|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() Pierwsza ofiara:
![]() ![]() Druga: ![]() Trzecia: ![]() zaraz ciag dalszy ...
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejne:
![]() ![]() ![]() Pogon za 'brazuca': ![]() ciag dalszy ...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() ...
![]() ![]() Skonczyly sie runki , wiec trzeba bylo uciekac: ![]() Loot to troche gp , jedzenia i blankow. Ogolnie zaluje ze wzielem tak malo run , i zabilem tylko 4 osoby. Niedlugo kolejne zdjecia z Julery i moze z Danubii i Hiberny.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() No co wy, "PK is part of a game",jak to zwykło się mówić.
Jedna rada dla autora:rób fotki w ciekawszych momentach ![]() ![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Moon's Spawn
|
![]() ss niespecjalne... no i to pkowanie... po co bic lowlv??? dla ich MEGA skarbow??? uroslo Ci cos od tego??? pk to tacy dresiarze nasi wpsaniali - nei podoba mi sie twoja geba, ale za to portfel/zegarek/komorka/etc. tak to ci w...e... czy nie? a czy lubimy dresiarzy???
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nawt fajna postać. Następnym razem weś troche explo, lub nawet sd. I zabijaj tylko noobów z idjotycznymi ksywkami, biały dick mnie troche zdegustował.
Btw, twoja ksywa, postaci którą grałeś, też nie jest najlepsza.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Ja mam ciekawy pomysł...
Wybierzmy się na folde, i popekujemy razem ![]() Ja mam na Isarze niepotrzebną postać ![]() Zrobie pare bp hmm, gfb i fire bombów ![]() Bedzie spox... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() no fajnie, fajnie, ale zupełnie bezsensowne, po pierwsze, s takich low levelowców nie wypada żaden ciekawy loot (wiem to zwłasnego doświadczenia). Lepiej jakbys nakręcił film, dużo lepiej ogląda sięfilmy niż SSy.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Nie mam słów.. Nie chciałbym wyzywać na forum ... Nie rozumiem takich ludzi jak ty.. Po co to robisz? Dla zabawy?Bawi Cię to? A gdyby ktos zabawił się tak twoim kosztem.. Nie rozumiem po co takie PGR-y jak ty grają w tą grę... LOL
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
|
![]() Wcale nie jestes taki kozak za jakiego sie podajesz chcesz zobaczyc jaki ja jestem kozak w pekowaniu?? to wpisz na tibia.com w comunity Bryce Nierdzewny i jeden z dedów to jest By córka ratownika "16.05.2004 15:35:00 CET Killed at Level 52 by Corka Ratownika " hehe to bylem . I to ja mam sie czym chwialic ty tylko zabiles paru noobów nic wiecej a ja sorcem na 17lvlu zabilem 51master sorca hehee to byla zabawa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |