mam zrobić? Znajdzie się takich 20 zakompleksionych głąbów na niskich lvl co robią w.w. rzeczy i co z nimi? Rookować czego skutkiem bedzie ban ?
Nie mozna wszystkich umieszczac "pod jedna" kreska. Wszedzie sa zlodzieje, PK i oszusci. Nawet hlvl kradna i klamia (znam kilka przykladow) co nie znaczy, ze wszyscy sa tacy sami.
Polakow zazdrosc zrzera (jak i inne narodowosci) lecz przeciez sa i tacy, ktorzy jak moga to zawsze pomoga bezinteresownie. Znam wielu takich polakow i kilku br o wysokich lvl (choc z nimi przynajmniej jesli chodzi o mnie gorzej sie porozumiewac z uwagi na bariere jezykowa), ktorzy pomogli mi bezinteresownie gdy poprosilem.
To jest zabawa i kazdy gra jak lubi... pewnie, ze szkoda gdy sa animozje jakies miedzy ludzmi, jednak z powodu jakiejs klotni czy kilku wyzwisk nie nalezy "rozdzierac szat"...

Pozdrawiam

ps. powiem wam (a wlasciwie koledze "anonim", moze kolezance), ze nie wszyscy polacy sa glupi, zadufani w sobie i zawistni... moze wypadaloby popatrzec na siebie zanim zacznie sie wyrazac ogolne opinie o innych?

Ech i jeszcze odnosnie : "od polskiej elity ktora gardze bo po zachowaniu i opowiesciach ktore do mnie do chodza o nich to jest poprostu... smiech na sali..." to malo widocznie znasz te jak okresliles "elity", choc nie rozumiem dlaczego uzyles takiego okreslenia Bo jesli mowiac "elity" miales na mysli lvl to juz doprawdy nie rozumiem o co Ci chodzi Nie liczac ciebie "galla Anonima" znam chyba wszystkich polakow o wysokich lvl, Carpathia,Fantom,Moradin,Ligus,Kliver,Rekin,Potus (i kilku innych) i jakos nigdy nie dostrzeglem aby oni zachowywali sie tak abys mogl sie z nich (lub nas) nabijac Wstawiasz dziwne teksty, chowajac sie za jakas dziwna nazwa i wstydzac sie swojego nicku ... Dlaczego? Czy myslisz, ze jak sie ujawnisz to od razu bedziemy Ci d... lizac i nie bedziesz mogl sie opedzic od swoich rodakow (ktorymi gardzisz, a ktorzy beda chcieli abys ich "pokochal"?) bo masz "szerokie" znajomosci ?
Zalosne...

Ostatnio edytowany przez Lenidas - 16-05-2006 o 01:47.
Lenidas jest offline  
stary 16-05-2006, 08:25   #1196
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Domyślny

Ehhhhhhh

Anonimie@
Widać że w Tibie grasz od niedawna i nie umiesz rozpatrywać co jest dobre i co złe.
Boisz sie swojej narodowości albo wstydzisz (bez znaczenia) czyżby uraz z dzieciństwa??

Wojna do niczego nie prowadzi.
Gram w Tibie już bardzo długo (ponad 4 lata) i uwieźcie mi na każdym serwie jakim grałem (wprawie na każdym) powód z którego odchodziłem to była wojna
wiec ja mam już tego dość i chce sobie spokojnie grać.

Mam 15 lat wiec jak zaczynałem byłem troszkę młodszy i nie ukrywam moje niektóre zachowania były też wynikiem dużej fantazji ale po roku gry zrozumiałem prawdziwy sens tej gry.
Ta gra nie służy aby się zabijać ta gra jest aby poznawać coraz to nowszych ludzi uczyć się porozumieć z druga osoba w jak najłagodniejszy sposób itd.

A jeśli chodzi o moje odejścia z poprzednich serwerów to uwierz mi Nieznajomy powodem mojego odejścia nie był jeden ani dwa dedy.
Ponieważ nie traktuje tej gry jako część mojego życia tylko jak dobra rozrywkę przy pomocy której można poznać nowych ciekawych ludzi
Nieznajomy zmień lepiej swoje poglądy na temat tej gry i zdobywania przyjaźni bo w życiu ciężko ci będzie

Pozdro all

PS:Lenidas thx na wspomnienie mnie w Polskiej Elicie tego serwera chociaż nie czuje się jak bym był w Elicie
stary 16-05-2006, 09:20   #1197
Lenidas
Użytkownik Forum

Lenidas's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dolor
Ehhhhhhh
PS:Lenidas thx na wspomnienie mnie w Polskiej Elicie tego serwera chociaż nie czuje się jak bym był w Elicie
napisalem taka nazywe (Elita) bo "Kaczorek" (tak go bede nazywal skoro wstydzi sie podac swoje imie w Tibi) jej uzyl, choc sadze, ze nie wie sam co to slowo znaczy

Widac jednak wyraznie, ze czlowiek ten (Kaczorek) mial malo stycznosci z Polakami, no moze faktycznie zadaje sie z tymi tylko na poziomie 8-12 lvl, bo przeciez im ktos ma wyzszy lvl, oznacza to, ze dluzej gra i madrzej mysli (apropo myslenia Kaczorek mysli kategoriami 20 lvl).

Mam nadzieje, ze jesli ma choc troszke ambicji, a glownie odwagi cywilnej to przedstawi nam sie i nie bedzie zachowywal sie jak
Jak napisalem wczesniej latwo jest gadac ukrywajac sie pod nic nie znaczaca nazwa. Zachowanie godzne a nie "pakera" jakiego zgrywa Kaczorek
A tak wogole to Kaczorek ile miales smierci w tej grze? Z Twoich wypowiedzi wnioskuje, ze jestes "power" man ( ) i wielki zawodowiec w ubijaniu ...innych czesci programu komputerowego ( ) bo te postaci to nic innego przeciez
Oj Kaczorek, Kaczorek co ta gra zrobila z Twoim mozgiem? Ile razy plakales przed monitorem gdy ktos "skasowal" Twojego wirtualnego idola (Ciebie)? Czy naprawde myslisz, ze nie mozna sie dobrze bawic i miec przyjaciol chocby majac 10 lvl? No nie, ty nie masz przyjaciol bo "gardzisz polakami", jestes sam... Ja wole miec 10 lvl i przyjaciol niz 80 i byc znienawidzonym przez innych
Moze pora na wizyte u specjalisty? Zyjesz chyba tylko Tibia i wyzywasz sie bo cie w piaskownicy bija?

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Lenidas - 16-05-2006 o 09:22.
Lenidas jest offline  
stary 16-05-2006, 09:46   #1198
Nalogowiec
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 04 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zytox
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Poziom: 25
Poziom mag.: 26
Domyślny

@Lenidas
sam wyzej napisales zeby najlepiej olac takiego totalnego kretyna, wiec zrob to. Koles nie podaje swojego nicku bo znajac zycie ma 10-20 lev i wstydzi sie tego.

@Anonim
Jesli tak ci zalezy na ujawnianiu swoich pogladow to podaj swoj nick zebysmy wiedzieli przynajmniej kim jestes. jednak z jednym sie z toba zgadzam:
wojna to wojna - kazdy zabija kazdego czesto nawet kumpli i jesli juz do niej doszlo uwazam ze tez mscilbym kazdego kumpla ktory padl. masz racje rowniez mowiac ze polowa pl z silvery do 50 lvl nie mieli skulla albo fraga
Nalogowiec jest offline  
stary 16-05-2006, 09:52   #1199
Rekin Master
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły

Domyślny

HaHaHa
chyba posty leo,taube,ligusa i poredy zmusily KaCzOrKa do przemyslenia swojego postepowania i osadzania ludzi po lvl oraz narodowosci<tak wiem, gardze br ale 50% z nich to sa spoko ludzie nawet kumple>
@Drogi Kaczorku
podaj swoj nick chyba ze sie boisz...dalej mocny pk-erze podaj swoj nick jezeli jeses faktycznie taki mocny<nie zabijemy cie lol chyba =]>
Rekin Master jest offline  
stary 16-05-2006, 10:07   #1200
Lenidas
Użytkownik Forum

Lenidas's Avatar

Domyślny

I z innej "beczki" bo Kaczorkiem nie ma co sie wiecej zajmowac...
Qwez moja propozycja jest ciagle aktualna, wiec dawaj szybko znac kiedy po to przyjdziesz
Teraz ide lulu (hehe nie ktorzy musza pracowac nawet w nocy) ale masz moje GG wiec napisz kiedy sie po to zglosisz

Pozdrawiam

PS. Fantom nie pier.......... (odnosnie naszej rozmowy porannej). Wiele nas czasem dzieli pogladow (hmmm chocby na zabijanie przyjaciol w imie czyjegos urazonego honoru -czytaj czyjejs wojny) ale to nie ma nic do rzeczy dlatego nie p... Wiesz o co chodzi (lvl 70). I dzieki za pokazanie, tez wiesz czego...

Ostatnio edytowany przez Lenidas - 16-05-2006 o 10:10.
Lenidas jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania