![]() |
#981 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Deli Gares
Profesja: Knight
Gildia: -----
Świat: Calmera
Poziom: 18
Skille: 56/56
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() W deadzie znalazlem bp uhów i 3 k a tak ogólnie to chyba k armor
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#982 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2006
|
![]() Na rooku , ludzie wracali ze rotów . Ja tak z ciekawości tam weszłem (koło szkieletów) , znalazłem : 3 dead humany , 2 Carlin Sword , Fishing Rod , 230 GP , i pelno legion helmetuw i cooper shield . Lol ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @4xup
ty jebany noobie nie wyzyty nie dosc ze klamiesz to 4 posty pod soba...noooob @ziut ty nie chodzisz do LO w szamotulach??
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 19-05-2006 o 14:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Imię: Gromi Sorcer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: White Army
|
![]() Na roku znalazłem chain armor,viking helmet,carlin sword
A na mainie hehehehehe nie uwieżycie ja mam najlepszą rzecz pamiętam tak skakałem z radości że dom do góry nogami mało nie wywaliło. Wiecie co znalazłem jeden crystal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czyli 10K ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widzialem jak wyzucza to gościo z 94 lvelem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() moj kumpel orginalnie na POHu w ciele znalazl mastermind shield, ale czubek napisal do goscia ze ma jego eq i oddal tera jest jego protektorem i ostatnio wyslal mu crown seta (calego!!)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Guest
|
![]() na rooku znalazłem kiedyś łuk (na rooku kosztuje 400gp) i 30 strzał (90gp o ile pamiętam) więc to chyba rekord farta
![]() na mainie K-Armor leżący w zabitym PK. Nie wiem czy sie to liczy jako fart bo kumpel zabił PK, zabrał loot i sie wylogował. Dużo później wlogowałem sie ja i K-Armor wziołem od trupa... (kumpel nie wzioł bo był obładowany Crown Shield i helm, Dragon Hammer + BP z UHami ![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Zgierz
Imię: Czarodziejek
Gildia: Nosferatu Of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 142
Skille: 27 Shld
Poziom mag.: 73
|
![]() W carlin jak gralem na calmerze stal koles w dp na mc polozyl bp na srodku dp i sie 1 wylogowal wiec podszedlem i wziolem a w srodku bylo
RH , Boh , 2x Crusader Helmet , 2x p ammy , Bs , Gs , K legi , A na Celescie w Dedzie Rotsa i Bohy __________________ Your Boqas (hacked) |
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Żabno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mixer Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 8
Skille: 16/16
Poziom mag.: 0+
![]() |
![]() Heh.Jak wracalem z cycków kolo Thais to gościu na Dwarfen Bridge robił screena i taki eq wystawił na ziemie :-Knight Armor-Plate Legs-Crown Helmet--Scarf-Dragon Shiled-Wand Of Inferno-Ja mu zabralem Dragon Shiled i Knight Armor
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Tomashooff Mazowiecki
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Jedi Council
Świat: Guardia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() Jakiś koleś zostawił na wierzchu bag z lootem z dragów. Mialem z tego jakieś 35k~~~ponieważ było tam dużo rzeczy typu p legs, seprent sword i 2x dr
![]()
Oto wznosze moje modly do Boga, Marii i Syna. Zniszczie tego skur*ysyna - mojego rodaka sasiada. Tego wroga, tego gada Zeby mu okradli garaz, zeby go zdradzala stara Zeby mu sie corka z czarnym i w ogole, zeby mial marnie. Zeby mu spalili sklep, zeby dostal cegla w leb. Zeby mial AIDSA i raka. Oto modlitwa Polaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#991 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: We Włocławku
![]() |
![]() Nudzilem sie i otwieralem amazony
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2006
Imię: Rafix vel Banitu
Świat: Calmera
Poziom: 30+
Poziom mag.: 32
|
![]() nie chce mi sie przeszukiwac 100 stron -,- ale nie wiem czy ktos znalazl cenniejszy lootbag, a nawet item ode mnie :
best item : dragon shield (dragon lair kolo venore) - lezal na ziemii, pod chyba 200 dragami i innymi syfami xD best lootbag : nie pamietam ile wazyl, ale latalem z dragon lair do venore chyba 2-3h albo dluzej, a bylo tam : kolo bag p legsow, kilkadziesiat burstow, 3 dragon hammery, 2 serpenty, ~ 50 d hamow, kilkanascie kusz, kolo 3 bp mace, niepelny bp steel shieldow xD stad sie dorobilem niezlej kaski ;p a wieczorem, w ten sam dzien w deadzie crus helmet(to byl drut albo sorc-i nosi crusa xD), 2 bp hmm, pol bp uh, kolo poltora bp manaskow, 4 SD xDxDxD no i wrocilo sie z dragow xDxD |
![]() |
![]() |
![]() |
#993 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Świat: Refugia
|
![]() Kiedys kolo w depo rozdawal Free Items i dzieki refleksowi trafilam na: Dwarfen axe, Knight axe, Volcanic rod
![]() Jesli chodzi o inne sytuacje, to np. tak jak jeden z poprzednikow, kiedys nudzilam sie i obszukiwalam zwloki na amazonkach w Carlin - w valkyrii znalazlam plate armor xD (w ogole valkyrie lubie, coraz wieksze szczescie do loota mam :>). |
![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Guest
|
![]() Ja znalazłem na mainie parcel z: K axe 50 platynek, steel helmet i serpent sword
![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Nowa Sól
Profesja: Paladin
Świat: Askara
Poziom: 25+
Skille: 60+
![]() |
![]() Ja mnostwo lootbagow za drzewami ukrytymi i stealht ringa za kamieniem
![]() no i jakies czescie p setu itd tez
16:57 Rahuelle [21]: ej ludzie moji drodzy powieccie mi jedno po ile chodzi >>>>>wand of plague <<< jak tos wiem nie wali do mnie ;D: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka
Imię: Ksiaze Imrahil
Profesja: Knight
Gildia: brak
Świat: Aurea
Poziom: 13
Skille: 36/30
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Mnie kiedyś zabił taki koleś.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: ►Aktywacja◄ Teleportacja to miodzio akcja grunt to git lokalizacja.
Świat: Arcania
|
![]() Ja z kolei znalazłem źle zaadresowany parcel w którym było 10k i 4bp boltów
Po prostu ktoś najpierw wpisał miasto a potem nick ![]() Kiedyś też znalazłem noble armor który ktoś schował w boxie w zamku królowej carlin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Serhean
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 107
Skille: 87+/86+
Poziom mag.: 7+
|
![]() Ja pewnego dnia przy skrzynce w depo siedzialem sobie i jakis koles szpanowal Tower Shieldem. Szczescie chcialo ze zamiast na srodkowa skrzynke rzucil na moja skrzynke w depo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Guest
|
![]() Ja najcenniejszy przedmiot ktury znalazlem to crown armor dopiero z rooka wyszlem a to byla moja 1 postac to bylem jeszcze noobkiem bo w tibie prawie grac nieumialem to to nosilem i padlem i to stracilem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Nie licząc masy lootbagów, śmieci itp znalazłem jeszcze Giant Sworda w parcelach które były ustawione do skillowania. Giant Sword okazał się należeć do mojego kumpla, który skillował chwilę wcześniej. Oczywiscie oddałem.
btw @Ziomek_777 Masz ciekawy Avatar. Ciekawe na jak długo ![]()
![]() |