| 
 | |||||||
| Notki | 
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  16-05-2006, 23:46 | #1 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 04 2006 Lokacja: Thais depot... Wiek: 34 Posty: 600 Stan: Niegrający Imię: Petersaber Profesja: Druid Gildia: Silver Cross Świat: Julera Poziom: 43 Skille: 22/25 Poziom mag.: 49   |  Summony na OF Ej, bo widzicie, niema gdzie expić żeby nie było tłumów które Ci zadupcają lootbagi, a na OF żadko kto jest, przynajmniej na Julerze... jeszcze nigdy tam nie byłem z summonami, zawsze tylko runy (echs...) I teraz przyszło mi do głowy, że jak już idę na OF, to czy da sie tak expić z summonami. A jeśli tak, to z jakimi? Czy to jest opłacalne? Gdzie expić? Na terenach wokół zamku, czy też w samym zamku? Czy zejdzie dużo IH na te summony? Z góry dzięki za pomoc. PS: Tak, szukałem, ale nic nie znalazłem. 
				__________________  Już skopiowałem, w końcu pomysł był mój ;d Cytuj: 
 | |
|   |   | 
|  | 
|  17-05-2006, 00:47 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 01 2006 Lokacja: lbn Wiek: 38 Posty: 99 Imię: Ard Carraigh Profesja: Master Sorcerer Gildia: Black Company Świat: Harmonia Poziom: 115 Skille: 21/29 Poziom mag.: 72   |  :) Głupi pomysł, tam zerki występują gromadami ( szczególnie wewnątrz, bo na zewnątrz to głównie jakieś patrole zwiadowcze   ), i po prostu zmasakrują Ci summonki ... to bezcelowe, bierz wanda/roda i biegiem do kopalni albo na rootowisko  Bo na OFie bez runów nie da sie porządnie polować  To tyle więcej chyba nie trzeba dodawać  
				__________________ „Każda, najmniejsza nawet szansa życia staje się bardzo ważna.”   | 
|   |   | 
|  17-05-2006, 00:58 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 05 2005 Lokacja: Płock Posty: 110 Imię: Aires Profesja: Royal Paladin Świat: Pacera Poziom: 171 Skille: 102/68 Poziom mag.: 24 |   Na of dawalem sobie rade tak na jakos 40~lvlu z rodem + exori vis, bez summonow. Nie jest tak ciezko; jest duzo miejsc gdzie jak dobrze sie ustawisz atakuje cie tylko 1 zerk/leader. Gorzej z shamanami   Watpie zeby ci sie zwrocilo, i odradzam isc jak masz lagi. | 
|   |   | 
|  17-05-2006, 01:01 | #4 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 04 2006 Lokacja: Thais depot... Wiek: 34 Posty: 600 Stan: Niegrający Imię: Petersaber Profesja: Druid Gildia: Silver Cross Świat: Julera Poziom: 43 Skille: 22/25 Poziom mag.: 49   |   ok, dzięki. Ale metoda z Exori Vis, choć jak widzę fajna, jest dlamnie niemożliwa   PACCa niemam  jeszcze raz dzięki, powstrzymaliście mnie od sporego jak na moje możliwości finansowe waste`u. 
 | |
|   |   | 
|  18-05-2006, 20:09 | #5 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 25 01 2006 Lokacja: Brzeg Wiek: 36 Posty: 352 Stan: Niegrający Imię: Lord Duszlik Profesja: Royal Paladin Świat: Candia Poziom: 120 Skille: 95 Poziom mag.: 21 |   To mój filmik pod tibie 7.6 niewiem czy ci sie przyda bo ja e vis używałem ale może się zorientujesz jak tam jest   http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8951 | 
|   |   | 
|  18-05-2006, 20:26 | #6 | 
| Guest Posty: n/a |   też nigdy tam nie byłem a co do summonów to albo coś co wali na odległość (mino archer lub fe) i wtedy bys lurowal i uciekal a to by strzelalo tylko kłopot jak ci sie więcej orków wysypie albo jak któryś sie przerzuci bo jakbyś monka chciał stawiać to 2 zerki i leży...  | 
|   | 
|  18-05-2006, 20:30 | #7 | 
| Użytkownik Forum |   Ja polecam expic na kopach (kopalnie) na guardach, wystarczy wandzin (inferno) lub rodzik (volcanic) i exp jest zarabisty, a i kasa niemala, niewspominajac juz o loocie. | 
|   |   | 
|  18-05-2006, 22:00 | #8 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 04 2006 Lokacja: Thais depot... Wiek: 34 Posty: 600 Stan: Niegrający Imię: Petersaber Profesja: Druid Gildia: Silver Cross Świat: Julera Poziom: 43 Skille: 22/25 Poziom mag.: 49   |   up@ wiem, wiem guardy najlepsze, ale ja już po prostu rzygam Guardami, Mintwall, Dragami, Rotami, i jakimikolwiek huntami z serii "bierzesz 2 monki zaznaczasz co chcesz atakować i zbierasz loot". Ja teraz chcę coś hardcorowego   Doradźcie mi, gdzie można sobie zrobić taki fajny, nie monotonny hunt z summonami. PS: Żeby drugiego tematu nie robić, od razu się pytam: Słyszałem, że na Ghostlandzie, jak ktoś się nie liczy z ilością zużytych mfów i hmmów to można sobie naprawdę fajnie poexpić na poziomie DSami i Ghoulami. Teraz, jak do tej jaskini z nimi dojść?? Ja na Ghostlandzie jeszcze nigdy nie byłem, więc nie wiem  Lord Terus@ dzięki za filmik, całkiem fajny  down@ miałem na myśli coś co mogę przeżyć  i niechce mi się robić palka nowego, a nie chcę marnować 49 levelu  
 Ostatnio edytowany przez Always hunted - 18-05-2006 o 23:37. Powód: -.- | |
|   |   | 
|  18-05-2006, 22:28 | #9 | 
| Użytkownik Forum |   zrób sobie palka i idź z lagami na poh, gdzieś tka na dół i wyluruj 6 gsów - to jest hardcore: ). Stary i do tego jaka adrenalina : P. 
				__________________  http://mroziak.blogspot.com/ Pierwszy uzytkownik ktory reportuje wlasne posty. <Tompior> ale najlepsze z kont evana <Tompior> Rothes_pompowacz_arbuzuw | 
|   |   | 
|  19-05-2006, 05:34 | #10 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 30 09 2004 Lokacja: Long Eaton Wiek: 43 Posty: 14 Stan: Aktywny Gracz Imię: acidball the mighty Profesja: Master Sorcerer Gildia: Perfect gentlemen Świat: Candia Poziom: 177 Skille: xx/xx Poziom mag.: 76 |   witam rozumiem znudzenie kopalniami, mintami itp... i sam je podzielam, dlatego probowalem juz wielu wielu rzeczy  np jesli chodzi o okolice of to sproboj "naklonic do wspolpracy" ze 2 hunterki... jeden ma spawna troche na polodnie od of, a na drugiego trzeba poczekac...i sproboj pobiegac wokol ofa z nimi... tna jak male maszynki do golenia... gralem sorcem wtedy okolo 45lvl i powiem ze jest to calkiem orginalne przezycie   jesli beda dobrze wspolpracowac to bedziesz mial duzo kasy z tego patrz: halki z zerkow i ewenetualne smieci typu sword ringi z 2 liderkow ktore maja na zewnatrz spawna... jesli bedziesz mial pecha to trafisz na leniwe huntery i padna po jednym uderzeniu zerka. p.s moje indywidualne spostrzezenie, bo oficjalnie tego chyba jeszcze nie potwierdzono... : huntery czesto wala combosy w szybko ruszajacy sie cel (taki jak zerk lub ty sam probojacy uciec przed 2 lub 3 hunterkami) o to ze beda pudlowac to bym sie wogole nie martwil bo kazdy zna ich mozliwosci i pancerz zerkow) udanej zabawy p.s 2 adrenalinka tez cie pewnie nie ominie bo jednak zerki na siebie bedziesz musial lurowac jesli chcesz zeby troche hunterki pozyly | 
|   |   |