![]() |
#82 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Zapomniałem
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Czklowieku niechcesz to nie omG to poco posty nabijasz .....
|
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Azura
![]() |
![]() Ja szczerze wątpie zeby na rooku p dagger wogule wypadal z minosow jak 75 rookstayer pisze ze mase minosow je.bnał to chyba o czyms swiatczy.//.
P.S> Czy komus wypadl z czegos viking helmet na mainie?? ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vartuis
Profesja: Knight
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Poziom: 91
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Loot: 0-28 gp, Meat, Chain Armor, Axe, Chain Helmet, Brass Helmet, Leather Legs, Plate Shield, Sword, Mace, Shovel, Bronze Amulet (very rare).
Jak widać nie ma tutaj Poison Daggera. Zródło:http://tibia.erig.net/Minotaur ->według mnie jest to strona wiarygodna,ponieważ jest ona prowadzona przez GM Erig-a
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: arcania
Skille: 85/85:O
|
![]() jak ja czytam jak ktos mowi ze za 900gp sprzedal pd to plakac mi sie chce. jezeli lootles poison daggera to wykorzystales cale szczescie w swoim zyciu ;p .
(mogles isc do totka kupic se losowy kupon na duzego i wygrac..[tak poza tematem ![]() resp minotaurow na rook jest 20~ a na main 2000~ ( nie wiem strzelem tak srednio ![]() a jak ktos chce sie upierac o MPA ze to wypada czesciej to jest glupota bo demonow jest malo w respie i jasna sprawa ze keidys wypadnie na mainie bo musi ![]() ps. to tyle odemnie i uwazam aby temat skosowac zniewiadomych przyczyn ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Kiedyś już ktoś napisał, że:
Cytuj:
I w ten sposób nigdy się nie dowiemy czy wogóle komuś to wypadło, dopóki ktoś z nas, Rookstayerów, lub użytkowników tego forum (lub innego, co jest wiarygodne i oglądane przez użytkowników tibia.pl) nie znajdzie na rooku. Swoją drogą ten PD nie może być wyssany z palca. Nie jest to broń wszechpotężna, nawet jak na rookgaard (te kilka atk więcej to jest róznica pomiędzy hitem np. 20 a 27). Coś w tym jest. Sam Knightmare, pomysłodawca wielu questów, również tych na rooku, nie zamyka ani sprawy Spike Sworda, ani Ghula, ani Mino Maga, wręcz przeciwnie, otwarcie przyznaje, że takie zagadki istnieją (zlinkuje materiał z tibianews.net, jak znajdę).
![]() |
![]() |
#89 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Rookstayer
Imię: Neuroactive
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Guards of Kyra
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
![]() |
![]() Cytuj:
wiec czemu znalazłem go na mainie? czy na rooku looty sa inne? nie są...wcale nie. to tak Samo z Bronze amulet...ile mi dasz za niego? bo ja jeden MAM chociarz wypada bardzo rzadko..i co o tym powiesz? po co bronze amulet na rooku? przeciez sie nie prydaje do niczego...a jednak JEST! Pozatym ty to źle obliczasz-nie mozesz brac pod uwage wszystkich serwerów tylko jeden....i wyniki sa inne...zakładając ze dziennie ginie 100 minosów na serwerze ...przez rok masz 365 000 minosów. a mzoe wypada co pół miliona? lub raz na milion? Załózmy ze skala rzadko okresla raz na tysiąc....bardzo rzadko ra na sto tysięcy...i niezwykle rzadko raz na milion.ja to tak odbieram. Ostatnio edytowany przez Hybryda - 20-05-2006 o 16:22. |
|
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Według mnie Hybryda ma rację. Też znalazłem na Mainie PD. W zwykłym minosie jak coś. Ale tam to jest rzecz mało wartościowa. Nawet do domku za "brzydka".
Może mamy tak wielkiego pecha, że jest on częśćiej (czyli i tak baaardzo rzadko) lootowany na mainie, bo tam jest więcej minosów. Jeżeli nikt nie znajdzie, będą spekulacje. A jak znajdzie to musi pokazać. Z photobucketa jednej z gildii na Elysii wynika, że mają PD. Co z tego, jeżeli nie chcą go pokazać? Na Antice krążą plotki, że w ich gildii jest GM. Po rozmowie z jednym z członków, podejrzewam, że to prawda. A jeżeli ktoś nawet wylootuje PD ale okaże się newbi i wyjdzie z tym na Main nie będzie nam mógł potem udowodnić, że wylootował. Temat do... spekulacji. |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Świat: arcania
Skille: 85/85:O
|
![]() nie badzcie tacy pesymistycznie nastawieni ja nawet jak uslysze ze nie ma tego to mnie to mobilizuje aby grac i szukac bo potem udowodnie ze jest xD. aha niech niektorzy skorzystaja z mojej wypowiedzi na 9 stronie xD
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Ojcowski Dom
![]() |
![]() Wypadaloby tesh sie jakos wypowiedziec na ten temat;p no wiec tak jak powiedziala Instynkt...nie uwierze poki nie zobacze=][= a pogloski w stylu ja mam ale nie pokaze sa bezpodstawne gdyz kazdy chcialby sie chyba pochwalic takim itemem nawet Instynkt nieprawdaz?=][=
15:43 Sirblaze on Isara [1]: nie padne 15:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sirblaze on Isara. He was killed by a rat. Y'all |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2005
Świat: Askara
|
![]() Jeżeli z mino na mainie wypada Pd to czego na rooku miałby nie wypadać??
Ludzie pomyślcie. Pd mógłby wylotować jakis noobek, który nawet nie zna jego wartości, zrobi 8 lvl i wyniesie go na maina. To moje skromne zdanie. |
![]() |
![]() |
#94 |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() @do wszystkich ktorzy mowia ze zlootowali PD na mainie.
NIE WIERZE WAM!!! Nie masz najmniejszych nawet dowodow. Wiec po co wogole to mowisz, niby czemu mamy ci wierzyc?? I do calej reszty, jezeli ktos z was ma PD na rooku to za samo pokazanie go na trade place 100k na mainie na serverze Aurea. !00k za samo pokazanie na trade. Wystarczy PW. [ i tak nikt sie nie zglosi, BO NIKT GO NIE MA]
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() @Pan Klocek:
NO TO UWIERZ!! Wiara czyni cuda. I co? Pokaże Ci na trade a Ty powiesz: "Phi... z innego potworka wylootowałeś." To tak samo jak powiedzieć: Do wszystkich co twierdzą, że z swamp trolla rybe wylootowali. Nie macie dowodów... mogliście złowić etc etc... @Down... A poczytać nie łaska? Ja mówię o zlootowaniu na Mainie a Ty mi z Rookiem wyskakujesz. Moja rada: kup sobie okulary lub/i czytaj dokładnie.
![]() Ostatnio edytowany przez Milan ognia - 22-05-2006 o 21:43. Powód: Ten niżej nie umie czytać |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Imię: Czarnowaty Aris
Profesja: Druid
Poziom: 21
Skille: xD
|
![]() ? chyba ci się coś pomiliło, jezeli pisałeś do Pana Klocka. ON napisał że da 100k na mainie jezeli pokazą go mu na rooku
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
|
![]() Kłutnia nie potrzebna.
Poison Daggery normalnie występują na rooku. Bardzo bardzo żadko ale jednak. Na niektórych serverach nie ma na innych są pojedyńcze egzemplaże. A teraz odpowiedź dlaczego Ci którzy je mają nie chcą się tym pochwalić 1. Gdyby sie przyznali to każdy noob i każdy ciekawski chciałby zobaczyć go na własne oczy na trade i łazili by za takim delikwentem nie dając mu expić itd 2. Każdy chciałby go kupić, zapytać o niego itd, na co czasu nie ma posiadacz i nie chce mu sie odp każdemu. 3. Najważniejsze, taki gracz który go posiada boi się o własne życie. Boi sie, że ludzie zaczną go masowo blokować, żeby złapał dead'a i żeby mu go odebrali. Nawet duża chwała nie jest warta takiej klątwy, jaką jest "klątwa noobów" którzy ciągle coś od ciebie chcą i ciągle coś ci piszą. Poza tym ci którzy zobaczyli na trade wierzą, a reszta chce go zobaczyć. Screenshotom się nie wierzy, A filmików nie każdemu sie chce kręcić. Oczywiście mozecie się nie zgadzać, każdy ma prawo do własnego zdania i każdy może być "niewiernym Tomaszem". Pozdro
#98 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Underground Warriors
Świat: Refugia
Poziom: 31
Skille: 62/60
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]()
17:13 aaa: a juz mialem bohy kupowac :/ 17:14 bbb: nie radze 17:14 aaa: czemu? 17:14 bbb: nie widac ruznicy 17:14 aaa: o to nowosc 17:14 bbb: jak kupilem to myslalem ze sa zepsute --- Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Imię: Sith Canis
Świat: Saphira
Poziom: 42
Skille: 72/70
|
![]() ludzie o co wy się kłucicie? PD to rarytas i niewiele osób go posiada, nikt go wam nie sprzeda itd itd....
Raz widziałem nooba na rooku który wołał: Buy Spike Sword - 2k = 2000gp i co wy na to? Ale prawdziwym rarytasem na rooku jest obecnie brass armor (Sunrise podobno ja posiada). Powiecie że jej nie ma? A ja powiem że na starych serwerach jest! Można było ją zdobyć kiedy quest z minomagiem był jescze dostępny... Jako potwierdzenie: zagadajcie do jakiegos NPC na PACCarea "sell brass armor" a ten was sie zapyta czy chcecie sprzedać ja za 150 gp ![]() ![]() Jeśli chodzi o SoF to nie posiadam żadnych informacji, prawdopodobnie nie ma go nikt ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Ognisty Lis
|
![]() PD na rooku ma np na elysi Rookardian master'se ale wam tego nei pokaze pokazywala nei ktorym osobom z gildi np...